40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Dreadshade #2020 Hát én tuti betörtén a helyedben, főleg cairne-ért de tirion se rossz :D Én meg 2 boostert nyitottam egyikben Malygos a másikban a Black Knight volt :D Ezek a lapok mennyire használhatóak? Főleg Malygos érdekelne mert a Black knight eléggé deck függő, hogy mi ellen van az ember :D Malygost nemtudom, az a 5 spell damage elég jó de amire kijátszom + még életben is kell maradnia, minden esetre bár deckbe beraktam. -
#2019 Na épp most nyitottam egy Nat Peaglet. Mit mondotok, bezúzzam 1600-ért, és legyártsak egy Cairnet, vagy haggyam? Én szívem szerint betörtém Cairnért vagy Tirionért cserébe. -
#2018 Hearthstone Launch Day Activities -
#2017 Tegnapi Warrior combo:
Warsong Commander lent van az asztalon.
Kezdődik a kör:
Gurubashu Berserker (ugye ez így charge ot kap.)
Cruel Taskmaster a Berserk re: Így ugye megkapja az enraget + 2 támadó pontot.
És mivel meg van sebezve használható rajta a Rampage :D
Így van egy 10/9 es Charge lényem :D 9 manáért.
-
#2016 Tegnapi Priest vs Mage (en voltam a mage) mar a vegen elfogytak a kartyaink, pont egyszerre, az asztalon sem maradt egyetlen egy kartya sem, nekem 17elet+ par armor neki 14 korul, elkezdtunk sebzodni minden korben, ő gyogyitotta magat 2vel en meg sebeztem ő 1el. A 6hpm volt neki 5, erre en kovetkeztem a korben es 6tot sebzodtem es meghaltam, ha csak 1 hpval tobb van megnyerem :P Nagyon epic meccs volt -
#2015 Nagyon durva ez a Mage Legendary kártya. Tegnap arénában kaptam egy ilyet :D Bitang jó. Csak az a lényeg hogy úgy kell lerakni, hogy abban a körben még használj 1-2 spell-t. Leraktam és kövi körben már kapta is a silencet. De szerencsére mikor leraktam eltoltam 1 spell-t így nem volt teljesen haszontalan. De ha ezt sokáig lehet így csinálni hatalmas pusztítás. :) -
Pio #2014 USAban hivatalosan is megjelent a játék, nálunk holnap fog várhatóan. -
Pio #2013 Hivatalos patchnote. -
#2012 Eddig csak 1x játszottam vele, mert nekem nincs meg arénában pedig nem dobta sűrűn. De akkor tetszett. Várom már hátha egyszer kiesik egy legendary. :D Bár tuti, hogy rogue vagy warrior fog kiesni, amikkel nem szeretek játszani, vagy valami használhatatlan :D.
De végűlis mind1. Ez a csomag nyitogatós rész a legjobb az egészben :D -
Pio #2011 Nat Pagle-vel egészen konkrétan 1-el kevesebbszer lesz esélyed lapot húzni, mint eddig. -
Pio #2010 1 paklit tudok mondani hirtelen, amiben marad értelme Tinkmasternek az pedig a warrior control.
Brawl kiegészítő lapjaként lehet majd használni, ha a brawl rosszul jön ki és pont az ellenség erős szörnye marad meg, akkor jöhet Tinkmaster és mivel az az 1 lény maradt, mindenképp azt fogja átváltoztatni.
kabel15, szerintem ezek jó trükkök, csak így tovább! Emlékszem mekkora élmény volt először kinyírni valakit palával úgy, hogy eye for an eye-t tettem magamra és beleütöttem a (sokszor előtte általam) szénnébuffolt lényébe karddal, hogy sebződjek egy bazinagyot, ami aztán a secret miatt átmenjen rá és meghaljon. :) -
#2009 Ja így már értem. Azt hittem hogy még mindig meg marad az hogy én döntöm el hogy mit buffolok vele.
Egyébként tegnap tök 3 szép kombot is csináltam. Legalábbis nekem tetszett :D
Az ellenfél lerakta azt a majmot ami ad az ellennek 2 spell kardot ami ad 1/1 et. Majom ugye 5/5 ös. Lerakta a mage gnome ját ami csökkenti a spell mana igényét, így a banánok 0 ba kerültek. Majd rádobta az ellenfél majmára azt a 2 buffot így már 7/7 volt, majd jött a Big Game Hunter és kivégezte :)
Másodiknál ellenfél lerakta a ragnarost, Kaptam 8 sebzést. Kövi körben kapta a Faceless Manipulator majd poly és hős spell el kivégeztem a barit :) Igazából nem volt sok lehetősége mert 1 kártyákból élt csak és volt összesen 6 HP ja. De mégis csak vicces volt a saját csapdájába bele dőlnie.
A 3. pedig kezdésnél egy Coin - Sorcerer's Apprentice - Mirror Image kombo.
Tudom nem egy világ rengető dolog, de nekem jó érzés volt megjátszani :)
Le lehet szólni, de valahol el kell kezdeni a játékot. Ha nem is leszek bajnok de legalább jókat szórakozok. :) Aztán ki tudja, még bármi lehet :D
-
hawkie22 #2008 Vagy mondjuk csinálhattál egy saját 1/1-es lényböl 5/5-öt. Ha szerencséd volt. Most kétszer is szerencsésnek kell lenned, 1. hogy saját lényre dobjon, 2. hogy 5/5 legyen, ne 1/1. -
hawkie22 #2007 Arra mondja a poly/hex dolgot, hogy eddig arra dobtad az 1/1-et vagy 5/5-öt akire akartad, ergo mondjuk ha szerencséd volt, akkor egy teszem azt Ragnarosból tudtál csinálni egy 1/1-es Squirrelt.
Most ez az egész random lesz és a játék választja random, hogy kire dobja a "váltást", te csak a kártyát rakod le, ergo értelmét veszti használni arra, amire eddig tökéletesen jó volt. Ennyi.
Ezt nem ellensúlyozza az, hogy +1/1-et kapott. -
#2006 Nem értelek.
Paladin/sámi deck be szerintem jó. 1/1 es lényből csinálsz 5/5 ha szerencséd van. Hex es poly-s dolgot nem értem mire mondod. -
#2005 Aha, erősítve lett :)
Végül is +1/1-et kapott. Az apró tény hogy a poly/hexre már nem használható és épp a lényege veszett el nem is számít.
Csak az nem fogja összetörni akinek már nem kell az a dust. Ettől függetlenül érthető mert szinte tényleg minden deckben kötelező volt. -
#2004 Szóval lényegében Tinkmaster Overspark erősítve lett Nat Pagle meg mejdnem mind1. Max annyi hogy lerakás után le tudják verni és nem kapok kártyát.
Szerintem ez lesz az első legendary card amit le kraftolok ha lesz elég dust om.
Egyébként tegnap kezdtem egy arénát mage el. Az első 2 kört buktam. Mondom ilyen nincs, ez nem nekem való. Aztán zsinórba nyertem 5 öt :D Ma folyt köv. -
#2003 Na, össze is jött még egy 12-2 -
#2002 Tinkmaster Overspark is now a 3/3 (up from 2/2) and now reads: Battlecry: Transform another random minion into a 5/5 Devilsaur or a 1/1 Squirrel.
Nat Pagle now reads: At the start of your turn, you have a 50% chance to draw an extra card.
nagyjabol -
#2001 Leírnád mit tartalmaz? telefonról valahogy szétesik a kép.
Köszi :) -
#2000 na 2 legendary amit nem kell craftolnom shamannak :D -
#1999 Azért ARÉNÁBAN a 3 top tier Legendary befigyel -
#1998 Hát az biztos...
-
Pio #1997 Szerintem a világ Tinkmastereinek 99,99%-a elbontásra fog kerülni. :)
Nat Pagle nerf korrekt szerintem., ezzel együtt is bent fog maradni a deckek többségében, bár így már biztos, hogy a sámán deckekben érdemes lesz mana tide-ra cserélni.
Fura, hogy a classokon nem balanszoltak semmit. -
#1996 Balance update -
#1995 Kripparrian
De szokott massan, meg trumph is streamelni ilyenkor asszem -
Pio #1994 Én versenyt szoktam nézni, elég jól kommentálják, szerintem sokat lehet tanulni belőle:
ESGN TV Fight Night HS -
Pio #1993 Ez is teljesen jó, annyi ötletem lenne, hogy loot hoarder helyett inkább még1 mana tide-ot tegyél be, ha megoldható és nem hiányzik az a 2 sebzés, mert a loothoarder jó esetben 1 kártya, de silence meg is fogja, a mana tide viszont legrosszabb esetben is 1 kártya, ha szerencséd van, akkor sokkal több.
Én is Sunfury Protectorral kezdtem, mert olcsóbb, azért váltottam végül, mert így tudok adni a 0/2-es totemeknek is 1 sebzést, így nem lesz free kill az ellennek, le lehet velük szedni a divine protokat, satöbbi.
Ezt kicsit alaposabban végiggondolva lehet, hogy emiatt teszek majd egy próbát raid leaderrel is. :) -
Pio #1992 Sámán lapok
2× Earth Shock
2× Lightning Bolt - ebből néha ki szoktam venni 1-et és forked lightningre cserélem
2× Rockbiter Weapon
2× Flametongue Totem
2× Feral Spirit
2× Hex
2× Lightning Storm
1× Mana Tide Totem
2× Unbound Elemental
1× Doomhammer
2× Fire Elemental
1× Al'Akir the Windlord
Normál lapok
1× Bloodmage Thalnos
1× Nat Pagle
2× Defender of Argus
2× Azure Drake
1× Gadgetzan Auctioneer
És hagynék 2 mozgásteret, mert az tényleg gyakran változik, a többi nagyjából stabil.
Most épp Leeroy + Windfury, de jellemzően inkább valami olcsó lény vagy forked lightning aggro deckek ellen. Doomsayer, Hungry Crab is szerepelt már a pakliban, illetve Captain's Parrot + Captain Greenskin is doomhammer tápolásra, wild pyro, mana addict, de nem igazán váltak be. Szóval ötletek is jöhetnek. :) -
#1991 Itt van az én paklim, ha érdekel, így Pio elmondása alapján, eléggé hasonlít az övéhez. -
#1990 az elég keménynek hallatszik.
legendaryk nem nagyn vannak még sajna nekem, de sámán a kedvencem amúgy. -
#1989 Nem töltenéd fel valahova azt a paklit?
Most arénáztam sámival. Kedvet kaptam hozzá :D
Egyébként tudtok olyan stream et amiből sokat lehet tanulni és délelőtti órákban is megy? Amit érdemes is nézni. -
#1988 Én is egy nagyon hasonló paklit játszik, bár én még csak rank 10-nél járok. Személy szerint én a Leeroy + windfury + rocbiter weapon kombót használom, mivel a doomhammert még nem tudtam beszerezni. -
Pio #1987 Na, most is volt egy vicces helyzet rogue ellen, asztalon volt 1 sebzésem, neki 10 HPja, na gondolta akkor most tuti lesz még 1 köre, úgyhogy elnyomja az űberkombót, kábé 3 percig csak pörögtek az animációk, követni se bírtam, a végére lett egy stealthelő, 16/16-os Edwin VanCleefje. :)
Komolyan fájt a szívem doomhammer+rockbiterrel agyoncsapni szegényt (2 rockbiterrel a kézben az instant 16 7 manából és még marad is egy 2/6os, windfurys fegyvered).
Erre emlékeztetett:
Amúgy egyre inkább úgy érzem, hogy nagyon erősek a sámánlapok, úgy tennék még a pakliba windfuryt és Leeroyt vagy ancestral spiritet alakirhoz, de egyszerűen nincs mit lecserélni rá.
Ami igazán meg tudja viccelni az ellent, hogy nincsenek igazán nagy melákok, earth elementalok, sárkányok a deckben, ami amúgy az ilyen lassabb deckekre nagyon is jellemző, ezért nem tudja eldönteni, mire menjen a removal, látszik, hogy vár, vár, aztán a végén kínjában lepolizik egy unbound elementalt, de akkor már késő. -
Pio #1986 Túl nagy kombók nincsenek benne.
Van doomhammer és alakir a rockbiterre, hogy windfuryval üthessem, flametongue totem, csomó overloados spell, hozzájuk unbound elemental, spellpower növelésre azure drake, bloodmage thalnos.
Olcsó lapok, alakir az egyetlen 8 manás, a többi 6 vagy kevesebb, de egyáltalán nem rush deck, az elején inkább spellezni szoktam.
Sok a spell, ezért tettem bele 1 gadgetzan auctioneert is, amit tartani szoktam sok manáig, hogy amint kijátszom 2-3 lapot húzhassak is vele, laphúzásra van még 1 mana tide és nat pagle.
Hex, earth shock removalnak.
Heal nincs benne és hiányzott, de inkább 2 argus mellett döntöttem.
Rush ellen feral spirit, aoe villám.
2 lapot mindig változtatgatok, most épp 1 argent squire 1 forked lightning rush deckek ellen, de az a két lap volt már minden. :)
És persze 2 fire elemental, best battlecry ever. :)
Murloc lockot még nem tudtam verni vele, de ehhez az is kellett, hogy eszméletlen jól kapja a lapokat, 5 ilyennel csatáztam, 1-et nyertem, a másik 4 az 5.-6. körben kiütött.
Mágusokkal van még gond, mert nincs heal és agyonlövöget pyroval és társaival, amíg iceblockban csücsül, kétségtelenül a legidegesítőbb decktípus ez a mágusos folyamatosan befagyasztok mindent meg iceblockolok és közben agyondurrogtatlak, de szerintem túlságosan épít néhány lap felhúzására, ezért nem próbálkoztam vele.
A mostanában nagyon divatos Reynad-féle warlock aggro paklit egész stabilan megfogja (de azért counternek nem nevezném), aggro paladint szintén, control paklik ellen tudni kell spórolni a removallal és úgy le tud menni, a mostanában olyan divatos ~15-20k arcane dustot igénylő warrior controlt eddig mindig megfogtam.
Priest ellen elég random, most egy olyan meccsem volt, hogy a papnak elfogytak a lapjai, nem tudott kinyírni, 8 HP-n voltam, ő 1-en, ha passzolt volna nekem csak passzolni kell, fatigue miatt veszít. Erre csakazértis elnyomott egy 3-at sebző shadowform kasztképességet s egy Ysera-s mindenkibe 5-öt aoe-t, hogy döntetlen legyen. :D
Reynad-féle warrior aggroval és aggro hunterrel nem is találkoztam a nap folyamán, pedig azt hittem, divatosak.
Ami biztos, hogy eddig rank11 volt a legjobb eredményem és most rank9en ücsörgök, ami persze még mindig nagyon messze van az élmezőnytől, de nekem mindenképp előrelépés. -
#1985 mire épül? :) -
Pio #1984 Mágustól kaptam amúgy egy ilyet az imént: Antonidas + Sorcerer's Apprentice + frostbolt + coin + frostbolt + ice lance + ice lance + arcane missiles.
17 sebzés és 6 fireball a kézben, 2 lény az asztalon a végére, ha nem takarítod el mindkettőt, akkor vagy a következő körben se fogynak a fireballjai vagy 3at is el tud lőni (vagy mindkettő), nem rossz kombó. :) -
Pio #1983 Az új sámán deckemmel végre sikerült elhagynom a 2 számjegyű rankokat, legtöbbször pedig egy ügyesen őrizgetett rockbiternek köszönhetően nyertem, szóval nekem jelenleg ő a kedvenc lapom. :) -
#1982 Knife Juggler (vagy Yeti) -
#1981 azure drake (unbound elemental :))