40521
  • DarkHorSe
    Mert? Akkor kapunk valamit?:D
  • Pio
    Mindenki hajt a legendre szezon vége alkalmából. :D
  • DarkHorSe
    Jatszhatatlan a jatek ugy laggol, nem tudok egy kartyat se lerakni :D
  • DarkHorSe
    Ja igen, es volt nala meg egy faceless manipulator is :D
  • DarkHorSe
    Hahaha, rank 18, troll priest deck, ellenfelem valami paladin volt nala ragnaros, tirion,black knight olyan jo volt elverni (biztos nem arrol szol a jatek hogy farmoljuk a kezdoket a napi winert) Lattam ahogy szenved :DD
  • Susarc
    56825862 mondjuk még nem volt túl nagy :D
  • Zickler
    Bármilyen támadástól bekapcsol, de fontos hogy annak csapásnak kell lennie, és nem speelnek. Szóval pl. a Warrior egy Fiery War Axe-l ugyanúgy aktiválja, de pl. Mortal Strike-kal nem.
  • antiatom
    Sziasztok!
    Lehet hülye kérdés de az Ice Barrier secret csak akkor aktiválódik ha lény támadja a hősömet?
  • kabel15
    De ez mi :D Túl nagy volt a HP ja és megsemmisült XD
  • Pio
    Jaja, az a beszt! :)

• Zickler
    Lorewalker Cho
  • Pio
    Thalnos, Bloodhoof nagyon jok mage deckben es mashol is nagyon jol hasznalhatoak.
  • kabel15
    Mage legendary kártya szerintem nagyon jó. Vagyis én arénán használtam de elég durva. Csak az a lényeg, hogy mikor lerakod legyen a kezedben még 1 spell amit el tudsz tólni. Mert ha az lap lekerül az asztalra tuti, hogy az ellen csak azt fogja őlni amíg lent van :D
  • REALista
    Na összejött az 1600 dust.Szerintetek mit érdemes a mage paklihoz kidustolni?:D
    Na jó tudom hülye kérdés mert nem ismeritek a paklimat...:D
  • Pio
    Argus talán a leguniverzálisabb rare kártya jelenleg a játékban.
  • Banane15
    Esetleg defender of argus, azure drake ?
  • kabel15
    Ez attól függ milyen kártyáid vannak már meg.
    Mondok 2 kártyát de lehet neked azok már megvannak.
    Másik 2 kártyám ami meg alap az lehet neked nincs meg.
    Szóval nehéz így megmondani.
  • DarkHorSe
    250 dustert ti mit craftolnatok? Argent commanderre+Sunwalkerre gondoltam. Olyan kartyat akarok amit azert minden paklimban tudok hasznalni.
  • Negritis
    csak funból játszok, nincs kedvem rendes decket összerakni :D
    ez is jó amivel most megyek :D
  • Banane15
    Rank 15 alatt Malygos inkább hátrány mint előny, legutóbb egy secret mage ellen játszottam, leszedte mindenemet kb, szóval muszáj volt malygoshoz nyúlnom, aztán következő körben előkapott 2 faceless manipluatort : D
  • Agamemnon
    Nem azt mondom, hogy csak a pakli számít, de azért pofáncsapás, amikor még az összes kezdő kártyám sincs meg a pakliból, és erre bead egy ellenfelet rare meg legendary kártyákkal...
  • Negritis
    én most rank 15 vagyok mage-gel, de nem hiszem hogy Malygos miatt :D

mondjuk most betettem Antonidast is
  • Pio
    Sajnos az első pár rank ilyen tud lenni, hisz minden hónappal mindenki 25ről indul, a Legendek is.
    A következő szezontól ezt megváltoztatják, az előző szezonban elért rangodtól függően kicsit előrébbről kezdesz majd a ranglétrán.
  • Agamemnon
    A skill mellé, még felvehetnék a paklit is... mert nem egyszer kerültem szembe rank 20-25 között 3-4 legendary kártyával 1-1 pakliban.
    Persze lehet, hogy ha már tapasztaltabb leszek, akkor nem számít annyira a pakli, de ha nincs legendary-m, és még csak rank 21 vagyok, akkor nagyon is :)
  • Banane15
    Hát nem tudom, régen szerettem a casual módot, de mostanában csak pislogok hogy az egyetlen bloodmage thalnosomra a játékok 70%-ban ragna, sylvanas, tyrion a válasz. Köszönöm a blizzardnak a bizalmat, de ennyire nem vagyok jó. : D
  • Pio
    Egészen pontosan:

"
    When you jump into Casual mode, you will be matched up against other Casual mode players of equal skill. So if you are new to the game, you will be matched up against other new players. If you fare well in Casual mode, you will continue to be matched against other Casual players of equal skill. This mode uses a hidden MMR rating to ensure you and your opponent should prove to be "Worthy Opponents".

Ranked Play matches you with other Ranked Play players that are as close to your current Ranking as possible and does not follow an MMR system. So a Rank 5 Player will be matched with another Rank 5 player (or as close as possible to their current rank).
    "

Szóval casual mode-ban MMR van, rankedben pedig rankközelségre törekszik a rendszer.
  • DarkHorSe
    Dehogyis, mindkettoben van kulon mmred (matchmaking rating). Skillednek megfelelo ellenfeleket fogsz ott is kapni.
  • Zickler
    Casual-ban teljesen randomra dobja be az ellenfelet. Rankeden dob be vele egyenlő emberkét.
  • Banane15
    Srácok, valaki meg tudja mondani casual módban mi alapján választja a játék nekem az ellenfelet? Vagy hogy az equal skill Blizzard nyelven mit jelent ? : D
  • DarkHorSe
    Zeriyah@CM_Zeriyah
    @John_Gwak @bdbrode Card packs purchased now contain cards available in this set. They won't contain new cards if opened a year later.

Jo tudni, szoval nem lehet okoskodni :D
  • DarkHorSe
    Ahh, nagyon jo deck, de elegge szar kartyaim vannak. Talan 1 legendarym van, azis elegge bene. Szoval ilyeneket nem tudok osszerakni, neha belepek letolom a napi questeket meg funolok. Arenat multkor probaltam, az nem volt ugyan rossz de vegul is idopazarlasnak tunt. Egyszerubbnek talalom lefarmolni a napi questeket aztan ennyi. Laddernek sincs semmi ertelme most, talan majd ha lesz vmi ertelmes reward nekiesek de ilyen kartya hatlapokert nem eroltetem meg magamat :D

Mellesleg az arenaban nyert paklik, meg a 100 goldert vasarolt paklik kozott van valami kulonbseg?
  • Pio
    Holnaptól néznivaló:

• Pio
    Priest trollkodáshoz ajánlom figyelmedbe a your milkshake nevű paklit, melynek lényege, hogy az ellenség összes lapját lemásolod/MCzed és lényegileg az ő saját paklijával nyírod ki.
    Különösen vicces a Shadow Madness (átveszel egy lényt a kör végéig) + Youthful Brewmaster kombó (egy lényedet visszaveszed a kezedbe).
    Nem olcsó deck és nem is túl effektív, ellenben nagyon fun.
    Angry Chicken nevű hearthstone podcastben találták ki, ott szoktak néha crazy storykat mesélni vele kapcsolatban.
  • DarkHorSe
    Hahaha priestel rajottem trollkodni kell, beleraktam az osszes taunt kartyam egy pakliba, meg azokat amik erositik a lenyeim. Olyan jo nezni ahogy szenvednek az ellenfelek. Lehet nem sebzek valami sokat, de szorakoztato :D
  • Pio
    Hunter dailyt kaptam, úgyhogy életemben először összeraktam egy hunter decket és ilyen vicces helyzetek adódnak vele: :)

A sámán deckemmel elég könnyű megfogni a huntert, szóval csak most tűnt fel igazán, hogy milyen erős, miután tettem bele hunter's markot meg silence-t még a druidákat is el-el tudom verni vele.
  • Pio
    Viszont azt látja, ha gondolkodsz, becélzol egy lényt egy spellel, aztán meggondolod magad, szóval érdemes kerülni az ilyet, mert csak segítesz az ellennek behatárolni a kezedben levő lapjaidat.
  • Fletley9
    Mindenki biztos nem, de feltűnt volna már ha valaki valami nagyot variál :) én még arra se tenném a kalapom ,hogy teljesen ugyanaz neki a háttér mint neked (de talán igen mert ha valami verseny van ott asszem nem változott mikor másikat mutatták oO)
  • r4pt0r
    És most fordítva... Szerinted senki nem baszakszik? :D
  • Agamemnon
    Nem, de lehet, hogy nem is baszakszik... Vagy szerinted mindenki baszakszik? :D
  • Fletley9
    Ezt most gondold át még egyszer, te látod ha ő baszakszik? :)