40521
  • csonttika72
    ment a +
  • Szabi DEMON
    Az én véleményem szerint a Venture Co. egy kiváló aggro lap. Controlba jellemzően sok nagy minionnal játszol, amiket lehet, hogy nem fogsz tudni kirakni miatta, így én egyet se használnék. Aggroban is inkább csak egyet. Ha sok silencet futtatsz egy pakliban, akkor jó lehet controlba is, de egyrészt nem érdemes sok silenccel játszani most, másrészt lesz arra jobb target is. Arenában viszont sokszor előfordulhat, hogy kivennék egy másodikat is.
  • csonttika72
    Mindegyik class, constructed és én a control játékot preferálom. Ezért néha beleszaladok a késbe a "rush" paklik ellen...:-(
  • kabel15
    Azokat is szeretem. Bár sámival nem mentem olyan sokat. De totemekkel szépen lehet szórakozni. És a sámi kártyák is elég jók. Mage kártyák talán a legjobban használhatók.
  • Negritis
    én a maget meg shamant szeretem ott sztem 60-70%os a winratem
  • kabel15
    Én Warrior al szívtam. 4 mecs ből jött össze a 2 győzelem. Pappal jól elvagyok.
  • Negritis
    igazából ma egész jól működött a fun priestem :D
    kb 8 meccsből meglett az 5W
    tegnap volt gond mikor 11ből lett 2 :D
    átlagba 50-50 sztem amúgy
  • kabel15
    Jók ezek az össze rakott paklik. Csak attól még hogy össze rakja valaki nem biztos hogy tud is vele játszani.
  • Szabi DEMON
    Az egy minta, a legtöbb legendary elég jól helyettesíthető olcsó lapokkal. Van erre egy cikk is, ha érdekel megkeresem.

Semmi baj nincs azzal ha fun decket játszol, csak akkor jól kell viselni a vereségeket is. :)
  • Negritis
    tekintve hogy eszemben sincs komolyan tolni Priestel, csak a daily miatt tolom, és akkor már inkább fun mint más

és nyílván 5 legendarys deckem van így zsebből :D
  • Szabi DEMON
    Milyen deck? Melyik class, aggro midrange vagy control? Arena vagy constructed?

Negritis. A Lightwell, a lightspawn és az említett hp duplázó is gyenge lap. Ha ilyen kombókkal játszol, akkor sokszor fogsz veszteni. Ezek inkább fun deckbe valóak, mintsem komoly paklikba. Mutatok egy használható priest paklit: Reynad paklija
  • Negritis
    amúgy értékelném ha vereségenként jönne mondjuk 5 dust, vagy 1 vagy vmi :D
  • Negritis
    fos priest, hp duplázásra meg lightwell-lightspawnra építve a 4 lopással

de inkább csak a lapok jönnek rosszul és a reset miatt nem is olyat kapok akit kéne :D

nameg a daily q mindig idegel :D
  • DarkHorSe
    Mutasd a paklid :P
  • Negritis
    szánalmasan nem megy a játék mostanába :(
  • csonttika72
    Szerintetek egy deck-en belül érdemes 2 db Venture Co-t alkalmazni? Vagy az már túlzás?
  • Zickler
    Nem pont erre gondoltam, de ez is jól szemlélteti azt amit akartam.

Egyébként én ennek az első helyezettjét akartam mutatni.
  • Pio
  • Zickler
    Azért azt tedd hozzá, hogyha a kártyád pontjai növelve vannak, akkor azok cserélődnek fel. Ez mondjuk akkor érdekes hogyha pl. egy Flametongue Totem buffolja az addot lapot, mert ugye akkor a megnövekedett támadóerő cseréli fel a hp-val, majd a felcserélt statokat ismét megnöveli. Erről valaki linkelt egy videót nemrég, megpróbálom megkeresni.
  • kabel15
    Köszönöm.
  • DarkHorSe
    Felcsereli a kartyad ket erteket, pl 0/2 totembol 2/0 halott totem lesz
  • kabel15
    Crazed Alchemist hogy működik pontosan?
  • kabel15
    Szép, csak ebben benne van az ellenfél is.
  • Murmur
    Ez overkill. :)
  • DarkHorSe
    Ma eddig csak shamannal jatszottam, iszonyatosan tetszik. Az elejen kicsit gyengenek erzem, mert nem igazan vannak olyan lenyeim akik ott erosek lennek, de utana marha jo. Most jatszottam vmi paladin ellen, vegig hatranyban voltam, 23 vs 4 re vezetett erre fire elemental meg chillwind yeti enrage meg windfury a fire elementalnak es kivegeztem 1 kor alatt. Nagyon bejon a shaman, meg a flametongue totem iszonyat eros, kb minden egysegbol gyilkologepet csinal :D
  • Zickler
    Nem tudom hogy ti hogy vagytok vele, de én még ennél nagyobb overkillt nem láttam :D
  • dave9004
    elsején még ez volt februárban is. majd letisztul pár napon belül.
  • Pio
    Fura lesz ez így, hogy minden hónapban mindenki rank25ről indul, tegnap lazán elmentem rank11ig, ma meg rank18on egy partyn belül jön ellenem bloodmage, nat pagle, bloodhoof, black knight, tinkmaster, ragna, ysera. És nem egy ilyen volt... :)

Mondjuk ez gondolom csak nekem új, mert pár napja kezdtem csak el játszani.
  • TurboX
    :D

ismerős helyzet
  • DarkHorSe
    Hogy tudok questet rerollolni? Vagy azt kivettek a jatekbol?
  • Pio
    Cserébe:

• Pio
    Ezer bocsánat, epic fail. :)
    A shadow form csak a class abilityt alakítja sebzővé, ráadásul eleve miért hatna az enemynél lévő lényre. Bocsi.
  • ronihun
    Az auchenai soulpriest miatt sebez, ami az enemynél van.
  • kabel15
    Na ezt nem értettem. Köszönöm :)
  • Pio
    Megöli Sylvanast, akinek az a képessége, hogy ha meghal, akkor egy random ellenséges minion átkerül az oldalára.
    Így küldi át hozzá a lightwelljét, ami aztán a köre végén healelne, de a shadowform miatt sebez.
  • kabel15
    Lightwell healel vagyis jelen esetben sebez rajta 1 et. Ez oké. De mitől megy hozzá vissza az a kártya?
  • kabel15
    De mikor vissza megy hozzá a minion akkor véletlenűl healel magán ami 3 at besebez? Vagy direkt végzi ki magát.
  • Pio
    A pap shadowformban van, ami azt okozza, hogy a healek sebeznek és a lightwell healel egyet.
  • kabel15
    Ebben a videóban 50sec nél mitől sebződött az ellenfél? Mikor kör végén vissza kerül az ő oldalára az a lap.
  • kabel15
    Tegnap este mentem 1-2 kört priest el. Netről néztem a deck et. Kezdem úgy érzeni, hogy a deck össze rakásán több múlik mint maga a játékon. Eddig csak szenvedtem a pappal, ezzel a paklival viszont zsinorba 4 kört nyertem, lehet ment volna több is, de inkább mentem lefeküdni. Majd ma talán folytatom.