40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
#2100 Az ellenfél látja azt, ha a pálya interaktív részeivel szórakozok? Vagy neki ugyanolyan marad? -
#2099 Közben néztem a fórumot, szóval amúgy is csak hátlap lesz, és majd a következő szezontól... :( -
#2098 Ranked-ben lvl 20-at kell elérni a season kártyáért? -
#2097 Jah... hát igen. Kifejezetten kellemes volt most hogy még a 3 questem állapota mellet mindig kiírta figyelmeztetést is. Csak a képernyő 79%-át takarta ki. -
#2096 És ezt a kliens minden egyes játék után meg is jegyzi. Köszönjük van naptárunk :) -
#2095 Test season 4 végéig van még 9 nap. -
#2094 es akkor mi tortenik? -
#2093 Már csak 9 nap... -
#2092 Atomcsibe ellenfel:P -
Pio #2091 Nagyon javaslom, hogy olvassátok el azokat a tooltipeket, amiket a játék ír, ha ráhúzod egy kártyára az egeret, mert eléggé pontosak és sok kérdést tisztáznak.
Ott le van írva, hogy a fagyasztás a következő TÁMADÁST lehetetleníti el, spelleket, hero powert nem.
Stealthnél is le van írva, hogy nem lehet targetelni, de attól még az aoe-k hatnak rá. -
#2090 Hex + 1/1 es charge totem hmm :)
A másik, hogy a területi spellek azok hatnak a Stealth ben lévő lényre?
Valamint silencelni lehet stealth es lényt? -
Dreadshade #2089 Ja hát van benne logika, hogy akkor teljesen megfagy, bár lehet úgy túl erős lett volna azért nem így csinálták, a Shaman hero power meg ha te választanád ki a toteme kb a legobb hero power lenne :D Minden körben egy taunt még ha csak 0/2 is azzal már nagyon hátráltatni lehetne az ellenfelet, még ha csak egy körig is él az a totem, de ez a többi totemre is igaz. Én csak annyit változtatnék hogy a tüzes totem az ne csak sima 1/1 legyen ha már random legalább 1/2 vagy 1/1+charge lehetne rajta, bár chargeal lehet túl jó lenne :D -
#2088 Na ja én is meglepődtem először hogy tudják ilyenkor használni a hero powert. Azóta hősre nem is pocsékolom el, max ha az életem múlik rajta a hős fegyvere miatt...:) -
#2087 Mi a véleményetek a fagyasztásról?
Arra gondolok mikor mondjuk mage el befagyasztom a hőst de az vígan lődöz engem tovább. Szóval nem az lenne a logikus hogyha befagyasztom akkor ne tudja használni a hero powert? Azt nem tudom hogy a fegyvert használhatja e. Rogue warrior paladin sámi. De mondjuk elég idegesítő mikor fagyasztva van a hunter és hero power el kilövi a hősömet :(
Mondjuk ezzel még erősebb lenne a mage, de szerintem ez lenne a logikus.
Esetleg lehetne silenc elni is a hősöket és akkor 1 körig nem használhatja a képességét.
Vagy ami még jó lenne ha mondjuk a sámi totemjeit tudná választani idézésnél. Talán a sámi a leg randomabb cast. Vagy bejön vagy nem.
Nekem sokszor van az hogy várok egy totemet és pont nem az jön. Vagy ott a random hogy 2-3 fog sebezni a képesség.
-
#2086 Legalább kikaptál? -
#2085 Tegnap volt 2 The Black Knight a mage aréna paklimba :D Ja és 2 Strike :D -
#2084 Jah, hogy ezt kellett nézni, azt hittem, hogy ez volt az utolsó kör, és próbáltam számolgatni, hogy miképp nyeri meg :) -
#2083 Amelyik kártyák körül sárkányt látsz, akkor úgynevezett Legendary lapok. Mondhatni a játék legritkább és legerősebb lapjai. Arénában pedig ugye baromi ritka hogy legendaryt választhatsz a paklidba. Az pedig még ritkább (igaz velem már egyszer megesett), hogy 2 a Legendaryk közül kimagaslóan erős lapok tudj berakni a paklidba. -
#2082 Nem ismerem még az összes kártyát, elmagyarázod? -
Belkar #2081 Arena RNG -
#2080 Kis lockom lvl2-es, még a basic kártyái sincsenek meg, de ma szerencsés volt a lapjárás:
http://kepkezelo.com/images/68apnnz6h6vswn2i6geg.png -
#2079 Nekem jelenleg nincs meg az összes kártya :D nem hogy 2x. Szóval én még várnék az új kártyákkal :D
Főleg hogy régebben mikor a M&M Duel of Champions al játszottam, ott is ez volt a gond. Gyorsan jöttek a kártyák mikor elpattant a cérna az az utolsó új cast volt amit alig lehetett elverni. És ha valakinek nem volt ilyen hőse akkor tovább lépni se tudott mert folyton ilyenek jöttek. -
Pio #2078 Az egész játékban van 1 kaszttal elérhető lapból összesen talán 200 darab vagy még annyi se, amiből nyilván van egy csomó sokkal jobb, szóval olyan túl nagy mozgástered nincs, amivel effektívebbé tud válni a paklid.
A paklilinkelgető oldalakon is divat lett most az, hogy valaki csinál egy jó decket, ír hozzá egy többszáz soros részletes leírást, aztán jönnek egy csomóan fikázni, hogy "húú ez nem is tér el nagyon ettől a decktől meg attól a decktől, szánalmasvagy".
Nekem nem tetszik ez a stílus, szerintem baromi jó, hogy vannak ilyen proaktív tagjai a communitynek és nem kéne bántani őket, mert aztán elegük lesz belőle és az tutibiztos, hogy aki azt a kommentet írta, nemhogy egy ilyen videó elkészítésére, de még a szótáras mutatványra is lusta lenne...
Nyilván van egy "generic" deck szinte mindenből, kevés a lap, régóta megy a játék, sok újat nem lehet kitalálni, de azért mégis beletett némi egyediséget a pakliba és ami a legfontosabb, lépésről lépésre elmagyarázza, mi miért van benne, mi mivel kombózik, hogy érdemes használni, satöbbi. Szóval energiát fektetett abba, hogy segítse a community kevésbé tájékozott tagjait. Aki számára pedig trivialitás, amit mond egyszerűen nem nézi meg a videót.
1 szó, mint 100, szerintem nagyon hasznos az, amit csinál és ha valaki féltékeny rá, akkor szótárfirkálás helyett csináljon ő is ilyen videókat, neki is örülni fog a community, de én legalábbis biztosan, annak ellenére, hogy eddig egyik reynad deckel se játszottam. -
#2077 Bika ez a sámán.
Tegnap mentem egy arénát vele. Iszonyat rossz packlit sikerült össze raknom.
Volt talán 3db 2 manás meg 4db 4manás lényem.
De sikerült 8 győzelmet behúznom.
Amire építettem a játékot az az volt, hogy minél több lény legyen lent. Totemeket nem nagyon szedte le az ellen. 2 meccset nyertem úgy hogy a végén 1-1 lapokkal harcoltunk de ugye rakosgattam le a totemeket és jött a BL. Volt a pakliban 5 manás lény ami 1/1 et kap minden lent lévő lény után.
Sikerült 10/10 csinálni belőle majd 2 manáért windfurry. -20hp
Nem tűnnek erősnek a sámi totemjei, támadni ugye maguktól nem tudnak. De ha nem szedjük le őket hirtelen lehet vele fordítani. Jön egy BL és akár 30p ról is le lehet szedni az ellent. Ő pedig nem is védekezik hiszen azt látja, hogy felesleges nincs mivel lecsapni. Aztán koppan.
Egy nagyon szerencsés kis helyzet jött össze a múltkor.
Ugyan csak sámival voltam de ez nem nagyon befolyásolja a lényeget.
Nekem volt 2 HP-m az ellenfélnek 16. Ami lényeges, hogy nem volt tauntos lényem és neki sem. Viszont lerakott egy lényt 2 manáért 0/7 es ami az ő köre elején megöli az összes lényt. Én jövök. Mit kapok? Leper Gnome :D (2/1 es 2 sebzés az ellen hősébe ha meghal) Csak azért írtam le mert lehet nem helyes a neve.
Szóval számolgattam számolgattam és bárhogy is BL ezek windfury zok akkor is csak 14 HP-t tudok leszedni. Aztán észre vettem, hogy ő mit is rakott le a köre végén :D Hoho Ment a Leper Gnome és daráltam a HP ját.
2 Hp ja maradt jött a köre meghalt minden lény és ő bukott 2 HP-t :D
Komolyan elkéne kezdenem felvenni a csatákat mert ezek elég epikusak. Nagy mákom volt ezzel a Gnome al. Különben tuti elbukom. Már így is vért izzadtam, hogy ne szedje szét a hősömet és sikerült megnyerni :D -
#2076 meg is kapta a Zoo-tól épp -
#2075 Rank 1 stream :D
http://www.twitch.tv/tidesoftime/popout -
#2074 5 lappal tér el attól a decktől amit anno hónapokkal ezelőtt használtam.
Meg amúgy is kb. ennyivel mint bármelyik generic hunter rush.
Ez például nagyon szépen összefoglalja:
"
Is hard to call this reynads deck though. Its pretty much the normal hunter deck with like 4 cards subbed out. Its like me ripping two pages out the dictionary draw a dick on two more then trying to have it published as my original work"
-
#2073 most pala ellen durva lett.
két argent squire 1-2. kör. 3.ban blood knight :D -
#2072 A streamjét is érdemes nézni, ott is elég sok hasznosat mond. -
#2071 végülis ja. csak tisztítani kell előtte az ellent -
#2070 Itt elmeséli, hogy a Tinkmaster ezentúl kb. egy Shattered Sun Clericként fog funkcionálni szerinte. Állítása szerint a Zoo-ba egész jól beleillik, mert ha 3. körben lent van neki egy Void Walkerje meg mondjuk egy Dire Wolfja, akkor bármelyiket átváltoztathatja a 3. körben Tinkmaster, nem bukik sokat, csak óriásit nyerhet azzal az 5/5-el. -
#2069 fura, hogy bekerült a tinkmaster a paklijába. vajon miért? -
#2068 A zoo decket eleinte úgy írták le, mint a tradelés istenét :D Elvégre nem nehéz az 1 manás minionjaiddal a 4-5 manásait leütni. -
Pio #2067 Azt mondják az okosok, hogy a zoo-nak nincs konkrét counter deckje, bármivel nehéz ellene. Én warriorral nem bírtam vele, sámánnal egész jó arányban fogtam meg eddig, viszont ha jól jönnek a lapjai, akkor esélytelen megfogni. Ma egyetlen meccsre volt időm, rank3-as zoo-t rakott be ellenem és úgy elvert, mint a huzat. :)
De persze sokan rosszul játsszák a zoo decket, keverik a hunterrel és csak arcra mennek, őket általában könnyű megverni.
A meta pedig nagyonis igazodik ezekhez a deckekhez, eleinte senki nem tudta, hogy miről is van szó és esze ágában se lett volna egy sámánnal leper gnome-ra eartshockot "pazarolni", aztán pislogott, amikor turn5ben meghalt, most viszont amint meglátod azt az egységet és lock vagy hunter van ellened gondolkodás nélkül megy rá a shock.
Reynad amúgy elég gyakran változtatja a deckjeit, de van egy honlapja, ahol nagyjából naprakészek. -
#2066 Ahogyan ez ellen, úgy a zoo ellen is kitalálnak majd vmit. -
#2065 Ezzel anno azért ért el gyors sikert, mert meglepő volt. Nagyon hamar lépett rá a meta, ma már elkenik egy ilyen paklival a szádat. Pontosabban ez sem teljesen igaz, mert mindig alakul a játék. -
#2064 ez se rossz tőle, és cheap és legend rank :D.
warrior -
#2063 Én is imádom :D
Bár én a Scarlet Crusader helyett Leper Gnomet használok. -
#2062 Akkor most kettő igen kedvelt pakli lesz!
EZ valami eszméletlenül durva. -
#2061 én nem bánom amúgy. mert úgyanúgy vannak fun deckek amivel játszogatni lehet alacsonyabb szinten.
Viszont minél több ilyet mutat be, annál színesebb is lesz :D. (Trump menetelését elnézve meg még feljebb csak watchers druid, meg control warrior van kb.