40521
  • DarkHorSe
    Turn 5 22/11 hyena xDD
  • Negritis
    Khaldor és a Chicken is adja :D
  • DarkHorSe

Az a priestes :DDDD nagyon illik a lenti kephez :D
  • games4ever

Nekem ez az egyik kedvencem :D Az az Artosis fej a végén...:D
  • DarkHorSe

24 resz van, nagyon jok! :DDD
  • Negritis
    most látom hogy közbe megnéztétek jobban :D
    amúgy igen, a vicc hogy Lightspawn és Lightwell is benne van a deckben hasonló célokra :D
  • Negritis
    +2hp&draw card
    2x double health
    inner fire egyenlíti ki a HP-t - common lapok közül az egyik legjobb sztem
  • kabel15
    Mondjuk ezt egy malygosal megjátszani :D
  • kabel15
    Közbe ezt is megtaláltam. De a 28 HP még mindig nem jön ki nekem? Alapból 5 van neki? Azt duplázom az 10 azt meint az 20. Ja értem már.
    Power world Shield azzal akkor 7 hp duplázva 14 aztán 28 majd kap egy inner fiert. Beteg combo
  • DarkHorSe
    Szerintem ezzel :P
  • kabel15
    Ezt mivel hoztad össze? 2x dupla Hp zás, és utána mivel lesz annyi támadó ereje mint élete?
  • MEdievil
    Összesen kettő. Golden vagy sem nem számít.
  • DarkHorSe
    Szoval..? :D Ketto darab lehet belole nalam? Ket sima es ket golden?
  • orichalcos
    Hja nem, hülye vagyok, common lap...
  • orichalcos
    Max 2 lehet minden kártyából nálad. A Golden-t szint elérés után kapod, betörni nem lehet.
  • DarkHorSe
    Artist, Zoltan&Gabor

Ebbol a kartyabol hany darab lehet egy priestnel? Vagy hogy van ez, mert eddig volt ebbol 1 darab, aztan most lett valahogy meg egy ami golden card. Ez az elso arany kartyam, nemis tudom hogy kaptam. Amugy a muveik nekem annyira nem jonnek be, talan az Argent Squire tetszik a legjobban toluk es a Holy Light meg kifejezetten ronda.
  • DarkHorSe
    Ellenfel, hipotibor :D
  • Negritis
    itt tényleg a hajadra kenheted a polit :D
    nekem is mage a mainem szal tudom :D
    de mikor egy 3/5ből 1 kör alatt 28/28 akkor ég a pofám :D
  • DarkHorSe
    Akkor is marha eros akarmilyen egyseg ellen, en imadom :D
  • Pio
    OTK kombó ellen a hajadra kenheted. :)
  • DarkHorSe
    Polimorf + fireblast :D
  • Negritis
    továbbra sem vagyok kibékülve a priesttel :D
    undorító hiába csinálom én :D
  • DarkHorSe
    Uuuuutalom a paladint, tul eros. Ma jatszottam megint, minden nap kb 2-3 kort jatszom. Alap kartyaim vannak, pont novice engineer a rankom. Kb minden ellenfelemnek vannak legendary meg epic kartyai :_D
    Volt egy mage, ragnarost lerakta es nekem 18 hpm volt es 2 tank kartyam lent. Persze engem talalt el randomban a 3 celpont kozul -8 hp aztan polimorf es kinyirtam. Utana a kovetkezo korben meg nyomott vmi ice blockot asszem +8 armor es a vegen kivegzett egy pyroblastal :D
  • Zickler
    Úgy látszik a Novice Engineert elfelejtették frissíteni a legutóbbi patch óta a Hearthpwnes srácok.
  • DarkHorSe
    A gold kartyak erosebbek a simanal? Eddig azt hittem hogy csak mas a szinuk azt csa :D wtf
  • ProGabe #1875
    Erre mondják sokan, hogy drafthoz is kell a skill. Tényleg kell! Mage kártya? KATT!

Amíg a legtöbb hős kártyái kombinációként működnek, addig a Mage kártyái önmagukban is tökéletesek. Ezt kéne felismernie a Blizzardnak.
  • attiGT
    Elmehetnek a faszomba a magek arenaba, 3 flamestrike egymás után, addig 0 board presence volt, sorjában rakta le a kis szar lapokat amiket egyből szétzúztam aztán 7. körtől 3 körön át flamestrike... csak emiatt nyert és ehhez márpedig 0 skill kell... Ha nem játszom meg a kártyáimat akkor meg nincs mit flamestrikeoljon, ergo lerakja a nagy minionjait és lever. Ez balanced? hát számomra nem... BULLSHIT
  • Zickler
    Igen. Meg kell találni a 2 között az egyensúlyt. Néha jobb ha a bénább lapot viszed el, ha az valamennyire javítja a Mana Curved.
  • kabel15
    Nekem 5win a rekordom arénában. Lehet az a baj, hogy csak azt a táblázatot nézem és nem egészében a paklit.
  • dave9004
    ha mind 10-es akkor is 100,
    ha mindet vered majd experten akkor is 100
  • ToCsEk
    hejhó
    én is elkezdtem absolut kaknab vagyok :D
    minek húzol mindent 10re? nem csak 1ért kapsz 1x 100goldot? vagy ha mind megvan lvl10 akkor még 1x 100gold?
    én palát gyorsan felhúztam lvl10re expert elsőre levertem adta is a 100at
    most tolom napi 3 play-t
    goldot mire érdemes így az elején költeni? vegyem packot 100ért vagy egyből aréna?
  • DarkHorSe
    Ja enis ugy csinalom, de akkor is elegge unalmas.
  • Zickler
    Egy karakternek meg kéne lennie 1 óra alatt. Mármint én úgy csináltam hogy megkerestem hogy a 9 alap paklis Bot közül melyiket verem le leggyorsabban, aztán azt levertem kb. 20-szor, és meg is volt a lvl 10 egy óra alatt.
  • DarkHorSe
    10 napja jatszom, napi questeket csinalok, van mar 1 legendary, meg par epic es rare. Most huzok fel mindenkit lvl 10re, baromi unalmas :D
  • Negritis
    én 1x fizettem csak hogy meglegyen a goblin
    amúgy én sem fogok
  • TurboX
    kb. a béta indulása óta játszom (igaz, mostanában már csak a napikat csinálom) de még epic nem jött.. vásárolni természetesen nem fogok
  • mukika
    Egész este szarakodnak a szerverek sajnos, ilyenkor mindkét félnek lose-t számol, bár ez nem vigasz...
  • Zickler
    Srácok nektek már volt ilyen? 11 - 1 -ben voltam arénában. Meglenne a 12. win. Erre kiírja hogy az ellenfelem kilépett, elkezdtem örülni, de valamiért nekem számolta fel a loset, majd gondoltam megyek még egyet, akkor meg összeonlott a játék ellenfél keresés közben, így azért is kaptam egy loset. Mondom de jó..
  • FirefoxHUN
    Nekem bezzeg semmi sem jön még arénában sem.
  • ProGabe #1861
    Hát, rohadjon meg :D