40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
metalbull1 #1860 Bocsi, akkor így
http://imgur.com/fA7jOKP -
metalbull1 #1859 Haver ezt nyitotta:
-
#1858 yep -
#1857 Napi 1 questet kapunk? -
Fletley9 #1856 Beakartam törni DW-t ugye ,hogy azzal megvan a dust ragnarosra, jó hogy nem tettem mert most bontottam , hú de mérges lennék most ha mégis :D nem baj ,így lesz belőle Lerooooooy -
#1855 Ironbark mofo :D -
#1854 Azért valljuk be a Palánál, csak a Druidnak van nehezebb dolga a nagy dögökkel. -
#1853 Pedig a pala nem rossz. Elég aggro paklival is lehet nyerni. Egyedül azzal lehet megfogni, ha late gamben (pl. egy druid) el kezdi pakolni a boulderfist ogre-kat, ironbark protektorokat, meg stone giant-öket. Azokkal nem lehet mit kezdeni egy palával, ha egymás után lehív vagy 2-t.
Ennek ellenére nekem a második kedvenc hősöm, mert vele is lehet gamechanger kombókat letenni, bár nem annyit, mint a mage-nél. -
#1852 Kackac :D
Tegnap mentem pár kört palával. Még mindig nem tudom hogy nekem nem megy a játék vagy a pakli rossz amit össze raktam. Na mind1 játszogatok még. :D Arany van még 6 arénára ilyen tempóval az minimum 1 hét :D -
#1851 Coin + Fireblast az arcba. Instawin. -
#1850 Rank 20 on állok. De most nem rankedet játszok. Próbálgatom a kártyákat. Ki akarom ismerni őket. Meg a képességeket is. Mit mivel hogy érdemes. Kezdésnél mivel érdemes nyitni. -
#1849 ez a meglepi úgy rank 20ig meglepi :P -
#1848 Tegnap este mentem pár kört Palával. Nem olyan rossz. Ha össze jön az egyik combo akkor szinte verhetetlen. (Összes lény HP ját 1 re csökkentem, majd az összes enemy lény kap 2 sebzést :D Ezt főleg úgy jó megjátszani, mikor már az összes lényét lerakta előtte be szoktam vállalni 1-2 kőrt had érezze magát nyeregben és pakolja le a lényeket. Majd utána jön a meglepi :) -
#1847 lehet neki állok megszeretni. De általában ez mindig így van. MightßMagic ben is mindig az kaszt vert meg amit nagyon utáltam. :D -
1Darton1 #1846 A paladin lapokban rejlik, pl. truesilver, kings, divine shield. Mint ahogy a mage ereje a flamestrike. -
#1845 Én saját magam szoktam össze rakni. Persze ez sem jó de legalább tudom mit miért rakok bele. Szerintem az egészséges arány az a 20 lény meg 10 spell card amik jók tömeg pusztítása meg mondjuk 2 polly. -
#1844 En mar csak a napi questeket tologatom, meg probalom lefarmolni vegre az expert gepeket hogy meglegyen a +100 gold :D Magel jatszottam talan a legtobbet, bar most volt vmi 8bol 1 gyozelmem. Igazan jol ment:D
ezt a paklit hasznalom, de elegge sok hianyzik meg belole:)
tud valaki jo mage paklit?? -
#1843 Tegnap megint mentem egy Hunter arénát. Az 5 win nél tovább így sem sikerült jutnom sajnos :(. De így hogy lényegében kapok pár win ért is 50 aranyat meg egy deck et ugyan ott vagyok mintha simán vettem volna 1 paklit. Szóval jobban megéri mint paklit vásárolgatni.
Paladin ellen szívok mindig. Tudom hogy ha lehet nekem is azzal kéne mennem. De valahogy nem tetszik a stílusa. Kéne tolni pár kört vele és lehet megtetszik. Tapasztaltabb játékosokat kérdezem. Paladin ereje miben rejlik? Late game gondolom sok lénnyel 1-2 spell el. -
Fletley9 #1842 Deathwinget megéri megtartani vagy zúzzam be nyugodtan? -
#1841 Gondoltam majd okozok fej fájást az ellennek 3 manáért. Inkább nekem volt utána fej fájás. Ki se játszottam. De ebből tanulok. Azt is megtudtam hogyha enrage elt miniont heal elek akkor elveszti az enrage et. Illetve ha mondjuk enrage +3attack akkor se kapom meg minden elszenvedett sebzés után azt a +3 sebzést. Egyébként sámival kellemesen elvoltam az agyon windfurry zott minionjaimmel. Volt hogy 1 kőr alatt 20 HP-t vettem le a hőséről :D Ja és arra még rányomok egy BL-t :D Nincs ami megállít :D -
#1840 Ha Magma Ragert raksz a pakliba, az már régen rossz, már bocsi. :D
Kapásból 3 kaszt a 9-ből, már magával a Hero Powerjével megöli. -
#1839 Mage el lehet az volt a baj, hogy túlságosan elmentem spell irányba. De persze az összes még aki ellen mentem mind pyroblast al végzett ki. Hiába volt nekem 4 lényem az asztalon neki meg már kártyája sem. Jött neki a pyro és végem volt. Hiába raktam be 5/1 es lényt készítésnél felesleges volt leraknom mivel azt HeroPower el úgy is lekapja.
Kövi mage emet tuti, hogy tele rakom legalább 20-22 lénnyel. -
vetrox #1838 1 mage
2 pala
3-5 hunter, warri ezek sajna erösen draftfüggők
sámán is az, ráadásul tudni is kell vele játszani.
többi sztem közepes/gyenge. -
#1837 mentem 2 kört mage el, hát inkább hanyagolom későbbiekben.
Vagy én nem tudok paklit építeni, vagy pont szerencsétlen ellenfeleket kaptam de 2-3 win után kiestem :(.
Pedig próbáltam követni a leírást, de valahogy nem jön össze :(.
Sámival elsőre sikerült 5 win össze hozni. Na majd este még próbálkozok. De most inkább huntival nézném meg. Egyébként hogy van most az aréna cast erősség? És a könnyű játszhatósági sorrend.
Teszem azt lehet, hogy a priest a leg erősebb de azzal piszok nehéz játszani. Ilyesmikre gondolok. -
Murmur #1836 Ja, ha túléli az ellenfél körét. :) -
Negritis #1835 végjátékban Mage-gel malygos op :D -
#1834 Azt én is megjátszottam ma. Most arénáztam. Ahhoz képest, hogy első arénám 0 win es volt. Ez már 5win :D Nem sok de legalább a kedvem nem ment el a játéktól. -
#1833 tegnap nekem is beadta mikor jött a snake trap, meg a pitbullok. -
#1832 Iszonyat vicces ez a hunter. Össze raktam 1 deck et. 2 Starving Buzzard al meg a lények 90% beast. Nagyon durva dolgot lehet vele leművelni :D
Előbb kiraktam asztalra 2 Buzzard ot és csak húzogattam a kártyákat :D -
#1831 Sámán -
#1830 Sziasztok!
Arénába 3 közül melyiket válasszam?
Druid, Sámi? Warrior. Aztán nézek hozzá egy jó aréna deck et. Csak fogalmam sincs melyikkel induljak el. -
Murmur #1829 Szerintem el kell rugaszkodni kicsit a korábbi játékoktól, és nem azokhoz ragaszkodni állandóan. Ilyen alapon akkor bele lehetne kötni abba is, hogy mi az, hogy raid boss-okat idézgetünk egymás ellen. :)
(Egyébként szívesen látnék már egy Blizz játékot, ami nem Warcraft/Starcraft/Diablo). -
1Darton1 #1828 És akkor lenne egy hordás és egy allys blademaster. Nem hiszem, hogy megérné ennyi munkát belefektetni egy ilyen nem túl izgalmas ötletbe. -
#1827 Blizz elmondta, hogy a Warcraft világ szörnyeit és képességeiket használják, de ennél szorosabb kötődést nem akarnak. Vagy valami ilyesmi volt. Szóval nem fogsz egy az egyben wow kártya játékot. -
Niflheim87 #1826 Én csak azt mondom ha már a játékban is két ellenfél van itt is ugy kéne de ez csak az én véleményem.
-
#1825 Arra gondolsz hogy Hero power el meglövöd? -
#1824 Injured Blademasternek pont ez az egyik szépsége, hogy Priestel nagyon jól kombozható. De ilyen például bármelyik enrage karakter a Magenél. -
1Darton1 #1823 A blademaster pont neutral. De az se zavarjon, hogy a játék nincs factionökre bontva, csak classokra. -
Fletley9 #1822 szvsz azzal még ennél is sokkal sokkal nehezebb lenne balancolni a játékot, jól van ez így. az ellen is van ellenszer mint minden más ellen :) -
Niflheim87 #1821 Nekem nem tetszik ez a hasznáj amit akarsz rendszer pl most egy pap blade dancer vagy mit használt ami ha lehivod 3at vagy 4 et sebez önmagára a pap meg csak vissza healeli azt öld meg az elején a 4/7est vagy 5/7est. Szerintem ugy kéne csinálni allys csak allys mobot hordás csak hordást tudjon használni kivételek a neutral meg a nagyok.. ez igy gáz mikor a allys hordást használ meg fordítva.