Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #1972 Paladinnal igen jó rusholós és igen jó control decket is össze lehet rakni. Megpróbálom leírni a kulcs class lapokat ezekhez a paklikhoz és hogy mit érdemes melléjük tenni, a többit bárki más is használhatja, szóval az nem egyedi a paladinra vonatkozóan.
Én utóbbival játszottam egy keveset, arról tudok véleményt mondani.
Nagyon erős boardclearjei vannak, úgymint wild pyromancer + equality 4 manáért, equality + consecration 6 manáért. Ha van az ellennél bubis egység, akkor érdemes wildpyo+coin+equalityt bejátszani, ha van rá mód.
Hagyhatod lemenni a HP-t, mert könnyen vissza tudod hozni magad lay on handsszel, holy lighttal, guardiannal, éppezért érdemes a pakliba tenni molten gianteket is, ha van rá módod. De azért túl sok healt ne tegyél a pakliba, nekem ebből a 3-ból volt 1-1 és truesilver championból 2.
Érdemes betenni pár spellpower növelőt is (azure drake, vagy ha belefér, akkor bloodmage) a consecrationök mellé.
Avenging Wrath is nagyon erős lap, eqalityvel kombózva ő is boardclear vagy izmos sebzés az ellenbe.
Jól jön még control deckbe a humility (bár a peacekeeperrel jobban jársz) és nálam volt még egy big game hunter, ami sokszor jól jött, mert mire jönnek a melákok már nekem is van kinn lapom és olyankor nem kellemes elnyomni egy equalityt.
Nagyon szeretek ezzel a paklival játszani, de szerintem kicsit túlságosan épít bizonyos lapok meglétére (főleg equality vagy giant+tauntadó, de erre úgyis mindenkinél van removal) az, hogy sikeresen levédj mondjuk egy aggro decket és inkább a boardclearek dominálnak, szóval néha hagyni kell elszaporodni az ellent, hogy effektív legyél. Szerintem egy jó warrior controlnak nem ér a nyomába.
Aggro decket tényleg csak próbálgattam, ott a kulcselemek:
equality, hogy a kasztképességes kis nyomikkal lekaszálhasd az ellen melákjait
divine favor, hogy kidobálhass minden lényt, aztán ha az ellen nem aggro decket játszik, akkor visszahúzhass 6-8 lapot
blessing of might, értelemszerűen, kings se rossz, csak drága egy ilyen deckbe
sword of justice