40521
  • ronihun
    Ha megszerzed mindegyik basic decket (vagyis az összes class min. level 10 lesz) az 100 gold. Ha megvered az összes expert botot, az megint 100.
    Ez két quest, ami külön-külön 100-100-at ér.
  • Zickler
    Csak ne felejtsétek el a beállításokban bekapcsolni a kihívás elfogadása opciót.
  • attiGT
    Barát ellen tudsz játszani, mindketten legyetek menüben és katt a barát neve melletti ikonra.

Küldik eltűnéséről nem tudok, napi egyszer lehet lecserélni egy küldit a jobb felső sarokban lévő X-szel.
  • kabel15
    Egyébként ezek a küldik eltűnnek? Szóval ha nem csinálok meg egyet 3 napig akkor mondjuk 4. nap már nem is tudom?
  • DarkHorSe
    Egy baratom ellen tudok jatszani?
  • Zickler
    Nem

#1814 Nem
  • kabel15
    Ja és ha gép ellen játszok akkor is működik a napi küldi?
  • kabel15
    Ha jól értem akkor mondjuk Warrival végig verem az összes hőst akkor 100 majd ha megint végig verem az összes expert hőst akkor megint 100?
    És ez minden hősnél? Szóval 9 hős az 1800 arany?
  • Murmur
    Most is ingyenes. Nem lesz törlés.
  • Negritis
    már nem lesz kártya törlés, és ingyenes elvileg
  • DarkHorSe
    Ez a jatek ingyenes lesz? open beta vegen gondolom minden torlodik
  • ronihun
    Igen :) Azért is jó, mert közben akár daily questek is meglehetnek azzal, hogy nyersz xy classal, plusz ugye 3 winenként kapsz 10 goldot, szóval érdemes, de persze play módba játssz, csak akkor.
  • Niflheim87
    Az expertek megvoltak akkor felhúzom mindet 10 re ahogy irtad ha jól értem az megint +100gold.
  • ronihun
    Szerintem érdemes először mindegyik kasztot felvinni lv10-ig, és megverni az expert botokat, ha még nem tetted. Ez azért jó, mert:
    1. Ezalatt kb mindegyik classt kellően megismered, rájössz melyik tetszik neked.
    2. Ha mindegyik lv10 és az expert botokat megvered az 2x100 gold.

Egyébként én se kezdtem régen, tehát nem tudom kit ajánlanak kezdőknek, de én a priestet és a paladint élveztem eddig legjobban / velük volt a legtöbb winem.
  • Zickler
    Őszintén szólva én is arra gondoltam hogy bezúzom, és lecraftolok egy Ragnarost.
  • Niflheim87
    Engem most a battlenet se enged belogolni lehet valami bibi van...
  • DarkHorSe
    Ezt a king krust enis megszereztem(asszem) , 1 napja jatszom
  • Niflheim87
    Egy kezdőnek akinek még nincs sok kártyája mit ajánlotok melyik höst vagy az a logikus ha azzal megyek aminek a legtöbb basicje van?
  • DarkHorSe
    mit tegyek ha a jatek inditasanal allandoan ez a closed uzenet jon?
  • Murmur
    Én betörném, és ezek közül craftolnék egyet: Thalnos, Pagle, Overspark, Jenkins, Cairne, Sylvanas, TBK, Ragnaros, Ysera. Egy részük bármelyik versenypakliba nyugodtan beletehető, de a többi is sok pakliba belefér.
    Ami miatt érdemes lehet megtartanod:
    1. golden legend - nem sűrűn fog ilyen esni
    2. hunterrel viszonylag sokat játszol/tervezed a jövőben
  • mkfdd
    Szerintem tartsd meg. Egyrészt hasznos legendary másrészt meg nehogy új járj hogy craftolsz egy legendet az árából, utána meg következő csomagban hótziher hogy kidobja ugyanazt :)
  • Zickler
    1-3 -as aréna eredménye.
    Szerintetek megéri megtartani az arany Krush-t? Azért az az 1600 dust igen csábító.
  • MEdievil
    Játsz ranked-et. Ott úgy is a szintednek megfelelő ellenfeleket kapod.
    Doomhammer meg tényleg csak a kőgazdagoknak van beszerezhetetlen mezei halandóknak úgy hogy tényleg csak azért verhetik agyon a kezdő játékost mert direktben a bankszámláról játszanak.
  • Zickler
    Azért írja azt hogy worthy oppoent, mert lett leprogramozva az "Opponent found" helyett, egyébként bármi lehetne oda írva? :D

Hunter - rush, low costos, arcot támadó hős
    Druid - lategame, nagy lények, board controll
    Shaman - full board control, és windfurys finisherek
  • kabel15
    Nekem tetszik a hunter. Bár az hogy a hős képességét csak hősbe lehet használni, kicsit zavaró, de attól függetlenül elég jó. Druid al az a baj ha kikapsz egy maget akkor véged van. Kb nem tudsz mit csinálni.
    Ezt így 100 csata után mondom. De biztos van itt olyan aki 1k nál is többnél jár.
  • Niflheim87
    Akkor miért irja ki a pörgettyü, hogy worthy opponent? amugy tud valaki tanácsot adni shámán druid hunter közül melyiket érdemes vinni a többi valahogy nem tetszik?
  • Zickler
    Casualban bárkivel összedobhat, én pl. lvl 33 vagyok warriorral de rengetegszer fogok ki 1-2 napja játszó embereket.
  • Niflheim87
    Érdekes, hogy lvl 15 vagyok druiddal és casualba már olyanok jönnek akinek megvan doomhammer vagy ragnaros vagy 3 legend kártya biztos volt elég pénze befektetni...
  • kabel15
    ennyire OP a Priest, hogy a magyar döntőt is 2 Priest játszotta. Én azt hittem warrior vagy hunter lesz a legjobb.
  • Zickler
    Shaman. A pakli meg... Igazából a Fire elemental + Windspeaker + Rockbiter weaponök hadára (4 db volt a pakliban) épített. Cuki volt meglepni az ellent, a 6. körben 2 rockbiterrel + windfuryval.
  • ProGabe #1790
    Hős, pakli? Grat? :D
  • Zickler
    Na, meg is van az első 12 wines arénám

• 1Darton1
    Könnyebb megérteni, amikor valami nekem nem tetszőt csinálnak, ha az logikus.
  • Murmur
    Miért, téged érdekel, hogy kik játszanak, ha jól elvagy vele? Aggódjon Blizzike.
  • 1Darton1
    Nem hiszem, hogy a blizzard részéről az lenne a releváns, hogy neked kik hiányoznak. Persze megértem az önző nézőpontodat, az meg majd kiderül, hogy üzletileg meddig folytatható ez a vonal.
  • setuh
    Akiket elvesztenek azok a nagyon brutal hc gamerek lesznek, napi 8+ ora,a csak ah-zok es a botok(legalabbis jo reszuket).Ezek nekem rohadtul nem fognak hianyozni.
  • 1Darton1
    Szerintem a d3 az ah kidobásával legalább annyi játékost bukik, mint amennyit nyer. De az igazi tömegeket már rég elvesztették sokkal nagyobb hibákkal.

Abban viszont egyetértek, hogy a jelenlegi hs koncepcióba egyáltalán nem illik bele a real money ah (gold ah-t viszont el tudnék képzelni, de az meg nekik nem érné meg anyagilag, csak valami nevetségesen nagy árréssel).
  • kabel15
    Nem tudom már pontosan. 1 éve lehetett Gamestar vagy Gamekapocs esetleg gamer365 oldalán. Lehet kicsit sokat írtam a 100k val de az biztos hogy nem keveset fizetett érte. Főleg úgy hogy nekem egy noname ázsiai játék volt. Nem egy Diablo WoW, GW, és hasonló nagy játékok.
  • mkfdd
    Melyik játékról van szó?
  • setuh
    Figy ha ide is behoznak egy ah-t,a d3-bol tanulva, az azt jelentene hogy a blizz majd ront a lgendaryk drop rate-jen,csak azert,hogy te ah-bol vasarold oket.
    Magyarul ha te nem vagy hajlando 10k-t adni a legendaryert,talan 1 ev alatt majd droppol neked egyet a game.
    Bar a blizz is tanul a hibaibol,miutan szetcsesztek vele az egesz jatekot marciusban kiveszik a de-bol az ah-t.