40521
  • Pio
    Köszi! Mondjuk van olyan 3k goldom, az csak elég lesz. :)
  • DarkHorSe
    How much gold will it cost to open stuff in Adventure mode? Much more than arena or?
    No details on that yet. :)
    Just tell me, is it possible to earn for one wing (assuming thats what we open) in one week? I need to know when to start saving.
    I don't know - we're still working on the final cost of each wing. - Zeriyah (Source)
  • DarkHorSe
    So what exactly is an "adventure mode".
    Single player PVE content, defeating epic bosses for loot! (New cards!) - Zeriyah (Source)

Szoval a bossok dobnak valamit, lol
  • Pio
    Kíváncsi vagyok, mennyibe fog fájni.
  • DarkHorSe
    igen, enis igy ertelmezem, akkor tenyleg el kell kezdeni goldot farmolni :/ Talan meg lecraftolok 1-2 kartyat es ennyi volt :D
  • Negritis
    az első "wing" /szoba lesz ingyenes a többi pedig fizetős az én olvasatomban
  • DarkHorSe
    Akkor egy het alatt be kell daralni, ennyi :P
  • Zickler
    "The first wing of Curse of Naxxramas, The Arachnid Quarter, will be available free for all Hearthstone players. If you wish to venture further into Naxxramas to collect all of the new cards for your collection, each wing besides the Arachnid Quarter can be purchased with in-game gold or real money, whichever you prefer."

TL;DR : Az első heti kampány mindenkinek ingyenes, a többi fizetős (valódi pénz vagy gold)
  • DarkHorSe
    Miert kene goldot felhalmozni hozza?
  • Negritis
    asszem nekiállok goldot felhalmozni a single campaign-hez :D
  • Pio
    Nekem is úgy tűnik, hogy ezért a szezonért jár csak, de a legend hátlappal nem kell kivárni a szezon végét, hanem egyből megkapod.
  • Banane15
    Nem tudom, most végigpörgettem a streameket, csak azoknál látom a legend lapokat, akik már legend rankonk állnak, pedig ismerek párat, aki már az ezelőttin legend volt, viszont még most nem, de lehet igazad van.
  • Zickler
    Nem adják oda... De már a játék megjelenése előtt is mentek szezonok, a béta alatt. Azokért is megkaphattad a hátlapokat.
  • Banane15
    Hát ezek szerint max a legendet lehet már most elérni, de valahol úgy hallottam, hogy azt sem adják oda a season vége előtt.
  • Zickler
    A "Pandaria"-t igen. A többit már az előző szezonban is el lehetett érni.
  • Banane15
    Csak a hónap végén rakják be.
  • Zickler
    Parancsolj
  • Banane15
    Srácok, ez hogy lehet?
  • csoszi87
    Üdv!
    Lenne 1 kérdésem:
    Ennek a 2 kártyának pontosan mi is a képessége?
  • baga
    Sziasztok

Ha esetleg valaki nem bírja kivárni a patch megjelenését, amikor iPad-ra is lehet a játékot telepíteni. Annak 1xerű trükkel, pl: ausztrál account létrehozásával ez dolog megoldható. Nekem mar 1 hete mukszik hibátlanul:)
  • dave9004
    na erre a f2p warlockjára kiv leszek. de van egy érzésem, h zoo lesz belőle a végén
  • DarkHorSe
    Nem rosszak, mondjuk a Dancing swords szerintem kifejezetten szar :D
  • Shep
    Elég komoly lapok jönnek majd ahogy nézem.
  • DarkHorSe
    Curse of Naxxramas
  • benőmenő
    Trump csinált egy f2p ladder videósorozatot a magehez. Az elején gyakorlatilag basic lapokat használ. Nagyon hasznos, mert tanulod a játékot és, hogy miket érdemes a pakliba rakni.
    Fent van tube-on is.
    Nézni kell a jó játékosokat játszani, abból lehet tanulni a legtöbbet. Utána pedig lehet próbálkozni kicsit más lapokkal, aztán 2-3 játék után kiderül, ha egy lap nem a pakliba való.
  • Pio
    Egy kedvelt kombom volt regen a sylvanas+brawl, ilyenkor ha nem sylvanas nyeri a brawlt akkor is elviszi azt, ami nyeri, szoval mindenkepp jol jarsz.
    Aztan sylvanast megnerfeltek es azota 11 mana lett a kombo es mar legalabb 3szor szoptam be, hogy kitettem sylvanast es csak pislogtam, hogy miert nem megy a brawl... :)
  • REALista
    Ezt már én is eljátszottam...:D
  • SZUsszan
    Beteg! =)

• Negritis
    nah trump az akit nem fogok nézni :D
    akkor már inkább Grubby SC2zön :D a csávó gecire nem szimpi
  • ktm99
    Streamelők közül Trumpot ajánlom, főleg akkor, amikor "free to play" paklival játszik. A többiekkel az a gond, hogy az esetek 90%-ban olyan paklival játszanak amit kb. párezer parti után lehet összerakni. Vagyis mikor lazán előhuzzák a Ragnarost, akkor nálad max egy Ogre lesz.
  • Pio
    Amaz szerintem vicces streamer, eléggé bírom. De csak akkor nézd, ha szereted a priestet, 99%ban azzal játszik, a többivel eléggé hadilábon áll. :)

• Negritis
    http://hu.twitch.tv/tarababcock/

how to earn money with tits :D
    a vicc h le se szarja hogy abból él, sőt :D
  • Banane15
    Stream témához: Guardsman Bob-ot ajánlom, nagyon szimpatikus ember, és rendkívül okos, sokat magyaráz. Szinte minden nap streamel délután 6-tól, éjjelig. : D
  • Csokiturmix
    Na sikerült egy tűrhető aréna paklit összeraknom és végre már tudtam nyerni vele 3 kört, igaz 2 halál után úgyhogy már közel a vég de az már csak holnap lesz, mára a csúcson hagyom abba :)
  • Murmur
    Lehet arany lapokat craftolni (kivétel a 2 arany promo, illetve a 2 arany reward kártya).
  • Negritis
    az a baj hogy Artosis meg Khaldor alig streamel
    Khaldor ha mégis akkor vagy SC2 verseny vagy D3RoS esetleg heroes of storm :D

de majd keresek, ha érdekel a játék annyira, jelenleg a daily Q-kkal meg 2-3 naponta 1-1 arénával el vagyok :D

amúgy nekem is a ranked tetszik leginkább
  • Fletley9
    Raynad, Massan, Hafu. hármójuk közül bármelyik lehet szimpi (Krippen nem tudom mit esznek annyira..) Hafu-t én nem szoktam nézni, csak azért mert csaj nem fogom. aréna amit meg legtöbbet játszik kevésbé érdekel + játék közbe talán ő a legkevésbé interaktívabb a nézzőkel a három közül. Reynad kb mintha mindig be lenne tépve :D, de mindig mond okos dolgokat +pár a paklijai is jók (még mindig az ő aggró warri deckjét használom rankedon és kb 8-tól lassul le onnan már többet kell játszani a feljebb jutáshoz de addig szinte 1-2 lose csak és az is "buta" pakliktól) MasSan meg nem is tudom nekem szimpi napközben egész na megy szinte a stream, teljsen interaktív a nézőkkel (tőle kérdeztem már én is és olyan bőven kifejtve válaszolt ,hogy csak néztem) hangulatos az egész streamje egyébként vevő minden poénra. szóval szerintem közülük válogass.

Am ja, streamek nekem is attól függ ha nagygépnél vagyok és senki nem használj a laptopot akkor azon megy 24/7. Lapin meg egyébként is midnegy mit csinálok mennek...ha lefekszem de még nem vagyok álmos akkor meg telón nézek valamit :D
  • Negritis
    nekem tableten megy a stream szinte mindig :D
    és én se annyira figyelek rá mert GW2zök vagy DS1et tolok :D

esetleg tanulok (amit jobban kéne erőltetni :D)
    de nincs is sok kedvem most HS streamert keresni aki érdekelne
  • Fletley9
    manvsgame-t pont azóta nem nézek mióta kijött DS2...nem akarok semmi spoilert. majd magamnak felfedezni ha kijött pc-re. sc2 verseny már más az engem nem köt le. DE ettől függetlenül a HS streamek olyanok amiket ezek mellett is fél füllel is megéri nézni ha már tanulni akarsz /vagy akár csak élvezni a játékot így. Sőt a hs-t ezen streamek nézése közben még játszani is bőven lehet windowed módban :D én úgy szoktam néha. Vagy ha sok emberrel beszélek épp neten, HS amellett is elfér.
  • Negritis
    az a baj hogy vagy manvsgame-t nézek aki most épp Dark Soulsozik
    vagy SC2 verseny van amit jobban szeretek nézni :D

mondjuk amint megoldják az observeres cuccot blizzardék és lehet nézni versenyeket faszán lehet jobban fogom nézni :D