• kabel15
    Bika ez a sámán.
    Tegnap mentem egy arénát vele. Iszonyat rossz packlit sikerült össze raknom.
    Volt talán 3db 2 manás meg 4db 4manás lényem.
    De sikerült 8 győzelmet behúznom.
    Amire építettem a játékot az az volt, hogy minél több lény legyen lent. Totemeket nem nagyon szedte le az ellen. 2 meccset nyertem úgy hogy a végén 1-1 lapokkal harcoltunk de ugye rakosgattam le a totemeket és jött a BL. Volt a pakliban 5 manás lény ami 1/1 et kap minden lent lévő lény után.
    Sikerült 10/10 csinálni belőle majd 2 manáért windfurry. -20hp
    Nem tűnnek erősnek a sámi totemjei, támadni ugye maguktól nem tudnak. De ha nem szedjük le őket hirtelen lehet vele fordítani. Jön egy BL és akár 30p ról is le lehet szedni az ellent. Ő pedig nem is védekezik hiszen azt látja, hogy felesleges nincs mivel lecsapni. Aztán koppan.

Egy nagyon szerencsés kis helyzet jött össze a múltkor.
    Ugyan csak sámival voltam de ez nem nagyon befolyásolja a lényeget.
    Nekem volt 2 HP-m az ellenfélnek 16. Ami lényeges, hogy nem volt tauntos lényem és neki sem. Viszont lerakott egy lényt 2 manáért 0/7 es ami az ő köre elején megöli az összes lényt. Én jövök. Mit kapok? Leper Gnome :D (2/1 es 2 sebzés az ellen hősébe ha meghal) Csak azért írtam le mert lehet nem helyes a neve.
    Szóval számolgattam számolgattam és bárhogy is BL ezek windfury zok akkor is csak 14 HP-t tudok leszedni. Aztán észre vettem, hogy ő mit is rakott le a köre végén :D Hoho Ment a Leper Gnome és daráltam a HP ját.
    2 Hp ja maradt jött a köre meghalt minden lény és ő bukott 2 HP-t :D
    Komolyan elkéne kezdenem felvenni a csatákat mert ezek elég epikusak. Nagy mákom volt ezzel a Gnome al. Különben tuti elbukom. Már így is vért izzadtam, hogy ne szedje szét a hősömet és sikerült megnyerni :D