40521
  • Fletley9
    "pro"tip: Nézzetek streamet, minél többet. Rengeteget lehet tanulni belőle úgy ,hogy észre se veszed. Ja és türelem minden lépést kétszer átgondolni.
  • Negritis
    érdekes deck, nekem valamiért nem áll össze
    mivel hasonló kártyáid vannak mint nekem linkelem azt amivel én tolom
    rank 15-20 környékén vagyok mert nincs időm feljebb jutni
    de sikerélményem simán van

• csoszi87
    És mindemellett most látom, hogy druiddal, vagy hunterral kellene mennem a küldetésekre.
  • csoszi87
    Uhh srácok.
    Borzalmasan béna vagyok.
    Kb 1 hete játszok.
    Eddig összesen 7 win. Nagyjából 10%os winráta.
    Régebben rengeteget yu gi oh-ztam, azt hittem: no majd itt is megmutatom...
    Csináltam 1 mage decket.

0 sikerélmény.
    Most a küldetések miatt rouge alap dekkel próbálkozom, de hétfőn volt utoljára winem, akkor is csak 1.
  • DarkHorSe
    Onyxia + Soul of forest :DDD
  • Pio
    Igaz most még nem volt időm feljebb menni, szóval 10es rank környékén vagyok, de a streamek alapján a tetején se más a helyzet.
    Ma olyan 20 meccset mentem, ebből 1 meccsem volt miracle rogue, 1 pedig aggro warrior ellen, az összes többi hunter, zoo vagy murLock.
  • Pio
    Az a baj, hogy az egyetlen egy dolog, aminek 50%nál jobb winrate-je van aggro deckek ellen az a hunter aggro deck, szóval úgy harcolsz a masszívan aggro meta ellen, hogy Te magad is aggro decket csinálsz és ez oda vezet, hogy jelenleg már a streamerek, akiket öröm volt nézni, hogy milyen ötletesen játszanak control warriorral, stall mage-el, ramp druidával is csak zooval meg aggro hunterrel játszanak és emiatt kezd unalmassá válni az egész játék mind játszva, mint nézve.
    Én imádok a control warriorommal és a sámán deckemmel játszani, de jelenleg minden nap, amikor jut időm játszani úgy zajlik, hogy elkezdek ezekkel játszani, esek 1-2 rankot, váltok hunterre, visszalépem azt az 1-2 rankot. Igaz túl sok időm még nem volt játszani
    Kisebb összeget mernék tenni arra, hogy ha nem is nerfelik meg az aggro deckeket, de ez a kiegészítés, amit meglengettek sok olyan lapot fog tartalmazni, ami közvetve gyengíteni fogja az aggro deckeket.
  • REALista
    Na húztam egy lorewalker cho...:S
    Jellemző...:D
  • Negritis
    én most egy pirate paladint raktam össze és azzal funolok :D
  • ronihun
    1. A mage jelenleg nem túl erős, szóval nem csak az aggro deckek jelentenek neki gondot.
    2. Ez a meta, ha le akarod győzni az aggro deckeket, akkor valami olyan classt/paklit kell játszanod ami jó ellenük.
    3. Pont azért játsszák sokan az aggro huntert pl, mert olcsó összerakni, a control deckek 80%-a meg elérhetetlen annak aki nem fizet a játékért és még viszonylag új.
  • Csokiturmix
    Hát a kártyás játékok már csak ilyenek, amúgy a charge pakli is megfogható, sajnos első kézből tapasztalom :)
  • REALista
    Na nekem kezd kicsit elegem lenni a játékból.Most délután egymás után 6szor kaptam ki és mindig rush paklik ellen.Mi értelme így az egésznek?Még csak erős lapok se kellenek a gyors győzelemhez.Csak olcsó lapok és pár charge lap és kész a mage-em már halott is...
  • Banane15
    Rosszul linkeltem, de jobb klikk megnyitással bejön.
  • kabel15
    Nekem nem hozza be a képet :/
  • Banane15
    Ott bal oldalt látszik, hogy nem történt ilyen, és azt is látni, hogy nem engedi kirakni az 1 manás worgen infiltratort. Még azt is gyanítom hogy az én paklimból tette ki azt a sunwalkert, mert ezt megelőzően pont azt raktam vissza kezdőkézből. : D
  • Banane15
    Vagyis arena... : )
  • Banane15
    Nem tudom, de egy ranked losst jelenetett egy egész jó paklival. Ezután nem történt semmi az én képernyőmön, még hallottam hogy a druid well playezik. : D
  • Zickler
    2 Innervate + coin
  • REALista
    Ezt hogy?:D
  • Banane15
  • REALista
    Én is utálok hunter ellen játszani.Mikor végre kezdem uralni a meccset nincsen se lapja se lénye lent, erre kinyír a kurva hero powerrel amit semmivel sem lehet kivédeni...
  • Csokiturmix
    Pedig jó a hunter, jó kis hordapaklit lehet csinálni neki.
  • DarkHorSe
    Tegnap probalgattam a huntert, hat total kinszenvedes volt :D Olyan gagyi lapjai vannak, ha nem ugy jon ki a lepes siman agyonvernek. Van egy legendarym (King Krush) de azzal se mentem sokra. Inkabb csinaltam egy druid decket. Az egesz jol sikerult bar a druid kartyakbol alig alig raktam bele, inkabb teleraktam sok jo lennyel azt ennyi.
  • Csokiturmix
    Végre sikerült legyőznöm egy Priest-et, bár szerintem csak nem jöttek neki a lapok :)
  • kabel15
    Kicseszés ez a hunter. A végén hiába van lent rengeteg lényem tauntal shield el mindennel simán leszed hero power el. Játék közepe óta nem csinált mást csak lőtt a power el. Legalább a taunt fogná meg vagy valami.
  • DarkHorSe
    Harvest golem + Soul of forestnel ha meghal a golem megkapod a 2/1 damaged golemet meg a 2/2 fat is :D Nemis tudtam
  • Csokiturmix
    Az elején a lapválasztásnál meddig lehet kivárni? Na csak azért kérdezem, mert a kedves partner nem választ, gondolom arra vár, hogy megunom és akkor ő nyer, na hát akkor most emberére akadt :D
  • Pio
    valami készülődik
  • Csokiturmix
    Aha akkor a szintlépésért járók max menőzni jók semmi másra, hát ez kár.
  • Negritis
    ha szétszed egy arany lapot akkor az full bukta onnan nem hagy hátra semmit
    ha "basic" kártyákat nem lehet szétszedni, ezekből szintlépéssel kapsz aranyozott verziót
    valamint ha 1x vettél lapot kapsz egy goblin legendaryt, azt se tod szétszedni

ezen kívül említendő hogy arany lapot nem tudsz jelenleg craftolni se, tudtommal
  • Csokiturmix
    Ezek jó tanácsok köszi.

Kerestem de nem találtam arról infot, hogy ha egy aranyozott lapot szétkapok akkor teljesen elvész, vagy egy arany nélküli verziót azért hátrahagy? Ja és miért nem tudok minden aranyozott lapot szétbontani, legalábbis nem tünteti fel crafting módban.
  • Pio
    Aggro paladin ellen (onnan ismered fel, hogy olcsó lényekkel árasztja el az asztalt azonnal) arra kell figyelni, hogy ne maradjon lap a kezedben, akkor nem tudja kihasználni a divine favort.
    Giant paladint (onnan ismered fel, hogy az első 3-4 körben csak kasztképességet használ, nem igazán tesz ki lapot) érdemes 20 HP körül tartani és megpróbálni 1 kör alatt lenyomni, mert tuti, hogy van a kezében egy csomó heal és ha leütöd 10re, akkor kiteszi ingyen a gianteket és felhealeli magát.

Paladin ellen sose érdemes nagyon sok lényt asztalon tartani, mert tuti van nála equality és wild pyro vagy consecration, szóval mindig trade-eld el a lényeidet, ne az arcára menj. Kivéve persze ha már elment mindkét equality.
  • kabel15
    Nem feltétlenül kellenek azok a lapok. Legyen bent 2 Mark azzal ha kapsz egy nagyobb lényt le tudod szedni egyszerűen. Amivel gond lehet az talán a mage vagy paladin ami tud területizni. Próbálgasd. Én szeretek beast ekkel játszani, mert nagyon durván lehet őket kombinálni.
  • DarkHorSe
    Gondolkodtam mar aggro decken, de nincs leeper gnomom egy darab sem, meg az ij sincs meg sajnos. Majd ma kitalalom aztan megmutatom mire jutottam.
  • kabel15
    Hunter pedig egyszerű.
    Közös lényekből berakod az összes valamire való beast et 4 manáig.
    Hunter lapokból pedig a Markot, Kutyás spell-t, 2 sebzőt, 2 sebző secret, meg azokat a beast eket amik adnak + lapot vagy ha meghal ey beast kap + támadást!életerőt. Ezzekkel 50% win el lehet érni. Csak rush olni kell.
  • DarkHorSe
    En akkor vagyok bajban, ha hunter vagy druid kuldetest kapok. Olyan atlagos kartyaim vannak mindket kasztbol, de tok kinszenvedes jatszani veluk. Talan meg a priestet is jobban szeretem ezeknel. Nezegettem deckeket, de nem igazan jutottam elorebb :D
  • csoszi87
    Csak azok ellen van gondod?
    Boldog ember vagy!
  • Csokiturmix
    Ok, köszi és a Paladin?
  • kabel15
    Priest ellen szinte minden jó. az a lényeg hogy ne hagyd lényeket lerakni.
    Vagyis ha lerak valamit azt kövi körbe üsd le. Különben vissza heal.
  • Csokiturmix
    Priest és Paladin ellen mi a jó? Egyszerűen nem tudom őket elverni, jó persze elég alap paklijaim vannak de akkor is.