Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
Pio #2078 Az egész játékban van 1 kaszttal elérhető lapból összesen talán 200 darab vagy még annyi se, amiből nyilván van egy csomó sokkal jobb, szóval olyan túl nagy mozgástered nincs, amivel effektívebbé tud válni a paklid.
A paklilinkelgető oldalakon is divat lett most az, hogy valaki csinál egy jó decket, ír hozzá egy többszáz soros részletes leírást, aztán jönnek egy csomóan fikázni, hogy "húú ez nem is tér el nagyon ettől a decktől meg attól a decktől, szánalmasvagy".
Nekem nem tetszik ez a stílus, szerintem baromi jó, hogy vannak ilyen proaktív tagjai a communitynek és nem kéne bántani őket, mert aztán elegük lesz belőle és az tutibiztos, hogy aki azt a kommentet írta, nemhogy egy ilyen videó elkészítésére, de még a szótáras mutatványra is lusta lenne...
Nyilván van egy "generic" deck szinte mindenből, kevés a lap, régóta megy a játék, sok újat nem lehet kitalálni, de azért mégis beletett némi egyediséget a pakliba és ami a legfontosabb, lépésről lépésre elmagyarázza, mi miért van benne, mi mivel kombózik, hogy érdemes használni, satöbbi. Szóval energiát fektetett abba, hogy segítse a community kevésbé tájékozott tagjait. Aki számára pedig trivialitás, amit mond egyszerűen nem nézi meg a videót.
1 szó, mint 100, szerintem nagyon hasznos az, amit csinál és ha valaki féltékeny rá, akkor szótárfirkálás helyett csináljon ő is ilyen videókat, neki is örülni fog a community, de én legalábbis biztosan, annak ellenére, hogy eddig egyik reynad deckel se játszottam.