40521
Játékosok listája Offtopic
Hearthstone tematikájú merchandise cuccok
Hearthstone kártyacsomagokat akarok
TITANS kiegészítő - Megjelent!
-
BlackWolf #2300 Lesz Crossplay ? Mármint pl én iPaden haver meg pcn és toljuk egymás ellen ? Mert amint kijött ios-re letöltöttem kb 1 hete az új zélandi Appstoreból , de hiába írom be a barátaim battle tagjét nemtalálja a játék , vagy elbénáznék valamit? -
#2299 Én még csak láttam legendaryt, tehát arról meggyőződtem ,hogy léteznek ilyen lapok :D -
#2298 Droidra fog jonni? -
#2297 Kijött ma iOSre is. -
#2296 Nekem egy druid legendary-m van :D Még jó hogy nem játszok DUDU val :D
-
#2295 Nekem is King Krush meg Onyxia, bar paklikat mostantol nem nyitogatok egy jo darabig. -
#2294 Nekem eddig egy King Krush és egy Velen jött arany kiadásban. -
Pio #2293 Nekem eddig 2 golden legendary esett és mindkettő Tyrion volt. :) -
#2292 de örülnék ha ilyet kapnék, zúznám is be rögtön és enchantolnék egy ragnarost vagy egy ysera-t -
Nirz #2291 [img=http://www.kephost.com/thumb/2014/4/16/a1_2014_4_16_des85q2mp9_tn.jpg] -
Nirz #2290 vettem egy 7-es pakkot, 2 legendary volt az első rögtön egy hatalmas meglepetés:
-
#2289 A betrayel mukodik olyan esetben ha stealth unit van a celzott unit mellett?
-
#2288 Elvileg nem, de láttam már valakit streamelni, aki 40 packot vett goldból, egy legendary se volt közte, aztán vett még valamennyit pénzből és ott az elsők között golden legendary volt, meg úgy az egészbe 2-3 sima legendary. De persze ez csak véletlen. -
#2287 nope -
#2286 Az arenaban nyert "pack" jobb kartyakat tartalmaz mint a $ert vasarolt "pack"? -
#2285 Erről eszembe jut a Freezing Trap + Misdirection Kombó.
Bármilyen sorrendben rakod le őket, a Misdirection aktiválódik, és a lény választ egy másik célpontot, de mielőtt beütne a Freezing Trap visszaküldi a kézbe. -
Pio #2284 De például misdi+explo trapnál úgy rémlik, hogy a következő történt:
1. aktiválódott a misdi, a frothing berserkerem új targetet választott, de nem ütött
2. aktiválódott az explo, besebezte mindenkibe a 2-t
3. a frothing berserkernek megnőtt a sebzése a sebződések miatt
4. lezajlott a misdi, a frothing berserkerem az arcomra ütött egy 6-ost és mivel már csak 2 HPja volt, nekem meg egy fiery war axe-om meg is halt
Szóval van egy olyan érzésem, hogy itt nincs valami egyértelmű, előre meghatározható sorrendiség, ami szerintem alapvetően egy bug és nem working as intended. -
Pio #2283 Én is úgy gondolom, hogy ezek a dolgok kijátszási sorrendben zajlanak le.
Nem csak a trapek, hanem minden. Ha kiteszel egy ragnát, aztán egy geddont, akkor előbb Ragna lő, aztán Geddon AOEzik, ha fordított sorrendben tetted ki őket, fordítva történik a dolog, ebben biztos vagyok, tapasztaltam már. -
#2282 Nem, aktiválódik mindkettő és elpusztul, nem üt be, legalábbis nekem így volt. -
ktm99 #2281 Elso kerdesedre a valasz: Igen, elpusztul.
A masodiknal azt hiszem az szamit, hogy milyen sorrendben raktad fel a secreteket, tovabba mindketto aktivalodik, ha megfelelo a feltetel.
Tehat, ha eloszor felraktad a barriert es utana a vaporise-t, akkor a minion beleut a +8 armorodba es utana a vaporise-tol meghal.
Ha forditva teszed fel a secreteket, akkor a vaporise aktivalodik eloszor es megoli a miniont. Ekkor szerintem a barrier nem is aktivalodik.
-
bekescsaba #2280 Sziasztok!
Két kérdésem lenne.
A shield.....(nem jut eszembe a neve, egy 1 mannás tauntos lap) értékei 0/4. Mi történik, haegy crazedalchemy lappal megcserélem az értékeit. Elpusztul? Mivel az hp-ja így 0-lesz.
Mi történik akkor, ha a magemenvan egy vaporism és egy icebarrier secret, és valami minion megüti a hősömet. Aktiválódik mind a két secret? S ha igen, akkor a 8-as páncél értéke csökken, vagy megöli a lényt a vaporism, mielőtt beleütne a jégpáncélba? -
#2279 1, Nincs semmi nyeremeny, max legendary rankon kapsz kartya hatlapot
2, Semennyire nem veszi figyelembe, van kulon MMR nem ranked meccsre is, skillednek megfelelo enemyt fogsz ott is kapni elviekben(En ott sokkal konyebben tudok nyerni mint ladderen) -
csoszi87 #2278 Lenne 2 noob kérdésem:
Ranked meccseknél van-e valami nyeremény szintenként, vagy csak annyi hogy király vagyok? (az 500 győzelmes aranyprofilt tudom)
Illetve a nem ranked meccseknél mennyire veszi figyelembe a hero szintet? -
#2277 Bocs a 2. képnek ezt akartam...
-
Pio #2276 Nincs mit.
Igazából mindig mással játszom. A szívem csücske még mindig a korábban a topikban már kibeszélt sámán paklim, de sajnos jelenleg úgy érzem, hogy nehéz vele egyről a kettőre jutni. Sajnos a jelenlegi meta szereplőiből csak a control warriort verte stabilan, nem véletlenül jött annál divatba Harrison Jones, ez az egy változás elég ahhoz, hogy ellene is csak fifty-fifty legyen a sámánom. Druidát, lockot meg lehet vele csípni, de hunter ellen nagyon rossz a nyerési ráta. Visszatérve, 9 paklim van legyártva és tényleg nem túlzok, ha azt mondom, hogy nagyjából mindegyikkel egyformán játszom, sőt, rendszeresen változtatom is őket.
A rogue és a priest egyelőre szinte teljesen kimaradt, azokkal level 10 körül vagyok, a többi ~30. -
#2275 Én is ezekkel találkozom, előző szezonba rank 7-ig jutottam hunterrel meg druiddal, most még nem játszottam sokat, 14-en vagyok, de speciel ahogy elkezdtem Druiddal játszani rögtön megjelentek ezek mellett a Shamanok, azok ellen meg Druiddal nincs valami jó nyerési arányom. -
#2274 Én ezzel a paklival tolom.Vélemények vagy tanácsok jöhetnek.:D
-
#2273 Nagyon hasznos kis írás.Thx!:)
Amúgy te mivel játszol? -
Pio #2272 A hétvége eredménye rank10-->rank6. Remélem, hogy bele fog férni a legend a szezonba, de azért tartok tőle, hogy nem lesz rá elég időm. Gondoltam emgosztom a tapasztalataimat. :)
Rank10 fölött - de igazából már előtte is - aggasztó méreteket öltött a netdeckelés, alig-alig van változatosság a paklikban, amint valaki kiteszi az első lapot, 90%os pontossággal fel tudod sorolni az egész pakliját.
Lényegileg 4 divatclass van, velük futsz össze 10ből 9szer, a többi class ritka, mint a fehér holló.
Warrior
Lényegileg kizárólag EZT a decket játssza mindenki, ami variálás szokott benne lenni az egy Harrison Jones és egy Ysera. Nincs ezen semmi csodálkoznivaló, hisz a játék talán legerősebb deckjéről van szó, nincs igazán egyetlen divatdeck se, ami stabilan nyerne ellene.
1-1 Reynad-féle aggro warriort látni még, de ritkaságszámba megy, mert hamar kifogy belőle a szufla.
Warlock
HANDLOCK sok van még, bár kezd visszaszorulni azért, mert a hunter ellen nem túl esélyes, a hunter pedig egyre nagyobb divat.
Amiből rengeteg van az az itt már kibeszélt Reynad-féle zoo, mert egyszerűen nincs hatékony countere, ez a deck jelenleg legendaryk nélkül összerakható és szerintem simán benne van a legend rank egy kevésbé profi kezében is, ugyanis persze ehhez is kell taktika meg számolgatás, de egyértelműen sokkal kevesebb, mint egy sámánhoz vagy egy token druidhoz.
Ami számomra érdekes, hogy murLock egyáltalán nincs.
Hunter
Ez a class szerintem elég változatos, pláne, hogy most Kolentonak hála újra divatba jött egy kicsit midrange-esebb változata is. Persze az alapelv mindegyiknél ugyan az, ameddig csak lehet arcra menni, hogy minél több lapot húzzunk a buzzard+unleash kombóval. :) Emellett 3 különböző típust lehet látni főleg, az egyik charge-olós lényekkel van tele, a másik trappekkel, a harmadik pedig az előbb emlegetett midrange Savannah Highmane-ekkel. Elég sokat játszottam vele, de megmondom őszintén nekem annyira nem jön be, bár tény, hogy rettentő effektív (szerintem a legtöbb csillagot vele gyűjtöttem).
Druid
3 fajtája van, nagyjából egyformán népszerű mindegyik. Az egyik a ramp druid, wild growthról és mourishról lehet felismerni, célja a lépéselőny megszerzése, hústornyokat pakol ki, lehetőleg az előtt, hogy készen állnál válaszolni rájuk. Sajnos nagyon pórul lehet járni a nem megfelelő kezdőkézzel. A másik a watcher druid aki onnan kapta a nevét, hogy turn1 coin ancient watchert csak tőle szokás látni (meg priesttől, de priestet amúgy se lehet látni, szóval... :) ), nagyon hasonlít a ramphoz, de az a pár lap, ami a rampnál a lépéselőnyre megy el az itt arra, hogy tauntot adjon a lényeinek és emiatt már egészen másképp kell játszani ellene. A harmadik a token druid, aki tokenekkel (violet teacher, cenarius) lepi el az asztalt és egy jól irányzott savage roarral úgy megöl, hogy észre se veszed, amit force of nature-el és leeroy-al szokott megtámogatni.
Mage, paladin, priest, shaman, rogue alig-alig fordulnak elő, szóval nem igazán lehet tendenciákat megállapítani, bár én csak miracle rogue-val és control paladinnal találkoztam. Mage, priest, shaman változatos, de azért ott is a pakli fele mindig ugyan az. -
csoszi87 #2271 UHH milyen meccsem volt!
5-30-ról visszahoztam a meccset Hunterral Warlock ellen.
Asszem alvás. -
csoszi87 #2270 Bocsánat, igazad van.
Csak Wotban hozzájuk szoktam. -
Belkar #2269 Minek ehhez mod? Lenémítod a játék zenéjét aztán youtubon elindítod amit akarsz és kész... -
csoszi87 #2268 Kár, pedig zene szerintem nagyon passzolt volna hozzá.
Kösz -
Pio #2267 Nem lehet moddolni a játékot, azok szerintem twitch.tv modok.
ITT pedig twitch.tv nézők irányíthatnak egy közös játékot. :) -
csoszi87 #2266 Nekem is lenne kérdésem:
Trump videójában láttam, hogy bal oldalon van 1 kártyalistája, hogy mi van még a deckjében.
Lehet-e modolni a játékot?
Ez a kártyalista jól jönne, illetve az alap zenét kicserélném a Game of thrones introjára. -
csoszi87 #2265 Mage lemaradt.
http://www.hearthpwn.com/decks/24066-trump-basic-mage -
csoszi87 #2264 Itt van néhány kezdő pakli.
Ezeket ingyen össze lehet rakni.
http://www.hearthpwn.com/decks/36217-blinding-light-low-budget-priest
http://www.hearthpwn.com/decks/24064-trump-basic-warlock
http://www.hearthpwn.com/decks/29422-dat-winstreak-beginner-druid-deck
http://www.hearthpwn.com/decks/7034-f2p-paladin-deck
http://www.hearthpwn.com/decks/5290-poor-mans-beast-deck
http://www.hearthpwn.com/decks/24046-trump-basic-rogue
http://www.hearthpwn.com/decks/24044-trump-basic-shaman
http://www.hearthpwn.com/decks/24043-trump-basic-warrior
Vagy azon az oldalon válogathatsz. -
Nirz #2263 hello!
egy külföldi ismerősöm egy másik játékból említette hogy jó game a hearthstone,szóval azt hiszem adok neki egy esélyt.
Nem vagyok nagyon tapasztalt ilyen kártyajátékokban(egyedül yugioht) játszottam pár évig.
Szóval tudnátok néhány tanácsot adni hogy mire érdemes ügyelni kezdőként illetve életképes olcsó decket összeállítást? -
Pio #2262 csak constructedezni és dailyzni szoktam, szóval minden, ami jön a dailykből az megmarad egyelőre. Gondoltam, hogy valamikor még jól fog jönni.
Előbb constructed legend a cél, utána szeretnék csak komolyabban arénázni. -
#2261 Gratula, arenabol? Vagy csak sima farm?