Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 13:48:47
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
A lenyeg, hogy allitolag tobb, mint szaz ora lesz egy vegigjatszas, ha nagyon elszoszolsz benne, akkor 150-200. Remelem, hogy nem lesz a fele dogunalom. 😊
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 12:41:44
Why so serious?
Mondjuk nem nagyon értem, hogy 3 nap előny kedvéért mi a fenének kezd el valaki VPN-el szarakodni, de én már csak egy ilyen begyöpösödött mocskos irigy, dögöljön meg a szomszéd tehene is topa magyar jobbágy barom vagyok 😛
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 12:32:26
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Nem azt mondom, hogy meg fog történni, de benne van a pakliban. A VPN-es mókázást nem nagyon szeretik.
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 12:23:59
Why so serious?
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nehogy mar 10%-nal tartsak, mikor azt hangoztattak, hogy milyen hosszu lesz, mennyi tartalommal.
Knights of the old Republic: 93
Jade Empire: 81
Mass Effect: 89
Mass Effect 2: 94
Mass Effect 3: 89
Dragon Age Origins: 91:
Dragon Age 2: 82
Dragon Age Inqusition: 85
Mass Effect Andromeda: 78 (de ez még ugye nem végleges)
Mivel én nem a hátsó felemből húzom elő a "tényeket". 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.20. 11:40:51
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.20. 11:35:08
Rengeteg kiegett autista kispolgar alkotja a gamer tarsadalmat, akik a legkisebb valtozasra is idegileg kikeszulnek mivel keptelenek a valtozast elfogadni vagy azzal egyutt elni. Ezek kozott vannak olyanok, akik mindent megtesznek azert, hogy ezek utan akkor TE se elvezd az adott hobbit. Ezeket messzire kell kerulni es kesz. Ha viszont a te jatekelmenyedet es szorakozasodat mindez befolyasolni tudja, akkor te sem vagy biztos magadban, ami nagy hiba es sajnos rossz helyen keresed a szamodra elengedhetetlen megerositest. Mert ez itt nem az a kozosseg.
Itt van az elmult 2 nap kedves analogiaja, a ME:A vs. W3, foleg grafika es animacio szempontjabol. Nezd maskent a dolgot. Ha te szeretted a W3-at is es a ME:A is tetszik a trial alapjan (a borzalmas animacion is tul tudsz lepni), akkor neked KET darab olyan projekt lesz a birtokodban, amellyel jol fogod magad erezni, amely szorakoztatni fog teged. KETTO jatek es egy boldog hangulat/idegallapot!
A tobbieknek viszont csak EGY, es zakaltott/ingerult idegallapot! Akkor most kinek is jobb? Hiszen neked, az "altaluk lenezett idiotanak" tobb a valasztekod es kevesebb a gyomorideged, mint nekik. Idegeskedjenek csak, keressek kakan is a csomot, ha oket ez teszi boldogga, az mar az o bajuk. Te veluk ellentetben jol fogod erezni magad a kovetkezo hetekben. Es ennyi.
Ha tetszik a MEA, akkor ezt a kovetkezo par hetet nem veheti el toled senki, barmennyire is torekszenek ra az onjelolt cenzorok.
Persze, sok sebbol verzik a MEA, de aki nem csak arra fokuszal, az valoszinuleg szuper hetek ele nez majd. A tobbi meg le van szarva.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.20. 11:22:24
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
Edit: Magyarul mára már csak a bevétel számít. Van aki keresi és teljesen, hülye hozzá mint az EA,hogy megtalálja a megoldást. És vannak akiknek ez sikerült.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.20. 11:16:47
Ez például baromira nem így van. Illetve ismételten kijeleneted tényszerűen, hogy az akció játékok igénytelenebbek. Szóval te igényesebb vagy mert nem szereted őket. Éljen.
Why so serious?
Mindenesetre beszédes a eredő pontszám alacsonyabb az ME:A-ra mint az ME3-ra ami mindenképp meglep. Ezek szerint a "DA:I rendszer" még mindig nem tökéletes.
Egy a lenyeg: szorakoztat? Ha igen, akkor az osszes az adott jatekra/hobbira szant ido megerte. Ha viszont nem szorakoztat, akkor csak a sajat idodet pocsekolod, es ott kell hagyni a picsaba. Ennyi.
Mass Effect Andromeda: Első benyomások
Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!
Ami az ertekelest illeti, irtam mar korabban, mas feluleten, hogy en 7-7.5/10-t adnek ra, igy kivetelesen egyezik az en ertekiteletem a portalokeval (amire spec nem vagyok buszke, mert egy kiegett kurvalkodo banda mindegyik). Hogy a legrosszabb rpg lenne, nem tudom, nalam a DA2 az, de ez megint szubjektiv, hiszen mas (sokan a kozeli kornyezetembol is) meg imadta. Ahany haz, annyi labtorlo.
Why so serious?
ME2-ből 4,94 millió, de nincs benne pc digitális.
ME3-ból 5,71 millió, de nincs benne pc digitális, cserébe van wii u.