4237
mea.jpg
  • Nomad90Hun
    CD Galaxisnál írták is, hogy készlet erejéig van csak.
  • PiszkosFred
    Lehet csak keszlet erejeig volt elerheto az ilyen preorder kod.
  • MrAndree
    Hm. Most hogy így mondod, én se kaptam semmi ilyet. Szintén konzolokszervize.
  • Nomad90Hun
    Csak tipp de nem lehet, hogy a doboz műanyag fóliájára volt ráragasztva?

Esetleg valami kis cetli ami kieshetett? A Deep space dlc-t én is megkaptam de a multi bónusz xp pack nekem is hiányzik, bár lehet az benne van a Deep Space-ben nem?
  • TBTPumpa
    Nem. Nézegettem hátha a fémtokba rejtették bele, de sehol sem találom. Konzolok szervize pls
  • Nomad90Hun
    Nekem a számlára rakták rá 1 kis ragasztós cetliként "andromed dlc" névvel.

Én kivettem a dvd iró/olvasó-mat a gépből (kellet faternak), és originről húzom le épp, 1,5 órát írt maxra, ebből van még 35 perc hátra úgy, hogy 11:30-kor kezdtem telepíteni.

A 6db dvd-n azért néztem én is 1-et :D
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.23. 12:09:17
  • Rannah
    Számlára nem írták fel véletlenül?
  • TBTPumpa
    Igen, valóban 6db DVD van a tokban. A teljes játék telepíthető róla, persze az azóta érkező frissítések Origin-ről jönnek majd.
    A fémtok is nagyon szép, ellenben az előrendelői ajándékok kulcsát sehol nem találom. :(

Indulhat a Willkommen auf Habitat Sieben!
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 12:07:12
  • MerlinW
    CDKeys-en €39.49, GMG-n 41 font a cucc.
  • MrAndree
    Így van. 6 darab DVD van a dobozban szóval valszeg a teljes játék telepíthető. :)
  • NMYx
    Sziasztok!

Most hozta a futár a csomagot. Van benne vagy 6 DVD... :D
  • PiszkosFred
    Egy-ket ora es ha mas nem, akkor megmondom mi van benne.
  • Vraaanyek
    Akkor az is lehet :) Én láttam neten eladó Steelbook-ot, azon belül egy darab DVD-fészek volt, azon túl sok minden nem fér el :) Én végül Digital Deluxe mellett döntöttem, rájöttem, hogy ME3 collector's-om is egy dobozban tengődik évek óta :P
  • TBTPumpa
    Van DVD a tokban, ám a teljes játékot persze nem tartalmazza, csak egy részét, a többi Originről fog majd letöltődni.
    Utoljára szerkesztette: TBTPumpa, 2017.03.23. 10:30:33
  • Vraaanyek
    De azt ugye tudod, hogy effektíve DVD nem lesz a tokban? :) Max egy darab, és nem a játékkal, csk talán leírás meg a maga a CD-Key, amivel aztán letöltheted originben :)
  • ROBO35
    ez igaz én szeretem dvdkel bibelödni és igy jo nekem!de lehet másoknak a másik jobb!
  • ShaiHulud
    barmire telepítheted barmikor, amig nicns bannolva az accountod :)
  • ROBO35
    most néztem az originen 60 euro a játékaz ft átszámolva:18.600ft!éna cdgalaxistol 14990ftért veszem ingyenes házhozszállitással!
  • ShaiHulud
    mondjuk a minimum konfig általában nem sokat jelent, nem feltétlen jelenti hogy nem indul el, max nem lesz élvezhető az élmény. Persze, ha architekturális eltérések vannak, akkor lehet olyan valóban, hogy már el sem indul (bár ilyenkor hibaüzenettel jelezni szokta), szerintem ebben az esetben nincs ilyen gond. Pl nekem sem kéne ezek szerint elindulnia az i5-2500K procimmal? És mégis megy, pedig :)

bal oldali ALT+entert próbáltad fekete képernyőnel, hogy átrakd windowed módba?

• ROBO35
    köszi de kifejtenéd bövebben?mert olcso vagy milyen szempont alapján nézzem meg? de ird oda az euro mennyi most

Utoljára szerkesztette: ROBO35, 2017.03.23. 10:09:25
  • PiszkosFred
    Erdemes lenne utananezned az origin/steam/uplay es ehhez hasonlo digitalis disztribucios platformok mukodesi elvenek :)
  • ROBO35
    éna cdgalaxisnál rendeltem meg dvd változatba ma hozza a futár!ha erre gondoltál!
    Utoljára szerkesztette: ROBO35, 2017.03.23. 10:01:30
  • ROBO35
    fel a fejjel mert a mass effect trilogiával tudsz játszani azzopk is szuperek!
  • Fpocok
    huh?
  • ROBO35
    szerintem azért jo ha az ember dvds változatot veszi meg mert ha jobb procija lesz!akkor fel tudja telepitenia gépre!de ez vélemény csak!
  • Atilorn
    Szerintem azért hülyéztek le, mert eddig nem tűnt fel neked, hogy gyenge a procid. Gondolom, nem próbáltál még játszani újabb játékokkal, mer akkor már szembesültél volna. Sajnos tényleg nagyon benézted. Mondjuk az elmondásod szerint az EA supportnál tényleg balfaszok vannak, ha nem mondák, hogy gyenge a processorod. Részvétem. Gondolom odébb lesz még, hogy beszerezz egy újat.
  • ROBO35
    én dobozos verziot vettem meg ma hozzaa futár!ilyeneket originen nem veszek jobba dvds változat!
  • oneal1
    ráadásul nem is originen vette?

erre igazából most csak olyat lehetne írni amit szemétségnek hangzik.
    Valóban azért nem ártott volna megnézni a minimum gépigényt és tényleg biztosítékként pedig hivatalos forrásból kell ilyen esetben beszerezni, hogy ha valami nem klappol akkor vissza lehessen kérni a manit
  • Fpocok
    Legközelebb, ha nem vagy benne biztos, hogy elfut a gépeden, vedd meg Originen a játékot, refund miatt.
  • Paxton
    Ami a habzó szájú hisztit illeti: Megvettem egy Pre-Order játékot sok pénzért, ami egész egyszerűen minden hibaüzenet nélkül nem indul és az EA Support-nak sincs fogalma róla miért nem működik. Első felindulásomban egy szervezetet, az EA/Bioware párost kritizáltam (talán túl erős stílusban), de talán ez emberileg érthető reakció, ha nem is helyes. De nem személyeskedtem, nem sértegettem soha egyetlen fórumozót sem. De volt aki ennek dacára hülyeként állított be két fórumon is. Én ezt a stílust nem szeretném felvenni, mert ahogy a mondás tartja, "stílus maga az ember". Ezért szépen megkérek mindenkit, ha kultúráltan és építő jelleggel nem tud hozzászólni a problémámhoz, akkor ne szóljon hozzá sehogyan. Mindenki másnak köszönöm az segítő megnyilvánulásokat, azokat jó érzés volt olvasni.

• ROBO35
    nagyon sajnálak a 2 magos proci tényleg kevés de fel a fejjel van még másik mass effect amivel lehet játszani!de egy baráti tanács ha elfogadod awin 10 szed le és inkább win7tett tedd fel!az sokkal jobb !
  • Vraaanyek
    2 magos(!) Pentium G630-a van, az, hogy 64 bites, az sajnos édes kevés...
    És íme (ME:Andromeda min. spec.):
    CPU: Intel Core i5 3570 (!!!!!!) or AMD FX-6350
    RAM: 8 GB
    Video Card: Nvidia GTX 660 2GB, AMD Radeon 7850 2GB
    Free Disk Space: 55 GB
    Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.23. 09:15:26
  • ROBO35
    nem akarlak megbántani!a procid meg kora ha szabad megkérdezni és a gépigény.hu oldalom a minimumon mit irt ki?elöre köszia válaszodat!
  • Vraaanyek
    Akkor ilyen szempontból meg tényleg EA-nél a töketlenek, mert szinte biztos, hogy a proci a ludas :( Azt nem tudom, hogy a lentebb említett, máshol kapott segítség mit takar...
  • MrAndree
    Azért tegyük hozzá, hogy te is habzó szájú hisztivel kezdted, meg hogy mennyi pénzt öltél bele, hogy olyan konfigod legyen amin fut, miközben nincs olyan konfigod hiszen a procid egyértelműen a minimum alatt van. Ezek után a "szar szemét Bioware" kicsit erős volt sokaknak gondolom...
  • Paxton
    Először is köszönöm szépen a gratulációdat, az elismerésed rendkivül sokat jelent számomra. Másodszor, mielőtt "hisztizni" kezdtem volna, felvettem a kapcsolatot az EA Support-tal Live Chat-en. Nekik első kérdésük a konfigurációmra és operációs rendszeremre vonatkozott. Kérték, hogy küldjem el a DXDiag és MSInfo file mentésekben a gépem/rendszerem adatait. Ezt megtettem, megnézték és semmi problémájuk nem volt a konfigommal, alacsony beállításokkal simán el kellene pöfögnie. Végigmentünk az összes troubleshouting lehetőségen, amit az EA Support ismert, de maradt ugyanígy a részleges fekete képernyő és fagyás. Végül feladták és közölték, hogy továbbítják a problámámat egy "Special Team"-nek. Aki segítőkészen szólt hozzá a bejegyzésemhez, annak nagyon szépen köszönöm a szándékot. Aki meg hülyének nézett, annak meg köszönöm az emberekkel kapcsolatban bővült tapasztalatot.. :)
  • Although
    *sigh* Írtam 2 magossal meg se vegye senki mert instant fekete halál, remélem nem sok pénzért vetted :(
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.23. 08:47:36
  • Fpocok
    wow
    Sikerült kinyírnom a bosst Eos-on. 20szor biztos próbálkoztam (hardcore). :)
  • ShaiHulud
    alt+enter amikor fekete és akkor jó lesz elvileg:

http://www.shacknews.com/article/99448/how-to-fix-mass-effect-andromedas-black-screen-on-pc
  • BoneDragon
    Másik fórumon már megkaptad a megoldást, de még kürtöld körbe mindenhol, mekkora szerencsétlen vagy, hogy a google-t se tudod használni. Csak gratulálni tudok.