4237
mea.jpg
  • yossarianHUN
    Pfejj, már jönnek is a DA:I flashbackek. Nemtom miért erőltetik ezt "út mellől felmarkolom a 3 darab bauxitot" rendszert.
  • Nomad90Hun
    Én a multin vagyok kiakadva éppen, még csak bronzot nyomatok de ennyi béna marhát istenem...

1. Beáll a "boss" elé szénné löveti magát, és néz, hogy miért hal meg, aztán nyávog, hogy szedjük fel...
    2. Hackelni kéne, vagy ilyesmi nem baj majd megoldjátok fiúk / lányok én elmegyek durrogtatni a pálya másik végébe, és szép lassan bedarálja az ellenfél az egész csapatot, és bukta...
    3. Beül valahova és farmolja az xp-t a többiek meg dögöljenek meg....
    4. stb, stb, stb
    Azt nem értem, hogy ezeken a gyerekbetegségeken átestek már az emberek a ME3-ban itt miért kell újra eljátszani...??
    Ami külön idegesítő, amikor a sok marha állandóra benyomja mikrofont és ott liheg bele, stb amúgy se könnyű darab lévén gyorsan meghalnak a karik de így pláne...
  • FartingSquirrel
    Ja, a drónos bányászatot vágom, csak azt nem tudtam, hogy szerteszét a prérin is van, amit kézzel kell begyűjteni. Jó tudni. ;)
  • PiszkosFred
    Igen, legtobbszor ercek vagy nyersanyagok (craftinghoz peldaul). Ezek random megtalalhatoak az adott bolygon, tisztara mint egy mmoban. Nem csak lakott telepulesen/bazison, vagy azok kozeleben, hanem kinn a "pusztaban" is. En ezeket kezzel gyujtom be.

A makos mining mas, az is nyersanyagot termel, de azt mar a gepbol lovod ki ott, ahol a rendszer/radar jelzi, hogy "hopp, a kozelben van valami banyaszhato".
  • FartingSquirrel
    Mármint az ércekre gondolsz, amik a bázisokon/épületekben hevernek? Vagy a szkennelhető tárgyakra? Nem vágom, mit lehet még gyűjteni.
  • PiszkosFred
    Az a banyaszat. Ezen kivul tele vannak a bolygok altalad felvehetok nyersanyaggal.
  • Bandras DaSilva #3024
    nekem csak annyi, hogy olyan csúnyán néz ki:)...mondjuk nagy bajom nincs vele, elvagyok.

A harc jó, bár a fedezékekben néha gond van a kamerával, de elvagyok vele.

• FartingSquirrel
    Milyen nyersanyagot? Azt csak a drón gyűjti, amit a Nomaddal hívsz le, nem?
    Utoljára szerkesztette: FartingSquirrel, 2017.03.24. 10:26:55
  • Fpocok
    Bazz... nem láttam. Tényleg nem.
  • sata75
    Nagyon kevésnek tűnik:(
  • PiszkosFred
    Nyersanyagot gyujt?

(vagy olyan idiota mint EN, aki utalja, ha a fel allatsereg lohol a nyomomban, a makoval meg lusta vagyok halalra gazolni oket, igy inkabb kiszallok, agyonlovom oket es folytatom az utam :D - kesobb lehet lesz fegyverzet is a kocsin, vagy mar van csak nem vettem eszre, nem tudom, de egyelore gyorsabb leloni nekem azokat, mint halalra driftelni...)
    Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.24. 10:18:05
  • FartingSquirrel
    Mit csinálsz tíz méterenként a pusztában? :D
  • BoneDragon
    "A kocsiból kiszállás annyi, hogy megjelensz az autó mellett....azért 2017-ben lehetett volna egy ki- és beszállós animációt csinálni."

Volt, de kiszedték hála a jó égnek. Élvezetes lett volna mindig azt figyelni, mikor 10méterenként kiszállok...
  • FartingSquirrel
    Szerintem a futásanimációk jól néznek ki, legalábbis a karakteredé. Külön tetszik, hogy van vagy egy tucatféle animáció attól függően, hogy éppen milyen terepen, milyen irányba futsz.

A ki-/beszállás animációját szándékosan vették ki (állítólag), mert "túl unalmas lett volna egy idő után". Hát, nem tudom... Engem a GTA-ban soha nem untatott, hogy a karakter beszáll...

Azért én is remélem, hogy nem minden egyes bolygón glypheket kell keresni. :D

Mi a gond a szkennerrel konkrétan? Szerintem jó, de hogy lehetne szebb?

A sztori még nekem sem sajnos. :/ Nem éreztem egyszer sem, hogy olyan lehengerlő lenne, inkább olyan átlagos.

Viszont a harc kifejezetten élvezetes, nemde? :)
  • Bandras DaSilva #3016
    Nekem nagyon felemás érzéseim vannak. Kicsit mintha mindent meg szeretne tenni a játék azért, hogy ne szeressem, Apró dolgokkal indulunk, hogy pl. beakadok egy vékony ágba, egy fűszálba és csak pattog összevissza az ember, nem tud ugrani sem, semmi...és csak hosszas próbálkozások után tudok tovább menni. Ez harc közben kifejezetten idegesítő.

Az ahogy a karakterek futnak, az kész. Vissza a múltba. A többi animáció is vicces.
    Nem szép, de döcög. Ps4-en tolom és a Horizon után ez kifejezetten csúnya. Vannak szebb helyek, de ott meg akadozik, szaggat, nem jó a framerate, Nem mindig, de időnként előfordul.
    A kocsi vezetése nagyon gáz, lehet csak én vagyok béna, de nekem kihívást jelent.
    A kocsiból kiszállás annyi, hogy megjelensz az autó mellett....azért 2017-ben lehetett volna egy ki- és beszállós animációt csinálni.
    Fejtörők: oké, jók, de a sok ugrabugrával nekem idegesítő. Egyelőre még csak Eoson vagyok, szóval később lehet jobb lesz.
    A scanner...hát kb. 2000-ben szebben oldották ezt meg...és ahhoz meg elég sokat kell használni, hogy csak úgy legyen.
    Az auto save néhány missionnél elég gáz. Lehet nem kellett volna meghalni az elején, de sikerült párszor és néha egy jó 5-10 perces szakaszt kell ismételgetni. Az meg nem annyira jó. Lehetne több checkpoint.

Ami tetszik az az űr. Az nagyon szép, a hajóval való utazgatás is nagyon szép lett.

A sztori nekem egyelőre nem jött be, de azért kíváncsian várom, hogy mi lesz még.

Ezzel együtt várom, hogy újra le tudjak ülni elé, de amikor indulnal a fentebb említett problémák, akkor néha elgondolkozom, hogy amúgy megéri-e az árát.

• TBTPumpa
    vótmá

• Madi92
    Amúgy sosem fogom megérteni. Pár hómapja W3 miatt vettem új Vgat. Így most ha nem is maximális beállításokkal, de közeliekkel megvan az állandó 60 fps. Itt az Andromeda. Nem mondom hogy nem néz ki jól, de azért a W3 jobban nézki még mindig szerintem,erre low medium beállításokkal sincs meg fix 60.Sőt full lowon se nagyon.
    Ezt direkt csinálják, hogy az ember mindig vegyen új hardvert?
  • ROBO35
    sziasztok szerintettek hosszabb mint a régiek és mennyi bolygo van?
  • dimre
  • Fpocok
    Just open the Mass Effect Andromeda console with the tilde key (~).
    In the console we have to type the command “perfoverlay.drawfps 1” without the quotation marks please and confirm the command with the return key.
  • dimre
    Tudna segíteni valaki. Van beépített FPS mérő a játékban, ami konzol paranccsal előhívható ?
  • Nomad90Hun
    Én Eos-t nem maxoltam ki (remélem vissza lehet menni), de nekem eddig tetszik, a story nálam eddig semmiben nem maradt el a korrábiaktól sőőt már-már lekörözi azt, a megvalósítás is okés, nekem a scanerrel sincs bajom. Az a zöld páncél ami valamelyik előzetesben volt az craftolható kett páncél lesz.

Belenéztem a multiba is pár meccs erejéig, hát bronz is igen erősre sikeredett, hiába van kevesebb wave jön annyi ellen hogy csak nézek néha. Az is bejövös, hogy a különböző dolgok megcsinálásért jár eredmény ládák formájában.
    Nem véletlen olyanok a pályák amilyenek, az a módszer, hogy beássuk magunkat x-y helyen nem müxik mert röhögve bekerít az ellen, vagy felmegy a tetőre és akkor a fedezéknek annyi, ha meg magányos farkaskodni akar valaki akkor is levadásznak, min. 2-esével kell menni, de még jobb totál együtt menni.

Nekem eddig a ME3 néha igenis segghülye ai-ja után mind single-ben mint multiban meglepetés az ai. Egyelőre 2-3 kasztot próbáltam csak ki, meglepő, hogy botikusokkal alíg találkoztam a többség folyton engineer / sentinel / soldier kasztokkal tolja. A Konfigomon full high-on megy elég rendesen fps-t még nem néztem de tuti 30+.
    Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.24. 04:37:06
  • Fpocok
    új előzetes!
  • Fpocok
    Én szerintem mindjárt végzek.
    Már amennyiben csak az Eos bolygó van a játékban ^^
  • Evoluti0N
    Erősen kétlem, h itt bárki végigjátszotta volna már. :D
  • Kmarha
    Tudom, hogy nem ez alapján kell ítélni, és hogy nem éltem át (se nem láttam sokat az előzményekből), de így céges rendezvényről haza érve, pont szerencsém volt elérni egy stream végét, ahol lezárták a játékot. Ennyi alapján nem nagyon láttam, nagyobb fordulatot vagy lezárást. Játszva és átélve, milyen élményt szereztetek? (én is ki fogom majd próbálni, csak kell majd egy jobb vas az asztal alá karácsonyra :D)
  • FartingSquirrel
    Bug volt, most már jó.
  • FartingSquirrel
    Lehet, hogy én vagyok tök vak, de nem tudok továbbjutni sehogy sem egy ponton.
    Végigjátszás azt írja, hogy végig kell menni a folyosón
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Resume the trail, pass along the wide corridor, and into another area guarded by Remnant.
    ...de arról semmit nem ír, hogy a folyosó végén az ajtó nem nyílik.

Van valakinek valami javaslata, vagy ez bug?
  • BreakDown89
    Hát beletoltam most még egy órát, és még mindig nem értem, hogy mi ez a nagy hőbörgés a játék miatt. Semmiféle fatális bug nem fordult még elő (azért két óra játék után már bele kellett volna szaladnod egy-kettőbe, ha tényleg olyan sok van belőlük), nekem speciel az arcokkal sincs problémám. A játékmenet valóban szokatlan, az eddigi részekhez képest furcsa hogy immár W3 szerűen mehetünk ide-oda - oké, nyilván jóval kötöttebben a W3-hoz képest, de akkor is.

Szóval a Kaszások után nyilván furcsa ez az egész környezet, a Kettek sem keltenek bennem akkora rémületet, mint anno Fejedelem, de ettől függetlenül bejövős a dolog. :)

Habár még közel sem toltam eleget ahhoz, hogy valamiféle százalékos értékelés megfogalmazódjon bennem, de a 6/10-es pontozás szerintem is nevetségesen alacsony az eddigiek alapján.
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.03.23. 23:45:27
  • Pares
    Szerintük jobb játék a No Man's Sky.
  • mike01010101
    Pár óra után: Érezni, hogy hihetetlen energiát öltek a fejlesztése, ambiciózus, eszméletlen a szinkron mennyiség, a háttér történetek, a szövegmennyiség, a fejlesztési lehetőségek, biztos, hogy a sztori is epikus lesz (még annyit nem haladtam). De! Technikailag sajnos nem tudott ehhez felnőni a játék. Akárhány száz órát bele fogok ölni, mindig lesz egy pici keserű szájízem, mert látható, hogy mi lehetett volna ez a játék. Tudom, hogy sok embernek a grafika nem számít - nekem sajnos igen, mivel ez egy vizuális műfaj - és mikor szó szerint 8 poligonból álló kerekeket látok, nehéz megérteni, hogy miért. Tudom, hogy spórolni kell a poligonokkal, de mikor 2017-ben több magra és 8-16 GB RAM-ra és 2-4GB VRAM-ram optimalizálják a játékokat, akkor azért belefért volna pár jobban kidolgozott rész, már csak a beleélés miatt is, főleg úgy hogy számolás igényes fizika alig van a játékban. Minden statikus, "papírmassé" háttér, környezet és tárgyak. Ezek miatt fanyalgok, pedig összességében tetszik. Ha egy dolgot megváltoztathatnék, akkor minden kamerabeállításhoz egyedi FOV paramétert tennék (beltér, kültér, harc)
  • Gabor77
    Eosig eljutottam. Eléggé "fura" a játék az elődökhöz képest. Lineáris játékmenetet itt szinte teljesen eltűnt. Mármint ugyebár megmaradt, de..értitek. Nekem i5 van, 960gtx-el, 8gb rammal, szintúgy 1080p-be tartja a 40-50 fpst. Sajnos az animációk néha tényleg eléggé viccesek tudnak lenni...de szerintem annyi baj legyen. Magába tud szippantani a játék. Jó lett :)
  • Prince23
    A Gamespotot legszívesebben felrúgnám, hol 6 pontos játék ez bassza meg,. Már bocsi a stylért :D De ezt ki kellett mondanom. meg a többi user 1.0-ás scorokrol nem is beszélve. megint beléptünk valami divat hullámba, olyanok is fikázzák a játékot, akik 1 percet sem öltek bele.... hihetetlen.
  • BreakDown89
    Nos egy óra játék után azt kell hogy mondjam, eddig tetszik a dolog. :) A grafikai teljesítmény is megfelelő számomra a konfigomhoz képest (i3 6100 / r9 380 4gb / 16gb ddr4 ram): high beállítás, 1080p, 1920x1080-as felbontás, stabil 35-50 fps. Ha 900p-re váltok, érezhetően javul a dolog 50-70 fps környékére, de egyelőre maradok ennél. Pedig meg voltam győződve róla, hogy elfelejthetem az 1080p-t. Bár nagyobb terepen azért lehet még meg kell majd gondolnom magam. ;)
  • BreakDown89
    De könyörgöm, ha már külön jön a fémtok üresen, akkor miért nincs benne annyi hely, hogy beleférjen mind a hat dvd lemez? Most az van, hogy vagy kettőben tárolom a lemezeket (kettő fér a fémtokba, másik négy a műanyagba), vagy mind marad a műanyag tokban és van egy üres fémtokom.

Most lehet én vagyok hiszti-kriszti, de egy hat dvd-s játékhoz nagy anyagi beruházás lett volna egy pár mm-el vastagabb tokot legyártani? Fáj a szívem miatta, mert amúgy nekem tetszik a külseje.
    Utoljára szerkesztette: BreakDown89, 2017.03.23. 21:21:58
  • Fpocok
    Naughty Dog animator explains ME's animation
  • Voltan
    Nnna, helyes, örülök!
  • TBTPumpa
    FemShep kal... akarom mondani, FemRyder kalandjai:
  • Paxton
    Köszi a biztatást! Végre hazaértem és ugyanaz volt a megoldás, mint a Battlefield 1-nél: user.cfg-ben átállítottam a 2 magos üzemmódot és voilá! rögtön indult a Mass Effect Andromeda. Köszi mindenkinek a jószándékú és segítő kommenteket. :)
  • Pares
    Csak kiváncsiságból megnéztem, hogy a No Man's Sky-nak milyen értékelést adtak (mostantól ez lesz a mércém a review-kal szemben):
    "NO MAN'S SKY CAPTURES THE THRILL OF EXPLORATION" 8/10
    Utoljára szerkesztette: Pares, 2017.03.23. 18:34:00