Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyébként egyelőre megérte, nem érzem úgy, hogy megbántam, hogy megvettem, minden hibája ellenére is. 7-8/10 nálam, nem éri el az eredeti trilógiát, de így is az egyik legjobb dolog, ami idén megjelent.
Most egy kicsit sok volt srácok a pénisz méregetésből 😞
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Why so serious?
A MEA-ban az ugrálás a jetpack és a dashing miatt kifejezetten szórakoztató és egyáltalán nem nehéz.
Amúgy van az a gamer réteg aki szerint ha RPGben ugrani lehet az rossz RPG. 😊
Utoljára szerkesztette: MrAndree, 2017.03.21. 08:17:39
Why so serious?
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.21. 06:30:45
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ráadásul teljesen ellentmondásos érveket hozol fel:
"amit legegyszerűbb akkor kivitelezni, ha nem kell attól félned, hogy az emberek háromnegyedének el sem fog indulni a gépén, mert nem elég erős hozzá."
Szóval a PC gyenge? Nem létezik PC-n olyan játék ami nem felel meg a mai kor követelményeinek animáció és karaktermodellek tekintetében, mert gyenge egy konzolhoz képest? Ugye nem gondolod ezt komolyan? 😄😄😄
Azt mondod elsődleges dolog a grafika a konzolnál, de az erős PC-k világában már nem adunk rá? Ne röhögtesd ki magad.
Egy open world Zero Dawn esetében is valóban megállja a helyét minden egyes szavad. Folytasd még kérlek. Minden egyes darabja kincs számomra. 😄
Elárulom a karaktermodellek, animációknak tök mindegy, hogy konzol vagy PC. Sőt a 3D modellek kidolgozottságának tekintetében még a PC-nek állna a zászló és áll is. Csak ugye nem ebben a játékban. Könyörgöm a régi Massokban jobbak voltak.
Megmondom mi van itt: régi animációs rendszer, spórolás, kapkodás a kiadással.
Inkább fejezd be, mert egyre jobban belebonyolódsz az ellentmondások és logikátlanságok sorába.
(Modellekkel van baj, textúrákkal annyira nincs.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.21. 00:26:45
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Parasite Eve 2, best game EVER!
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 23:24:08
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 23:14:26

Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 23:08:07
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 23:04:52
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Csak éppen azt nem hajlandóak a hozzád hasonlóak észre venni, amit magam is írok egyfolytában, hiszen elvakult fanboyok vagytok:
a karakteranimációkról és modellekről beszélek említve, hogy a játék attól még összességében igenis jó lehet.
Még azt is írtam, hogy magam is végig fogom játszani. Szóval ha igaz lenne, amit Te beleképzelsz, akkor magam is legyökereztem. De tudod mit elviselem. 😄
Éppen azért vagytok elvakult fanboyok, mert nektek ha bármire megmondják és szembesítenek, hogy az kritikán aluli akkor vérszemet kaptok és hogy az nem is így, nem is úgy és egyébként is.... Gratulálok. Kiosztottad magadnak a bizit. 😄
Látod ezért vagyok én csak simán fanboy. Ami valóban objektíven tényként rossz benne, azt elmondom és elismerem. Nem védem. Nincs értelme. Egyszerű, nem? Oh, wait.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 22:56:50
Néha úgy érzem egyesek csak trollkodni járnak ide, de sajnos ennél rosszabb a helyzet...
Utoljára szerkesztette: Vraaanyek, 2017.03.20. 22:18:09
Why so serious?
Egyébként elbűvölő, hogy megint mennyire csak végletekben bírnak gondolkodni az emberek, dobálózás a fanboykodással, haterkedéssel, közben minél több savazással megbolondítva a dolgot. Egyébként objektív megfigyelőként itt a topikban a "fanboypárt" stílusa még visszataszítóbb (veled az élen), mint a "haterpárté". Hogy aztán kinek van igaza, az már más kérdés, de valszleg így direkte senkinek.
Tényleg elképesztő, mennyire vonzódnak a szélsőségekhez az emberek. Nem csak ME témában, úgy általában mindenben. Politikában, sportban, de még zenei ízlésben is. Vagy imádom, vagy gyűlölöm, de egy a lényeg, hogy ha valakinek ellentétes a véleménye, azt tűzzel-vassal kiirtom, elpusztítom, megalázom, megsemmisítem. Aki nem hiszi, nézzen meg egy netes, vagy élő kommentcsatát fideszes/ellenzéki, fradista/újpesti, rocker/electro-kedvelő milliőben. Ez a topik sem kivétel ez alól, csak most épp egy (még meg sem jelent) számítógépes játéknak sikerült olyan szenvedélyes gyűlöletet szítani emberekben egymás iránt, hogy anno nagyapáink az orosz katonák hasába nem döfködték ilyen habzó szájjal a bajonettet, pedig azok legalább végigerőszakolták fél Európát. No mindegy, elkalandoztam pöppet.
Azért a Gamespotos 6/10 az elég kemény ... én inkább 7-8/10-re lőném így 10 óra játék felé.
Mondjuk szinte biztos voltam benne, hogy a #2557-ös hsz.-ra az lesz a válasz, hogy nem szép, meg nem 2017-es szint, más válasz jelenleg nem illik bele a narratívába.