Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(Ismétlem: értelmezés? Órákat adjak? 😄)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 20:43:22
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Edit: A maradék illúzióm is foszlány lett.
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.20. 20:22:55
Why so serious?
Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.20. 20:19:57
Bocsanat, ez a SZAR megtevesztett. Fel sem merult bennem, hogy nyomdahiba. Elnezest.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.20. 20:18:12
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
És ezt mindig is megemlítem, de ELISMEREM, hogy ami kritikán aluli benne az az.
Értelmezési problémáid vannak netán? Ideje lenne értelmezően olvasni azt gondolom.
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 20:13:46
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.20. 20:06:00
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
A fapados arc- es mozgas animaciot szerintem ember nincs, aki vedi, azt ne keverd ide! Azok igen is furcsak. Pont. Lattunk szarabbat is, lattunk jobbat is, izles es tajekozottsag kerdese. Reszemrol tajekozatlan vagyok, mert fingom sincs, miaz a TO meg az Uncharted, egy percet nem lattam beloluk, nem is erdekelnek. Viszont a LA Noiret ismerem, es bar mai napig etalon, SZERINTEM butasag felhozni peldanak. Miert? Mert a LA Noire egy zsenialis jatek, de csak azert, mert a nyomozas+kihallgatas zsenialis lett. Es mivel minden kacsintas, arcizom rangas, szemmozgas, stb. szamit a kihallgatas soran, igy muszaj volt azt tokeletesre csinalni, valodi szineszekkel, 80%-ban valodi arcokkal. Azota sem volt jatek, amelyben ekkora hangsulyt kapott volna az arc, a mimika, a testbeszed. Emiatt szerintem nem is jo pelda, mert nem fogja uberelni egy ideig senki sem - nincs is ra szukseg.
Apropo arcok! Csak jelzem, hogy 20 perc utan fel sem tunik, aki jatszott a triallal, az mar tudja. Eleinte furcsa, ketsegtelen, de kesobb... Olyan ez, mint a palinkafozde melle koltozni. Az elso honapban szar, utana megszokod. A cefre szaga tovabbra is ott van, csak mar nem tunik fel. Ez is ilyen. Nagyon elbenazott, de a jatek es a sztori karpotol. Majd rajossz, ha jatszol veled, addig max ragod a kefet.
Egyebkent az animaciokat szerintem tultoltak es az lett a gond. Tul sok fazist akartak belerakni, sok mozgo pontokkal a testen es az arcon, aztan az egeszbol nemelyik jelenetben lett egy ilyen takonygerincu marionett babu feeling, illetve szanaszet folyo es gyumakent viselkedo arcok. Kevesebb jobb lett volna.
A grafikarol nem nyilatkoznek, nincs Paks a seggem alatt, igy nem tudom teljes pompajaban elvezni egyelore a jatekot, igy aztan azzal fozok, amim van. Viszont az meg tetszik.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.20. 20:03:12
Na ez az amit emlegettem: elvakult fanboyság. Attól függetlenül, hogy a játék egésze jó élményt nyújt(hat) ha nektek ezek a modellek, karakteranimációk a 2017-es szinvonal hát gratulálok! Így tovább! 😄😄😄
Az elvakult fanboyok torkán lehet lenyomni általában a szart töménytelen mennyiségben. Belőlük csinál az EA olcsón átlagosat, de sok bevétellel. Inkább ami kritikán aluli azt igenis elismerni kell és belevágni a képükbe a kiadóknak.
(ME 1-3 kedvenceim közé tartozik mai napig. Na jó a 3-as annyira nem, ezen meg is látszik, hogy nem az elismert író készítette teljes egészében. Az andromédát is végigjátszom nagy eséllyel, de elvakult nem vagyok.)
Utoljára szerkesztette: yesname, 2017.03.20. 19:45:57
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Teljesen akciójáték? Azért, mert a játékmenet/harc sokkal jobb lett, mint az előző háromban? Több RPG elemnek nevezhető dolog van benne (skillek, crafting, modding), mint az előző háromban együttvéve... Akkor meg mi a bajod? Az, hogy mindenképp csalódni akarsz? Mert úgy néz ki, hogy néhány embernél erre megy ki a játék.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
ALien
Szvsz a 10 óra trialnak és annak a temérdek videónak elégnek kell, hogy legyen (a tört verziót csak halkan említem meg), hogy valaki eldöntse, hogy ki akarja-e próbálni, vagy nem. Ha meg úgy érzi, hogy nem értem meg a pénzt, akkor meg van pénzvisszafizetési lehetőség.
Mire jók akkor ezek a naplopó véleményvezérek? Csak megakadályozzák, hogy az emberek saját véleményt formáljanak, plusz abban sem lehet biztos az ember, hogy kit fizetnek le, vagy ki szapul valamit csak azért, hogy meglovagolja a gyűlölethullámot?! Arról nem is beszélve, hogy egy darab számmal megpecsételhetik egy játék sorsát, még mielőtt a játékosok egyáltalán végigjátszhatnák... /rant
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
De inkább hallgattam, és röhögtem jókat ahogy itt szájkaratéznak eggyesek.<#nyes>#nyes>
Én annó Me3-nál proxiztam, mert 21-én át lehetett azt venni, és proxyval ment 21-én is, egyébként ott voltak ilyesmik miatt bannok, meg husk horde mod miatt is többek közt (pl. volt aki meghackelte a gamet, hogy több legyen a reward, stb).
Utoljára szerkesztette: Nomad90Hun, 2017.03.20. 19:01:19
uplay: N0m4d_HUN Ryzen 9 3900x / 32 Gb ram / Gygabyte 2070 Super 8 Gb
Jó, hát gondojlatok amit akartok, lehet, hogy az a kibaszott Witcher 3 kiégette a retinátokat és attól nem látjátok hogy milyen szép (ilyen néhány órás techdemo The Ordert nem is értem, hogy a faszba lehet összehasonlítani vele, ráadásul a TO és az Uncharted 4 is PS4 exkluzív, a fejlesztőknek eleve sokkal könnyeb dolguk volt vele).
Parasite Eve 2, best game EVER!
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
ALien
Why so serious?
A multi meg semmi újat nem hozott gameplay-ben. Csak látványos és hanghatásosabb lett.
És még attól félek, hogy 30 órás kampánya lesz....
Why so serious?
Cdkeysen hogy kell visszamondani az előrendelést? illetve, a pénzt hova utalnák vissza?
Bizonytalanná váltam...
Utoljára szerkesztette: Prince23, 2017.03.20. 16:23:37
"You live your life just once, so don't forget about a thing called love..."
Elso komment a kep alatt:
"Sorry boss I can't come in today my facial animations are as bad as Ryder and I can't be seen by customers"
(legbelul persze sirok, de akkor is, ez hatalmas) 😊
Why so serious?
Parasite Eve 2, best game EVER!