4237
mea.jpg
  • Madi92
    :D Hát így utólag megnézve, képeken máshogy néznek ki, mint játékban.
    Én kipróbáltam 42%-nál. Betöltés elég nehezen ment. Remélem ez emiatt volt és nem alapból ilyen. Megcsináltam a karaktereket, de inkább kiléptem, mert nem tudom mennyire befolyásolja a játékmenetet, akadásokat stb.
  • Gabor77
    Huha..fura egy ízlésed van, természetesen no offense :D
    Ha Originen "playable at"-et eléri a letöltés, akkor milyen formában lehet a játékkal játszani?
  • PTW
    Nem lehet upgradelni
  • Madi92
    Meg akkor már a tesót is megcsináltam. Én járnék vele. :D
  • Madi92
    Na, megmókoltam a karakterem. Nem mondom, egy-két plusz opció nem ártott volna, de annyira nem lett rossz a végeredmény.
  • Frank99
    a procid gyenge. tutkó
  • Frank99
    te, g2play-en tegnap délután megjött a kód. 14892,- Ft volt.
    tegnap éjjel lejött, reggel elindult.

nem a rendszerben van a hiba.
  • Gabor77
    Szerintem sehogy. Legalább is originen csak a 3 változatot tudod megvenni külön-külön.
  • Mimasz
    Skacok a fémdobozos is sima standard version? :D Hogy lehet deluxra frissíteni?
  • dimre
    Ez lenne, viszonyításnak a DVD tok mellette
    steelbook
  • Gabor77
    Ohh, köszönöm..szerencsére eszembe jutott, hogy ezek a hasztalan unboxing videók jutubon pont kapóra jönnek. :D Rákerestem és igen, valóban jót kaptam :( Ez azért szomorú...nem éri meg a felárat, az biztos.
  • MrAndree
    A fémdoboz kisebb mint a műanyag DVD tok, akkora mint egy standard blu-ray tok szokott lenni. Illetve más rajta a kép mint a sima DVD tokon (ami nem baj szerintem). És van rajta egy szintén képes műanyag védő borító ami le lehet húzni róla. Ha így kaptad akkor jót kaptál. :)
  • Gabor77
    Sziasztok! Van közületek olyan, aki cd galaxistól rendelte meg a steelbook editiont? Vagy esetleg másik boltból? :) Ha igen, az megmutatná nekem, hogy pontosan hogy néz ki a doboza? Mert nekem meghozta ma a futár, de kaptam 1 műanyag dobozos változatot, 2 kis reklámfüzetet, ami max szemétbe jó, meg egy notesz méretű fémszerű dobozt, ami rohadtul nem úgy néz ki, mint ahogy azt reklámozták...:D
    Utoljára szerkesztette: Gabor77, 2017.03.23. 16:35:28
  • Although
    Oké, fenntartásokkal kell kezelni az írását. Végén siránkozik egyet a MASS EFFECT 2-ért ebből látszik DA2 és ME2 rajongó. Így sose fog szeretni egy nyíltabb világú játékot.
  • Although
    Viszont befutott újabb 3 Critic review, és lejebb vitték a pontszámot. A gamecratet néztem meg őket még nem ismertem.
    Egy részlet
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    The overall story of Andromeda takes too long to really get going, and suffers from a major lull between a dramatic first hour and when the action really picks up, which could easily be a dozen or twenty hours into the game depending on how many sidequests you tackle. And this larger story is fine,

Szóval majd kiderül aki játszik már vele mennyivel lett összességében, jobb mint a DA:I. De ha ez igaz még többen fogják utálni a Bio/EA párost.
    Utoljára szerkesztette: Although, 2017.03.23. 15:38:33
  • BreakDown89
    Azért az szerintem elég vicces, hogy a steelbookban kb két dvd lemezt tudsz belepakolni - a harmadik simán kiesne belőle. Én azt hittem hogy a fémdobozban lesznek a dvd-k, de ehelyett sima műanyagban van mind a dvd, mind pedig a kód. Mellékelve persze hozzá a fémdoboz üresen.

Ez csak nálam van így, vagy másoknál is? Kicsit fura.
  • Madi92
    Megvettem én is. :D De csak sima kódot. 40 ajróért. Ritkán veszek játékot, remélem megérte! : )
  • BreakDown89
    Hát ha emlékezetem nem csal, akkor az aranylemez korábban volt mint a trial, tehát gyanús hogy még befigyel akkor az a 800 mega is.
  • PiszkosFred
    Kerdes, hogy melyik/mikori verzio kerult a dvdkre. A trialhoz - amelyben mar benne votl a 0day - jott kb 800 meganyi patch az elmult napokban, igy annyi minimum lesz.
  • BreakDown89
    Még egy gyors kérdésem lenne: a hat dvd feltolása után kb. mekkora terjedelmű javítást kell még lerángatni eddig összesen?
  • Pares
  • PiszkosFred
    El is felejtettem ma megnezni, igy gyors adtam magamnak 10 perc elmebajt es raneztem a metafosra. Mai kedvenc, politikusi venaval rendelkezo paciens es melyen szanto gondolatai:

"This game is soo bad its not worth even piracy !! This game is not worth piracy! Yes , its that bad! Yes its that bad! Dont waste time and money on this crap." :D
  • BreakDown89
    45 perc a telepítési idő. Kemény. Na addig megkajázok legalább.
  • Pares
    Gondolom ezzel a Metacriticen 0/10-el értékelőket akartad utánozni
  • Vraaanyek
    Ez a GTA V 7 darab DVD-jénél volt vicces...főleg a ca. 3 órás telepítés... :D :D gyorsabban lejön 60 giga neten kb.. :D de amúgy most meglepődtem, mert anno kategórikusan kijelentették, hogy nem lesz DVD alapú kiadás...
  • BreakDown89
    Azzal kezdtem, csak ez picit trükkösebb volt, mert egyesével kellett lenyomni mindhárom oldalát és szépen hézagolva kiszedni. Látszik hogy nagyon elszoktam a lemezről való telepítésről... :)
  • Fpocok
    Középen nyomd meg.
  • BreakDown89
    Solved. Baaah....
  • BreakDown89
    Én jelenleg azon vagyok, hogy valahogy kiszedjem a dvd-t a tokból anélkül hogy eltörjem. Egyszerűen sehogy sem akar kijönni és félek hogy megreped. Mintaha túl nagy lenne középen a tokmány átmérője vagy nem tudom.
  • MrAndree
    Elvileg ezek:
    - Deep Space Explorer in-game páncélzat
    - egyedi Nomad jármű in-game külső
    - multiplayer booster csomag
  • Fpocok
    Milyen dlcről van szó?
  • MrAndree
    Fura. De akkor remélhetőleg még ma befut neked is.
  • TBTPumpa
    Ezt most kaptam az ügyintézőtől:
    "Sajnos még mi se kaptuk meg a kódokat, szóval jelenleg semmiképpen nem tudok kódot küldeni. Amint megkapjuk, a rendszerünk küldi Neked azonnal automatikusan."
  • ROBO35
    szia én szurkolok neked hogy sikerüljön elinditani!remélem azért a trilogiát is végig viszed!
  • ROBO35
    nekem 12:30 kor hozta a futár és egy kis cetlin volt a számlán a dlc kod!most álltam neki telepitenni!köszi azoknaka válaszát akik azt mondtáka számlán vana kod!
  • Paxton
    Most melóban vagyok, de amint hazaérek kipróbálok minden jótanácsot, amit itt olvasok, köszi mindenkinek! Szorgalmasan jegyzetelek, mi mindent írtok: tűzfal, élsimitás, gyári beállítások, Alt+Enter, stb. Még bízok egy kicsit abban, hogy ez olyan lesz mint a Battlefield 1, ahol szintén 4 magos proci volt a követelmény, de a user.cfg-ben be lehetett állítani a kétmagos üzemmdot és akkor futott rendesen. Mivel a Battlefield 1 és Mass Effect Andromeda egyaránt a Frostbite 3 motort használja, talán nem reménytelen probálkozás. Bár már a BF esetében húztam a számat, hogy ilyen opciót miért nem lehet settings-ből beállítani.. De ki érti ezt?
    Amúgy a korábbi kérdésekre a válaszok: Origin-en vettem a játékot, Pre-Order. Refundolni egyenlőre nem akarom, amíg ki nem próbáltam minden itt elhangzott javaslatot. Amúgy vicces, mert ez az egyetlen játék, amir pre-orderben vettem meg, de akkora Mass Effect rajongó vagyok, hogy egyedül ennél a játéknál megelőlegeztem a bizalmat. Erre el se indul.. :) Tipikus tanuló pénz. Valószínűleg az lesz a végén, amit már javasoltak, hogy előveszem ismét az eredeti trilógiát és végigtolom újra. Sheppard parancsnokhoz úgyse nőhetnek fel a Ryder ikrek. :)
  • MrAndree
    Némi update, most jött:

Kedves Vásárlónk,

Köszönjük, hogy minket választottál és tőlünk vásároltad meg játékodat!
    Alább küldjük Neked a DLC kódot, melyet online tudsz beváltani a piactéren!

A kód:

Üdvözlettel,
    A Konzolok Szervize - Game Studio csapata
  • MrAndree
    Ja, KSZ-ben is vagy 3an jöttek utánam, meg egy mint ki előttem, ő Andromeda-t vitt, a közvetlen utánam jövő is. Többit nem tudom. :) Akkor nem jutott, annyira nem érdekel végülis, nem sztori DLC vagy ilyesmi volt. :)
  • Nomad90Hun
    Ez szerintem úgy megy, hogy először azoknak rakják bele akik házhoz szállítással kérték, aztán ami marad azt sorrendben szétszórják az érkezők között. Én egyébként 10:50 körül vettem át CD Galaxis-nál, épphogy elkezdtem pakolni máris jöttek sorban még 3-an, nem lennék meglepődve ha szintén andromedáért jöttek volna.
  • MrAndree
    Hát. Amint felkerült a honlapra a steelbook azonnal megrendeltem, ma pedig kb 10:20ra odamentem (10kor nyitnak) és már nem jutott volna? Az azért érdekes. :)