mea.jpg
  • sanya200
    Szerény véleményem a játékról eddig.Nem sokat toltam vele az elején vagyok még.
    Ami tetszik hogy elég részletes a craft rendszer,a tempest az kegyetlen sokkal jobban fel van építve mint a normandy.A kilátóból az a látvány ahogy láthatod a hajót körbe...Csapattársak egyenlőre szimpatikusak de ugye az elején vagyok még.A látvány nekem bejön,pláne ez a hatalmas látótávolság ami elképeszt.
    Ami eddig negatívum pl a karakterkészítés,én nem találtam se egy szem-száj..stb formát csak rakosgatni lehet,szemöldök szintén csak helyezgetni tudom,vagy valamit nagyon benénztem.Egy két játékmeneti rész kissé bonyolult vagy én vagyok balfék.Pl profiloknál ha ki-ne akarok rakni egy-egy skillt vagy a meglévőt törölni...
    Nem lehet pl vetődni és sokszor a megszokás miatt elbaszom mert jetpackot használom pedig nem akartam :D de majd megszokom.Igazából az se tetszett hogy váltogatni lehet a profilokat,úgy játékmenet szempontjából persze jó de így nem sok értelme van a kasztoknak.Az előzőekben eldöntötted hogy vangard vagy sentinel..stb leszel és ehhez kötve voltak a skillek,de a fegyverek is.Szerintem ez így volt jó,nem értem miért kellett ezen változtatni.Vagyis értem így jobb eladni végtelenül leegyszerűsítjük had vigye a nép,de nem igazán értek ezzel eggyet.Így lehetett volna növelni az újrajátszhatósági faktort.Ami még nem tetszik az mondjuk nem játékhiba de a gépigény az hát ...minden elment eddig de ez szénné akad mediumon,lowon meg annyira ronda hogy nincs értelme kb játszani se.Oké vga csere értem én de a BF1 szépen elment.Bár a 2 játék azért más itt nagy nyitott terek vannak,elvégre rpg nem fps.De örültem volna neki ha elmegy legalább akadás nélkül.Multiról még nem mondok véleményt csak a tutoirialt toltam ki,egyenlőre kampámnyolok majd csinálok multit is.SAM már nem hagy vele hogy elérhető egy mission.Bugok vannak,falba beakadó ellenfél..stb de ezek idővel remélem javítva lesznek.Sőt biztos.
    Egy szó mint száz kicsit csalódtam,talán többet vártam egy csöppet de lehet én öregszem és csak azért nincs az a váó érzés.Sokan fikázzák hogy nagy volt a hype aztán mégse olyan jó.De azt mondom egy COD meg BF-nél messze jobb játékról van szó,tele van ötletekkel.Lehet hogy más játékba is voltak ilyen ötletek de szerintem egész jól össze van rakva.Nem tökéletes ebből a szempontból az első rész a favorit.Ott hatott rád a biotika nem csak sebezett hanem fel is löktek mint a szemét vagy csak lebegtél.A képességekkel célozni kellett nem csak dobáltad a kéket ész nélkül,szerintem az jobb volt a 2. óta nagyon le lett butítva.Ott lehetett a páncélba xy ellenállást..stb rakni volt külön könnyű,közepes,nehéz páncél nem csak karakterenként hanem kasztonként is.Ez nekem hiányzik.Persze kicserélték arra hogy ha nehéz akkor lassabba tölti a képességeket de szerintem az alap elgondolás sokkal jobb volt.De egyértelműen jó játék lett,vannak hibái de a mai egy kaptafára készülő játékokhoz képest igen is jó.Nem sok olyan címet tudok mondani ami próbál legalább újítani valamit,csak az elöző részek másolgatása megy.