Daermon#3059
Na még nem végeztem, de jól haladok. 35 óra játék után, normál nehézségen:
Grafika szép, a harc nagyon jó, jobb mint volt. A sztori nem rossz, de semmi extra, semmi hűha, plusz a trilógiára hajazó történeteket, elemeket is raktak. A társak, hát vegyesek, Liam és Jaal tök érdektelen szerintem. A többiek nem rosszak, de szintén semmi kiemelkedő. Peebee meglepően jó lett, ahhoz képest, amit vártam. Az, hogy Rydernek van egy ikre meglepően felesleges, azt hittem ebből kihoznak valamit, de nem.
A társak szinkronja, és szövegelése, beszólógátasa egész jó.
Craft rendszer nem rossz, de nem kötelező, ha valaki nem akar időt szánni rá, mert boltban is vehető jó cucc.
Multi kb ugyan az, mint a 3-ban, uncsi hullámos.
A felfedezhető bolygókon a mellékküldetések vegyesek. Van 1-2 jó, de pl a Monolith grind hamar unalmas lesz, ahogy kettek irtása is ismétlődő. Viszont, aki akar mindenhova Outpostot annak rá kell szánnia az időt. De, ha van türelme az embernek akkor mehet, én is elszórakozok vele. A Nomad hasznos, ahogy a Forward Stationok is. A bolygók változatosak környezetileg, de az ellenfelek és sémák hamar ismétlődnek.
Ryder kasztja ill profiljai hasznosak, nagyon jól lehet variálni a karaktert ez nekem nagyon bejön. Jelenleg lvl31 vagyok Vanguard (lvl4, de midnjárt lvl5) profillal, Melee + 4 weapon slottal :D A Favorit dolog nem rossz, de 2 szoktam max váltogatni, de azt is ritkán, mert az alappal megoldom. Talán nehezebb nehézségen több értelme van, de nem tudom.
Bugok vannak, de semmi durva nem jött elő.
Összességében megérte megvenni, olyan 7,5/10 vagy 8/10 lesz számomra, ha végeztem kiderül. :)