mea.jpg
  • Nomad90Hun
    Nomádot (engem) asszem B-vel hívod talán le, az előretolt állásoknál, ha nem lehet lehívni ki is írja.

Dront nem kell megvenni lehívja az a dront oda ahol állsz éppen. Bolygó scan meg mint eddig jobb egérgombbal scannelsz ballal kilövöd a szondát ha talál valamit, jelzi is a kereső ha van valami és hogy merre.

Én most multizgatok épp, és már látom, hogy Outlaw < Kett < Remnant a sorrend első a tanúló ellenfél, utolsó a legnehezebb(Kett = Remnant esetleg), legjobb az egészben hogy a kombók rohadt erősek erre az emberek 80%-a csak rohangál fejvesztve és puffogtat mindenre ami mozog de kombózni nem képesek. Meg a másik amikor adatfeltöltés van (2-3-4 helyszínen egyszerre) jellemzően beülnek az egyikhez (pedig nem gyorsabb attól, hogy többen vannak 1-1 helyen) és megvárják amíg minden dög rájuk mászik, revive packot meg egyebet azt meg nem kell venni nem azért van ááh dehogy....

Érdekes előbb kipróbáltam vanguardnak adtam disruptor löszert és hidrát full hp-ról 2mp alatt kaptam szét szólóban bronzon amíg a többi marha csak állt és nézett... Mentem 1-2 silvert is már ott már azért igencsak figyelni kell.