mea.jpg
  • Nomad90Hun
    Először is. Bukfenc nincs, dash van, egérgőrgő + w / s / a / d lenyomod és arra fog "elcsúszni" a karakter.

A kampányban van csak ez a nuku kaszt dolog, de ott ugye meg van magyarázva SAM-el, nekem ebben csak az nem gyere be, hogy biotikáhóz pl implantok kellenének, erre apuci is meg akár mi is csak ugy heccből válthatunk.

A story szerintem nem 1 díjnyertes alkotás, de nem rossz. Ami nekem mindenképpen pozitív a 3 után, hogy ott nagyon depi volt a hangulat meg kis szűk helyeken rohanj ide-oda ezért amazért, itt viszont szép nyugiban be lehet járni a bolygókat elszöszmötölni a bányászattal stb, craft az jó valóban nézegettem én is, de kegyetlen sokat kell gyűjtögetni hozzá, akinek nem tetszik az meg "leszalad a bótba" úgyis. A karaktergeneráló eddig se volt emlékeim szerint 1 csúcs alkotás (mmo-kban jobbak vannak lásd pl. swtor). Ami számomra meglepő volt kicsit, az új motor kapcsán de pozitív, hogy a fajok magasságbeli különbsége végre látszódik, multiban is, 1 turian vagy salarian pl. végre magasabb simán mint 1 ember, és ez jó. A harcot tekintve a jetpack bizony hasznos, multiban kicsit csalódás egyelőre, hogy a tipikus infi sniperrel nem igazán működőképes. Ami még bejött nekem azok a skillek és a kombók. Single-re kitérve kicsit a társakra, Liam 1 darab fa számomra semmi extra, Cora még lehet meglepi ahogy Vetra is, Drack háát ha olyan bulit tartunk ahol nem gond ha szétverjük a házat ö betonbiztos helyet kap a vendéglistán (mondjuk 1 krogantöl nem is várnék mást). Ami még fura, hogy emlegették, hogy a Rydereknek ez lesz az egyetlen kalandja, a lezárást tekintve ebben nem lennék biztos.