Mass Effect: Andromeda
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nekem is nagyon fontos a moziszeru elmeny, de a 3. Reszben vegigolvastam az egesz codexet. (Es mar az Andromedaban is elbasztam vele minimum egy orat, de inkabb tobbet. 😄 )
Egy olyan jatekban, ami a parbeszedekre epit, es a karakterek kozotti viszonyokra, pont a karakterek kinezete, mimikaja, erzesei a legfontosabbak. ... Epp az elobb inditottam el a Beyond Good and Evilt, es abban Jade-nek (vagy Yade-nek) az arcarol tobb erzelmet olvastam le, mint az Andromedaban annak a muanyag arcu nonek (valami vezeto a Nexus-on). :/
Nem túl pozitív egyelőre a véleménye,szóval fanboyok csak óvatosan 😄
Codexet meg azért nem olvasok, mert - trigger warning: Bio kritika jön - gyengus a Bio writingja már jó pár játék óta. Ez van. Utoljára jól megírt játék kb a Jade Empire volt. Az ME-t nem ezért szerettem.
Örülök, hogy szerinted minden tökéletes. Alacsony az igényszinted. Azt azért fogadd már el, hogy különbözőek vagyunk, ok?
"Utána mintha jajszó szállna. Félig mély csönd, és félig lárma"
Utoljára szerkesztette: BoneDragon, 2017.03.19. 21:58:55
Why so serious?
Nekem sem minden a grafika, de a MEA, főleg a karakterek és az animáció, inkább 2010, mint 2017. Ettől még lehet jó a játék, de a ME1-2 nem erről volt híres. Mondjuk nem is ugyanaz a stúdió csinálta (Edmonton helyett Montreal).
Utoljára szerkesztette: lwb, 2017.03.19. 21:54:37
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ilyen pedigrével igenis elvárás volt, hogy legalább az AAA szintet megugorja a játék. Ez nem Planescape Torment vagy Pillars of Eternity. Ez Bio, EA milliókkal a háta mögött, a moziszerű RPG műfajának a megteremtője.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A dolog jo oldalahoz tartozik az is, hogy nem kell a klienst ujra letoltened, csak a kodot aktivalod es kesz is, folytathatod, nincs sok oras download.
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.19. 21:37:03
“Yesterday is over. Tomorrow is yet to come. Today is yet unknown. Let's go!”
Intel core i7 4770K; Gigabyte GTX 1070 G1 Gaming; 16 GB Kingston HyperX
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Illetve könnyen lehet, hogy hamarosan, de akkor marha nagy gáz lesz.
Utoljára szerkesztette: Voltan, 2017.03.19. 20:55:02
Dolgoznak az arcok javításán!
Parasite Eve 2, best game EVER!
Mindenesetre én örülök neki, hogy nincs már ott.
"...közösség elleni izgatás, már lassan minden nyelvbotlás..."
Kíváncsi vagyok miket javítottak pontosan.
#szerk: elotte is jott egy pici, igy osszesen itt is 800 😊
Utoljára szerkesztette: PiszkosFred, 2017.03.19. 19:54:20
Utoljára szerkesztette: Fpocok, 2017.03.19. 19:49:41
Parasite Eve 2, best game EVER!
Besírtam 😄
Xbox Live : xX I Gero I Xx PSN : HU : oO_Gero_Oo Nintendo ID : xX_Gero_Xx
Ha meghalsz, te nem tudod, hogy halott vagy, csak a többieknek nehéz. Ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy. [PSN: Desumort]

Why so serious?