Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.27. 12:50:03
meglátod kijön a híres nevezetes 3.0 akkor meg még jobban áldani fogod az eszed 😄
sajnos kurváva kisiklottak a srácok
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.24. 15:39:10
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Úgyhogy marad ami most van rajta.
Az oldal fegyvereket és rakétákat le lehet szerelni, de a gépágyúra semmilyen opciót nem láttam.
Bár arénában nem néztem és open-ben is csak kívülről láttam a lehetőségeket.
Akkor ezek szerint nálam nem lőtt egyszer sem, mert én nem láttam semmi ilyet.
Ezt a c-s dolgot majd kipróbálom azért. Persze az is gond, ha túl messze vagyok, akkor nem lockol. Pedig egy rakétától elvárnám, hogy legalább 1 km-t meg tudjon tenni, de inkább 2-3 km is az űrben.
Majd valamikor rászánom az időt és bekonfigolom a HotasX-et. Legalábbis megpróbálom. Akkor talán nem csak körbe-körbe tudok forgolódni.
A hajó tetszik, sikerült is vele pár feladatot megcsinálni.
Az külön öröm, hogy a szék odafordul és úgy ülök bele, nem pedig odaszenvedem magam, mint az Aurora-ban.
A lockot még mondja is.
Mögé kerülni és ott maradni ilyen irányítás mellet nekem még nem igazán megy. Inkább csak forgolódunk.
Azért a rakétától többet várnék, főleg hatótávban.
Az első két videónál tovább nem néztem, mert baromira cseszi a szemem a vacak reklámja. Nem akarok fejfájást.
Akkor rakétával próbálkozom még. Van amikor mintha becélozta volna, de nem lőtt rakétát, legalábbis nem láttam.
Oktatósorozat....
Utoljára szerkesztette: Gilmoor, 2017.09.22. 17:37:16
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
A puska meg kifogy. A számlálót még nem találtam meg. Sem azt, hogy a cél hajónak mekkora a hull értéke és mennyire van lent.
És itt kicsit más jelentése van a gimball-nak. A puska forog, de célra nem tart így sem és még nagyon szoknom kell, hogy én húzom a célkarikát és nem az ellen tolja.
A HUD más, multiban zavaró, hogy pont belelóg a cset a hajóm képébe.
Amúgy tetszik, ezzel már többre megyek. Fordulékonyabb és gyorsabb is, mint az Aurora volt.
Csak ma valahogy nem igazán volt hajlandó mindig beadni a hajót.
A villám és tűz jel mit jelent? Tudok közte váltogatni, de még nem jöttem rá az értelmükre.
Nem is hezitálok tovább, becserélem az Avenger Titan-ra.
Ha csak a hajót akarom megvenni, akkor 60$.
Ha becserélem, akkor az MR-re ír 25$-t, a Titan-ra 50$-t és nekem kell fizetnem 30$ a cserére.
Azt észrevettem, hogy minden hajónál van Insurance. Ez pontosan mit jelent? Ha lejárt, akkor kilövés esetén már nem kapom vissza? Vagy mélyen a zsebembe kell nyúlni (real vagy virtual)?
De mégis van valami madaram harcra.
És ahogy néztem, a nagyobb hajókat bizonyos típusok között ingyen lehet cserélgetni.
Sajnos a "táblázat" erősen hiányos és pl. az Avenger fegyverzetéről, hajtóműveiről semmi nincs.
Akkor a Titan-nak nem is erősebb a tűzereje az Aurora-hoz képest?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.20. 21:50:30
Pl. 350-est?
Mert az Aurora-val hiába lövöm, nem esik le a pajzsa. Aztán megjelenik a barátja és nekem kapáltak, ha maradok.
Sajnos a Ship Stats nem ad a Titan-ról sok infót, még az Aurora-val sem tudom összehasonlítani fegyver terén.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az Avanger-ből gondolom a Stalker-ra gondoltál, azt 41 dolcsiért cserélnék az Aurora-ról.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.19. 18:27:02
nekem durván 11 nap kellett hozzá januárban, amiben benne volt a 3-3 levelváltás,
mostanában lehet, hogy többen refundolnak, úgyhogy lehet tovább tart a procedúra. de sztem kb 2 het az jo idő..
alábbi redditen megnezheted, szoktak masok is irni,h mennyi ido
star citizen refunds
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB