Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A feladatot azért sikerült megcsinálni utána, így van siker élmény is.
Bár fegyvert nem sikerült vennem.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
F-et nyomd sokáig.
TokraFan: kabinnyomás itt is lesz a hajókon meg állomásokon is. Elég lesz azt szimulálni egy nagyobb hajón sérülés esetén, hogy melyik részén mi történik (pl ha légmentesen lezárják a sérült részt).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.18. 19:05:19
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ezzel csak az a gond, hogy nem tudok kiszállni, a hajóval meg az állomás melletti bolygóra tartok.
Valakinek ötlete, melyik gombot kellene nyomnom?
Már mindet végignyomtam amúgy.
Szerencsére a csoport vezetői stresszt már elfelejtettem, az érzés sem maradt meg bennem.
Vásárlásnál olyan csomagot választottam, amiben az SQ42 is benne volt. Kíváncsian várom.
A bővítést meg már rég elkezdték de ennek az eredménye nem egyik napról a másikra látszik, idő kell hozzá.
Lásd frankfurti iroda, a progen planet tech nekik köszönhető és több mint egy év munkája kellett hozzá, hogy az alap v1-et megcsinálják.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.17. 15:52:08
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Nem hiszem, hogy ők ezt tennék.
Viszont ennyi összeszedett pénzből kicsit jobban is bővíthetnék a létszámot, ezzel gyorsítva a fejlesztést.
Ha látnám, hogy van értelme, akkor simán váltanék nagyobb hajóra, még pénzt beletolva. És ezzel lehet, hogy nem csak én vagyok így.
Tudom, hogy rendesen lehúztam itt a játékot, ez a jelenlegi véleményem a jelenlegi állapotok alapján, nem személyeskedés, a készítők felé sem. Ennek ellenére érdekel a játék, látom benne a potenciált, a lehetőségeket és folyamat küzdök azzal is, nehogy még több pénzt öljek bele, mert jelenleg más dolgokra kell, illetve más, jobb/készebb dolgokra is elkölthetem. De azért nagyon érdekelne, hogy egy nagyobb, erősebb hajóval mit lehetne kezdeni multiban.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Meglátjuk.
vagy ti ismertek olyan kamucéget, ahol a tulajdonossal készített interjú így nézett ki:
-Jó napot, az ön cége csak egy kamu projektre épült?
-Igen
-Köszönöm
😊
szerintem mindnyájan fel tudunk sorolni jó pár céget, ami átverésre játszott, és jó pár alkalmazottja volt/van, kb az össze szépreményű MLM, ékszer TV és még sorolhatnánk.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ez egy kamu, csak na, az, hogy egy cégvezető védi a cégét, az a munkaköri feladata. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Köszi.
Más. Mivel mindenhol scammal vádolják a mutatványt, Robert kifakadt az eurogameren:
“I am fed up of giving someone an estimate – I’d rather say, here’s the data I have, here’s the schedule I see,” he told Eurogamer, arguing that CIG is already providing progress reports for the massive crowdfunded MMO. “There’s a subset of people who say ‘this thing is never going to come out, it’s a scam’. Which is plainly not true. It would be the worst scam in the world. We’re hiring all these people, we’re working really hard. We’re showing what we’re doing every week.”
És, ha odafigyelni az írottakra, akkor láthatnád, hogy mit hiányolok az Elite-ből is. Az én játékélményemen az dobna sokat, nem a szívverés meg légzés szimulálása.
És az Elite-re nem mondanám, hogy "kiherélt Star Citizen". Ez még kész sincs.
Azért a végeredményt megnézem. És időnként a fejlesztésekbe is belekukkantok.
Ez a dizájn már rég megszületett, változtatni nem nagyon fognak rajta.
Szóval marad neked a régi mondás "vagy megszoksz vagy megszöksz".
Az X-ek esetén sokan akartunk állomáson járkálást. Az X2-ben neked kellett dokkolni az állomás belsejében. Először jó volt, meg nagy szám, később meg már inkább a gyorsabb utat választottam. X3 esetén szintén. Amint lehetett, megvettem a Docking Computer-t és csak egy gombnyomás volt az állomástól kb. 5 km-re.
A Rebirth-ben is hamar megszületett az a mod amivel már nem kellett leszállni az állomásra legénységi tagért, sőt, az állomáson tartózkodókat is meg lehetett nézni, nem csak egy részlegben ücsörgőket.
De pl. az Elite-ben nincs kiskapu, így mindenkinek maga kell landolnia. Vagy tesz a hajóra egy Docking Computer-t és keringőzik rá egyet 😄 Én mondjuk jobban szeretek landolni és nem a gépre hagyni. Főleg, ha csempészek.
Szóval, ha nincs alternatíva, akkor is mindenki szeretni fogja, de legalábbis használni. 😊
Ha valaki szkafander élményt szeretne, akkor zárja magát egy légmentesen zárt helységbe, hogy fogyjon az oxigénje és tapasztalja meg maga, hogy milyen is az, ha már nincs. A sisak élményre meg használjon Vive-t.
De ennek ellenére maga az oxigén jelenléte még oké, legyen, ez van az ED-ben és a SE-ben is. Ma már szerintem alap egy űrjátékban. Maga a légzés szimulálása meg kb. olyan, mint a repülő vezetés skillje. A játékostól függjön és ne a karaktertől a játékban.
Az ADR1FT-ben elég jól megcsinálták a szkafandert, sisakkal együtt. Nem szeretnék ilyennel játszani egy űrhajós játékban. Persze 1-2 órát elmegy, de hosszú távon csak zavarna.
Cockpite: Ne már, hogy a játékba kapcsolgassak. Persze, le lehet animozni, hogy egy gombért kinyúl és átfordítja, de mit sem ér az egész, ha azt a gombot én magam nem tudom ugyan úgy átkapcsolni. Azt csinálják meg, hogy, ha varázsolok egy cockpit-et a szobámba a gép elé, akkor azt kezelje rendesen a játék.
Nem kell a fejmozgás követő nyavaja sem, mert a monitor elől van. Viszont, ha veszek egy UltraWide-ot, vagy mellé csapok még kettő monitort, akkor annak megfelelően nőjön a látóterem és akkor majd én oda fordítom a fejem.
Vagy, ha van egy SimPit 180 vagy 270 fokos kivetítős cuccom, akkor annyit is lássak a játékból. Ha elfordulok 90 fokkal valamelyik irányba, akkor lássam, hogy mi van mellettem és ne csak egy fő monitornyi képem legyen.
Az, hogy ezekből a játékban mit imitálnak, nem érdekel. Én akarom élvezni a játékot és nem azt akarom, hogy a karakterem élvezze.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Egyébként CR elég sok sikeres projekten van túl ahhoz, hogy azt gondoljam, tudja mi kell a népnek.
Meglátjuk.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
CCP-nél is tervben volt lásd captains quarter, csak ott le is álltak vele mondjuk leginkább anyagi okok miatt.
A lóvét majd itt is hajtani kell, de legalább nem lesznek skillek amitől függ az ember.
moralizálás on:
mennyire fogja megbosszulni magát, gondolok itt arra, hogy mindig el kell sétálni az űrhajóig, elindítani, elrepülni x helyre, megbeszélni cimbivel, hogy melyik város, melyik kocsmájában találkozzatok, stb?
Nyilván ez eleinte hatalmas feeling, de nem lesz egy idő után bosszantó?
bele fog-e esni abba a hibába, mint az EVE, hogy konkrétan második munkahelyé válik, ha komolyan akarsz pl klánozni?
erről ugye Lammaer tudna mesélni.
Na és akkor jön a Star Citizen, és minden ilyen igényre azt mondja, hogy mi megcsináljuk baszki, mert ez a mi játékunk lesz, mi is akarunk vele játszani, és olyan élményt akarunk, amit a mai játékok nem adnak meg a nekünk.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.16. 10:56:07
Papa erre írta, h de, mivel csak összekalapoztak ezzel ennyi pénzt.
Amúgy meg most nincs kiadó aki sürgetné a kiadást, pont ezért tud rajta ennyit ülni CR.
pl a Freelancerbe is több mindent szeretett volna belepakolni de M$ betett neki (és még így is milyen jó játék lett).
Na mindegy majd kiderül.
SQ42-ről nem sok infót adnak, de ezt már az elején megmondták, hogy így lesz. 😞
Nem akarnak spoilerezni. 😄
#2082: nem, ez sajnos nem a Wing Commander univerzumra épül. Annak a jogai EA-nál vannak ha jól emléxem. Szóval teljesen újat találtak ki.
Bár lehet nem is olyan nagy baj, a Kilrathi cicák mai világban már komolytalanok lennének sztem.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.16. 10:58:34
ez egy új Univerzum, nem pedig a Wing Commanderé?
így viszont már megtaláltam ezt is: https://starcitizen.gamepedia.com/Vanduul
sajnos manapság mindent el lehet adni egy jó kampánnyal 😞
amúgy mit lehet tudni az S42-ről?
ki lesz az ellenség?
mi történt a Vegan? (azon kívül, hogy jól el lettünk picsázva, gondolom)
Miért esett el egy csomó rendszer?
Én azt sem szeretem, ha egy adott eszköz mozog a kezemben míg mászkálok. Jobb, ha fix. Úgy nem zavar.
De, ha már részletesség, akkor sokkal jobban örülnék egy olyannak, hogy minden egyes dolgot külön gombra lehessen programozni és ne csak egy panelről elérni.
Hogy mire gondolok? Aki ismeri az Elite Dangerous-t, az tudja, hogy a hajó moduljait a jobb oldali panel segítségével lehet kapcsolgatni.
Jelenleg nincs tudomásom róla, hogy más módon is lehetne. Pedig mennyivel jobb lenne, ha egy kapcsolótáblán keresztül egyszerűen lehetne őket kapcsolgatni és így nem kellene oldalra nézni, csak előre. Nem kellene annyi gombot nyomogatni, csak egyet-egyet.
De az sem lenne rossz, ha a fighter pilóták utasításait is gombnyomásra lehetne osztani. Jelenleg egy előre beállított állás után Logitech-es gamer billentyűzet esetén meg lehet oldani 1 gombnyomásra - makróval. De amíg a makró lefut, addig a kép lenéz egy pillanatra.
Szóval, ha majd ilyen és hasonló dolgok belekerülnek, akkor nagyon fogok örülni neki.