Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Nem is hezitálok tovább, becserélem az Avenger Titan-ra.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Ha csak a hajót akarom megvenni, akkor 60$.
Ha becserélem, akkor az MR-re ír 25$-t, a Titan-ra 50$-t és nekem kell fizetnem 30$ a cserére.
Azt észrevettem, hogy minden hajónál van Insurance. Ez pontosan mit jelent? Ha lejárt, akkor kilövés esetén már nem kapom vissza? Vagy mélyen a zsebembe kell nyúlni (real vagy virtual)?
De mégis van valami madaram harcra.
És ahogy néztem, a nagyobb hajókat bizonyos típusok között ingyen lehet cserélgetni.
Sajnos a "táblázat" erősen hiányos és pl. az Avenger fegyverzetéről, hajtóműveiről semmi nincs.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Akkor a Titan-nak nem is erősebb a tűzereje az Aurora-hoz képest?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.20. 21:50:30
Pl. 350-est?
Mert az Aurora-val hiába lövöm, nem esik le a pajzsa. Aztán megjelenik a barátja és nekem kapáltak, ha maradok.
Sajnos a Ship Stats nem ad a Titan-ról sok infót, még az Aurora-val sem tudom összehasonlítani fegyver terén.
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Az Avanger-ből gondolom a Stalker-ra gondoltál, azt 41 dolcsiért cserélnék az Aurora-ról.
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2017.09.19. 18:27:02
nekem durván 11 nap kellett hozzá januárban, amiben benne volt a 3-3 levelváltás,
mostanában lehet, hogy többen refundolnak, úgyhogy lehet tovább tart a procedúra. de sztem kb 2 het az jo idő..
alábbi redditen megnezheted, szoktak masok is irni,h mennyi ido
star citizen refunds
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Gigabyte B760M DS3H, Intel Core i5-12400F, 32 GB DDR4, SSD M.2 Kingston 1 TB, Gigabyte RTX 3070 GAMING OC 8GB
Az mondjuk kicsit zavar, hogy a székbe úgy kell bele préselnem magam. Kicsit pocakosabb lennék és máris nem tudnék beülni. Mondjuk így is elég nehezen megy. Ez egy rossz konstrukció, amint lehetőségem lesz rá, lecserélem 😊
Elite-ben, ha kilövik a szélvédőd, akkor annyi a célkeresztnek is és a kijelzés is vacakolhat. Valamint a beépített életbentartótól függ, hogy csak 5 vagy 25 perced van eljutni az állomásig, míg ki nem fogy a levegőd.
A feladatot azért sikerült megcsinálni utána, így van siker élmény is.
Bár fegyvert nem sikerült vennem.
F-et nyomd sokáig.
TokraFan: kabinnyomás itt is lesz a hajókon meg állomásokon is. Elég lesz azt szimulálni egy nagyobb hajón sérülés esetén, hogy melyik részén mi történik (pl ha légmentesen lezárják a sérült részt).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.18. 19:05:19
Ezzel csak az a gond, hogy nem tudok kiszállni, a hajóval meg az állomás melletti bolygóra tartok.
Valakinek ötlete, melyik gombot kellene nyomnom?
Már mindet végignyomtam amúgy.
Szerencsére a csoport vezetői stresszt már elfelejtettem, az érzés sem maradt meg bennem.
Vásárlásnál olyan csomagot választottam, amiben az SQ42 is benne volt. Kíváncsian várom.
A bővítést meg már rég elkezdték de ennek az eredménye nem egyik napról a másikra látszik, idő kell hozzá.
Lásd frankfurti iroda, a progen planet tech nekik köszönhető és több mint egy év munkája kellett hozzá, hogy az alap v1-et megcsinálják.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.17. 15:52:08
Nem hiszem, hogy ők ezt tennék.
Viszont ennyi összeszedett pénzből kicsit jobban is bővíthetnék a létszámot, ezzel gyorsítva a fejlesztést.
Ha látnám, hogy van értelme, akkor simán váltanék nagyobb hajóra, még pénzt beletolva. És ezzel lehet, hogy nem csak én vagyok így.
Tudom, hogy rendesen lehúztam itt a játékot, ez a jelenlegi véleményem a jelenlegi állapotok alapján, nem személyeskedés, a készítők felé sem. Ennek ellenére érdekel a játék, látom benne a potenciált, a lehetőségeket és folyamat küzdök azzal is, nehogy még több pénzt öljek bele, mert jelenleg más dolgokra kell, illetve más, jobb/készebb dolgokra is elkölthetem. De azért nagyon érdekelne, hogy egy nagyobb, erősebb hajóval mit lehetne kezdeni multiban.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Meglátjuk.
vagy ti ismertek olyan kamucéget, ahol a tulajdonossal készített interjú így nézett ki:
-Jó napot, az ön cége csak egy kamu projektre épült?
-Igen
-Köszönöm
😊
szerintem mindnyájan fel tudunk sorolni jó pár céget, ami átverésre játszott, és jó pár alkalmazottja volt/van, kb az össze szépreményű MLM, ékszer TV és még sorolhatnánk.
Ezzel nem azt mondtam, hogy ez egy kamu, csak na, az, hogy egy cégvezető védi a cégét, az a munkaköri feladata. 😊
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Köszi.
Más. Mivel mindenhol scammal vádolják a mutatványt, Robert kifakadt az eurogameren:
“I am fed up of giving someone an estimate – I’d rather say, here’s the data I have, here’s the schedule I see,” he told Eurogamer, arguing that CIG is already providing progress reports for the massive crowdfunded MMO. “There’s a subset of people who say ‘this thing is never going to come out, it’s a scam’. Which is plainly not true. It would be the worst scam in the world. We’re hiring all these people, we’re working really hard. We’re showing what we’re doing every week.”