Star Citizen

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

RJoco
Elszámoltam 10-ig és semmi. A menübe lépés megoldotta, utána megint a kabinomban keltem. Bár kicsit illúzió romboló, de még úgysincs kész, majd megcsinálják.
A feladatot azért sikerült megcsinálni utána, így van siker élmény is.
Bár fegyvert nem sikerült vennem.

Warning! Cargo bay open, shields are down!

Nem a bonyolultságra törekednek, nem Boeing műszerfalat raknak a gamer orra elé, ez inkább egy II. világháborús vadászgép cockpitje, annak is egy igen lájtos változata. Hogy ezt így tervezték annak több oka vlehet, egyrészt élményben nem mindegy, hogy mennyire komoly a műszerfal, másrészt szerintem ez illeszkedik bele abba az elgondolásba, hogy egy űrhajón sokféle irányítópanel van, és ha lehet kapcsolgatni cockpiten kívül is egy irányítópanelt, akkor nem lenne logikus ha a cockpit meg csak dísznek lenne. Harmadrészt meg ebben több potenciál is van, mondjuk egy űrcsatában nem mindegy hogy találat esetén csak vibrál a képernyő, vagy azt látjuk, hogy komplett alrendszerek hibásodtak meg, és a műszerfal egy része még használható, más része már nem. És ez ugye jelzés a kármentőknek is, hogy hol lehet a hiba.
Torzonborz
Joco:
F-et nyomd sokáig.

TokraFan: kabinnyomás itt is lesz a hajókon meg állomásokon is. Elég lesz azt szimulálni egy nagyobb hajón sérülés esetén, hogy melyik részén mi történik (pl ha légmentesen lezárják a sérült részt).
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.18. 19:05:19

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

RJoco
A pilótaülésből átmentem a hajóm hátuljába, ha jól láttam akkor lefeküdtem az ágyra.
Ezzel csak az a gond, hogy nem tudok kiszállni, a hajóval meg az állomás melletti bolygóra tartok.
Valakinek ötlete, melyik gombot kellene nyomnom?
Már mindet végignyomtam amúgy.

Azert némileg árnyalja a képet az összehasonlításban, hogy pl. az FSX gyari cockpitjei alapból nevetségesek, es a panelek jelentős része ott is csak dísz. Van ugyan a játékban alapból B747, de annak nagyjából semmi koze az eredetihez. A kidolgozott rendszerekkel elkészített, komoly szinten modelezett 747-et külön meg kell venni, önmagában 30 dollárért. Tehat egyetlen gép komoly kidolgozása nem kis munka ott sem. SC-ben pedig még nehezebb dolguk van, mivel nincs valós jármű, amit "csak" modellezni kell. Repszimek valós gépeket készítenek el, ahol az egyiken van mittomen kabinnyomás kiegyenlítő rendszer, a másikon nincs, az egyik legcsavaros gép, a masik sugárhajtóműves stb., tehat SC-nel az egesz hajót ki kell találni, es a műszereket hozza kell igazítani. De ilyen szinten nem ís hinnem, hogy megcsinálják, a cockpit-nél szerintem csak annyi lesz, hogy az egyebkent minden gépen azonos lehetőségeket egyedi design-be ágyazzák majd be, igy meg lesz az érzés, hogy egyediek, de valójában nem valószínű, hogy gyökeres üzemeltetésbeli eltérések lesznek.
Teljesen egyetértek veled, csak megemlítettem, hogy tech oldalról ez mar egy létező dolog, illetve olyan játékok is léteznek, ahol ez mar alap évtizedek óta. Magam részéről csak örülni tudok annak, hogy ez a fajta igényesség már egy űrhajós játékban is megjelenik majd.
Én arról beszélek, hogy meddig tartana odáig eljutni, hogy egy űrhajós játékban is csináljanak egy repszimekhez közelítő cockpitet? Semeddig. Mi volna ha egy X szárnyú vadászgépnek ilyen cockpitja lenne? Ja hogy árkádot csinálunk hogy Pistike is játszhasson vele? Ja hogy akkor a többi fejlesztő is árkádot csinál? Ja hogy akkor éveken keresztül senki sem hajlandó ezen változtatni? Vagy majdnem minden űrhajós játék magasról tesz az űrhajói külső kidolgozottságára, nincsenek megcsinálva normálisan, mert nem voltak hajlandóak 1 tisztességes tervezőnek se fizetni egy darab hajó kidolgozására se. Tesznek a belső terekre, azok sincsenek kidolgozva, nem működnek mert díszek, vagy egyáltalán nincsenek. Ezen felül meg csak a cockpitra meg a szkafanderre tesznek. Semmi sincs kidolgozva. És akkor jön a Star Citizen, felfogad egy rakat képzőművész vénájú tervezőt, és mindent velük csináltat. és hopp, faszán néznek ki az űrhajók kívül-belül. Ja hogy ez idáig senkinek nem jutott eszébe? Egy Mass Effectnél mért nem tudták megcsinálni az egyetlen darab Normandyt legalább épkézláb módon? Látszik hogy igyekeztek, de hogy néz már ki az a hajó kívülről? Pedig egyetlen darab űrhajó, a játékos bázisa, és nem csinálták meg. 1 tehetséges tervező kellett volna. Star Citizenben a legbénább aurora tervezését komolyabban vették.
Nem is a tech hiányzott itt konkrétan, hanem az igény a fejlesztők részéről... Elite-ben is hogy elvan mindenki azzal, hogy teljesen ugyan olyan a HUD a Sidewindertől kezdve a Federation Corvette-ig... Szerintem igénytelenség, de mindegy.. 😊

Profi cockpiteket -gépenként lemodelezve-, a polgári repszimek (FSX, XPlane) mar 10-15 éve adnak, tehat a megoldás nem újdonság. Persze az egy masik műfaj, de a tech mar ezer éve adott ehhez.
RJoco
Átérezni így nem tudom, de teljes mértékben elhiszem.
Szerencsére a csoport vezetői stresszt már elfelejtettem, az érzés sem maradt meg bennem.

Volt egy videójuk arról, hogy az eggyel korábbi nagy nyilvános prezentációjukra hogyan készültek, hogy 1-2 héttel az esemény előtt milyen elképesztő feszültség volt, hogy látták hogy nem lesznek kész, hogyan maradt el végül egy része, mert nem tudták úgy összerakni. Pár évet lehúztam egy kisebb szoftverfejlesztőnél, és minden percét átéreztem, mert nálunk is ez ment. Jött a megrendelő megnézni a terméket, és mikor belépett az ajtón még nem volt bemutatható verzió, főnök behívta az irodába egy kis dumcsizásra, hogy nyerjen 15 percet a programozónak, hogy legalább a bemutató pár percére stabilizálja a programot, hogy ne legyen összeomlás, és ott izzadt mindenki hogy csak 2 percig működjön valami. Aztán utána jött a bemutató. Azokon általában én már nem vettem részt, mivel nem bírtam idegileg. 😄 Na tehát ez csak egy példa arra, hogy egy akármilyen szoftverfejlesztőnél nincs lazsálás, határidők vannak, bemutatók vannak, és sosincs elég idő, és valahogy mindig még "épp nincs kész" állapotban van a termék. Ez egyébként iszonyat idegfeszültség, én ott kerestem idáig a legtöbbet, de idegroncsként szereltem le tőlük, és többet ilyesmiben nem fogok részt venni.
RJoco
Erről a lehetőségről nem tudtam. Ez nagyon jó. Köszi az infót!

macleody
Játékon belül. Megkérsz valakit, hogy adja kölcsön. Vagy itt is van biztos pár ember akinek nagyobb hajója van. Bementek együtt szeróra.
RJoco
Jah, nem tudhatom, nem vagyok ott. Csak azt látom, amiben volt részem. Játékfejlesztésben még nem volt.

RJoco
Elvileg már a 3.0-ával is megoldható lesz. Meglátjuk.
Vásárlásnál olyan csomagot választottam, amiben az SQ42 is benne volt. Kíváncsian várom.

RJoco
És azt pontosan hogy? Játékon belül van rá lehetőség? Mert nem hiszem, hogy bárki odaadná az acc-ját egy kicsit...

Torzonborz
Rosszul hiszed, volt amikor még hétvégén is dolgoztak egy új verzió vagy éppen bemutató elkészítése előtt.
A bővítést meg már rég elkezdték de ennek az eredménye nem egyik napról a másikra látszik, idő kell hozzá.
Lásd frankfurti iroda, a progen planet tech nekik köszönhető és több mint egy év munkája kellett hozzá, hogy az alap v1-et megcsinálják.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.17. 15:52:08

"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/

Szerintem kár több pénzt beleölnöd, ha így látod, várd meg amíg megjelenik, utána úgy is ingame beszerezhetsz mindent amit szeretnél... SQ42 alatt kitanulod az irányítást rendesen és talán élvezetesebb, tartalmasabb is, ha magad munkájával éred el a komolyabb hajókat, plusz jobban beletanulsz mint aki kezdéskor beleül a "tutiba"... 😊 Egyébként a 300+ ember nem kevés, pl CE-t ismerő, tapasztalt, elérhető ember nagyon kevés van, ezt többször is elmondták, elég sok embert szipkáztak el a Crytek-től is.... Plusz ugye van az a mondás, hogy amit 1 programozó 1 hónap munkájával tud megoldani, azt 2 programozó 2 hónap alatt csinálja meg... 😄
macleody
Kérj kölcsön egyet és próbáld ki.
RJoco
Túlvállalás esetén a jó magyar főnök túlóráztatja az embereit, folyamatos műszakot rendel el 4 műszakban, 12 órában.
Nem hiszem, hogy ők ezt tennék.
Viszont ennyi összeszedett pénzből kicsit jobban is bővíthetnék a létszámot, ezzel gyorsítva a fejlesztést.
Ha látnám, hogy van értelme, akkor simán váltanék nagyobb hajóra, még pénzt beletolva. És ezzel lehet, hogy nem csak én vagyok így.

Tudom, hogy rendesen lehúztam itt a játékot, ez a jelenlegi véleményem a jelenlegi állapotok alapján, nem személyeskedés, a készítők felé sem. Ennek ellenére érdekel a játék, látom benne a potenciált, a lehetőségeket és folyamat küzdök azzal is, nehogy még több pénzt öljek bele, mert jelenleg más dolgokra kell, illetve más, jobb/készebb dolgokra is elkölthetem. De azért nagyon érdekelne, hogy egy nagyobb, erősebb hajóval mit lehetne kezdeni multiban.

szerintem csak túlvállalták magukat, de ha beleadnak apait, anyait, akkor nagyon jó kis játék lesz ez 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Lehet hogy átverés, de akkor az évszázad kamuja, mert olyan céget valóban nem láttam ami folyamatosan részletesen dokumentálja a termékének fejlesztését ÉS a legutóbbi stabil változatokból át is ad használatra modulokat a júzereknek.
Meglátjuk.
ez nem jelent semmit, anno az Il Ferro tulajdonosa is kifakadt, amikor repedezett a kamu 😊

vagy ti ismertek olyan kamucéget, ahol a tulajdonossal készített interjú így nézett ki:

-Jó napot, az ön cége csak egy kamu projektre épült?
-Igen
-Köszönöm
😊

szerintem mindnyájan fel tudunk sorolni jó pár céget, ami átverésre játszott, és jó pár alkalmazottja volt/van, kb az össze szépreményű MLM, ékszer TV és még sorolhatnánk.

Ezzel nem azt mondtam, hogy ez egy kamu, csak na, az, hogy egy cégvezető védi a cégét, az a munkaköri feladata. 😊

Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,

Persze, erről beszéltem. Miféle átverés az, amiben 300 embert foglalkoztatnak hónapokon keresztül, és heti szinten leadják ami kész van és bemutatható? 😄
2012 novemberben (!) "Double Digital Scout"-ot vettem a kickstarteren. Ennek az a lényege hogy 2 példányt vásárolsz, tudja valaki hogyan tudom aktiválni a másikat? Vagy csak a megjelenéskor lesz aktiválható? Van valakinek ilyen?
Köszi.
Más. Mivel mindenhol scammal vádolják a mutatványt, Robert kifakadt az eurogameren:
“I am fed up of giving someone an estimate – I’d rather say, here’s the data I have, here’s the schedule I see,” he told Eurogamer, arguing that CIG is already providing progress reports for the massive crowdfunded MMO. “There’s a subset of people who say ‘this thing is never going to come out, it’s a scam’. Which is plainly not true. It would be the worst scam in the world. We’re hiring all these people, we’re working really hard. We’re showing what we’re doing every week.”
RJoco
Mondtam én, hogy probléma? Csak annyit írtam, hogy bizonyos funkciókkal nem biztos, hogy szívesen játszanék.
És, ha odafigyelni az írottakra, akkor láthatnád, hogy mit hiányolok az Elite-ből is. Az én játékélményemen az dobna sokat, nem a szívverés meg légzés szimulálása.
És az Elite-re nem mondanám, hogy "kiherélt Star Citizen". Ez még kész sincs.

Nézd, ott van neked az Elite. Az egy kiherélt Star Citizen. Ha olyat szeretnél, játszhatsz vele. Csak nem értem mért kellene még egy Elite a piacra. Nem értem mért probléma neked, hogy van egy fejlesztői gárda amely ennél többet akar.
Torzonborz
Milyen minden? Nem emlékszem rá, hogy valaha is ígértek volna cockpit támogatást.

RJoco
Akkor ennyit arról, hogy minden benne lesz...
Azért a végeredményt megnézem. És időnként a fejlesztésekbe is belekukkantok.

Akkor ez nem a te játékod lesz.. Szerencsére egyre több űrhajós scifi játék van, szóval tudsz válogatni...
Semmit sem írtam a minőségről. Kétségbe vontad, hogy van-e igény ilyen összetett játékra. Erre írtam, hogy az összedobott milliók mutatják, hogy van rá igény. Ha követnéd a fejlesztést, az RSI fórumokat, akkor látnád, hogy ezt akarják az emberek. Azoknak készül, akiknek elegük van a QTE-kből, a lebutított, konzolos játékmenetből, irányításból, respawnból stb...
Torzonborz
Van egy rossz hírem, az hogy te mit nem szeretnél meg mi nem kell neked nem nagyon hatja meg őket.
Ez a dizájn már rég megszületett, változtatni nem nagyon fognak rajta.
Szóval marad neked a régi mondás "vagy megszoksz vagy megszöksz".

RJoco
Ez egy nagyon jó kérdés.
Az X-ek esetén sokan akartunk állomáson járkálást. Az X2-ben neked kellett dokkolni az állomás belsejében. Először jó volt, meg nagy szám, később meg már inkább a gyorsabb utat választottam. X3 esetén szintén. Amint lehetett, megvettem a Docking Computer-t és csak egy gombnyomás volt az állomástól kb. 5 km-re.
A Rebirth-ben is hamar megszületett az a mod amivel már nem kellett leszállni az állomásra legénységi tagért, sőt, az állomáson tartózkodókat is meg lehetett nézni, nem csak egy részlegben ücsörgőket.
De pl. az Elite-ben nincs kiskapu, így mindenkinek maga kell landolnia. Vagy tesz a hajóra egy Docking Computer-t és keringőzik rá egyet 😄 Én mondjuk jobban szeretek landolni és nem a gépre hagyni. Főleg, ha csempészek.
Szóval, ha nincs alternatíva, akkor is mindenki szeretni fogja, de legalábbis használni. 😊

RJoco
Én biztos, hogy nem szeretném.
Ha valaki szkafander élményt szeretne, akkor zárja magát egy légmentesen zárt helységbe, hogy fogyjon az oxigénje és tapasztalja meg maga, hogy milyen is az, ha már nincs. A sisak élményre meg használjon Vive-t.
De ennek ellenére maga az oxigén jelenléte még oké, legyen, ez van az ED-ben és a SE-ben is. Ma már szerintem alap egy űrjátékban. Maga a légzés szimulálása meg kb. olyan, mint a repülő vezetés skillje. A játékostól függjön és ne a karaktertől a játékban.
Az ADR1FT-ben elég jól megcsinálták a szkafandert, sisakkal együtt. Nem szeretnék ilyennel játszani egy űrhajós játékban. Persze 1-2 órát elmegy, de hosszú távon csak zavarna.

Cockpite: Ne már, hogy a játékba kapcsolgassak. Persze, le lehet animozni, hogy egy gombért kinyúl és átfordítja, de mit sem ér az egész, ha azt a gombot én magam nem tudom ugyan úgy átkapcsolni. Azt csinálják meg, hogy, ha varázsolok egy cockpit-et a szobámba a gép elé, akkor azt kezelje rendesen a játék.
Nem kell a fejmozgás követő nyavaja sem, mert a monitor elől van. Viszont, ha veszek egy UltraWide-ot, vagy mellé csapok még kettő monitort, akkor annak megfelelően nőjön a látóterem és akkor majd én oda fordítom a fejem.
Vagy, ha van egy SimPit 180 vagy 270 fokos kivetítős cuccom, akkor annyit is lássak a játékból. Ha elfordulok 90 fokkal valamelyik irányba, akkor lássam, hogy mi van mellettem és ne csak egy fő monitornyi képem legyen.
Az, hogy ezekből a játékban mit imitálnak, nem érdekel. Én akarom élvezni a játékot és nem azt akarom, hogy a karakterem élvezze.

Gilmoor
...jobban foglalkoztat az a kérdés, hogy az EVE rajongóknak miért nem tetszik annyira az Elite Dangerouse? Erről persze van elméletem, és ami miatt foglalkoztat ez a kérdés az az, hogy megismétlődik -e az SC ben is.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Gilmoor
Megszokás kérdése. Majd kialakul ez is. Az EVE ben sem kell bányásznak lenned, hogy sok nyersanyagod legyen.
Egyébként CR elég sok sikeres projekten van túl ahhoz, hogy azt gondoljam, tudja mi kell a népnek.
Meglátjuk.

Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations

Torzonborz
Én is nyomtam EVE-t, SC-ben pont azt az immersiont adják meg számomra amit onnét mindig is hiányoltam.
CCP-nél is tervben volt lásd captains quarter, csak ott le is álltak vele mondjuk leginkább anyagi okok miatt.
A lóvét majd itt is hajtani kell, de legalább nem lesznek skillek amitől függ az ember.

ha már részletgazdagság/pepecselés

moralizálás on:

mennyire fogja megbosszulni magát, gondolok itt arra, hogy mindig el kell sétálni az űrhajóig, elindítani, elrepülni x helyre, megbeszélni cimbivel, hogy melyik város, melyik kocsmájában találkozzatok, stb?

Nyilván ez eleinte hatalmas feeling, de nem lesz egy idő után bosszantó?

bele fog-e esni abba a hibába, mint az EVE, hogy konkrétan második munkahelyé válik, ha komolyan akarsz pl klánozni?

erről ugye Lammaer tudna mesélni.

Kell természetesen. Most egy űrtúlélőjátékban, vagy akármilyen űrhajós játékban például az az egyetlen szaros szkafander-védőruha, na az sincs tisztességesen megcsinálva. Pedig hát kitalálhatná a fejlesztője a játéknak, hogy ha egyszer azt az egy darab sisakképernyőt és ruhát fogjuk használni a full játékban, akkor arra hegyezi ki a fejlesztést dizájnilag, és összerak egy teljesen egyedi, részletes szkafander-élményt. Ebben ott van az oxigén fogyása, lélegzés hozzá, maga a sisak kinézete belülről, extrák hozzá, mittudomén éjjellátó modul, röntgen, meg hasonlók. És nem csinálják. Vagy ha van cockpit például egy űrhajóhoz, az csak dísz. Villog egy-két lámpa, meg szépen néz ki. És nem jutnak el odáig, hogy mi volna ha meg is csinálnánk normálisan, hogy valamit kapcsolgathasson már a hülye gamer?

Na és akkor jön a Star Citizen, és minden ilyen igényre azt mondja, hogy mi megcsináljuk baszki, mert ez a mi játékunk lesz, mi is akarunk vele játszani, és olyan élményt akarunk, amit a mai játékok nem adnak meg a nekünk.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.16. 10:56:07
Torzonborz
De Jocó nem a garanciáról beszélt, hanem arról, hogy szerinte nincs szükség ilyen szintű részletességre.
Papa erre írta, h de, mivel csak összekalapoztak ezzel ennyi pénzt.
Amúgy meg most nincs kiadó aki sürgetné a kiadást, pont ezért tud rajta ennyit ülni CR.
pl a Freelancerbe is több mindent szeretett volna belepakolni de M$ betett neki (és még így is milyen jó játék lett).
Na mindegy majd kiderül.

SQ42-ről nem sok infót adnak, de ezt már az elején megmondták, hogy így lesz. 😞
Nem akarnak spoilerezni. 😄

#2082: nem, ez sajnos nem a Wing Commander univerzumra épül. Annak a jogai EA-nál vannak ha jól emléxem. Szóval teljesen újat találtak ki.
Bár lehet nem is olyan nagy baj, a Kilrathi cicák mai világban már komolytalanok lennének sztem.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.16. 10:58:34

akkor a nap hülye kérdése:

ez egy új Univerzum, nem pedig a Wing Commanderé?

Gilmoor

na ez jó kiindulási pont, a videóból nem tudtam megfejteni, hogyan írják a Vanduult 😊

így viszont már megtaláltam ezt is: https://starcitizen.gamepedia.com/Vanduul

Gilmoor

úgy, hogy az összeszedett pénz az önmagában nem érv a garanciára

sajnos manapság mindent el lehet adni egy jó kampánnyal 😞

amúgy mit lehet tudni az S42-ről?

ki lesz az ellenség?
mi történt a Vegan? (azon kívül, hogy jól el lettünk picsázva, gondolom)
Miért esett el egy csomó rendszer?

Torzonborz
és ez hogy jön ide?

ez semmit nem jelent, a Juicero is 100 millió felett kalapozott össze

Hogy mennyire van igény azt az összedobott sok millió dollár mutatja...
RJoco
A részletek fontosak, kérdés, hogy kell e ilyen szintű részletesség. Van e rá igény. Főleg hosszú távon, nem csak egy szájtátásig.
Én azt sem szeretem, ha egy adott eszköz mozog a kezemben míg mászkálok. Jobb, ha fix. Úgy nem zavar.

De, ha már részletesség, akkor sokkal jobban örülnék egy olyannak, hogy minden egyes dolgot külön gombra lehessen programozni és ne csak egy panelről elérni.
Hogy mire gondolok? Aki ismeri az Elite Dangerous-t, az tudja, hogy a hajó moduljait a jobb oldali panel segítségével lehet kapcsolgatni.
Jelenleg nincs tudomásom róla, hogy más módon is lehetne. Pedig mennyivel jobb lenne, ha egy kapcsolótáblán keresztül egyszerűen lehetne őket kapcsolgatni és így nem kellene oldalra nézni, csak előre. Nem kellene annyi gombot nyomogatni, csak egyet-egyet.
De az sem lenne rossz, ha a fighter pilóták utasításait is gombnyomásra lehetne osztani. Jelenleg egy előre beállított állás után Logitech-es gamer billentyűzet esetén meg lehet oldani 1 gombnyomásra - makróval. De amíg a makró lefut, addig a kép lenéz egy pillanatra.
Szóval, ha majd ilyen és hasonló dolgok belekerülnek, akkor nagyon fogok örülni neki.

Oké de a játék fejlesztői azt mondják, hogy megvan rá a technológia, és meg tudják csinálni. Nem azért dolgoznak vele évek óta, hogy ne legyen kész. Tehát most van egy dilettánsok közti hitvita (ezek vagyunk mi), akik hiszik vagy nem hiszik, hogy ez lehetséges, meg van ott egy szakmai gárda amelyik azt mondja, hogy meg tudják csinálni, minden eszközük megvan hozzá. Csak ez egy elképesztően kreatív munka, mert nincs kit lemásolni, mindent ők találnak ki. És elképesztő dolgokat csinálnak, ha követitek a fejlesztést. Például az űrhajók cockpitjei, műszerfalai. Az egy másik játékban a csúcsteljesítmény lenne, hogy csináltak az egyetlen űrhajójukhoz egy fasza interaktív cockpitet. Ebben a játékban meg csináltak minden űrhajóhoz, és ez csak a játék egy szelete. Nekik minden ilyen szeletnél le kell rakni valami csúcsteljesítményt. Ezek az elvárások. És megcsinálják. Amit a sisakélménnyel, staminával, légzéssel, szívritmussal is dolgoztak, egyszerűen zseniális, és ilyet előttük senki nem csinált.