7978
-
#3214 Jut eszembe az új fejvadász rendszert próbálta valaki?
Ha valaki fejére sok bounty kerül kiteszi küldetésbe mindenkinek a vérdíj a fejére, bárki elvállalhatja a vadászását és azé a jutalom aki elintézi.
Érdekes rendszer, csak a legtöbb játékos akinek a fejére vérdíj került nincs tisztában vele szerintem.
Volt egy srác akinek a vérdíj került a fejére mert kapcsolgatta le a comm. rendszereket.
Mikor oda értem egy avangerrel harcolt, épp akkor lőtte szét a hajóját, de utolsó pillanatban katapultált.
Az avanger viszont azt hitte elintézte szóval ott hagyta.
A srác viszont nem sejtve a vérdíjat a fején, kért magának fuvart(a bolond).
Ekkor tudatosulhatott az Avanger pilótájában, hogy mi is történhetett ugyanis visszafordult és elkezdte lőni a srácot.
Szerencsémre elég rosszul célzott, így én könnyedén letudtam lőni szegény.
Enyém lett a jutalom. Kicsit sajnáltam az áldozatot, szerintem nem értette miért bántja mindenki.
Minden esetre az új rendszer elég izgalmas és jónak tűnik. Például azok a szektorok ahol be van kapcsolva a comm. link ott mutatja a bűnözők pozícióját. tehát innentől a bűnözőknek értelmet nyert a comm. link kikapcsolgatása. -
lonvard #3213 Ezt tényleg nem tudtam. Francba. De még azért lesz LTI-s akció, ha láttok ilyet, légyszi jelezzétek.
Freelancer max azon nem túl sok hajó közé tartozik, amelyik kívül-belül tetszik, és a fő szempontom, hogy akármilyen hajóm van, azzal szeressek játszani. Tulajdonképpen az összes hajót elcseszhetik belülről, ha nekem van 2-3 hajó ami tetszik, a többi nem fog érdekelni. :D
Ezen kívül a funkciója tökéletes induláshoz, ha az ember alól szétlövik az utolsó hajót is, szerintem szívesen kezdi újra egy freelancer maxban. A játék elején úgy is inkább törvénytisztelő leszek, amíg kitapasztalom, hogy mi hogyan működik, mik a veszélyes szektorok, és egyáltalán összeszedem a tudást, hogy hogyan is kell túlélni, szóval erre a freelancer nagyon jó lehet szerintem. Tapasztalt játékosként, évek múlva biztosan egy HULL C-nek örülnék például, mint LTI-s kezdőhajó, vagy inkább carracknak, de teljesen kezdőként nem biztos hogy olyan kell, pláne hogy a játékban kell hogy legyen motiváció, amiért az ember profitot termel, és a carrack az egy ilyen elérendő cél, tehát nem olyan jó egyből megvenni azt a hajót, amiért küzdhetne az ember a játék korai szakaszában hónapokig akár. Csak hát LTI-vel együtt egy carrack az már nagyon csábító, szóval tényleg az lesz a vége, hogy eladom érte a májamat.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.17. 14:08:14 -
#3212 Attól függ sztem, hogy mit akarsz csinálni. Kereskedsz, bányászol, küldiket csinálsz stb. Régebben Connira 1 hét játékidőt mondtak, ez sztem nagyjából igaz lehet.
-
#3210 A játék az majd csak lesz, most tesztelő lehetsz. Az a játék, amit majd meg lehet vásárolni, hasonlőképp 60 EUR lesz, mint a többi, azzal a különbséggel, hogy nem jár mellé olyan hajó, amit te választhatsz ki.
Nem veszel hajót, hanem támogatod őket és cserébe kapsz valamit. Ha nem áll szándékodban támogatni őket, akkor ne adj pénzt, amíg el nem készül a játék maga. Ha ennek ellenére szeretnéd kipróbálni, regisztrálnod kell, és követned őket, hogy az alkalmankénti free flight eseményekről ne maradj le.
-
#3209 Igen, az LTI öröklődik tovább. -
#3208 Miért kéne bármit is kezdeni egy 300 dodós hajó ellen? -
#3207 Sajnos komolyan gondolják.
Azzal magyarázzák, hogy mivel jelenleg alfa állapotban van, így nem a hajóért fizetsz, hanem támogatásért.
Minél nagyobb támogatást adsz a fejlesztésre annál jobb hajód adnak neked hogy tesztelhesd a készülő játékot.
Megjelenésnél például már csak játékért kell fizetni, onnantól hajókat nem lehet vásárolni.
De jelenleg rettentő bug halmaz a játék, gyakran fagy, nagy gépigénye van és a csúcsgépeket is alacsony az fps.
Ha érdekel a játék és nem szeretnél szenvedni, vegyél egy alap csomagot, próbáld ki esetleg, utána pedig tedd félre megjelenésig, vagy legalább 1-2 évig míg a játék is stabilabb lesz. Év végére jön 2 bolygó is a holdjaikkal együtt, tehát a wow faktor is nagyobb lesz és nem rondít bele a sok fagyás. -
#3205 Most jutott eszembe, azok alapján amit írtál, lehet nem tudod, de ha veszel bármilyen LTI hajót pl a "100i" csomagját és azt fejleszted fel pl freelancer-re, vagy arra a hajóra amit csak szeretnél (amennyiben elérhető) akkor amire felfejlesztetted az szintén LTI lesz, vagy ezt én tudom rosszul? -
#3204 Amikor volt az a hiba PTU-ban hogy az összes hajó elérhető volt, mindet kipróbáltam.
Közepes hajókból nekem a cutlass jött be a legjobban, igaz csak 46 SCU de mellette elég jól lehet vele harcolni is.
A Freelancerből elég rossz kilátni és harcoknál elég zavaró az is például hogy nem centerben ülsz hanem bal oldalt.
Freelancer után jön a Constellation család ami már nehéz hajónak számít és rettentő lomhák, az a kategória ahol már a jó fegyverzet annyit sem ér mint egy dingó kutya vese, ugyanis az ellenfél 5 ször körbe repül mire ráfordulnál.
A Constellation szállító változata 200 SCU-t tud szállítani. Akkor már azt mondom legyen Catarpillar.
A Catarpillar-nál csak a Carrack ami jobban felkeltette az érdeklődésem, esetleg a Hull C vagy D, de ezek még nincsenek kész.
Jelenleg úgy tervezem a játékot, hogy legyen egy harci hajóm, pl.:super hornet, mellé egy közepes szállító és harci képes hajó: Cutlass Black, vagy Blue, hozzá egy nagyobb szállítóhajó. Jelenleg a Catarpillar ami elérhető, de concept szerint jobban tetszik a Carrack, szóval ez az utolsó még változhat. -
lonvard #3203 Shed fordításából
"Fejlesztés alatt áll a hajók étkezőjében kapható ételek menüje a procedurális étellel."
Hehe. Múltkor milyet vitatkoztunk, hogy kell-e valami minijáték a kajához. Hogy amikor az ember bemegy a kantinba, kikéri az ételt, majd leül, akkor annyi legyen-e az étkezés, hogy egy hangos SLUTTY, vagy cizellálják-e kicsit olyasmivel, hogy valóban eszik. Mondjuk animációt rá, ahogy kanalaz, szájához emeli a kaját, és mindezt belső nézetből is lássuk. Most nem akarom újra nyitni a vitát, csak reménykedem benne, hogy ha a kantinban kiadandó kajára ilyen szinten figyelnek (mer megtehetnék hogy valami egységdobozban kiraknak a tálcára valamit azt kész), akkor talán az evésanimáció is benne lesz. -
kraven54 #3202 Mert mióta vezettem az az álmom :) -
lonvard #3201 Szeretnék valami értelmes hajót az LTI mellé. Azért milyen megnyugtató lenne egy freelancer max LTI-vel. Ha tele volnék pénzzel, carrackot vennék LTI-vel. Mert az moduláris és azt csinálok vele amit akarok. Sóhajtok. Szerintem Chrisék készülnek a carrackra, tehát amikor azt kidobják a piacra, meg fognak őrülni érte a gamerek, az úgy megdobja a költségvetésüket, mint semmi korábban. :D Na most ha a carrackot képesek lesznek LTI-vel kicsapni a piacra, akkor érdekes helyzetbe kerülök. Lehet hogy eladom az egyik májamat érte. Ja várjá abból csak egy van. Nem baj. Eladom a májamat a carrackért, ha LTI-s lesz! -
#3200 Számomra is az LTI a mérvadó, 80 dollárnál nagyobb csomagot szerintem nem érdemes csak LTI-vel beszerezni.
A 100i ezért jó ajánlat jelenleg, főleg hogy alap csomagot kapsz vele. Nálunk a legtöbben amijük volt bezúzták, megvették az LTI csomagot és a store creditből feljavították. -
lonvard #3199 Opcionális, hogy fizetsz vagy sem. Nekem egy avengernyi pénzem van benne, amit egyébként nem félek tovább növelni ha LTI-s csomagban vásárolhatok egy freelancer max esetleg hull c-t. De inkább freelancer max.
Szóval ha LTI-s csomagban lehet olyat kapni, légyszi jelezze aki látja. -
#3198 Mert a Cryengine olyan jó nagy terekre. És igen tudom, hogy rengeteget módosítottak rajta, de ez akkor is Cryengine marad. És az sose az optimalizáltságáról volt híres. Valamint a technológia folyamatosan fejlődik és gondolom ezzel a majd a fejlesztők is szeretnének majd lépést tartani. Ez mihez vezet? Újabb gépigény növekedéssel. Szóval az eredmény mi lesz? Marad a min konfignak a NASA gépe. Arról nem is beszélve, hogy ez a játék a játékipar Apple-je. Minden szarért pénzt kérnek. És a sok birka meg ki is fizeti.
Utoljára szerkesztette: KiruHoshino, 2018.04.15. 17:33:39 -
lonvard #3197 De hát az benne van az "álmában", hogy minél több ember szeresse meg azt amit létrehoztak a csapatával. Ráadásul előre megvette a játékot sok ember, és annyi elvárás minimum van, hogy a játék elindulásának pillanatában legyen egy olyan beállítási opció, hogy elfut középkategórián. Most is folyton magyarázkodni kell, hogy mért nem fut a játék olyan gépeken, amikről azt hinné az ember hogy low beállítással futnia kellene. Ha így mernék kiadni 2 év múlva, akkora botrány lenne, mint egy ház. Na tehát olyan opció nincs, hogy azzal basszák el sok év fejlesztés után, hogy leszarják az átlag gamert. Átlag alatt értem azt, aki el tudja futtatni az aktuális AAA kategóriás játékokat valamilyen beállítással. Ha minden AAA játék elfut a gépén, csak a Star Citizen nem, akkor gáz van. De ilyen nem lesz, a fejlesztők nem őrültek meg. :) -
#3196 Nyilván. Miért futná? -
#3195 Miért pont nissan gtr? :D -
kraven54 #3194 Nem hiszem hogy CR álma hogy eladási rekordokat döntögessen hanem a játék maga. És anno megmondta Nasa gép kell, mert ki akar mindent facsarni a hardver adta lehetőségekből. Ezért only PC. Kb lesz@rja ha nem megy also vagy középkategorian. Igy is meglesz a bázisa a játéknak. Aki nem teheti meg nem játszik vele ez van. Én sem veszek Nissan GTR-t pedig szeretnék, de nincs rá keret...még
Aki meg több száz dollárral támogat nyilván high-end-re is futja
Utoljára szerkesztette: kraven54, 2018.04.15. 15:46:56 -
lonvard #3193 Jó csak az átlag, az kábé úgy néz ki, hogy a 70% az alapcsomag, a 30% meg eloszlik az összes többi drága hajóra. Plusz az új gamerek a játék indulásakor ismét egy széles tömeget képeznek, és abból is a döntő többség az alapcsomagra megy rá. -
lonvard #3192 Van egy olyan sejtésem, hogy terveznek előre, tehát nem úgy fog kinézni a játék 10 év múlva, mint a játék elindulásának pillanatában. Kivéve ha a két időpont egybeesik. :D
3 évvel ezelőtti grafika is egészen más mint a mostani. De valamikor be kell lőniük a játékot a mostra, és az nem lehet 10 évvel később. -
#3191 Mármint milyen engine? Az aminek a felét átírták és már az amazon+cig fejleszti? :D -
#3190 Ne tudom feltunt-e, de szinte csak a Graphics renderert tartottak meg az eredeti CE3 branchbol.
Newtork pipeline teljesen uj, Asset Streaming teljesen uj, Actor entity system teljesen uj, AI rendszer teljesen uj etc..
csak sokkal konyebb meglevo codebasebol epitkezni (middleware) mint 0-rol ujrairni valamit amikor meg a "hello world" kiirasanak is orulni kell.
Raadasul ezerszer meg lett mar indokolva, hogy 2012-ben a legjobb opcio a Cry3engine volt a piacon. (UE4 meg sehol sem volt es UE3 nem volt kepes nagy mapokat kezelni) -
#3189 Amikor egy jatekosallomany atlag 170 dollart aldoz csak arra hogy digitalis rajzolt hajoi legyenek hidd el hgy a hardver beszerzes sem lesz problema es CIG-t pedig a jelen statuszban nem erdekli...
Ez egy kifejezettejn PC master race / high end jatek lesz aminek a gepigenyet a Crysis-hez fogjak hasonlitani evekig... ezt meg a legelejen mondta Chris...
Optimalizalni fognak, de nem fogjak megkotni a kezuket mert a 2 milliobol 1.5 millio jatekos nem vesz uj Graf kartyat. -
#3188 10+ év múlva a Citizen grafikája egy mostani összehasonlításban egy Pentium2 szintjén lesz. XD A lényeg az, hogy az engine amit használ egy trágya és nem egy ilyen kaliberű játékra van tervezve. Jobban jártak volna ha abból a sok pénzből egy saját engine-t készítenek ami megfelelően aknázza ki a játék lehetőségeit és a mai erőforrásokat. -
#3187 Egy highend gépen ha nincs vmi gikszer 30-50 fps van, max beállítással. Egy ilyen gép megjelenésre középkat lesz, szóval nem lesz itt nagy gond. Pont ezért felesleges jelenleg középkat gépre optimlazálnmi mert lecsúszik lowba mire kijön. -
#3186 Még elérhető, az a neve hogy 100i a hajónak.
itt van:
Origin 100i -
lonvard #3185 Dehogy full felesleges, ne idegesítsél már! :D Egyrészt a rajongók döntő részének nem csúcskategóriás gépe lesz, hanem leginkább közép, és őket ki szokták szolgálni a fejlesztők, különben mégis milyen piacra terveznének? Ha nem csinálják, akkor leszerepel a project, pl. a Crysis is valami ilyesmibe szaladt bele, elterjedt róla hogy tényleg csak atomerőműveken fut, aztán nem is lett sikeres eladások szempontjából.
Másrészt PC-re fejlesztenek, és alapfeltétel, hogy akkor az normálisan skálázható legyen, meg a minőségi játék egyik ismérve, hogy jól optimalizált. -
#3184 jó,nyilván az optimalizáció kb a legvége,tudom mire képes a gépem,igazából nem is vártam többet mert ennél jóval erősebb konfigon is szar még minden :D
Továbbra is várom a megjelenést,nem ruházok be semmire egyelőre.
majd egy év múlva újra ránézek :) -
#3183 Középkat gépre full felesleges optimalizálni egy 10+ éves életciklusra tervezett játéknál (ami még meg se jelent).
De azért fognak mert a rinya megy emiatt, ezért meg amit kéne fejleszteni azt tolják. Aztán majd emiatt megy a rinya.
Köszönhetően a rinyagépeknek, :D Ilyen ez a biznic.
-
#3182 na kipróbáltam ezt az ingyenes hétvégét...fps romokban,mondjuk a gépem is csak erős közép kategória,crash crash hátán... még kicsit szenvedek vele,mert amúgy jól néz ki,de valami optimalizálás jöhetne mert igy nagyon tesztelnisem lehet :D
low grafika minden off és minimal :D -
lonvard #3181 Jaj én nem találok egy ilyen LTI-s cuccot sem. Véget ért volna? Nincs valami összegző oldal ahol lehetne látni az aktuális akciókat?
(shednek köszi a fordítást :) ) -
#3180 Árulnak LTI hajókat és LTI game packages-t.
A fél csapat vásárol nálunk :D -
#3179 Kihajtott a gandzsa? :D -
kraven54 #3178 Hétvégén Free Fly! -
lonvard #3177 OFF
A ma reggelemet úgy éltem meg, mintha a Witcher 3 nyitójelenetében lennék, amiben egy katasztrófahelyzetben lévő országban kell küldetéseket teljesíteni. :) Végülis Geralt sem politizált, csak tette a dolgát, ölte a szörnyeket, kereste a lányát, és leszarta az egészet. Star Citizenben ugyanezt fogjuk tenni. Jól sejtem, hogy a United Empire of Earth nem éppen a nyugatos demokráciák mintaképe? :DD Ez valami diktatúra lesz.
ON
Nem, inkább még egy kis OFF
bazmeg, össze vagyok törve
ON
Akarok egy carrackot, egy szexi másodpilótát, egy 10 fős kiszolgáló személyzetet, aztán irány a fenébe a mélyűr! -
#3176 Igen, ez csak az alap karakter generálás, később jön a fejlesztett verzió ahol már saját magad variálhatod az arcszerkezetet. -
#3175 Feltűnt nekem is, hogy a választható arcok nem a legjobbak, de miután 3-4 alkalommal szembe találkoztam hasonmásommal(AI-val, nem játékossal.) így rögtön leesett mi is a helyzet ezzel kapcsolatban.
A fejlesztők nem hoztak létre külön arc profilokat a választható arcok számára, hanem az univerzumban megtalálható bescannelt arcokat használták fel. Például a híresebb küldetés adó NPC-k arca is kiválasztható (Miles Eckhart).
Szerintem ennek az-az oka, hogy egyenlőre tesztelik hogy működik a rendszer és később tesznek be egyedi arcokat. -
lonvard #3174 Ja, karakter testreszabás: megállapítottam, hogy jelenleg nincs jóképű ember az univerzumban. :D 1 kivételével az összes fej vállalhatatlan. Hogy lehetett ezt így összeválogatni? 100% hogy nem női fejlesztőre bízták, akinek azért feltételezem lett volna annyi ízlése, hogy 6 ratyi fej mellé 3 vállalhatót legalább berak. :D
(persze ez még csak a kezdetleges verzió igen, végül minden apró részletet mi állíthatunk be, blablabla, de akkor is szerintem elvárható lenne most 3 vállalható fej a 9-ből, mert nem egy nagy tudomány olyat összedobni :D)
Shed, köszi a fordítást! (tudom tudom nem olvassa, nem baj)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.04.05. 12:41:08 -
lonvard #3173 Jah, hát akkoriban volt ez áron aluli vétel, amikor még mind a két játékot meg lehetett venni talán valami 30 dolláros aurora-csomag keretében. Innen küzdöttem fel magam avengerig, és így jött ki, hogy 1 játék áráért 2 játékot kapok. Sok kis izgága majom meg ilyen csomagokat refundoltatott. Majd fasza lesz nekik megvenni mind a két játékot teljes árért 2 év múlva. :)