Star Citizen
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én azt sem szeretem, ha egy adott eszköz mozog a kezemben míg mászkálok. Jobb, ha fix. Úgy nem zavar.
De, ha már részletesség, akkor sokkal jobban örülnék egy olyannak, hogy minden egyes dolgot külön gombra lehessen programozni és ne csak egy panelről elérni.
Hogy mire gondolok? Aki ismeri az Elite Dangerous-t, az tudja, hogy a hajó moduljait a jobb oldali panel segítségével lehet kapcsolgatni.
Jelenleg nincs tudomásom róla, hogy más módon is lehetne. Pedig mennyivel jobb lenne, ha egy kapcsolótáblán keresztül egyszerűen lehetne őket kapcsolgatni és így nem kellene oldalra nézni, csak előre. Nem kellene annyi gombot nyomogatni, csak egyet-egyet.
De az sem lenne rossz, ha a fighter pilóták utasításait is gombnyomásra lehetne osztani. Jelenleg egy előre beállított állás után Logitech-es gamer billentyűzet esetén meg lehet oldani 1 gombnyomásra - makróval. De amíg a makró lefut, addig a kép lenéz egy pillanatra.
Szóval, ha majd ilyen és hasonló dolgok belekerülnek, akkor nagyon fogok örülni neki.
Warning! Cargo bay open, shields are down!
Pont ezért írják újra teljesen, tehát nem csiszolgatják hanem nulláról építik fel úgy, hogy már megfeleljen az igényeiknek.
Gigabites net nem kell hozzá, max ha gyorsan akarod letölteni.
Erőmű csak most kell. A klienst el lehet indítani offline módban, a PU-ban így egymagad repkedhetsz így egy jobbfajta közepes gépen 50-60 fps-el fut, ugyan ez online 20-30 fps egy erős gépen. Ez is a béna netkód miatt van (igen, bármennyire is hihetetlen de ilyen szinten lenyomja az fps-t).
A CE meg hiába elavult ha ez már nem az. A nagy részét átírták, nem véletlenül fut már Lumberyard néven (Amazonos együttműködés is benne van ebben).
Persze az tény, hogy komoly kihívást jelent nekik de az látszik, hogy meg akarják csinálni.
Aki heti szinten követi bugsmashert meg atv-t az
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.15. 13:31:00
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Még egy Beta állapot is nagyon messze van és a béta fázis se 2 hónap lesz az fix. Dolgozzanak rajta presze ne kapkodjanak de azért az idő kicsit ellenük is dolgozik.
Persze lehet bízni a fiúkban hogy tudják mit csinálnak, jobb rálátásuk van meg jöbban tudják mit hoz a jövő hardver, szoftver lehetőségek terén de a folyamatos release csúsztatások meg a demokon rendre jelenlévő bugok, glitchek, crashek azt mutatják, hogy azért ők sem biztos hogy mindennel számoltak.
SQ42 körül meg nagy a csend sajnos.
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
Ezzel egyet tudok érteni. A kevesebb általában több. Én bízom bennük ennek ellenére és a prezikből is az látszik, hogy embertelen igényes munkát végeznek. ILyen szinten megcsinálni sok idő. A kérdés csak az lesz majd, hogy összeáll-e egészében? Mert sokszor itt véreznek el a nagy tervek. Már egy apró, ámbár minden esetben ismétlődő animáció is képes őrületbe kergetni a játékost, ami elsőre még álleejtős, tizedikre már unalmas, századszorra nézve pedig már a világból is kihajítanád. Ez persze csak egy apró kiragadott példa, de számos olyan buktató van, ami tönkreteheti az összképet.
Ebből a szempontból is jobb lett volna, ha első körben kevesebbet vállalnak be, de azt iszonyatosan jól megcsinálják. Amit pedig netán mégsem, azt javítják a következő verzióban, újabb nagy adag tartalmi frissítések mellett.
Ezzel együtt remélem, hogy a végeredmény majd az ő látásmódjukat igazolja, és a játék nem csak részleteiben, hanem összességében, konkrét játékmenetében is zseniális lesz.
Te komolyan, honnan szedtél össze magadtól ennyi hülyeséget? Segítettek?
Mint ahogy alább is írtam, 2.0-nál szintén ez volt. 😊
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Star Citizen referal code: STAR-MVJ4-C46D can sign up to Star Citizen by using your Referral Code. They will earn 5,000 UEC which can be spent for weapons, ship components or decorations
komolyan elmosolyodok mikor az előre leprogramozott vidóprezentációkat valós játéknak hiszik itt a srácok
150 millió dollár amúgy nem sok pénz az ITban, megint pénzpumpához kell majd nyúlni hamarosan..
Kicsit olyan mint a szegény No Man Sky, amikor elhintették hogy hú micsoda világgenerátor lesz, végtelen lehetőségek, pedig nyilvánvaló volt hogy a jelen kor technológia szintjén ez megvalósithatatlan (igen, abba ne menjünk bele hogy ők csak beszéltek, itt meg vannak techdemók, a felhozott szempont lényegen nem változtat - amit pl a #2059-ben Derek ir ma abban a formában biztos nem megvalosítható - önálló életet élő AI legénység csak úgy mellékfunkcióként a játékban...)
Kicsi, működő, élvezhető dolgot kellett volna épiteni, amit szépen lassan bővitgetnek ki.
Persze ettől még lehet nagyon jó játék, de az hétszentség hogy rengeteg kompromisszumot kell majd kötniük és az igéretek úgy biztosan nem fognak teljesiteni ahogy a RóbertŰripariVállalata honlapon van...
De mindenképpen szurkolok hogy megvalósuljon!
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.15. 10:21:55
először csak pár naprendszer?
aztán tágítani az univerzumot?
annyira részletgazdagra ígérték, hogy szinte elképzelhetetlen, hogy meg tud valósulni emberi időn belül, mint lentebb is írta valaki, már maga az AI is rohadt nagy kihívás, ami segít leprogramozni a dolgokat.
A Squadron 42-őt igazán kiadhatnák már, szerintem nagyot lendítene az emberek bizalmán.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
Ehhez képest a Star Citizenben egy ilyen űrhajót úgy építenek meg, hogy abban minden helységnek értelme van, nem szimbolikus hanem egy kész űrhajó, például a legénységi szállás akkora lesz, hogy elférjen a full legénység, amit toborozni kell és önálló életet élnek, szolgálatba lépnek, pihennek és hasonló, ezen felül a gamer irányíthatja a hajót, javíthatja a hajót, és lecserélheti az űrhajóját, és a következő űrhajóban ugyanezek a kondíciók meglesznek. Mass Effectben az az 1 darab dísz űrhajó az a Star Citizenben csak 1 opció a sok közül, már azon felül hogy marhára nem díszként funkcionál. És akkor most mérjük össze a fejlesztési időket. Nem lehet összevetni a kettőt, hiába tartott a Mass Effect része X évig, a Star Citizen ezerszer többet vállal. Mass Effect persze csak egy kiragadott példa, de nincs olyan játék amivel össze lehetne vetni a Star Citizent, tehát nem lehet elvárni, hogy a fejlesztési idő az meg legyen akkora mint egy átlag AAA kategóriás játéknak.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.15. 09:35:37
amikor én dobtam egy hátast majd percekig kerestem az államat:
megy az űrcsata, kilövik az ellenséget, épp mondom a haveromnak, akivel néztük a videót, hogy na, mennyire durva lenne, ha át lehetne szállni lootolni, de mondjuk valaki megúszta a legénységből és akkor még azzal is foglalkozni kell....kopp
Wing Commander 3: jó kis játék volt az, meghajtotta az 5X86-osomat rendesen 😊
bár az adott univerzum égköve szerintem a Privateer volt, ez volt az a játék, ami miatt vettem egy Gravist.
Ahhoz, hogy összehúzódj, El?bb ki kell tágulnod, Ahhoz, hogy elgyöngülhess, El?bb meg kell er?södnöd, Ahhoz, hogy összeomolj, El?bb fel kell épülnöd,
3.0-ra is sokan mondták, hogy nem is létezik, meg nem lehet megcsinálni. Megcsinálták.
SQ42-nél hasonlóra készülnek mint anno Wing Commander 3 volt ( az a bizonyos 4 cd-s játék amint szintén ők csináltak és amire mindenki azt mondta, hogy bukta lesz, jééé nem volt az).
Szóval relax, láthatólag őket nem nagyon érdekli az, hogy ki szerint mi megvalósíthatatlan.
Köszönjük, hogy lehetőséget adhattunk, hogy mi "tudatlanok" létezésünkkel megteremtettük számodra azt a pozíciót, ahonnan lenézhetsz ránk vigyázó, aggódó tekinteteddel. Köszönjük, hogy a szabadon gyakorolhatjuk vallásunk és abban hihetünk, amiben nekünk tetszik.
amúgy amiket láttam ebből a játékból az rohadt meggyőző volt, annyira, hogy jelenleg én megvalósíthatatlannak tartom, amolyan sokat akar a szarka effekt, viszont én lennék a legboldogabb, ha nem nekünk, szkeptikusoknak lenne igaza, rohadtul nem okozna örömet, ha ez csak lehúzás lett volna, szóval inkább a "hívők" dörgöljék majd az orrunk alá, hogy igazuk lett.
A világ egyik legnagyobb szállítmányozó cége egy pénzmosodának indult, vettek hajókat, vállaltak fuvarokat, tehát működtették, viszont pont leszarták, hogy bedől-e vagy sem, mert a látszat volt a fontos. A sors fura szeszélye, hogy akkora a kereslet a hajókra, hogy nem hogy bedőlt volna, hanem szépen kinőtte magát.
GG guys 😉
ha valaki esetleg izgalomba jönne a kognitív disszonancia miatt, az értelmezze esetleg újra: "a játéktól függetlenül: pénzmosásról hallottál már?"
Utoljára szerkesztette: Renegade, 2017.09.15. 08:12:56
Utoljára szerkesztette: Running, 2017.09.15. 08:04:57
Guild Wars Online: 5 év, de inkább beszéljünk ott is 6-ról, mire játék lett
Warning! Cargo bay open, shields are down!
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Sajnos a statisztika azt mutatja hogy az ilyen early access/crowfunding projectek szignifikáns része bukó, és vagy el sem készül a projekt vagy ha el is készül akkor messze nem olyan lesz amilyennek igérték az elején.
Ne legyen igazam, és ez legyen az évtized játéka, de én felelősebbnek/realistábbnak látom azokat akik nem tolják be előre a pénzt valamibe, csak mert "van benne potenciál".
Utoljára szerkesztette: lammaer, 2017.09.14. 17:07:23
A bérelhető npc-kel kapcsolatban már említettek ilyet, azokat majd lehet menedzselni.
Akkor neked is:
NMS-ből megjelenésig senki nem látott semmit.
Itt aki támogató az a Star Citizen publikus verzióját megkapja, tesztelheti. Volt ilyen az NMS-ben? Nem.
Refund van ha nem tetszik? Igen.
"Nem tudom egy játék átlagos készítési ideje mennyi, de nem hiszem, h 7-8 év"
Akkor használd a gúglit és nézz utána. Meg fogsz lepődni.
Tényleg nem értem, hogy zéró infóval és tudással minek kell itt kotnyeleskedni.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.14. 16:56:51
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.14. 16:56:13
Persze a készítőknek nem elég a pénz és van kereslet a félkész játékokra ki is adták a playerunknown's battlegrounds-ot, ami óriási siker lett, dől a pénz! Kérdés meddig... ?
Emlékszem rá mikor megjelent a NMS, mindenki a topikba járt gúnyolódni azokon akik ELŐVÉTELBEN vették meg a játékot! Csak azt nem tudom milyen előnyük volt, h hónapokkal a megjelenés előtt megvették a játékot. <#guluszem1>#guluszem1>
Szóval hajrá, vegyétek meg ezt a játékot is! <#taps>#taps>
Erről már pár videót is amúgy.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2017.09.14. 10:21:21
Nekem 400€-m van van a projektben és pont leszarom mikor fog megjelenni. Majd kész lesz egyszer és kész.
Utoljára szerkesztette: dereksmart, 2017.09.13. 18:35:02
Elmentek otthonról vagy mi? 😄 😄 😄