7978
-
lonvard #3092 Szerintem meg nagyon komolyan elgondolkodott, hogy nem-e kellene újraterveztetni ismét a komplett gépparkot. :P -
#3091 Szuper, biztos fogja a fejét és röhög magában. -
lonvard #3090 Középen az a placc valami garázsféle kell legyen, erre utal a széles rámpa is, szóval szerintem valami autóka ott el fog férni, bár középen az az ülés az értelmezhetetlen egyelőre. ha az ülést lehet mozgatni-feltolni, akkor garázs, ha tegyük fel nem fér el ott autó, akkor meg teljesen érthetetlen, csináltak oda egy üres placcot középen székkel.
Chris, ez a hajó még nagyobb hülyeség mint gondoltam, legalább garázs lenne benne akkor érteném! :-D -
TokraFan #3089 Annyi baj legyen, én szóltam Chrisnek. -
#3088 Pláne, hogy a terrapinban nincs is "garázs". -
TokraFan #3087 Chris, hülyeség a hajó... -
lonvard #3086 Terrapint nézegetem, zavaros nekem picit. Ekkora méretű felfedező hajóba fölösleges egy garázs, fölösleges a terepjáró. Túl nagy helyet foglal el egyszerűen. Ez így nem felfedezőhajó, hanem csapatszállító. Olyan mint az Alien 2-ben amivel levitték a harci terepjáróval együtt az embereket. Egyébként kellene majd ilyen is a játékba. Az idrisekről-bengálokról földi támogató egységeket droppoló katonai csapatszállító típusa, amiről még nem hallottunk. Terrapinnak erős pajzsai vannak (vagy mi), mintha az lenne a duma, hogy ezt a hajót vetik be ott, ahol veszélyes a terep. Szerintem meg mintha alapból katonai csapatszállítónak készítette volna valaki, csak módosították a funkcióját. Persze csak fantáziálok, de mindenesetre így hülyeség a hajó, mondja meg valaki Chrisnek! :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.03.01. 17:31:37 -
lonvard #3085 Ismét köszi a fordításokat. :) -
lonvard #3084 Shednek köszi a fordítást. -
lonvard #3083 Igen de mert koncepcióváltás történt, eldöntötték, hogy cserélhető-javítható alkatrészeik lesznek, meg modulárisak lesznek, és akkor ezekhez kellett faragni a gépeket (plusz kijöttek a hajók tervezési hibái, sokat újra kellett dizájnolni). Tehát ez egy üdvözlendő változtatás volt, és hogy ezt a fejlesztést később döntötték el, annak sok oka lehetett, pl. hogy amikor elkezdték a tervezést, akkor még az erőforrásaiknak megfelelően kisebbet kellett álmodniuk. Vagy mittudomén. Kicsit olyan ez, mint a bolygók újragondolása. Kevesebb erőforrással egészen más elképzeléseik voltak. -
#3082 meg az ÖTfejű cápa -
#3081 Azokból lesznek a Sharknado meg hasonló filmek? -
#3080 Pedig egyszer már átalakították, de használat közben derülnek ki a hiányosságok.
Az új elég jól néz ki, nekem az egyik biztos vétel majd ingame. -
#3079 no ennek örülük.. anno avenger-el vettem meg a jatekot pack-ban, de mindig is mostohának éreztem azt a hajót...most már jobb lett:-) -
MasterMason #3078 Nem csak játékoknál megy ez hanem filmeknél is, bár általában azaz eredménye (azon túl hogy jóval többe kerül), hogy szarabb is lesz... -
MuldR #3077 Anno a Guild Wars is így járt. Kész volt a játék, de addigra a grafikája elavult lett. Így fogta az NCSoft és 1 év alatt újraírták a grafikai részt.
Ezzel csak azt cseszték el, hogy így pont a WOW-al együtt jelentek meg, ami elvitte a hypeot.
Itt is kiadhatták volna a játékot ezekkel a hajókkal, és később az átdolgozott hajókat új néven betehették volna (pl Avenger 2 vagy Avenger Max)
-
#3076 De ilyen nem csak az SCnél volt, más játéknál is megesett és meg is fog. Ilyen ez a biznisz.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.13. 09:05:15 -
MasterMason #3075 De ezek akkor is ablakon kidobott pénzek, olyan pénzek amelyeket ha másra fordíthatnának sokkal jobb lehetne a játék.
Inkább kétszer kéne mérni és csak egyszer vágni... -
lonvard #3074 De az mekkora döntés volt, mikor már készen volt egy valag hajó, és eldöntötték, hogy az egészet újra kell tervezni? Chrisnek van töke ilyen döntésekhez, ezért kedvelem. Meg merné csinálni, hogy kiadás előtt 1 héttel közölné, hogy bocs de inkább újratervezteti az egészet és még 5 év. :-D -
Diopapa #3073 Ebben az a szomorú, hogy a mostani is már egy átdolgozott modell... Mennyi kidobott pénz és erőforrás... -
lonvard #3072 Avenger gyönyörűen át lesz építve, most nézem. Tudtam! A középső részén ahogy homlokon-mellbimbón csúszva kellett átkúszni az egyszerűen ordította, hogy valamit kezdeni kell a hajóval. Megnövelték a méretét, átalakították a belsejét. Szeretlek CR! Mert mindig azt csinálod, amit megálmodok. Pontosabban az történik, hogy ezerszám érkezik a visszajelzés, és ugyanazt jelzik vissza, amit én is elsírok, és így jutnak el odáig, hogy milyen irányba kell átalakítani.
Most jósolok egyet: szerintem a hosszú lépcsősoros megoldásaikat is át fogják variálni. Amilyen például a Starfarerban van. Nincsenek olyan lépcsősorok egy munkahajón, illúzió és immersionromboló amit csináltak, tessék átfabrikálni!
ez meg az avengeres cucc
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.02.11. 17:24:58 -
lonvard #3071 Én most kényelmesen megvárom a 3.1-et. Legközelebb akkor fogok felizgulni, mikor az kijön. Lesz egy kis esélye, hogy játszhatóvá teszik. Teszek egy próbát. Ha nem, semmi gond, visszaülök a fotelembe és kivárom a 3.2-őt. Arra nagyon fel fogok izgulni, kipróbálom majd, ha nem játszható, visszaülök a fotelembe. Ezt eljátszom a 3.3-nál is, majd jön a 3.4, és idén karácsonyra nincs az az isten, hogy ne csináljanak belőle egy optimalizáltabb verziót. Ha van az az isten, akkor visszaülök a fotelembe és várok. Különben is a carrackot szépen elrakták, szerintem tök botrány, hogy azt a gyönyörű hajót ennyire hátra rangsorolták. Na amikor az kijön, ismét nagyon izgatott leszek! :)
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.02.03. 22:12:53 -
#3070 Sajnos nem és úgy tűnik ez nem egy egyedi eset.
Fórum
Hiba jelentés!
Szóval 3.0.1-ben vigyázzatok a hajótokra, mert egy darabig használhatatlanná válik, ha szét töritek. -
#3069 egyik gomb sem mukodik? -
#3068 Fagyások jelentve vannak, a másik probléma jobban zavar.
Még mindig nem tudok hozzáférni a hajómhoz, több helyen is jeleztem, eddig semmi válasz.
Hétvégére betették a patchet, hogyha valami gond adódna a játékosok várhassanak hétfőig, okos húzás :D -
#3067 Ha fagysz akkor toltsd fel a reportot az issue councilra (vagy keress ra). -
#3066 Nem javult, épp most fagytam megint.
Ráadásul sikerült széttörni egy játékosnak köszönhetően az alap hajómat.
Épp újra kértem volna, csakhogy a insuranse fee-re azt írja "none" így nem tudom kikérni.
Így hát béreltem egy új járművel de az sem elérhető, úgy tűnik az új verzióban a bérelt járműveket csak az arénában lehet használni :\
Esetleg valami ötlet mivel próbálkozhatok?
-
#3065 És arra is számíts, ha kijön a "végleges" verzió, akkor is minden nullázódik. Addig meg pár év és pár száz/ezer óra belemehet, ha valaki elég fan.
A fagyásokkal hogy állsz?
Utoljára szerkesztette: RJoco, 2018.02.03. 00:28:27 -
#3064 Teljesen normális mivel még alfa teszt van.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.02.02. 23:36:13 -
#3063 Kijött az új frissítés.
Minden cuccom oda veszett, 100k uac oda.
A bérelt hajóim eltűntek!
Ahogy nézem nem én vagyok az egyetlen kezdő felszereléssel.
Ez normális? Minden frissítésnél elveszítjük az állást amit megszereztünk?
Esetleg várható hogy helyrehozzák a mentést? -
lonvard #3062 Most néztem meg a Fassbenderrel készült Steve Jobs filmet. Nagyon ajánlom, eleve úgy kezdődik, hogy egy nagyszabású prezentációt kellene tartani több száz ember előtt, de nem működik a hardver egy funkciója ami fontos lenne, és akkor az előadás előtt fél órával kezdi szerelni a fejlesztő. Bemutatja azt az őrült feszültséget, amit Chris Robertsék átélnek ilyen alkalmakkor. :) Simán bele lehet Steve Jobs helyzetébe képzelni Chris Robertset, én végig így néztem. :)
torzi
Nézem is az atv-t, köszi.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.02.01. 21:10:31 -
#3061 Úgy érzem mai ATV-ben megint vmi érdekeset látunk majd:
-
#3060 Jól hangzik, köszi az infót! -
#3059 Egy mikropecs (3.0.1) érkezik majd nemsokára, remélhetőleg ezen is javít majd. -
#3058 Nekem is ki szokott fagyni, Viszont mióta SSD-re tettem 16 giga virtuális memóriát nem fagy olyan gyakran.
Mondjuk pont 2 napja megint kifagyott, 20000 aUEC értékű szállítmánnyal. -
#3057 Hehe.
Gondoltam repkedem egy kicsit, körbe nézelődöm.
Kb. 5 perc után fagyizik. Korábban még nem volt semmi baja.
Kétszer próbáltam, mert a töltési idő is igencsak megnyúlt és nincs kedvem percekig bámulni a fekete képernyőt, míg behozza a világot. -
#3056 Covalex-hez volt egy küldetés, egy nőnek meghalt a férje és a biztosító nem akar fizetni. Ezen az állomáson kell nyomozni utána, ha jól tudom.
Drog laborról hallottam, de a Benny Hedge-ről még nem.
Ahogy nézem videó alapján, automatákból kirakott stone hedge? Most komolyan? -
#3055 Covalex megvolt ? Meg keresd meg a drog labort és benny henge-t. -
#3054 Grim Hex és Levski-n kívül van még olyan hely amit mindenképpen érdemes megcsodálni?
Körbe jártam a bolygókat, de a legtöbb esetében csak kisebb tanyákat találtam semmi igazán különös, ami érdekes volt még esetleg a roncs Daymar-on, meg úgy tudom Yella-n is van egy hajó roncs az aszteroida gyűrű mentén, de ezt sajnos nem sikerült megtalálnom. -
lonvard #3053 Sérti a fülemet ez a hitetlen beszéd.