7978
-
lonvard #3497 Köszi az infót. Jóvanna, én még csak olyan videót láttam, amin a glasson molyoltak. :P -
#3496 Pontosan. glass/starmap akkor kell majd ha egy hosszabb több ugrópontos utat kell beállítani de ez még odább van. -
#3495 Külön be lehet állítani a spooling-ot és a qvantum drive-ot.
Ha bekapcsolod a spooling-ot kijelzi hudon az összes ugrópontot.
Ehhez nem kell mobiglass.
A mobiglass max arra jó, hogy segítsen a navigálásban, vagy ha ott bejelölsz egy célt és ráfordulsz, hamarabb megtalálod ha ezek után spooling-olsz csak.
(bocsánat az angolért és ebből adódó nyelvhelyesség miatt. A spooling-ot nem ismerem pontosan. Itt a játékban a szerepe Quantum hajtómű előkészítés és kalibrálás) -
#3494 Nem kell glasson beállítani semmit, a nélkül is megy a QT, nehéz felfogni? -
lonvard #3493 De nem mer a mobiglasson állítja be, hogy hova akar kvantumozni. Ez így fapados még. :P -
#3492 Az nem baj, hogy 3.2 óta, ismét, lehet glass nélkül qtzni? :D :D -
lonvard #3491 Shednek kösz a fordítást. :P
Tehát akkor a kvantumugrás nem marad örökké a mobiglass-on. Vagy legalábbis lehet majd a pilótaülésből is. Várható volt, csak mégis, ez most megnyugtat. -
#3490 Mindenki a képességei szerint ugye, neked ez ad örömöt az életben hát legyen. -
#3489 Én mindig csak röhögni meg gerjeszteni járok a SC topikokba erre jó ez a valami egyelőre
Nem mellesleg a Beyond 2-vel is előbb fogunk játszani
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.29. 20:57:49 -
lonvard #3488 Szerintem próbálj úgy tekinteni a Star Citizenre, mintha nem láttál volna bele a fejlesztés folyamatába, csak azt tudnád, hogy fejlesztik, hogy a fejlesztők elkötelezettek, és hogy jönnek ki róla a videók. Nem kérdőjeleznéd meg, hogy végül össze fogják rakni játszhatóra. Például itt a Beyond Good and Evil 2, még sok év mire elkészül, miközben gondolom láttad milyen videókkal hájpolják. Nem kérdőjelezed meg, hogy elkészül. Star Citizennél azért kérdőjelezed meg, mert a fejlesztők megengedik, hogy lásd milyen aprólékos munka, de ahhoz nincs elég információd, hogy összerakd a képet, így összerakod a saját kis horrorfilmedet. Nekünk különben sem kell ezzel foglalkozni, mi gamerek vagyunk nem fejlesztők, és ha egyszer azt mondja a fejlesztő hogy nyugodjak meg mert csinálják és fasza lesz, akkor nem fogok utána nyígni, mint egy ló. Te se legyél ló. :D
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.29. 20:00:00 -
#3487 Aha aha...garantáltan rendben lesz...én is ettől félek a játékiparban. -
lonvard #3486 Nem mer előbb megjelenik az SQ42, és az garantáltan rendben lesz ezen a téren, és utána a 20 milliós fogadásod lealkudod doboz sörre. :D
A homokozó meg nyílt fejlesztés marad, pontosan látni lehet majd, hogy mennyire játszható, és a kiadás pillanatában nem fognak meglepetések érni, na de viszont a folyamatos visszajelzések miatt valószínű hogy az ordenáré bugok ki lesznek benne javítva, és az optimalizáltságra is rengeteg adatuk lesz, szóval itt majd szépen kijön a nyílt fejlesztés haszna. -
#3485 :D :D :D ne csinálj magadból nagyobb bohócot pls
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.07.29. 12:14:16 -
#3484 Laza 20 millába fogadok (csak hogy érezd nem lesz ez a játék sem hibamantes) , hogy mire megjelenik ez is ugyanúgy optimalizálatlan lesz és bugos....Mondjuk mire megjelenik lehet a 20milla felmegy 30-ra......
Utoljára szerkesztette: grebber, 2018.07.29. 12:05:56 -
#3483 Tévedés, már a KS indításnál megígérték, hogy kiadásra meglesz pl a lovagi torna. De alapvetően az a gond, hogy olyan bughalmazt adtak ki ami miatt sokan normálisan játszani se tudtak vele (pl main quest bebuggolt és nem tudtak sehogy továbbmenni). Az a szerencséjük, hogy a játékmenet amúgy jó. -
lonvard #3482 A Kingdomnál a játék kiadása után kezdtek agyalni olyan dolgokon, mint faluépítés, lovagi torna, hardcore mód, ésatöbbi. Abba is hagytam a játékot, hogy majd az összes jelentős DLC után vegyem elő ismét, hogy teljes élményt kapjak. :P
Ainznak meg üzenem, hogy a befuccsolt projectekre nem jellemző, hogy biztosított anyagi háttér, 300 ember fejleszti, világos célok vannak, világos menetrend van, menetrend szerinti haladás van, és mindenki motivált az elkészítésében. Ez egy fejlesztés alatt álló játék, amit épp fejlesztenek ugye, nem pedig egy befuccsolt fejlesztés, ami megállt, és emiatt nem halad. :) -
#3481 Ebből a játékból semmi nem lesz
El kéne már engedni milyen 2020 ? : D
Játék 5% sincs kész, ha ezt a sebességet vesszük, akkor 2200 a reális az alphara XD -
MasterMason #3480 Remélem az rsi oldalán Chris valódi pénzért fogja árulni a hambucit meg a kólát, és legalább 3 dollárt fog kérni egy ilyen menüért. Ha napi egyszer meg kellene etetni a kis tamagocsi gi joe-kat akkor 2 millió játékossal napi 6 milliót is kereshetne.
Persze ismerve Christ ilyen meg sem fordulna a fejében, szerencsére nem a pénzért csinálja ezeket a dolgokat hanem jófejségböl... -
#3479 Biztos nem az, hogy egy bughalmazt kapsz :D -
#3478 Na vajon melyik a jobb a játékosok szemében? Lesz még itt pár év ígérgetésekkel új dolgokkal. Sanszos, hogy előb kapjuk meg a Kingdome folytatását -
#3477 Ja és a KDC-re simán ráfért volna 1 év csúsztatás, hogy ne egy merő bughalom legyen amiből a KS-es ígéretek egy része még mindig hiányzik.
Utoljára szerkesztette: Torzonborz, 2018.07.28. 21:46:01 -
#3476 Kingdom Come: Deliverance már kész van.... :)
Itt meg ahogy nézem még mindig azon agyalnak miket rakjanak bele... 2020 előtt ebből nem lesz se single se semmi. -
lonvard #3475 Shednek köszi a fordításokat! :P
"A CIG tervei között szerepel, hogy a karakterek túléléséről is kell gondoskodnunk, megjelenik majd például a szomjúság, éhség, vagy akár az ittasság is. Egyelőre a rendszer kapcsolódási pontjain dolgoznak, hogy azokat összeköthessék a későbbi játékrendszerekkel, például hogy lehetőség legyen zuhanyozni, ha piszkosak vagyunk. Ezeket már az SQ42-höz is hozzá akarják adni."
Imádom. Olyan lesz, mint a Kingdom Come: Deliverance. :D Csak persze értelmesen kell ezt megcsinálni, nem összecsapva, hogy nagy ételikon jelenik meg ha éhesek vagyunk, és nullánál instant halál. :D Kell egy fasza amortizációs rendszer ehhez, ami túlszárnyalja a The Long Dark fapadosan is azért talán a legjobban kidolgozott hasonló rendszerét. Mocskosul jó lesz ez, érzem.
Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.07.28. 20:38:25 -
lonvard #3474 Azt nem tudom, hogy változtattak-e, de én álmélkodva rácsodálkoztam, hogy milyen gyönyörű, a mi Holdunkhoz hasonlóan kráterek tömkelege van rajta. Hát kedvem volna körberepülni.
Shednek köszi a fordítást. :P -
Diopapa #3473 Jah, Live-on azóta sem tudok kijönni Levskiről... Viszont a fullra rakott Cutlassem rakteréből eltüntette a cuccokat... :( -
#3472 Változtattak Delamar-on? Én nem nagyon vettem észre változást, ellenben ha leszállsz Levskire nagyon bugos, alig lehet eljönni onnan.
Ami változás volt 3.0 hoz képest, amikor át textúrázták a legtöbb holdat Delemar-nak is változtatták a fényeit, de neki a textúrái megmaradtak a régi rendszerben. -
lonvard #3471 Hát ez nem olyan, amiről ne lehetne találni videót 2 perc alatt. :PP -
MasterMason #3470 Ilyenkor miért nem linkeled a videót, van videó beszúrása opció, és akkor mindenki tudná miről beszélsz.
Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.14. 20:01:22 -
lonvard #3469 Delamart brutál megcsinálták, most nézem egy frissebb videón. -
lonvard #3468 Mondjuk ehhez az is kellene, hogy legyen valami keszonrendszer. Ezerszer taglaltuk, csak mégis. Ha ki-be ugrálunk a hajóból egyik pillanatról a másikra, az meg fogja ölni ezt a dolgot. Nadeviszont szerintem a "létfenntartó rendszer" beiktatásával a legegyszerűbb hajók ajtónyitási metódusainak is át kell alakulnia, mert ha kinyitjuk az ajtót, kiszökik azoxigén. Tehát majd ott lesz a kis titán például, és ha hátul ki akarunk ugrabugrálni az űrbe, akkor ott kell majd egy vörösfényes figyelmeztető szirénázás, meg nyomáskiegyenlítés, meg oxigén visszapumpálása a tartályokba.
Jó na, ábrándoztam, most megyek takarítani. :P -
lonvard #3467 Shednek köszi a fordítást. :P
"Jelenleg nincsen limitálva az oxigénellátás, de egy későbbi kiadásban megjelenik a létfenntartó rendszer, ami létfontosságú része lesz a hajó alkatrészeinek. Az oxigénellátottság a hajó minden szobájában egyéni lesz a felhasználás és termelés mennyiségétől függően."
Awww! Ez az álmom. Az az atmoszféra kell szerintem, ami egy tengeralattjárón van, ami 300 méter mélységben halad. Érezni, hogy a közeg ami körülvesz, az halálos, és csak a hajó vékony oldalfala választ el tőle. :) -
#3466 Ha groupban vagytok akkor a leadernek kell indítani a QT-t a célpont felé és a tagok elvileg acceptálhatják. -
#3465 Utolsó verzió amit néztünk a 3.1.4 d vagy e PTU-ból.
Ahhoz képest jobb az fps és kevesebbet is fagy, ha ezen felül még javul az fps én nem bánom, csak ne a stabilitás kárára menjen.
Ami kifejezetten tetszik, hogy most már jelzi a barátok helyzetét és rájuk is lehet ugrani.
Amire még nem jöttünk rá, miként lehet linkelve ugrani együtt. Elméletben bekerült ebbe a verzióba.
Ti esetleg találkoztatok már ezzel? -
#3464 Pedig most nem is volt jelentős optimalizáció, sőt.
3.3-ban jön sok minden ami igazán javíthat az fps-en. -
#3463 Kipróbáltuk tegnap a 3.2 őt.
Meglepődtem milyen jó fps-m volt teli szerveren.
Ráadásul míg bent voltunk 1,5 óra nem fagyott ki.
Ha így folytatják a végén még egy jól futó optimalizált játékot kapunk :D -
#3462 Jah van pár hely ami nincs jelölve a holdakon (pl drug lab, javelin roncs) és keresgélni kell. -
Diopapa #3461 Ezek nagyon pici holdak, még is van rajtuk pár érdekesség és szerintem baromi jól néznek ki. Nagyobb égitesteken több biome lesz... Bár pl az Arccorpon nehezen tudok elképzelni nagy diverzitást. -
lonvard #3460 Mer egyébként így oké, hogy a légkör nélküli holdak nincsenek túlvariálva. Annyi extra igényem lenne, hogy...szóval így néz ki a holdunk felszíne. Tehát hogy ha ránéz az ember, akkor nem egy összefüggő göröngyhalmaz, hanem vannak jellegzetességei, amiket az embernek úgy kedve lenne közelről megnézni. Hogy azok ott mik.
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/e/e1/FullMoon2010.jpg -
lonvard #3459 Ú tényleg. Megborzongtam. :) -
#3458 Mingyá' jön 3.2.1 és lesz wipe. :D