7978
  • lonvard
    Azt én úgy elfogadtam, hogy ez most egy csapdahelyzet, és egészen addig a pillanatig tetszett is, amíg a főszereplők el nem kezdtek küldetéseket teljesíteni. Fogtak egy hajót, elugrottak vele egy bolygóra, aztán vissza a halálra ítélt csapathoz, akkor megbeszélték hogy most rácsempészik magukat az üldöző főhajóra, mintha ez olyan kivitelezhető terv lehetne, aztán rácsempészték magukat, kikapcsolták az izét...tudod mi volt ez? Az eredeti 3 rész egybegyúrva. Ez a kikapcsolásos dolog az 1. rész, mikor a halálcsillagot le kell szerelni, hogy ne lője szét a lázadó bázist. Amikor a Rey átmegy az ellenség zászlóshajójára hogy áttérítse a srácot, és meghal a "császár", na az a Jedi visszatér. És a végén meg megcsinálták a Hoth bolygó csatáját. Csak mindent ótvar bénán. Mér az a poén ebben, hogy az összes jelenetet lelopjuk az eredeti szériáról? Hát nincs egy tetves forgatókönyvírójuk, aki merne egy új sztorit összeklopfolni? (belelovaltam magam, sorry :D)
  • Renegade
    igazából azt lenne jó tudni, hogy a mai fiataloknak ad-e annyit az új, mint nekünk adott a régi? Mert akkor mint mese működik.
    bár mondjuk én úgy tippelem, hogy manapság annyi film, sorozat fut, hogy lehet, hogy a mai tinédzsereknek már csak egy fura scifi amit apu szeret vagy épp anyázik rá és mostanság inkább képregény hősökön pörögnek, fene tudja.
  • Running
    A követünk egy hajót az űrben sw moziban az volt a legeslegeslegjobb, hogy senkinek nem jutott eszébe a több ezer rombólóból kettőt az üldözött hajó elé ugratni, vagy akármi. Nem egy csőben haladtak, hanem térben. A régi filmek is sok helyen elég mesések voltak, de az új részek nem mesések, hanem szánalmasan ostobák, ráadásul a nézőket is ostobának nézik. De elég megnézni a többi frencsájzt is, terminátor, alien, predator, stb... kivéreztetik mindet a rosszabbnál rosszabb forgatókönyvekkel. Börtönbe kéne zárni azokat, akik ezekre a filmekre rábólintottak.
  • Caliph
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    volt még egy poén,vagy nemtom annak szánták e:A vér-star warsos harap a lézerkardra,mert hogy az fénykard. azonban Luke is lézerkard kifejezést használja(eredeti nyelven is) amikor ecseteli hogy mégis mit vártak tőle,hogy beront a "lézerkardjával" és rendet tesz :D
  • lonvard
    Ami értékelhető idáig, az a Jyn Erso története. Emiatt reménykedem én is a Han Solo-s szálban. Mindkét fősodort vivő rész koppintotta a korábbi epizódok jelentős hányadát. Én ezen akadtam ki. Amit meg nem koppintott, az harmatgyenge. Valahogy nincs összerakva az univerzum. A komplett lázadásból maradtak pár tucatnyian? A gonoszok vannak ketten. Ebből a sithet legyőzte az előző részben kardpárbajban egy kardozni sosem tanult lány, aki azóta már tök jól kardozik, bár azóta sem tanulta ezt. Elkezdtem értékelni, hogy George Lucas a sokat köpködött 3 epizódját milyen alaposan összerakta. Azért az a sztori át volt rágva néhányszor, még ha végül gyermeteg is lett sok pontján. Meg azért milyen csaták meg milyen kardpárbajok voltak már abban. Ebben az újabb részben a végén meg felállt egy rakat lépegető félkörívben, nulla gyalogsági támogatás, nulla csata, csak lőnek egy ajtót. A Hoth bolygó csatájának paródiáját sikerült megcsinálni. A Luke-al való párbaj meg a Darth Vader-Obi Van paródia. Na nem folytatom. Ekkora szar forgatókönyvet!!!. Én meg még azt hittem, hogy a humorával fogják agyoncsapni, de az meg meglepően működött nálam. Na megyek tényleg.

Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.03.12. 02:01:35
  • Renegade
    én arra tippelek (lehet rosszul), hogy ezek lesznek azok a részek amik szembe mennek a Disney pénznyomdával (nyilván kibírják), szóval moziban fogom megnézni a Han Solo filmet, annak ellenére, hogy, most azt tolja a Disney, hogy ők találták fel a spanyol viaszt...húúú első fekete főszereplő...a birodalom prohuman volt, nem pedig prowhite...húúú első tökös női karakter...ne már?!...stb. Na meg azért, mert a könyvek (admiral Thrawn!), a pen&paper világ pl Corellian is piszkosul árnyalta az univerzumot.
    Természetesen azon lehet vitatkozni, hogy akkor most kit is szolgál ki a Disney, meglátjuk. Egyelőre nem vagyok benne biztos, hogy univerzum építés, vagy a fénykardozós cukiság faktor (eladható plűsbizbasz, meg ledes faszhosszabító meg némi Lego) a franchise jövője.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.03.12. 00:14:04
  • Caliph
    De ott az R1 ahogy irod,valahogy mégsem lett akkora marhaság,mint ezek az új részek :D
  • TokraFan
    Maximálisan egyetértek!
  • Renegade
    ha jobban belegondolsz szar volt az már régen is, csak gyerekként nem láttuk még a hibáit (meg ugye újabb szintre emelte azt a látványt amit azelőtt mondjuk a Tiltott bolygó bitorolt). Szerintem az adott kor fiatalsága feltehetően élvezte mindegyik trilógiát. nyilván én is szivárványt hánytam az összestől ami nem 4-5-6 (kivéve az R1), pont ezért gondolom azt, hogy az SW semmi másra nem hivatott, csak, hogy kiszolgáljon egy korosztályt.
    Utoljára szerkesztette: Renegade, 2018.03.11. 21:55:04
  • TokraFan
    A midiklorian és jar-jar bohóc bevezetésének környékén kivégezték ezt az egyébként vallási alapú történetre épülő frencsááájzzt...
  • Renegade
    szar ügy mi, hogy már nem vagytok kisiskolások/tinédzserek :)
  • Running
    Kicsit off, de nekem arra jó volt ez az SW rész, hogy többet már nem kell moziba nézni, max 720p, vagy asse.
  • lonvard
    Közben megtekintettem a Star Wars legújabb részét. Bizonyos pillanataiban olyan sztárszitizenezhetnékem támadt, hogy kínlódtam hogy nem pattanhatok be valami carrackba, hogy ugorhassak vele egy kvantumnyit. :D Egyébként gyötrelmes volt az epizód, nem részletezem, mer most nem játszom el a filmkritikust, de nem gondoltam volna, hogy megkönnyebbülök a végére, hogy nem moziban néztem.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.03.11. 16:50:32
  • lonvard
    Ahogy a régi modelleket alakítgatták kívül-belül, úgy majd ez is átesik szerintem egy ilyen folyamaton. A közösség kipróbálja, véleményezi, és akkor majd megmozdulnak. :)
  • traz
    Szerintem eMosok tesztelik. :D
  • Torzonborz
    Sebaj, kanyarban a 3.1 (evosok tesztelik) szóval mingyá' az új klienssel élvezheted a crasht partyt. :D
  • bladex73
    Értem mit akarnak ezzel a hajóval, de ez a középen a szék dolog nekem se jött be, pedig a hajó kívülről nagyon bejön nekem. ha lesz esetleg más verziója amiben normálisan van kihasználva a tér beszerzek egyet.
  • TokraFan
    El ne kezdjük megint ezt a Witcher témát. Már megbeszéltük, hogy a modoknak mi a szerepe...
  • lonvard
    A projectnél most azokért az emberekért vagyok hálás, akik a már késznek tűnő dolgokon tűnődnek naphosszat azon rágódva, hogy az miért is nem elég jó még. Bennük van minden bizodalmam. Pl. most az idrisnél érezték azt, hogy kevés a legénység, üres 50 emberrel a hajó, és 81 fős a legénység most. Érzésem szerint sok játéknál hiányoznak ezek a korrektorok, pl. a Witchernél azért jelent meg utána ezer mod, mert kihagytak belőle egy valag olyan ziccert, amit Chris soha nem hagyott volna ki például. Na mindegy, most csak lamentáltam egyet űruborkaszezonban. Valami jelzés arra, hogy március végén jön a patch?
  • macleody
    Nekem csak egyszer omlik össze de akkor 2 hónapra :)
  • lonvard
    :-DDDD

Köszi srácok.
    Utoljára szerkesztette: lonvard, 2018.03.06. 22:30:48
  • Torzonborz
    Hja a sok lóvé kicsit bővítette a scope-ot így meg többet várhatunk a végtermékre. Evvan. :(
  • Running
    Tényleg leszek vagy 40, mire ebből játék lesz. :D
  • Torzonborz
    Supp. negyedéves kiadások lesznek,ami csúszik az megy a következőbe vagy ha jól állnak valamivel akkor előrehozzák. Mindkettőre volt most példa.
  • Running
    3.2 mikorra érkezik, június?
  • traz
    Már most is tűrhetően optimalizálták, csak éppen I9-7980XEre, Titan V videókarira és 64 giga ramra. Lowon majdnem mindig megvan a 60 fps és csak néha omlik össze a progi. :D
    Utoljára szerkesztette: traz, 2018.03.06. 08:32:15
  • kraven54
    Jön a patch, de a network optimalizáciot eltolták 3.2-be szóval nagy teljesitmény növekedésre nem kell számítani. 8fps helyett lesz 10
  • MasterMason
    Március végén már optimalizált lesz a játék, csak nem ebben az évtizedben lesz az a március.
  • lonvard
    A következő nagy patch elvileg március vége, nem? Mer hogy az volt a terv, hogy negyedévente próbálják meg kiadni. Nagyon szeretném azt a pillanatot elkapni mikor valaki felsóhajt, hogy tűrhetően optimalizálták, tehát kezdek megint izgulni. Tudunk arról valamit, hogy érkezik március végén, vagy eltolták 1-2 hónappal? Csak hogy fölöslegesen ne izgassam magam. :)
  • lonvard
    :-D

Egyszer csak közlik hogy úgy döntöttek nem csinálják meg a játékot, majd rá két hétre Chris jelentkezik egy videóval amiben elmeséli, hogy álmodik egy játékról, amit a Wing Commander fejlesztése idején technológiailag még nem lehetett megvalósítani, de a jövőben tervezi, hogy nekilátnak. Ha lesz rá pénz. :DD
  • TokraFan
    Kódnév: Star CitiGen
  • Torzonborz
    Csináljatok, biztos rettentő sikeres lenne.
  • MasterMason
    Kéne még egy újabb kickstarter kampány is...
  • lonvard
    :D

Akkor már az egészet a kukába, és jelentsék be, hogy a fejlesztést elölről kezdik, holnaptól. Az eddigi ötleteket nem használják fel, valamint kérik a türelmünket. :D
  • lonvard
    A középső placc azzal a székkel helykihasználás szempontjából értelmezhetetlen, ezt lássuk be. Csak akkor van értelme, ha a széket be lehet süllyeszteni a plafonba. Ha nem lehet, akkor a belsőtér rendező srácot meztelenre vetkőztetve illene végigcsapkodni pálcával Frankfurt utcáin. :)

Azzal, hogy a terrapin fő erőssége a páncélzat és a pajzs, valamint ahogyan a belső tere kinéz, tartom magam ahhoz, hogy sokkal inkább csapatszállító jellegű, mint felfedező hajó.

Chris, nyílt levélben kérdelek meg, ugye a terrapint csapatszállításra terveztétek? Valld be. Ha nem válaszolsz, az is válasz, érteni fogok belőle. :D

• Torzonborz
    Ohh párdon, bocsánatelnézést.
  • TokraFan
    Nem értesz hozzá. Az egy kétállásos garázs, irodaszékkel a közepén.
  • Torzonborz
    Vagy csak szimplán mondjuk meg neki, hogy jó az a terrapin úgy ahogy van. Lévén az egy small ship így nem fér bele terepjáró, a középen lévő ülés az meg a scanner console. :D
  • TokraFan
    Szóljunk Chrisnek, hogy az egész úgy sz*r ahogy van, ideje lenne átgondolnia, levonni a következtetéseket és elmenni inkább virágkötőnek...
  • Caliph
    sztem a grafika is elavult,újra kéne irni az egészet :)