S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A CODhoz írtam hogy hasonlítsuk a Metrot.. ha már végigjátszásról van szó....

Herold
A Metroval sem lehet összehasonlítani, mert az nem sandbox játék.

Mondjuk a CoD multira van kihegyezve, a CoP meg singlére, ezért az újrajátszás ilyen jellegû összehasonlítása sztem nem korrekt.

Ha már nagyon hasonlítgatni akarod, akkor:

A - hasonlítsuk össze mondjuk a Metro-t a COD single részével (amúgy nálam a metró a nyerõ, a hangulata miatt, tehát egyetértek veled, az orosz játékoknak megvan a varázsa)

B - az órát nézd hogy mennyit tölt el vki a CoDdal meg a CoP-vel 😊 Úgy mindjárt más lesz az újrajátszási faktor állása.

"ordító rakás fos volt eddig az összes stalker rész bug téren"

Néha bugos, igen, minden más területen, elsõsorban hangulatban pedig magasan überelik az összes nyugati FPSt ami valaha készült. Még a a Fallout:New Vegast is, ami talán a Staker széria egyetlen épkézláb nyugati konkurense. Az ilyenek meg hogy Kól of Gyuti , meg Bátõlfild labdába se rúgnak a Stalker széria mellett.

Eddig a Call of Pripyatot ötször vittem végig, annyira hangulatos és hiánypótló játék, és úgy vélem, ezúttal sem utoljára. Kinek jutna eszébe egy CoD-ot újrajátszani?

tutituti
Hát nálam volt olyan hogy elején ctd-zett egyszer és a végéig random crashbug-om volt.0 mod,semmi belenyúlás.Pár hónapra rá ugyanerre a verzióra(steames) ráraktam a modot és semmi baja nem volt.

Stalker maga egy anomália 😊

A nagyobb modok unofficial patcheket is tartalmaznak,mivel legtöbbször akadályozza õket és teszteléskor kijön.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

mcmoha
A SoC utolsó változata (azt hiszem) v1.007, a Lost Alpha v1.5. Szóval elég sok fejlesztésen ment át az engine.

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

Mondjuk azon agyaltam, hogy a mod alapjául szolgáló játék bugjait vajh a modban tudják e orvosolni?

(mondjuk érdekes hogy mennyire elterjedt a játékról hogy bugos - én végigjátszottam mindegyiket és olyan ordas bugokba nem botlottam. Szerencsés vagyok-e vagy csak egyszerûen felületes? 😊 )

tutituti
itt csak az a tény szól ellened hogy jó egy éve csak a bugokat irtják,az original játékban meg az idõ sürgetése miatt legtöbbször félkész állapotban kaptuk meg.

Amúgy meg ha stalker mod akkor bugok,mivel az oroszok ontják futószalagon a modot és ha ötlet van is,legtöbbször a tesztelés elmarad.

De feleslegesen magyarázok mert az utóbbi pár hsz-ed csak trollkodás volt..

Ez esetben egy szót nem szóltam, abból indultam ki mekkora ordító rakás fos volt eddig az összes stalker rész bug téren, és eképpen játék terén is...

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

mcmoha
Igen. <#smile>

Prince of Máté
De a CS "modernsága" után jó szar visszatérni a fapados Shoc-ba...

oneal1
ez a 4 nap múlva megjelenés ez a hivatalas komoly onfó?😊

el sem hiszem, nagyon vártam már!!!!😊

!Forza Ferrari!

Hecker007
Viszont a SoC jött ki elsõnek és igazából teljesen lényegtelen melyikkel kezded a sztori így is úgy is érthetõ lesz.

Herold
Csak rossz a sorrend. A CS a SoC elõzménye.

4nap !!! <#finom>
Nekifeküdtem újra!<#smile> Végigjátszottam a Shadow of Chernobylt, modok nélkül, most a Clear Sky végénél járok.(Kövezzetek meg, de én ezt a részt is nagyon szeretem!)<#zavart1>
Utána jöhet a Call of Pripyat... (és a várva várt L.A.)<#smile><#eljen>

D9

Ja és hozzáteszem ezt mindezt teljesen ingyen teszik eléd, még fizetned sem kell érte. Ez azért elég nagy dolog sztem a sok manapság divatos über-bugos, épphogy játszható, fizetõs early-access program között...
Nem értem miért álltok páran ilyen negatívan hozzá... Nem amatõrök, a világ legjobb stalker modderi dolgoznak a projecten. Komolyan nem értem miért kell lehúzni a játékot, még ki sem próbáltad de már elõre tudod hogy 100 patch kell hogy játszható legyen. Nyilván nem lesz azonnal 100%-osan bugmentes és játszható, de manapság milyen játék jön ki úgy? Ráadásul õk még fizetést sem kapnak érte, szóval eleve nem értem ezt a fitymálást. Inkább örülj hogy egyáltalán lesz valami belõle 😊
És még további 100 mire használhatóra patchelik....

LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n

már csak 5 nap <#vigyor2>
woy
angol és orosz van benne

Magyarításról van bárkinek bármilyen információja <#kerdes> 😊
N3suten
na meglesem

Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !

még 6 nap <#vigyor2>
mcmoha
Ha esetleg valaki szeretne ráhangolódni a játékra. 😊

mcmoha
Szerintem angol meg orosz. Nagyon régen láttam valami fórumon, hogy valaki olaszra is fordítja, szóval lehet több nyelv is választható. Talán a magyar változat is készül már.

mcmoha
Na errõl van szó. <#smile>

Herold
Remélem a játék nem cirill betûs lesz.

tutituti
no meg amúgy is.
ha már vártunk ennyit,legalább tiszteljük meg Dezowave-et hogy legálba töltjük le.

Én pl donate-elek is.legalább egy sör árát.megérdemli.

mcmoha
You Tube tele van videókkal. <#papakacsint> A kiszivárgott verziót nem fogod könnyen megtalálni mert ciril betûkkel kéne írni a keresõbe. <#vigyor1>
Egyébként nem érdemes 10 gigát letölteni csak azért, hogy kipróbáld és 9 nap múlva újra töltsél. <#smile>

scomcomputers
Csak kamu az egész, meg hype,jó nagy átbaszás,mert sehol sem látni a neten a kiszivárgott verziót...
<#dumcsi>

* Scomcomputers the future of computing!*

woy
nincsen stalker kiszivárgott béta nélkül. mit szóltok a lost aplha kiszivárgott verziójához ?

Naaaa....

mcmoha
A megjelenés. 😉

Mi?

mcmoha
Még 9 nap. Csak mondom. <#vigyor>

Önkénteseket keresek!

3-4 plusz ember jelentkezését várom akinek lenne kedve valamint ideje és részt szeretne venni a Lost Alpha fordításában. Hagyományos közvetlen XML szerkesztéssel történne a fordítás mert Dezodor szerint a szövegszerkesztõjük nem boldogul az ékezetes karakterekkel, szóval modokban nem árt a jártasság, fõleg az említett fájltípus szerkezetének ismerete. Ja és persze némi angol tudás sem jelentene hátrányt 😄DD

Aki megfelelõnek érzi magát a feladatra az majd jelentkezzen nálam PÜ-ben 😊
Felkeresett a mai napon. 😊
TOMSILENT
Figyi, írj neki Facebookon...ott vissza ír!

Dezowave

AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |

Amit leírt:

A stalker megjelenése elõtt 4 verziója szivárgott ki, abból három 2001-2002 körüli változatok, a negyedik 2005-ös de csak egy multiplayer beta ami nem érdekes. A HL2 2003-ban szivárgott ki ami közel sem állt készen és a játékot kiadták 2004-ben. A Lost Alphának egy 2013 õszi BETA verzióját lopták el ami a a komplett játék, összes pályával, összes sztori küldetéssel, meg egy rakat buggal és az új teszt-renderrel. Most megint el kell halasztanunk egy évvel és újra csinálni a játékot hogy ismét érdekes legyen. Talán el sem tudjátok képzelni mekkora nyomás volt rajtunk az évek során. Ha hónapokat dolgozunk rajta, vagy egy év alatt megváltoztatnák, idõvel kiadnánk, a modderek darabokra szedik a most kiszivárgott verziót amiket aztán beépítenek saját modpackjaikba és az érdeklõdés el is tûnik teljesen. Még ha Steamen vagy máshol meg is jelenne a legtöbben leszednék torrentrõl vagy máshonnan. Mostmár ingyenes lesz, támogatott lesz, és ha szeretnétek minket támogatni pénzzel van paypal számlánk a fõ oldalunkon.

Kemény döntés volt amit gyorsan kellett meghozni de meg kell értenetek hogy nem akarjuk az életünket abba a játékba ölni ami nem lesz a miénk teljesen. A LA 50%-ban a miénk, 50%-ban a GSC tulajdona. Megbeszéltük a lehetõségeinket, találtunk is egy megoldást (hosszú távra) ami talán profitáló is lehetne mindkét fél számára. Biztosak lehettek abban hogy nekifogunk valami újnak a jelenlegi project kiadása után, de bõvebb infó majd késõbb 😊

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Csak nem a STALKER 2-rõl lesz szó? <#vigyor2>
Herold
Translate pls, én törni angol.

Herold
Remélem magyarítás lesz hozzá, és nem magyarosítás. Én azt szeretném, ha magyar lenne, nem magyaros. <#eplus2>

mcmoha

,,De örül hogy lesz segítsége" - Ez azt jelentse hogy magyarosítás biztosan lesz rá csak te + segítség lennél/leszel? 😊Itt régen nem járt már, ebben igazad van de máshol el lehet érni. E-mail, fb stb... Ha gondolod segíthetek abban hogy tudjatok beszélni! 😊
Én azért annyira nem örülnék neki mivel hogy a GSC elállt a dologtól a kiszivárogtatásnak hála így fizettséget sem fognak látni belõle, emiatt gondolom a project iránti lelkesedésük is apadni fog.
Nem kaptam semmit sem, már több mint egy éve beszéltem PH!-n Dez0-val a fordításról, akkor annyit írt hogy még nem mond idõpontot de örül hogy lesz segítsége. Azóta nem beszéltünk, de ahogy látom már több mint fél éve be sem lépett az oldalra.
ez amúgy ingyenes cucc lesz vagy kikerül a boltokba?
A nyelvi fileokat megkaptad, lesz magyarul is?! <#smile>

D9

Még az is lehet, hogy jobban járunk, mivel a GSC-nek így "nincs benne a keze"... <#zavart1>

D9

A játék maga már rég kész volt (mind történetileg mint technikailag), csak bugokat próbáltak már javítgatni és megfelelni egyéb elvárásoknak ami a kiadatást illette volna
mcmoha
Azt írják végig lehet játszani. 😊