S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha már nagyon hasonlítgatni akarod, akkor:
A - hasonlítsuk össze mondjuk a Metro-t a COD single részével (amúgy nálam a metró a nyerõ, a hangulata miatt, tehát egyetértek veled, az orosz játékoknak megvan a varázsa)
B - az órát nézd hogy mennyit tölt el vki a CoDdal meg a CoP-vel 😊 Úgy mindjárt más lesz az újrajátszási faktor állása.
Néha bugos, igen, minden más területen, elsõsorban hangulatban pedig magasan überelik az összes nyugati FPSt ami valaha készült. Még a a Fallout:New Vegast is, ami talán a Staker széria egyetlen épkézláb nyugati konkurense. Az ilyenek meg hogy Kól of Gyuti , meg Bátõlfild labdába se rúgnak a Stalker széria mellett.
Eddig a Call of Pripyatot ötször vittem végig, annyira hangulatos és hiánypótló játék, és úgy vélem, ezúttal sem utoljára. Kinek jutna eszébe egy CoD-ot újrajátszani?
Stalker maga egy anomália 😊
A nagyobb modok unofficial patcheket is tartalmaznak,mivel legtöbbször akadályozza õket és teszteléskor kijön.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
(mondjuk érdekes hogy mennyire elterjedt a játékról hogy bugos - én végigjátszottam mindegyiket és olyan ordas bugokba nem botlottam. Szerencsés vagyok-e vagy csak egyszerûen felületes? 😊 )
Amúgy meg ha stalker mod akkor bugok,mivel az oroszok ontják futószalagon a modot és ha ötlet van is,legtöbbször a tesztelés elmarad.
De feleslegesen magyarázok mert az utóbbi pár hsz-ed csak trollkodás volt..
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
el sem hiszem, nagyon vártam már!!!!😊
!Forza Ferrari!
Nekifeküdtem újra!<#smile>#smile> Végigjátszottam a Shadow of Chernobylt, modok nélkül, most a Clear Sky végénél járok.(Kövezzetek meg, de én ezt a részt is nagyon szeretem!)<#zavart1>#zavart1>
Utána jöhet a Call of Pripyat... (és a várva várt L.A.)<#smile>#smile><#eljen>#eljen>
D9
LiveId: HUNRa1n PsnId: HUNKa1n
Repülök ,hogy Éljek !mert! Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... ! Ólmot minden impregnált szövetbe ,had legyenek jó nehezek !
ha már vártunk ennyit,legalább tiszteljük meg Dezowave-et hogy legálba töltjük le.
Én pl donate-elek is.legalább egy sör árát.megérdemli.
Egyébként nem érdemes 10 gigát letölteni csak azért, hogy kipróbáld és 9 nap múlva újra töltsél. <#smile>#smile>
<#dumcsi>#dumcsi>
* Scomcomputers the future of computing!*
Önkénteseket keresek!
3-4 plusz ember jelentkezését várom akinek lenne kedve valamint ideje és részt szeretne venni a Lost Alpha fordításában. Hagyományos közvetlen XML szerkesztéssel történne a fordítás mert Dezodor szerint a szövegszerkesztõjük nem boldogul az ékezetes karakterekkel, szóval modokban nem árt a jártasság, fõleg az említett fájltípus szerkezetének ismerete. Ja és persze némi angol tudás sem jelentene hátrányt 😄DD
Aki megfelelõnek érzi magát a feladatra az majd jelentkezzen nálam PÜ-ben 😊
AMD FX-8350 4,0 Ghz | GIGABYTE RX580 8GB | 720 GB SSD | 2T HDD | 32 GB RAM | CM 700W PSU | GIGABYTE 970A-DS3P lap | AOC G2460F |
A stalker megjelenése elõtt 4 verziója szivárgott ki, abból három 2001-2002 körüli változatok, a negyedik 2005-ös de csak egy multiplayer beta ami nem érdekes. A HL2 2003-ban szivárgott ki ami közel sem állt készen és a játékot kiadták 2004-ben. A Lost Alphának egy 2013 õszi BETA verzióját lopták el ami a a komplett játék, összes pályával, összes sztori küldetéssel, meg egy rakat buggal és az új teszt-renderrel. Most megint el kell halasztanunk egy évvel és újra csinálni a játékot hogy ismét érdekes legyen. Talán el sem tudjátok képzelni mekkora nyomás volt rajtunk az évek során. Ha hónapokat dolgozunk rajta, vagy egy év alatt megváltoztatnák, idõvel kiadnánk, a modderek darabokra szedik a most kiszivárgott verziót amiket aztán beépítenek saját modpackjaikba és az érdeklõdés el is tûnik teljesen. Még ha Steamen vagy máshol meg is jelenne a legtöbben leszednék torrentrõl vagy máshonnan. Mostmár ingyenes lesz, támogatott lesz, és ha szeretnétek minket támogatni pénzzel van paypal számlánk a fõ oldalunkon.
Kemény döntés volt amit gyorsan kellett meghozni de meg kell értenetek hogy nem akarjuk az életünket abba a játékba ölni ami nem lesz a miénk teljesen. A LA 50%-ban a miénk, 50%-ban a GSC tulajdona. Megbeszéltük a lehetõségeinket, találtunk is egy megoldást (hosszú távra) ami talán profitáló is lehetne mindkét fél számára. Biztosak lehettek abban hogy nekifogunk valami újnak a jelenlegi project kiadása után, de bõvebb infó majd késõbb 😊
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
D9
D9