stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    #876
    A stalker szinten még olyan bődületesen mellélőnek az ellenfelek, hogy ott nincs kihívás a harcban emberek ellen. Ha van jól eltalált nehézség az a veteran fokozat. Ott már 60%-a a lövéseiknek találni fog.
    A master csak annyiban különbözik, hogy ott már 80%-os a találati arányuk.
    A sebzésekben nem vettem észre jelentős különbséget (a fegyverek statjainál egész pontosan 10%-os eltérés van hit power-ben a legmagasabb és legalacsonyabb nehézségi szint között, és a novice nehézségen sebeznek amúgy gyengébben a stukkerek).

    A masteren még nem futottam bele olyan helyzetbe, amikor egy emberbe 3 fejlövés kellett annak lefektetéséhez. Kettő volt a legtöbb ami tényleges találatnál kellett még exo suit-os ellenfélbe is ezen a nehézségen. De ez speciel ugyanúgy előfordult stalker vagy éppen veteran nehézségen is ha volt még a páncél mellett valami artifact is a célpontnál és épp nem a megfelelő lőszerrel lőttem rá a delikvensre.