S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
GOOBY, pls
A FC gyönyörû lagúnás/szigetkés tájaihoz tökéletesen passzol a harsány, világos színû, élettel teli képi világ, de ugyanez igaz a S.T.A.L.K.E.R. radioaktivitás sújtotta, mutánsokkal, és lepusztult épületekkel teli, hátborzongató, de mégis csodálatos anomáliákkal tarkított látképére.
Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.
nem leszólom azt a grafikai engine-t,csak azért xray-re azt mondani hogy nem szép még mindig eléggé fura.
A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict
<#eljen>#eljen>Pontosan ezt a látványt várom el a Zónától. 😊
D9
A GSC anno azért csinálta ilyenre a motort hogy a komorságot mutassa nem pedig hogy tûéles a fa odújában a mókuscsalád bajsza..
Egyébként aki ezekre a képekre azt mondja hogy régmúlt annak ajánlom az ofotert.hu-t 😊
D9
Eszméletlen..., lehidaltam... <#eljen>#eljen><#worship>#worship>
Ez egyszerûen: GYÖNYÖRÛ!!!!
D9
D9
D9
Én szavaztam arra is😄
Meg még vagy 20 játékra
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
Örömmel találtam rá erre a fórumrészre,nem tudtam,hogy van<#hamm>#hamm>.
Kipróbálnám ezt az SGM módot,nem tudna engem megszánni valaki a mód és a magyarítás linkjével esetleg?
Fogadd gratulációmat!
nagyon jó mod
D9
Köszönet a segítõ társadnak!!!
(Azért megnevezhetnéd!? <#wink>#wink> )
D9
Kipróbálom majd azt a mod-ot is, tudom, hogy bízhatok az ízlésedben. <#nevetes1>#nevetes1>
Remélem, hogy Te is részt veszel a LA magyarításában! Az SGM-ben nagyot alkottál!!!<#eljen>#eljen>
D9
Talán a kelleténél "kicsit" jobban rá vagyok "gyógyulva"... <#alien>#alien>
D9
Nekem ha fegyvert szegeznének a fejemhez, akkor se ugrana be egyetlen taktus a stalkerbõl... sõt eddig az se rémlett hogy volt benne egyáltalán zene 😊
Ma érkezett meg a kamion..., látom, hogy a szélvédõ egyik sarkába egy sugárveszélyre figyelmeztetõ matrica van ragasztva. (Felcsillantak a szemeim.<#nevetes1>#nevetes1> ) Elõször nem mertem szóba hozni a S.T.A.L.K.E.R.-t, nehogy hülyét csináljak magamból...
Ekkor megcsörrent a sofõr mobilja, ez volt a csengõhang:
http://www.youtube.com/watch?v=ao16a0EZseE
Odaköszöntem neki: Zdravstvuj Stalker!
Kikerekedtek a szemei..., kézfogás helyett egymás hátát lapogatva vigyorogtunk. <#smile>#smile>
"Él" a S.T.A.L.K.E.R. , jó nap volt a mai! <#eljen>#eljen>
D9
Az oroszok állatok mod téren,csak sokszor oly bugos hogy a játék/mod élmény rovására megy.
Ezt eléggé patchelik én ezt ajánlom míg nem jön ki a lost alpha és a smrter mod.
Szerintem ez a kettõ durran akkorát hogy sokan leporolják a dobozt vagy a steam libraryt-!
S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha
Ha nem is hal meg a találattól, a lövedék (becsapódáskor) leveri a lábáról.Akkor is, ha golyóálló mellényben van!!
D9
de amúgy mintha a játékban lenne 7.62-es fegyver is, bár lehet rosszul emléxem
GOOBY, pls
@mcmoha
Nekünk AMD-65 volt, nagyon szerettem!<#smile>#smile>
D9
Egyebkent valamelyik FAQ-ban irtak, hogy nem valtoztatnak a balisztikan.
jön a folytatása is nemsokára amúgy!
@Dez0wave,
várom már a játékot én is 😊 Nagy stalker fan vagyok, az összes részt végigvittem egy csomószor. Egy valami nem tetszett az alapjátékban, az AK változatok sebzése (egy tár az ak-ból alig volt elég egy katona ellen, meg az a szórás...én 3 évig voltam szerzõdéses katona, elég jól ismerem az AK változatokat, de a játék sajnos meg sem közelíti a valóságot ilyen téren. Olyan érzésem van hogy az AK addig jó amíg nem találok másik fegyvert.)Persze ezen lehet vitatkozni, de én gyengének érzem. Ugyanígy a pisztolyok, kb. semmire sem jók az alapjátékban.
Ezekben a dolgokban (ballisztika, sebzés, stb.) lesz valami változtatás?
köszi a választ elõre is!
GOOBY, pls
D9
Játszottál-e a METRO 2033-al?<#wink>#wink>
Szégyenszemre csak most kezdtem el, éppen a könyvtárban járok...
A S.T.A.L.K.E.R. a szívem csücske, de ez a világ is percek alatt magába szippantott.Imádom a pályák közti introkat, bárcsak hagytak volna nagyobb bejárható tereket, legalább a felszínen!
A játék elõtt olvastam el Dimitrij Gluhovszkij könyveit (2033,2034).
Bár a játék nem követte szorosan a regény cselekményét, de néha így is felcsillant a szemem, amikor ráismertem egy-egy helyszínre, karakterre.
D9