S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dez0wave
megjegyezném a moddb oldalunkon van rengeteg új kép, és most 1 héten át minden nap elrejtünk 1 újabb képet a moddbs galéria képeinek kommentjei között. 😊

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

PhantomAss
ez így van, teljesen hûen visszaadja az "elhagyott ruszki laktanya" /katonai létesítmény stílust. A Bakony tele van ilyenekkel, az épületek, jármûvek, de még a növényzet, fák is stimmelnek. Egyszerûen ilyennek kell lennie

GOOBY, pls

két különbözõ játék két különbözõ atmoszférával és látványvilággal. Nem mondtam én sem hogy rossz a FC3, most is azt nyomom, viszont a S.T.A.L.K.E.R. világának megjelenítéséhez tökéletes az xRay motor, még ha lenne is mit csiszolni rajta.
Loál János
Egyetértek.
A FC gyönyörû lagúnás/szigetkés tájaihoz tökéletesen passzol a harsány, világos színû, élettel teli képi világ, de ugyanez igaz a S.T.A.L.K.E.R. radioaktivitás sújtotta, mutánsokkal, és lepusztult épületekkel teli, hátborzongató, de mégis csodálatos anomáliákkal tarkított látképére.

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

tutituti
fc3hoz illik,sõt!
nem leszólom azt a grafikai engine-t,csak azért xray-re azt mondani hogy nem szép még mindig eléggé fura.

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

Teljesen rendben van a látvány még mindig. Inkább nézek ilyen szineket mint szétblurozott szét HDR-ezett FC3 vagy akármilyen grafikát

<#eljen>Pontosan ezt a látványt várom el a Zónától. 😊

D9

tutituti
azért egy far cry3 motorjával megnézném a stalkert,valszeg kiégne a retinám a kéktõl meg a zöldtõl.

A GSC anno azért csinálta ilyenre a motort hogy a komorságot mutassa nem pedig hogy tûéles a fa odújában a mókuscsalád bajsza..
Egyébként aki ezekre a képekre azt mondja hogy régmúlt annak ajánlom az ofotert.hu-t 😊

használd.....

D9

grebber
Senkit nem megbántva részemrõl inkább az elavult szót használnám!

Next PC upgrade: 2022

http://www.dezowave.com/shot-93/

Eszméletlen..., lehidaltam... <#eljen><#worship>
Ez egyszerûen: GYÖNYÖRÛ!!!!

D9

Ja, nem árt,ha az ember a fél szemét a többieken tartja.(Azt, amelyik a céltávcsõbe néz.) <#eljen><#nevetes1>

D9

Vagy távcsövesen keresztül nézhetném a posztoló õr kobakját... 😊

Bárcsak már ott állhatnék abban a kapuban.... !!!! <#nevetes1><#finom>

D9

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

tutituti
igaz,és annak is van moddb-n oldala,bár asszem ott eléggé le vannak maradva.
Én szavaztam arra is😄
Meg még vagy 20 játékra

mcmoha
Csak mert elotte az SGM modrol volt szo. 😊

Hálás köszönetem a linkekért és a a gyors válaszért is<#nevetes1>
tutituti
hát ez a topik neve 😊

mcmoha
Lost Alpha-ra gondolsz. 😊

tutituti
Ja és Tessék szavazni Moddb.com-on a modra!!!

tutituti
A mod

Érdemes végigolvasni elõször.

magyarítás

Elvileg ez a legfrissebb amint GReddy csinált.

Sziasztok.
Örömmel találtam rá erre a fórumrészre,nem tudtam,hogy van<#hamm>.
Kipróbálnám ezt az SGM módot,nem tudna engem megszánni valaki a mód és a magyarítás linkjével esetleg?
tutituti
Az se kis munka és használtam tehát a köszönet jár!😊

az SGM modot nem, csak a magyarítását 😄
tutituti
TE csináltad az SGM-et?

Fogadd gratulációmat!
nagyon jó mod

Igazából nem ismerem, csak a nickjét: LeoDelux PH! fórumon.
Köszi! <#vigyor0>

D9

Jó a referenciád, szerintem Dezodor fel fog kérni!
Köszönet a segítõ társadnak!!!
(Azért megnevezhetnéd!? <#wink> )

D9

Köszi 😊 Bár csak az SGM 1.7-et csináltam egyedül, a 2.2-höz már volt egy segítõtársam is mert gyakorlatilag az egész SGM modot újra kellett fordítani. Mindenesetre én felajánlottam a segítséget Dezodornak, ha kell besegítek, ha nem akkor nem 😄
Vannak történések, amik egy életre "eltárolódnak" az emberben, szerintem ez is az volt. <#wink>
Kipróbálom majd azt a mod-ot is, tudom, hogy bízhatok az ízlésedben. <#nevetes1>
Remélem, hogy Te is részt veszel a LA magyarításában! Az SGM-ben nagyot alkottál!!!<#eljen>

D9

Devv
Respekt! <#taps>
Amúgy épp a napokban kaptam elõ megint a SHOC-ot de nem tudom milyen moddal nyomjam... OGSE 0.6.9.2 R2-t próbálgattam meg ZoA-t. ZoA-ban tetszik a tárazás megoldása, baromi jó lenne ha 100%-osan mûködne (pici bugok vannak benne de semmi komoly), kár hogy nem terjedt el az a mod.
Lehet, hogy ez a többszöri végigjátszás "mellékhatása". <#nevetes1>

Talán a kelleténél "kicsit" jobban rá vagyok "gyógyulva"... <#alien>

D9

Háhá nagy pillanat lehetett 😄
Szép 😊

Nekem ha fegyvert szegeznének a fejemhez, akkor se ugrana be egyetlen taktus a stalkerbõl... sõt eddig az se rémlett hogy volt benne egyáltalán zene 😊

Ukrajnából rendeltünk árut pár nappal ezelõtt...
Ma érkezett meg a kamion..., látom, hogy a szélvédõ egyik sarkába egy sugárveszélyre figyelmeztetõ matrica van ragasztva. (Felcsillantak a szemeim.<#nevetes1> ) Elõször nem mertem szóba hozni a S.T.A.L.K.E.R.-t, nehogy hülyét csináljak magamból...
Ekkor megcsörrent a sofõr mobilja, ez volt a csengõhang:
http://www.youtube.com/watch?v=ao16a0EZseE
Odaköszöntem neki: Zdravstvuj Stalker!
Kikerekedtek a szemei..., kézfogás helyett egymás hátát lapogatva vigyorogtunk. <#smile>
"Él" a S.T.A.L.K.E.R. , jó nap volt a mai! <#eljen>

D9

tutituti
Misery nagyon jó szerintem.
Az oroszok állatok mod téren,csak sokszor oly bugos hogy a játék/mod élmény rovására megy.
Ezt eléggé patchelik én ezt ajánlom míg nem jön ki a lost alpha és a smrter mod.
Szerintem ez a kettõ durran akkorát hogy sokan leporolják a dobozt vagy a steam libraryt-!

Szerintetek melyik a legjobb mod ami kész van? 😊 Mind1 hogy melyik stalkerhez de ami a legélvezhetõbb és legtöbb újdonságot nyújtja?😊 Továbbá szerintetek melyik résznek a multija a legjobb? 😊
reméljük hogy lesz annyira jó, hogy nem kellesz modolgatni, csak játszani vele és élvezni 😊

kastil
Na az zsir. és #79-re?

dez0wave
Persze, úgy mint a többi, ez is be lesz csomagolva db formátumba, kell majd egy db unpacker hozzá (a már kintlevõ toolok ki tudják tömni, teszteltük), utána lehet szerkeszteni a dolgokat. Tervben van még 1 friss sdk build kiadása is, de ez nem megerõsített még.

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

kastil
Moddolható lesz, mint az alap játékok?

Sajnos nem volt 7.62-es, mert akkor egy fejlövéstõl megfeküdt volna az enemy...<#nevetes1>
Ha nem is hal meg a találattól, a lövedék (becsapódáskor) leveri a lábáról.Akkor is, ha golyóálló mellényben van!!

D9

PhantomAss
nekünk is az volt még sorkatona koromban 😊

de amúgy mintha a játékban lenne 7.62-es fegyver is, bár lehet rosszul emléxem

GOOBY, pls

Bizony, jön a Last Light.<#eljen>

@mcmoha
Nekünk AMD-65 volt, nagyon szerettem!<#smile>

D9

mcmoha
AK-ban en is csalodtam de aztan rajottem, hogy amikor en voltam katona (baromi regen) akkor meg 7.62 volt a kaliber, a jatekben meg az uj 5.45. van.
Egyebkent valamelyik FAQ-ban irtak, hogy nem valtoztatnak a balisztikan.

PhantomAss
nagyon jó játék, a múltkor meg is vettem a steamen kemény 2 euróért 😄
jön a folytatása is nemsokára amúgy!

@Dez0wave,
várom már a játékot én is 😊 Nagy stalker fan vagyok, az összes részt végigvittem egy csomószor. Egy valami nem tetszett az alapjátékban, az AK változatok sebzése (egy tár az ak-ból alig volt elég egy katona ellen, meg az a szórás...én 3 évig voltam szerzõdéses katona, elég jól ismerem az AK változatokat, de a játék sajnos meg sem közelíti a valóságot ilyen téren. Olyan érzésem van hogy az AK addig jó amíg nem találok másik fegyvert.)Persze ezen lehet vitatkozni, de én gyengének érzem. Ugyanígy a pisztolyok, kb. semmire sem jók az alapjátékban.
Ezekben a dolgokban (ballisztika, sebzés, stb.) lesz valami változtatás?
köszi a választ elõre is!

GOOBY, pls

Lesznek-e hasonló "homemade" fegyverek a LA-ban, mint a Volt Driver, vagy a Helsing?

D9

Dezodor Mester!
Játszottál-e a METRO 2033-al?<#wink>
Szégyenszemre csak most kezdtem el, éppen a könyvtárban járok...
A S.T.A.L.K.E.R. a szívem csücske, de ez a világ is percek alatt magába szippantott.Imádom a pályák közti introkat, bárcsak hagytak volna nagyobb bejárható tereket, legalább a felszínen!
A játék elõtt olvastam el Dimitrij Gluhovszkij könyveit (2033,2034).
Bár a játék nem követte szorosan a regény cselekményét, de néha így is felcsillant a szemem, amikor ráismertem egy-egy helyszínre, karakterre.

D9