S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Asus P5K, E8400, 8GB DDR2, HD6670, BENQ G920WL
Erre tud valaki valami megoldást?
Win8.1Pro
Next PC upgrade: 2022
r2_anamorphicLFfactor 1.
r2_dhemi_count 5
r2_dhemi_light_flow 0.1
r2_dhemi_light_scale 0.2
r2_dhemi_sky_scale 0.08
r2_dhemi_smooth 1.
r2_dof -0.400000,1.500000,600.000000
r2_dof_enable on
r2_dof_kernel 4.
r2_dof_sky 0.
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Egyébként én DX10-ben játszom szóval ilyen gondom nem lesz 😊
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Kerestem de nem találtam semmi igazán hasznosat, csak hogy ne keressem az optionsban a detektort😄 "A: There will be detectors, but they will only help to get in the anomaly zones."
PS3 Slim 160Gb AsRock Fatality z87 Killer|Core i5 4570S|CM Hyper 212|ASUS GTX 760 DCUII OC|8GB DDR3 1600MHZ| FSP Aurum Pro gold 750w|
Dezo azt írta tán a face-n, hogy mindenképp érdemes kikapcsolni, mert a hang hiánya mellett néha crash-t is okoz (a legtöbben Fox megmentése körül találkoztak vele), egy hiányzó csont miatt. Nem vicc, ebben a játékban (az eredetiben is) a fizika és sebzések igen részletesen ki vannak dolgozva, az egyes testrészeket alkotó csontokig lebontva.

Anno a stalkert végigtoltam, nem maxon mert nem volt gépem hozzá. nagyon bejött de ez most szó szerint sokkol. Beszippantott kb. 20 kemény percet játszottam. Egybõl felment.
Asrock b85 i5 4570 8gb MSI N650Ti TF boost a gép. Kellemesen fut.
Az biztos hogy hétvégén nem fogok aludni 😄DD
Gratula a modhoz, jók vagyunk mi magyarok.
Mindenkinek jó játékot.
Dezodor, gratulálok, ez olyan lett (így fél óra játék után), amilyenrõl anno álmodoztunk, még amikor a Priboy Story-t szerkesztetted gõzerõvel. Hol lehet titeket támogatni?
Másodszor:
Azért két standard S.t.a.l.k.e.r. "hiba" megmaradt itt is, igaz mindkettõ pár perc alatt orvosolható: A karakter szemmagassága valahol a többiek torka környékén van, azaz túl alacsony a fazon. Illetve az idõ - nekem - kicsit túl gyorsan telik még így is, hogy 10-rõl 7-re vettétek az egyik értéket. Én belõttem 5-re mindkettõt, remélem semmivel nem fog összeakadni.
Harmadszor:
Amit nem tudok: a fõmenüben a LA Options nálam üres, ha "megnyomom", nem történik semmi. Ez ilyen, vagy nálam hiányzik valami? Windows 8.1.
Illetve itt lejjebb írta valaki, hogy a látható lábak kikapcsolhatók. Hogyan? Nekem annyira nem tetszenek, inkább kéne a lépéshang...
Le a kalappal a kis csapat elõtt tényleg átgondolt letisztult játékot kaptunk. A grafika pedig döbbenetes az elsõ 2 órám csak a tátott szájú bámulással telt! Nálam faszán bugmentesen fut így nem panaszkodom! (nincs atomerõmûvem) Amit feltudnék róni neki az ennyi év alatt el nem készült magyarosítás! Nem egy profi fordító csapatunk van szerintem ki lehetett volna nekik adni a file-okat. De ez már csak szõrszálhasogatás a részemrõl.. Mindenkinek jó játékot kívánok!
r2_ls_bloom_kernel_b <0.010 - 1.000>0.010 - 1.000>
szerintem ezzel probalkozzatok, lost alpha meg csak most telepul nekem de anno shocban mintha ezekkel értem volna el ilyen égboltot
az opendll-rõl szedtem le egy msvcp120.dll fájlt és cseréltem ki a lost alpha/bins mappában levõre,utána egybõl indult,3 reinstall után.
mint ahogy ntex javasolta de semmi változás. Valakinek valami ötlet?