stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    #912
    Pares:
    Miért akarod őket leölni mikor nem az a feladat? Naná, hogy kinyírják cserébe Fox-ot. A karaktered azért lett odaküldve, hogy tárgyaljon, nem azért, hogy gyilkoljon.

    Az ok amiért nem téged támadnak azonnal ha rájuk lősz az meg annyi, hogy ők irányodban nem ellenségesek. A viszonyuk nullás, csak a te viszonyod az ami negatív (tehát ők számodra ezért vörösek, nekik viszont te a térképen sárga vagy). Támadni azután fognak csak ha eléggé lerontottad a viszonyt velük. Ja és ők nem banditák, ők a SIN tagjai. Később majd találkozol még velük. Ha ezeket a srácokat kinyírod annak lehetséges következménye, hogy mikor majd a fogságukba esel akkor simán kinyírnak (nem lesz harc, leütnek, aztán csak egy lövéshangot hallasz majd és game over).

    ataaa:
    Simán vissza tudsz menni harc nélkül. 2 út is vezet be illetve ki oda/onnan (egyik az alagút, a másik az alsó részre visz ki a lezúzott faluhoz, közel a Cordon-ba vezető átjáróhoz) és feladatokat is kapsz tőlük.

    A cuccod meg ott van a Veles melletti polcon középen egy ládában (kék láda). Még csak keresni sem kell.

    rtcwtzs:
    Ugye nem viszed tovább a 1.30001-es mentéseidet miután feltetted a 1.30013-at (meg ugye nem a korábbi, amúgy hibás patch-elt játékra toltad rá a jó patch-et hanem frissen telepített játékra)? Ha igen akkor készülj fel néhány olyan hibára, ami megakasztja majd a továbbhaladásodat, ugyanis a save game-ekben rengeteg információ elmentésre kerül amik egy része megváltozott a patch-ek között így hiába keresné majd a program a save-ben megtalálható adatot az új patch applikálása után ha egyszer nem lesz a megfelelő helyen vagy értéknél, így jönnek a fagyások. A saját érdekedben jobb ha elölről kezded a játékot, biztos ami biztos alapon.

    A lámpa meg azért merül le piszok gyorsan mert a használati ideje a játék aktuális FPS értékéhez igazodóan fogy. Minél magasabb az FPS szám, annál hamarabb merül le az elem. Szóval kivételesen az a jó ha a játékban alacsonyabb az FPS szám. A patch előtt sem volt gond a játék sima futásával, de a patch óta jelentősen simábban megy, érezhetően folyamatosabb, magyarán jóval nagyobb az FPS szám. Ez sajna a játék engine-jének egy hülyesége, hogy a lámpa élettartama (ami 35000-es értéken áll, tehát real time majd egy órán át kéne tudjon világítani) ennyire leesik ha magas FPS számmal megy a game.