stalker.jpg

A Lost Alpha egy önállóan futtatható és ingyenes rajongói mod, amely főként a Shadow of Chernobyl korai verzióiból átemelt, felújított elemeiből épült fel.

Legfrissebb elérhető verzió: 1.4007 Director's Cut

A játékról: [Moddb.com] - [1.4007 változás lista]

Letöltés: [Part 1], [Part 2], [Part 3], [Part 4], [Part 5], [Part 6] vagy [Torrent]
  • SaGa Jr
    #891
    ataaa:
    Az a ruhától független, hogy lő rád a röppencs. Ott a kopter lőni fog rád mert ez van neki kiadva parancsba (meg ennek kell történnie). Azért kell kocsival menekülni mert úgy elég gyorsan elérheted a megadott kilépési pontot. Ha gyalog menekülnél jó eséllyel széttépne rakétákkal meg géppuskával a kopter (ezt majd később a mocsárban élesben is lehet tapasztalni a sztoriban).
    Nem megoldhatatlan úgy sem (kocsi nélkül) a menekülés de jóval nehezebb. Persze le is lehet szedni az égről a helikoptert (nagyjából egy tárnyi AP lőszert kell beleereszteni úgy, hogy minden lövés találjon - szóval ne automatára állított AK-val sorozzátok mert úgy a lövések többsége mellé fog menni).

    A számkombinációt a megfelelő dokumentumból lehet megtudni (bekerül a PDA-dba is csak vissza kell olvasni). Mondjuk a kód az pont rossz lesz. A 38 akárhányas kód nem ezt az ajtót nyitja majd. Ehhez a helyes kód a 5271 ha emlékezetem nem csal, csak sikeresen felcserélték a leírásban a mod alkotói (a korábbi, patch előtti állapotban másik ajtóhoz volt rossz kód megadva a doksikban).