S.T.A.L.K.E.R. - Lost Alpha

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Prince of Máté
ma 27 éve...

mcmoha

"Cognovi naturam rerum. Lord's countdown made the world. Truly your's Donda"

"Dez0wave szerintem elõször moddb-re dobja ki ha kijött és második útja ide vezet.
Csak õ a megmondhatója de ahogy írta,már csak csiszolnak rajta mert nem akarnak bughalmaz modot kidobni" 😊

Valaki tud új infót? 😄
mcmoha

http://www.nuclearflower.com/highres21_jpg.htm

D9

Ennél lebilincselõbb,... elgondolkodtatóbb oldalt még nem láttam a "neten" !
elenafilatova.com

D9

tutituti
+ ma jött egy rakat kép Dez0wave jóvoltából mivel az elmúlt napokban volt 6 éves a S.T.A.L.K.E.R. frencsájz 😊

A Sólyom Végveszélyben a férfiak Titanic-ja. Posztapok/zombie addict

A viccet félretéve, már alig várom!!! <#finom>

D9

Az idén megjelenik..., vagy nem...
De az biztos!!! <#nevetes1>

D9

Nesu
Kössz a válaszokat ...
igaz már nem emlékszem ,hogy mekkorát csalódtam mert a legizgalmasabb része kimaradt a megjelenéskor ...
erre viszont kíváncsi vagyok ...

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

tutituti
Dez0wave szerintem elõször moddb-re dobja ki ha kijött és második útja ide vezet.
Csak õ a megmondhatója de ahogy írta,már csak csiszolnak rajta mert nem akarnak bughalmaz modot kidobni

scomcomputers
2020!

* Scomcomputers the future of computing!*

Nesu
facca !, mikor kapható ?

Repülök ,hogy Éljek Élek ,hogy Repüljek ! Akkor örökre ... !Ólmot minden vörösbe ,had legyenek jó nehezek !!! [img]http://wotlabs.net/sig_dark/eu/nesuten/signature.png[/img]

mcmoha

Beleolvastam a PH fórumba, remélem, hogy lesz L.A. magyarul is! <#wink>

D9

Szerintem Dezodor Mester, és csapata ezerrel dolgozik, ezért nincs idejük ide írogatni... (remélem <#nevetes1> )
A Moddb-n vannak új képek!!!!

D9

Valaki valami új infót tud? 😊Nagyon nagy a csend ^^
Hát nagyon süti lett az új videó, mit mondjak ha kész lesz a játék, szabadság, infúzió, katéter s a kedves barinõt beiratom zongora leckére addig se kérdezket, "te most mit csinálsz" <#mf1>
KranaZoli
Köszi! <#worship>

Ott a link YT-ra. 😊

AsRock Z77 Extreme4 | Intel Core i7 3770K | Kingston HyperX Fury Blue 32GB 1600MHz DDR3 | MSI GeForce® GTX 1070 GAMING Z 8G | Kingston 352GB SSD | XFX XTR Series 650W | 24MP57VQ-P IPS 24" | Windows 10

tutituti

mcmoha

Loál János
<#gonosz1>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

mcmoha
<#smile> <#eljen>

k0trapali
Hahahaha 😄 én is bólogattam és mosolyogtam! <#nyes>
tutituti
jó kis cikk volt.
Ahol sûrûn bólogattam az ez a rész volt:"végig is vittem vagy tízszer, mint ahogy kb. mindenki."

dez0wave
nini, egy interjau a pcgurunál: http://www.pcguru.hu/pcguru/hirek/fuggetlen_magyarok_s_t_a_l_k_e_r__shadow_of_chernobyl_lost_alpha_interju

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

mcmoha

A videók, képek alapján már simán kiadható állapotban van a cucc, remélem nem húzzák sokáig
Elvileg a Happy New Year videó után adják ki. Legalábbis szeptemberben még errõl volt szó. Remélem ezt tartják is, ha jól tudom már csak a bugtesztelés megy szeptember óta
mcmoha
Az iden biztos. <#idiota> Bocs de ennel pontosabb info egyelore nincs. <#zavart1>

elõreláthatólag mikor lesz ebbõl vmi ?

mcmoha

tutituti
Beza,mindenkinek Boldog Új Évet!

mcmoha

Képzõdményekben, és kalandban gazdag Boldog Új Évet Stalkerek !!! <#pias>

D9

Dj Tommy
Jó ez a videó.
Régen játszottam a S.T.A.L.K.E.R-rel, de úgy látom eljön az újrajátszásnak is az ideje, ha kijön ez a mód.<#eljen>

80,90's music & Hand's Up Music lover. TommyX Video Edits/videomixes http://www.youtube.com/user/VjTommyX

Nesu
Gratulálok a sikerekhez és a csodás modhoz !!!

mcmoha

Elvileg leállították a projectet, mert a GSC feloszlott vagyis valami gubanc volt náluk, de dez0wave szerint nem törölték csak leálltak vele bizonytalan idõre. Stalker sorozat elvileg az oroszoknál van vagy lesz csak, úgy tudom. SMRTER mod-nak egyelõre csak a 0.41-es verziója elérhetõ, ez túl sok plusz tartalmat még nem ad hozzá a játékhoz, bugot annál inkább. A készülõ 0.45-ös már sok plusz területet is fog tartalmazni, 2 éve készül már a mod, de még mindig nem tudni mikor fog megjelenni. Viszont a LA mellett ezt várom a második leginkább.
Helló!
Bennem is felmerült pár kérdés. Valaki tud vmit stalker 2-rõl?Hallottam vmilyen stalker sorozatról.Lehetséges ez? 😊 Továbbá S.M.R.T.E.R. prypiat mod jó? 😛 (Amíg nincs kész L.A. vmit játszani kell ^^)
Shield
Sziasztok!

Épp mostanában járt az eszemben hogy újra el kellene kezdenem a STALKER-t. Régebben nem fejeztem be, jobban mondva csak szinte az elején voltam. Ha jól emlékszem mind a három részhez (kieg.)-hez meg vannak a patch-ek, magyarosítások, de ezek a mod-okat nem ismerem. Single-hez vagy multihoz van, esetleg ha valaki kicsit bõvebben kifejtené, megköszönném.

mcmoha
<#eljen>

k0trapali
Karácsonyi akció a Steam-en!
S.T.A.L.K.E.R. Bundle
grebber
Gratula! Errõl van valami komolyabb magyar leírás ,hogy mit ad a játékhoz mik változnak stb.

Next PC upgrade: 2022

Loál János
<#eljen><#eljen><#eljen>

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

dez0wave
Mire hazaértem ünneplésbõl egy hatalmas meglepetés fogadott, megnyertük a MOTY 2012 Most Anticipated mod of 2012 díját, 18200 modból elsõk lettünk \o/

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/features/moty-players-choice-upcoming-2012

Nagyon jó érzés, és most készülünk is 1 kis videóval, nem naggyal, mivel az majd jön januárban, ahogy minden évben szokott lenni...

S.T.A.L.K.E.R. : Lost Alpha

tutituti

Sziasztok!
A Priboi Story-hoz van magyarítás?
Keresgéltem, de nem találtam. <#nemtudom>

D9

tutituti
hú meg is találtam egyet ha azt Guest néven publikáljátok😊