Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
Kosz :)
Mindig is sarga volt az alapszine a Morrowind HQ es az Oblivion HQ-nak is, sot a korai eshu-nak is (a design minden esetben egy pergamenre/scrollra utalt, sajnalom, hogy azt a designt nem tudom rahuzni mar az oldalra, a Morrowind HQ tiz evvel ezelotti kinezete tetszett a legjobban eddig), csak amikor elszallt a teljes cucc mindenestol, es ujra kellett kezdeni a nullarol, akkor kapott kekes kezdetleges valamit a Skyrim HQ fagyos, telies, kekes szinvilaga miatt.
Most pedig, hogy a PAX hirei miatt neztem a honlapokat a vilagban, rajottem, hogy rohadt gagyi volt a regi honlap. Oke, a belbecs szamit, nem a kulcsin, de akkor is megerdemli a magyar kozosseg, hogy nezzen ki valahogy az oldal, ha mar van egy par "hulye" aki probalja osszeszedni a TES dolgait :). Viszont tulbonyolitani sem akartam, hogy minden mozogjon, villogjon, linkek legyenek mindenhol, stb - mert az meg atlathatatlan - ugyhogy a vegen lett ez. Meg par aprosagot majd valtoztatok rajta, ha kozeledik az ESO premier, de egyelore igy marad :)