Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS
MAGYAR SZÖVETSÉG
-
A penz meg hagyjan, tobbet is kifizetunk sokkal ertelmetlen dolgokra. A p2p/sub modellnek az a legnagyobb veszelye, amelyet az SWtOR-ban is lathattunk, vagyis hiaba jatszanak vele sokan, de ha csokken az elofizetok szama a kezdeti nagy roham (es elso ingyen honap+havi elofizu) utan, akkor a sajto es a gamer kozossegek "bukasnak" aposztrofaljak, es onnantol elkezdodik egy onbeteljesulo, a sajto es a haterek altal gerjesztett folyamat, amelybol nehez a visszaut.
Mert a mai vilagban, ha valami nem no, hanem stagnal, vagy urambocsa' csokken, akkor az rossz es segitseg helyett meg inkabb rontani, szidni, kritizalni kell. Nem csak a jatekvilagban, hanem a sportban (egyszer nem nyered meg az aranyat, csak az ezustot, es veged), gazdasagban, stb. Ezert is ongyilkossag elofizetessel probalkozni az ESO eseteben, szerintem is. Inkabb legyen GW2-hoz hasonlo b2p, aztan ha akarsz par extrat, vagy guberalsz par gemet/coint, vagy veszel kemeny penzert. Meg en is kb annyit koltottem gemekre, es az igy kivalthato extrakra (inventory, karakterslot, stb) a lustasagom miatt, hogy siman befizettem annyi penzt, amennyit a fix havidij mellett fizettem volna. Es nem csak en vagyok ezzel igy :)
Van meg ido, sok minden valtozhat, nagyon remelem, hogy jol atgondoljak.