sybbf8.jpg
Hivatalos oldal :: Hivatalos facebook :: elderscrolls.hu :: Tamriel Történelmi Tudástár :: Magyar guildek @ ES HQ
TÖRLÉSRE KERÜLŐ HSZ-EK: TROLL, OFF, SPAM, FLOOD, SZEMÉLYESKEDÉS, KÖZÖSSÉGBOMLASZTÓ VISELKEDÉS

MAGYAR SZÖVETSÉG

ELDER SCROLLS ÚTMUTATÓ

• PiszkosFred
    There will absolutely be large-group PvE activity in the game, but we’re not ready to talk about those systems yet.

Ne ertsd felre, de ezt olvastad? Mert ebbol kiderul, hogy se TE, se EN, se SENKI nem tudja, mi fog az ESO-ban pve endgame contentnek szerepelni. Viszont ELHANGZOTT, hogy LESZ ilyen. Ezert addig, amig nem tudjuk, mi az, ne temessuk.

Nem lesz klasszikus 2 tank, 5 healer, 18 dps kotelezo fix setup raid, heti resetekkel, fix dropokkal, mint a wowban. Open beta ota wowozok, minden contentet ledozeroltam a pandakig (pandaknal meguntam, es lettem kazuar lfr), elveztem a raidek minden percet. Nagyon nagy bulik voltak, mint egy penteki sorozes, csak sor helyett epp egy sokkezu-soklabu-nagygonosz bosst utottunk, illetve o minket, heti harom alkalommal, fix 8-11 kozott este, amelyre neha akkor is elmentel, ha nem volt kedved, de muszaj volt.

Hozzateszem, a jatek SZOLO pve tartalomra es MASS PVP-re van kihegyezve, aki raidelni akar pve szinte, ne biztos, hogy jo ajton kopogtat. A fejlesztok a terveikkel ellentetben tesznek bele ilyet is, ahogy fenti mondatbol is latszik, de mindez csak extra, nem az ESO fo profiljakent.

Ha wow-tot utanzod, az a baj, ha nem, az a baj... El kellene mar donteni, mi a jo megoldas. :)