Assetto Corsa (és EVO)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Azt se tudtam hirtelen mihez kezdjek 😄
mulli1986
Mondjuk 2:40-nél szerintem ez elég g*ci dolog volt, hogy nem engedett el....

SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!

Elrajtol a GT3 Bajnokság! <#vigyor>

ami Rátok vár:

- 0-24 elérhető nyílt gyakorló szerver
- nagy mezőny, korrekt és kultúrált résztvevők
- kezdők és profik is találnak magunknak ellenfelet
- köridők automatikus rögzítése a nevezés a prekvalon
- 9 futam a résztvevők által megszavazott pályákon
- izgalmas nyeremény
- setup-ok és hotlap-ok a fórumon
- részletes versenyzői statisztikák
- dedikált szervergép és profi szervezőcsapat
- köztes heteken GT4 Bajnokság azonos pályákon

Infók és jelentkezés itt: Masters GT3 Bajnokság

Gyertek és próbáljátok ki magatokat a nyílt gyakorló szerveren! <#wink>

Utoljára szerkesztette: neilszab, 2018.02.01. 20:02:40

LeWyTy
Megoldottam. A steam játékvezérlős beállításait kikapcsoltam és most jó. Azt nem értem hogy miért zavart be ha nem állítottam el semmit.<#fejvakaras>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Nincs esetleg még 1 játékvezérlőd bedugva/beüzemelve? Nekem pl a kormány úgy van beállítva a corsában, hogy ő az első és ha elfelejtem hogy üzemel egy gamepad akkor a kormány már a második helyre kerül és pontosan ezt csinálja, mindenhol működik csak ott nem ahol már az autóban ülök!
LeWyTy
Ez lenne a gondom... hogy tudom kideríteni hogy mi kavar be?

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Valamilyen program esetleg nem kavar be (pl. VGA-hoz, vagy alaplaphoz)? Nálam pl. a Thrustmaster TARGET GUI-ja pontosan ezt csinálja.

LeWyTy
Egyébb jellegű kérdés mielőtt felgyújtom az egészet a f****mba.... help pls.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A kib@szott g29 másnál is csinálta már azt hogy mindenhol jó csak a játékban nem reagál semmire? Mármin a menüben megvan a visszajelzés, a windows játékvezérlős cuccban is látom hogy jó... még a driver is jó és friss.... mellesleg tagnap jó volt. Most meg már az agyfasz kerülget hogy minden jó, csak a játékban nem reagál semmire. Nem csak az Assettoban hanem másban sem semmiben.

Utoljára szerkesztette: LeWyTy, 2018.01.28. 00:13:34

Szabi

"Nulla tenaci invia est via"

JUVEfun
köszönöm

az emberek 1%a élvezi azt amiért a maradék 99% megdolgozik...

TeeBeee
1. Igen. A boxból kimész és a képernyő jobb oldalán előhozod az applikációs sávot, majd kiválasztod a térképet.
2. racedepartment.com regisztrálj és csemegézz, rengeteg hasznos app, pálya, autó.

JUVEfun
Ja és még vmi : van hozzá F1 mód ( ha igen : hol)

JUVEfun
sziasztok.
egy kis segitségre lenne szükségem (nem rég vettem meg ) :
1. kilehet tenni a képernyőre a pálya térképet ? ha igen , hol és hogyan ?
2. autóbeállitásokat vagy ahhoz ötlteket hol találok ?
Előre is köszönöm a segitséget
(még egy online ,hogy és hol lehetne gyakorolni ? )

lac coo
THX !

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

macleody
Na te vén trotty, boldog szülit <#vigyor>
lac coo
Koszi 😊

Alexease
BUEK! Vagyis HBD! 😊
Nagy a pofám, másfél évvel fiatalabb vagyok <#mf2>

lac coo
<#mf1>

Egyetértek <#eplus2>

lac coo
Koszi! Most mar veszesen kezdek oreg lenni...😊

Isten Éltessen <#wave>

KRi2
Historic szellem jegyében tervezünk egy nívós, kihívásokkal telitűzdelt, rögös, ám mégis könnyed, korhű bajnokságot szervezni a GTR-Masters keretein belül. Régi szivar alakú formula1-es kocsikkal, a Ferrari 312/67-el, és a Lotus 49-el elevenítenénk fel az 1967-es évadot. Bajnokság indítása elött tökös, tisztes mezőnyt szeretnénk összegyűjteni. A két autó közti egyensúly, és a kivánt tapadáshatár megtalálásában is segítségeteket kérjük. 3 tesztfutam első állomásaként egy gyári pályát választottunk, Imola-t. Ne a pálya betanulásával kelljen bíbelődni, koncentrálhassatok a kocsikra, és a gumikra.
Az első 3 tesztfutam nyílt és ingyenes, most lehet kipróbálni a szörnyeket. Most lehet elborzadni, vagy kedvet kapni a gépészkedésükhöz. Aki szeret kormányozni (oda-vissza, nem, de), szereti a pedálokat használni (blip, blop, powerdrift, félgáz, heel&toe), és utálja a műanyagot, annak itt a helye!
Ha nem rettensz el a kihívásoktól, hogy a siker nem jön könnyen, a bukás a fejlődés velejárója, hogy időt és energiát kell valamibe fektetni hogy sikeres legyél benne, akkor gyere, és tedd próbára magad!

Infók: http://www.gtr-masters.hu/tema/6487

lll l ll lllll l lll ll

b-type
😊

&#8221;~Alonso, Lewis is behind you. ~I don&#8217;t want to hear that!&#8221;. videók: http://www.dailymotion.com/b-type

Velo Citta pálya Brazíliából:

https://drive.google.com/uc?id=1jHlK-Vsv-k6F7cmUtOyyL2rZB-k4akDI&export=download
tjoe
Nicki Thiim kipróbálta az AC-t.

De hová tűnt Damon Hill?!

lac coo
Nem lehet .

Sziasztok

olyat lehet csinálni assettoba hogy serveren legyenek ai ellenfelek?
haver megvette és kis ökörködésként ki akarnánk próbálni hogy együtt megyünk de nem emberek ellen

Ez is e-sport lett: eROC

Újabb orosz pálya: Redring

Volt már egy verzió belőle, de ez frissített, megfelel a valós környezetének.

https://yadi.sk/d/5ZV3yjjwvcgLv
Ez volt, most már jobb😊
Megnézem, köszi
TeeBeee
Most már értem / értjük miről beszélsz. Így nekem is a speed sensitivity ami beugrott. Annak teljesen bal oldalon 0.00-n kell lennie a csúszkán.

Tehát te fogod egy bizonyos szögben a kormányod, gyorsítasz a játékban meg tekerődik visszafele? (A kerék is?)

Ezt úgy hívják sebessgéérzékeny kormányzás, speed sensitivity.

Azért kell, hogy ha gyorsaban mész akkor egy pici kormánymozdulatra ne mozduljon be hirtelen a kocsi.

Minden játékban az az első hogy kikapcsolom, ha nem billentyűzettel megyek rajta. De sokszor akkor is ha azzal megyek. Pl Dirt4-en sokkal jobb anélkül billeltolva is.
Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2018.01.04. 20:08:05

De a kezem a kormányon van és tartom az íven, nem engedem vissza. A virtuális pilóta mégis tekeri vissza. Sok éve vezetek tudom, hogy mi a vissza térítő hatás, nem erről beszélek. Amikor elindulok és teljesen alászedett a kormány ( az igazi és a virtuális ) kissé növelve a sebességet, a virtuális pilóta vissza tekeri a kormányt ( pedig én még mindig tartom alászedve ) . Ez így szerintem nem normális, és jobban nem tudom körül írni
Pedig ez így reális, úgy hívják, hogy "kormány-visszatérítő hatás".

TeeBeee
Bocsánat, de nem tudom felfogni mi a baj. Ha a való életben alászeded a kormányt és elindulsz és a kezed nincs a kormányon akkor a te autód ugyanazon az íven megy körbe körbe?
Egy normális autón magától középre fog húzni és a végén akár még egyenesen is fog menni. Kivéve egy extrém kerékösszetartásnál.

Üdv. A való életben én mozgatom a kormányt, ha kitartom neki megyek a falnak. Arra gondoltam, hogy kitekert kormánynál a játék saját magát vezérli én nem mozgatom a kormányt mégis jön vissza. Beb@szna ha az autóm döntené el merre megyünk
TeeBeee
A való életben is idegesít? 😊
A kormányod driverében lehet van középrehúzás állítás, de ha a játék így van megírva ahogy fizika órán is tanultuk akkor nem biztos hogy sikerül enyhíteni.

B.U.É.K Amikor gázt adok koppig tekert kormánynál elkezd vissza tekeredni, ez sebesség függő. Nem lehet ezt kikapcsolni vagy állítani rajta? Nagyon idegesítő! Üdv
lac coo
Szerintem erdemes, pont erre valo, hogy ahol gyengebb, erosebb a kormany ott valtoztat rajta, felulirja.
De szerintem keress kesz lut filekoat, azok jobbak szoktak lenni.
A kormanyszog ize ez meg tuti nem normalis..

macleody
Buék evribodri.
Fanatecnél is érdemes megcsinálni ezt a lutgenerátoros bizbaszt? Valahogy nem találom a megfelelő beállítást a kormányhoz. Már le kellett vennem 50%-ra az FFB-t, de így meg alacsony sebességnél alig van visszajelzés. Nagy sebességnél meg tökre felkeményedik a kormány. Ja és az normális, hogy pl. Lambonál 360°-ot fordul a virtuális kormány, de a Fana meg körbeforogja a 900°-ot? Ráadásul 180° után pont ellentétesen húzza az FFB a kormányt.
lac coo
BUÉK !

Bilster Berg:

https://drive.google.com/file/d/0BwrXnFswp6WJZ0dldzFBTFQ2NnM/view
2 orosz pálya, túraautókhoz nagyon jók 😊

NRing:
https://yadi.sk/d/CA0UgiCF3E2sri

Machkovo:
https://yadi.sk/d/29-PUHBL3PRLuV
Megvettem mindkettőt (rfactor2, assetto), egyelőre az előbbit sikerült kipróbálni, ott a multiban magának leszedi a modot és a pályát, ami tök jó, nem kell baszakodni a patch-csekkel. Kellően nehéz, de gyakorlás révén szokható. Első körök után élvezhetőbb a vezetés, mint a CM-ben volt. Mindig is a szimulátorokat szerettem, évek óta nem nagyon játszottam már, és hiányzott egy kis versenyzés. Köszönöm a tanácsokat btw 😊
Köszi. megvéve😊
TeeBeee
Nem tömöm a zsebüket ergó nem használom a szar játékukat! Így értettem. 😄