42876

banner
  • sertrex
    Na ez tényleg nagy durranás. Lesz egy jó Blancpain GT bajnokság. Talán újra kedvet kapok a GT3-hoz.
  • goldboy
    Szerintem attól hogy hivatalos Blancpain játék még bármilyen autót bele lehet pakolni, csak ez a vezér vonal, erre húznak majd
    karrier meg e-sport részt.
    A Raceroom is hivatalos WTCC játék, mégis van benne mindenféle...
    de egyébkét Massarutto előtt megint leborulok, zseni mindkét góré:)
  • TeeBeee
    Én baromira örülök, jó hírek ezek.
    Lehet, hogy ez tényleg egy mini AC2, de akkor az is lehet, hogy párhuzamosan futtatja majd a két játékot. A blacpain licenszelt, évről-évre megújúlhat dlc formában akár, az AC2 meg majd nem tartalmaz GT3-at...kitudja.
    Profi húzás volt ez....a gt3 a legnépszerűbb az AC-ban, ők meg ott vannak a pályákon mindig, rengeteg a kapcsolat.
    Viszont most realizálódik bennem, hogy a gép fejlesztés már nem húzható sokáig :(
  • GPx8
    Ha már Unreal engine, akkor végre lehet benne majd lőni is???
  • Alexease
    Az AC2-hoz, meg ha el is kezdte (volna) 1-2 eve, a teljes ujrairas miatt (grafika), meg kellene 2-3 ev, amire "vegleges" lenne. De sose lenne olyan kinezetre, sebessegre, tudasra, portolhatosagra stb., mint egy celszerszamnak fejlesztett Unreal engine. Innentol az hosszu ido lenne. Az AC-szeru megjelenes kerdeses, az egyszerre dobozos kiadas problemas.

Ez ismet profi Kunos huzas volt.
    Mig a tobbiek "benaznak" (ISI/S397, SimBin, SMS), megint beletalaltak a tutiba. Az AC kicsit "kifulladt": "elfogytak a DLC-k (mar csak "lehuzas" jelleguek lehettek volna, leszamitva a palyakat), a valodi fejleszteshez meg alkalmatlan az engine (napszak, idojaras, realroad).
    Ezzel a programmal innentol boven kihuznak meg 1,5-2 evet, es ugy, hogy nepszeruek lesznek, jon a bevetel, es folyamatosan tesztelhetnek egy "uj" engine-t, amire 2-3 ev mulva kiadhatnak egy valoban kibovitett AC2-ot.
    Es ha az ACC is kihuz 2-3 evet, ahhoz is johetnek DLC-k, az is bevetel:D
    Ennel jobb megoldas nincs:)
  • unrealnoise
    Az a munka, amit ebbe beleölnek, akkor sem vész el valszeg. Nem kell szerintem ragozni, jó lesz ez.
  • Axtros
    Szerintem is ez egy AC2 előtti "teszt". A GT3 széria a legközkedveltebb verseny a szimulátorosok között, ebben mondjuk sok újdonságot nem fog hozni, csak a kivitelezésben. Az Unreal Engine jó lehet, mondjuk nem tudom, hogy valakik valamikor is írtak-e rá konkrét szimulátort, de biztosan műkődni fog. Ha pedig bevállik, és maga a game is elfogadható eredményeket hoz - üzletileg is - akkor erre már rá lehet építeni egy teljes AC2-őt. Vagy, ha nem is rá, hanem ebből tovább fejleszteni, hisz - valjuk be - az már semmi más, mint tartalom bővítés.
    Meglátjuk a jövőt, én szukrolok nekik.
  • csucsuminator
    Nyilván eddig sem cáfoltam,hogy érti amit csinál,csak most elsőre kicsit furcsának tűnik,hogy rengetek munkát beleölnek,aztán minden elemét átépítik a jövendőbeli AC2-be több tartalommal stb, ez a sim meg él kb 1 évet aztán kuka.
  • b-type
    tudja ő hogy csinálja, eddig is jól csinált mindent
  • csucsuminator
    Viszont ha ez egy előzetes AC2 ahogy mindenki fejtegeti,kikerül ez a sim, majd utána x idő elteltével kijön az AC2 ami ezeket tartalmazza plusz autókkal, akkor végül ők fogják ezt kinyírni, nemde?
  • unrealnoise
    Ez nekem túlképp "AC2", nem csalódtam. :) Sőt, erre ahogy olvasom,, nézem abszolút vevő is leszek... Odapörköltek most elég sok embernek. Sőt, jobb is ez, mint egy fapados AC2. :D
  • Tomsteel
    Június 22-24 Misano a sorozatban, ott fogják először bemutatni, tehát előtte biztos nem kapunk semmit.
  • Tomsteel
    Pár kép:
  • Alexease
    SimBin-ben mar regen nem bizom:D
  • lac coo
    Hat Simbinben inkabb biztam, hogy villant valamit ezzel az enginnel....Nemhogy Kunos a semmibol ! :))
  • Jackal
    Az baromi jól tud kinézni ha ráfekszenek rendesen. Talán a fizikát is jobban tudják implementálni. Nekem is úgy tűnik hogy egy mini AC2 készül hogy megnézzék mennyi buktató van az UE4-el.
    Aztán csak át kell rakni a pályákat kocsikat ha beválik.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.02.21. 15:38:46
  • csucsuminator
    2019 május 28 AC2? :)
  • Alexease
    Kicsit hatbaszurtak a SimBin-t (vagy ok pocsolnek szokas szerint), lenyegeben meghuztak azt, amit ok terveztek egy ideje (Unreal engine):)
    Bar nem konkurencia, ok tartalom vasarolgatos, kicsit jatektermi szinten toljak.

Ez valoban meglepetes volt es "bator" huzas. Igy ha lesz egyszer AC2, lesz elotte meg boven beveteluk (foleg hogy hivatalos, jol promozzak nekik, kint lesznek a versenyeken stb). Plusz nem kell az uj engine irassal szarakodni, ezzel "lesztesztelik" es az AC2-hoz mar full-os cucc erkezhet, mar "csak" a fizika, realroad es egyeb szimes dolgokkal kell foglalkozni.
  • Tomsteel
    Az is fontos szempont, hogy valószínűleg új adatokkal és számításokkal gyarapodnak például gumit, futóművet, aerot illetően, ezt is hangsúlyozzák a weboldalon.
  • b-type
    pont erre gondoltam, a legnépszerűbb kategóriának csinálnak hivatalos játékot, nincs benne bukta..

Ja és ha lesz pontos HunRing...azt már csak vándoroltatni kell.
    Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.21. 15:30:57
  • GPx8
    Lehet már tőteni???
  • Tomsteel
    Én is azt érzem, hogy ez egy tapogatózás a második rész előtt, (nagy anyagi rizikó nincs, ilyen háttér-támogatással) hogy addigra minden elem megfelelően működjön mikor oda átemelik őket.
  • lac coo
    Ne zavarjon hogy a jelenlegi szerverek 8o%-a most is GT ;)
  • GeriDoc
    "Szerintem inkább egy állomás az AC2 felé félúton, ami megrendelésre, jópénzér' készül, és egyébként nagyon ígéretes is lehet."
    Ebben lehet realitás.
  • GeriDoc
    Hát egy sorozattal az is kuka lenne. Még a legnagyobb fanok is mennek más autóval, sőt más szimmel is. Szimezéshez szerintem kevés. De az is lehet, hogy csak a hivatalos versenyhétvégéken lehet majd elindítani, úgy elég lehet.
  • Joex22
    Szerintem arra gondol, hogy nagyon "dobozos" szaga van, mivel - feltehetőleg - az összes pályával és autóval fog megjelenni, amihez nem igazán tudnak DLC-zni és DLC-k nélkül nem is nagyon szokás agyonfejleszteni a játékot megjelenés után. (max hibajavítások)

Persze 1-2 évet még megélhet (új pályák, új autók / festések), de ez is évenként kb. 1 tartalom update.

Szerintem inkább egy állomás az AC2 felé félúton, ami megrendelésre, jópénzér' készül, és egyébként nagyon ígéretes is lehet.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.21. 15:23:42
  • Tomsteel
    Bajnokság pályalistája

Lesz végre lézeres Hungaroringünk?
  • lac coo
    Gt autok, szkennelt palyaval miert lenne kuka ?
    IR kuka ? Plussz itt meg idojaras napszak is van....
    Egy komplett GT jatek azert tud utos lenni....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.21. 15:21:32
  • GeriDoc
    Fel lehet fogni AC2-nek is. A kérdés, hogy ez lesz az új (régi) koncepció, hogy bajnokságonként/versenyformánként külön-külön játékot adnak ki? Nem igazán értem. Ezzel így 2-3 bajnokságot végigcsinálunk, aztán kuka? Olyan 4-5 hónap van benne. Vagy lesz hozzá DLC más autókkal? Az akkor nem a hivatalos játék. Nem értem.
  • b-type
  • lac coo
    Azert fu alatt eleg rendesen odarakott a tobbieknek Kunos, foleg ha egy jofele online felulet, szerver stat stb is lesz melle.....
  • Joex22
    Azért jobban jártunk mint mondjuk egy Nintendo switch AC bejelentéssel :D
    Vagy valami gyengébb esportos cuccal. Ugyan nem AC2, de lesz benne izgalom bőven.
    Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.21. 15:15:14
  • csucsuminator
    The most accurate circuits

Thanks to Laserscan technology, every official circuit is recreated with the utmost accuracy: all curbs and details perfectly fit their real counterparts to grant a gaming experience as faithful to reality as possible.

Immersive single player experience

Career, Championship and Free Play modes offer a complete and customizable gaming experience, also thanks to the tutorials and progressive aid levels that allow you to tailor AI opponent difficulty and vehicle stability control to your abilities. The Special Events will allow you to gain a first-hand experience of the most noteworthy real-life Blancpain GT Series challenges.

HIGH-LEVEL HARDWARE COMPATIBILITY

Assetto Corsa Competizione ensures full compatibility with a wide range of peripherals from gamepads to professional steering wheels.

Motion capture for realistic animations

Motion capture technology is used to create the animations of mechanics and drivers in an even more realistic fashion, and guarantee a high level of player engagement during races, pit stops and driver changes.

Realistic weather conditions

The Blancpain GT Series includes competitions of different durations, from Sprint 60’ races to the famous Spa 24H Endurance race. Assetto Corsa Competizione will give players the opportunity to compete in different moments of the entire 24-hour arc under a dynamic weather system thanks to a highly realistic graphical reproduction of weather conditions and visibility.

Utoljára szerkesztette: csucsuminator, 2018.02.21. 15:13:06
  • GeriDoc
    Oda van írva, hogy in-game.
    Utoljára szerkesztette: GeriDoc, 2018.02.21. 15:09:47
  • Tomsteel
    Tud így kinézni az UE4, kérdés fog-e. :)
  • lac coo
    De a video az gondolom nem ingame, igaz ?
  • Joex22
    igen, de még az early access-ben nem

mindenesetre AC-szerű játék + online ranking nem rossz kombó :)
  • lac coo
    Nem baj jo az.
    Jol ertem hogy pilota ertekelos rangsorolos okossag is lesz ?
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.21. 15:06:02
  • Tomsteel
    Na ez igen, Simbin most tényleg aggódhat. :) Ugyanaz az engine, wow!
  • GeriDoc
    De nem itt. Új játék. Assetto Corsa Competizione, unreal enginnel.