42876

banner
  • Fehercsoki
    Toolokat meg pályaszerkesztőt nem is kell csinálniuk, mivel az alapból jár az Unreal Engine-hez.
  • barcalaci84
    az szuper mert Kunos azt is mondta h ha valaki tud bele moddolni, akkor hajrá... nem állnak útjába..
    viszont azt ne várja senki h tool-okat csinálnak , meg pályaszerkesztőt ,meg leírásokat , tutorialt stb...

nem a felvásárlás hatása , hanem h még mindig kis csapat és örülnek ha a játékot sikerül megcsinálni , mert gyakorlatilag 0-ról kell mindent csinálniuk , egyedül a fizikai motor amit át tudnak hozni , a többit kvázi előröl kell kezdeni , meg kitalálni hogyan is fog működni:)
  • Fehercsoki
    Nem lesz mod támogatás, ez már biztosan a felvásárlás hatása, hiszen az Unreal Engine nagyon könnyen moddolható...
    Utoljára szerkesztette: Fehercsoki, 2018.03.03. 10:38:43
  • mumus70
  • goldboy
    ACC FAQ
  • KRi2
    AI-ra visszatérve. Ebből a videóból azért kiderül hogy az AI miért olyan amilyen, milyen megkötöttségeknek, szempontoknak kell megfelelnie.
  • Betyarkoro
    Lejjebb kell venni az FFB erősségét.

Ha állítottál minimum FFB-t akkor azt is.

Próba cseresznye de mindenképpen az FFB erősségén kell állítani.
  • alma2
    emlekeztem a regebbi idokrol, amikor meg indult az ac, hogy ezzel szorakoztunk (srs) simraceseries.com ami egyertelmuen magyar erdekeltsegu. ( ne mar milyen nagy az atlageletkor nezve a dijatadot)
    Most neztem a versenyed, hogy tele volt kulfoldivel, mondom ne mar, hogyan.
    aztan ezt dobta ki a google srs-re: simracingsystem.com. Nem tudom melyik volt elobb, de nagyon ugyes nevvalasztas volt valamelyik reszerol...

• barcalaci84
    21 nevező volt emlékeim szerint. De hét eleje volt, így szerintem volt aki már q-n rajott h gyakorolni kell még kicsit :)
  • alma2
    Eleg lett volna ugy belinkelned a videot, hogy pont 33:35-tol mutassa csak, a lenyeg ugyis ott van:)

13-14 indulo volt csak, vagy csak annyit mutat egyszerre az app?
  • acsati
    Sziasztok!
    Kérhetnék egy kis segítséget kormány beállításhoz?
    Egy Logitech Driving Force Pro kormányom van és olyan furán reagál az autó a kezem alatt. (pl. ha elengedem egyenesben a kormányt, elkezd jobbra-balra imbolyogni)

Leginkább ilyen normál, nem a legerősebb autókkal körözgetnék. (nem az f1 és hasonlókkal)
  • barcalaci84
    a 6 órás SRS jó móka volt :

• Solt
    Szájtépésben, nyávogásban, trollkodásban biztos... :)
  • arty
    túl jó vagy (vagytok), azabaj :)
  • sertrex
    Lassan el kellene felejteni ezt a néhány programozóval milyen nehéz Kunosnak, mert...
    Egyrészt mikor kilépsz a játékból, akkor láthatod a nem kevés emberből álló stáblistát... teljesen mindegy, hogy kűlsősök vagy belsősök.
    Másrészről a Kunos Simulationi-t felvásárolta az 505 Games, így már az ő felelősségük, hogy hányan dolgoznak a játékon.
    Szóval, a néhány emberes független kis stúdió, ma már történelem. Az ACC-t már mindenképpen ennek fényében kell nézni.
  • Tyuki80
    Millió meg egyszer át lett ez beszélve..itt is és máshol is.
    Nem jó offline..
    Arra más kell..
    Ez nem jó.
    Ez onlne jó.
  • unrealnoise
    Tyuki80:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Szerintem kritizálhatom a cuccot, mert minden AC tartalmat megvettem szinte, és bizony, korábban a netKarért is fizettem. Ez építő jellegű kritika. Mert amúgy bizony rohadtul szeretem az AC-t. Minden hülyeségével együtt. Plusz erről szól a fórum, vélemények ütköztetéséről, megosztásáról. Nem arról, hogy mennyé' jáccá mássa'!

TeeBeee: jaja, de pl ez a járgány több pályán is rohadt lassú. :( De tudom, találkoztam már eléggé HC tempóval közlekedő járművel is, de hát ez így tré. Kinézek valamit, valamivel és ott versenyeznék. Ez ugye az offline cucc előnye, de nem tudok, mert rohadt lassú. Most komolyan ott tartunk, hogy keresnem kellene mást, ami elég élvezetes és még kihívás is van benne... Kösz, nem, inkább tényleg rF2 és Automobilista, amíg nem jön az ACC.

barcalaci84: jaja, ezt beszéltük, ott sokkal egyszerűbb dolguk van/lesz, remélem ez meg is látszik majd. pCARS 2-nél is ez van, kiszámíthatatlan melyik járművel milyen AI ellen érdemes tolni...
  • barcalaci84
    az biztos h van ahol nagyon gyenge az ai , valahol meg wr időket fut..pályánként , autónként teljesen eltérő a kép...
    látszik h ahhoz már túl sok tartalom van (egy ilyen pár fős fejlesztőcsapatnak) az AC-ban h rendesen kiteszteljék , belőjék az AI-t minden egyes pályára , autóra...

ACC-ben egész jó esély van rá h jó lesz mert gyakorlatilag egy féle autót kell belőni 10 pályára+ az időjárási változókra
  • Tyuki80
    Akkor játsszál mással!
  • TeeBeee
    Az AI tényleg nagyon gyenge, és nem is igen sikerült ezen javítani az évek alatt. Az ACC-nél ha nem újít be pár programozót akkor nagyon fel kell kötniük a gatyát. Gondolom a blancpaint-t mindenki kipróbálná egy jó karrier módban.
  • unrealnoise
    Iszonyat béna az AC. Mentem Laguna Seca-n egy gyors versenyt. Mondom megnézem, hogy muzsikál az új pálya az új processzor alatt. Abarth 500 Assetto Corse , 100%-os AI, és bár nem végeztem a verseny élén, szoknom kellett a járgány, simán leggyorsabb kört futottam, default setuppal, nulla gyakorlással. Tragédia, játszhatatlan... Ennél minden szimulátor jobb offline játékra... Nem elég, hogy nem elég okos az AI, de még rohadt lassú is... (És most ne jöjjön nekem azzal senki, hogy így meg úgy online a tuti), nekem offline játékra kellene, és bizony elég kellemetlen, hogy az AC, amit folyamatosan pofozgattak és elég nagy sikernek örvend, még mindig csak itt tart... Ez kritikán aluli...
  • PacsutaTibi
    Nincs ilyen mod.

Sőt ha jobban belegondolok rendes TCR autó sincs még hozzá...

A Seat Leon az csak a Tommy78 féle kupás verzió, azt fogják majd updatelni a közeljövőben a TCR verzióra.

Az Assetto Garage-nak van elvileg Hondája és Audija, de ezek talán fizetős modellek, nem találtam letöltési lehetőséget hozzájuk.

Rengetegen innenn onnan szednek modellek pl BTCC-s autókat és kinevezik TCR-nek......
    A CIRacesOnline készített egy TCR International series 2018 modot, amely sorozat ugyebár idén már nem is létezik... No de ebben a modban van Alfa és Subaru, de nem teljesen olyan a kocsik szélesítése mint igazából. Ebben a modban van kupás Seat, meg Audi S3, de az is a korábbi generációs BTCC modell... Valamint a Ford is onnan van... DE EZ is jelenleg privát mod... :S

Majd ha a pCars2-ből tudnak kiszedni modellt, akkor talán lesz egy szép Astránk assettoba.
    Bár a FM7ből is kivehető az pl a Toyota Avensis, mégsem cserélte le senki még a BTCC modban lévő Corollát......
    Utoljára szerkesztette: PacsutaTibi, 2018.02.25. 22:42:06
  • mumus70
  • SNTNL
    Sziasztok!

Létezik komplett TCR mod az AC-hoz? Ha igen, akkor honnan szerezhető be?
  • Adam Jonas
    "Kevin, that you know well for his great Minorating system is part of the Kunos Simulazioni team at work on ACC."

Ez a rejtély is megoldódott, hogy ki fogja csinálni az értékelőrendszert. :)
  • Betyarkoro
    http://www.racedepartment.com/threads/assetto-corsa-competizione-the-official-blancpain-gt-series-game-announced.147549/page-14#post-2692351

Itt összegezve van az olasz interjú.
  • Alexease
    Azert szarazon sem mindegy a gumizodas, koszolodas es a gumidarabok, kanyarokban es fektavokon eleg maceras ami nem idealis. De az is igaz, hogy azt ki kell autozni, kell hozza olyan auto es gumi is. Az AC "nem errol szol", ide "mindegy".

A kulonbozo autokat azert irhatta, mert fix idealis ivben gondolkodik. Normalis szamitassal (CARS2, iR, rF2) teljesen mindegy milyen autok vannak, ott generalodik (gumizodas, melegedes, kosz, szaradas stb.) ahol az autok mennek. De a tocsakra is igaz, pl. a CARS2-ben, ahol 15 auto latvanyosan felhuzza, szetszorja, szetvalasztja a tocsakat, ami aztan szep lassan visszafolyik, megtelik stb.

Persze, minnnel tobbet szamol valami, minnel tobbminden dinamikus, annal tobb az anomalia lehetosege. Az AC fel-statikus megoldasoknal egyszeruen meg lehet oldani sokmindent. Es igazabol ha valami mukodik, a jatekosnak tokmindegy mit csinal a hatterben elhiszi, jo az neki:)
  • lac coo
    Nem kell megvenni , meg lehet varni az egy ev fejlesztest is.....
    Amugy meg ket fele jatek van. Aki beismeri higy nincs kesz de kell a penz a tovabblepeshez mint az AC vagy tudja higy nincs kesz de kiadja letojja mint a PC...

Manapsag nincs is normalis jatek ea elkul !:))
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.02.22. 19:01:19
  • unrealnoise
    Hát ezt viszont nem ártott volna a trailernél is közölniük. Mármint az early access dolgot.

Amúgy engem ez viszont így már visszataszít kicsit. Kevés pálya, visszafogot, licenszelt tartalom, aztán early access? Amikor az AC egyébként sem hinném, hogy annyi idejüket elvette volna fejlesztés szintjén... Ezzel szvsz csak be akarják előzni a Simbint...
  • TeeBeee
    Lehet early acces, tech preview vagy demo mindegy nekem hogy hívja, de mikor azt mondja, hogy nesze itt a full verzió akkor az ne legyen már 0.9.1 hanem egy büdös nagy 1.0 ami az is marad, merthogy kész. :D
    A licensz miatt kicsit "dobozos játék" hangulata van....de lehet csak én beszélem be magamnak.
  • Krunky
    Marco interjú, esetleg ha van aki tud olaszul és meghallgatná, írhatna pár sort a lényegről :)

https://www.motorsportrepublic.com/il-podcast-di-mr-intervista-a-marco-massarutto-il-nuovo-assetto-corsa-competizione/
  • Timbu
    Az a baj, hogy száraz pályán valóban nem észrevehető, hogy egyenletesen gumizódik a pálya teljes szélességében, vizes aszfalton azért már számít, hogy mennyi a tapadásvesztés, ha lemész az ideális ívről.
    Korábban azt is mondta, hogy azért is lenne nehéz ezt megoldani, mert a különböző autóknak nem teljesen azonos az ideális ívük. De ha csak GT lesz, így ez itt nem probléma.
  • Betyarkoro
    Benne van a hivatalos bejelentésbe valahol alul h nyár -> early access.

De valóban új cucc lesz és egyszer majd kész lesz. Gondolom hogy 1 év minimum early access. Ha vissza emléxünk akkor a ready to race dlc-nél mondta stefano hogy vissza vonulnak R&D-be. :D Valószínű azóta teljes gőzzel dolgoznak az early accessen vmi limitált contenttel.
  • barcalaci84
    Mert nyáron early accessben jelenik meg steamen
  • unrealnoise
    Nem a steames oldalra gondoltam, de mindegy. :)

Betyarkoro: Nem olvastam utána, de miért beszélt korai hozzáférésről? Ez tudtommal NEM az lesz. Ez egy kész, új produktum lesz.
    Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.02.22. 16:42:43
  • goldboy
    Szerintem kérdezzük úgy, ki az aki nem fog?
  • arty
    egyrészt cégnél tiltott, másrészt nem hiszem h a steames oldalon kint lenne, hogy jön-e konzolra... (eladásoknak jót tenne, de kis fejlesztőként azt is értem, ha csak egy platformra koncentrálnak)
  • Betyarkoro
    Nah újabb infó morzsa:
    http://www.racedepartment.com/threads/assetto-corsa-competizione-the-official-blancpain-gt-series-game-announced.147549/page-10#post-2692022

Gyakorlatilag teljesen új játék lesz ezek szerint. Az említett fizikát is hiába hozzák át mivel később már "direct evolution"-ként emlegeti. Szal azt is elég jól át alakítják.

Kunos NG+-t kezdett viccesen fogalmazva. Fogták a tapasztalatot amit eddig össze szedtek és újra kezdtek kb mindent 0-ról.

Ki fog befizetni early accessbe?
  • unrealnoise
    Jelenleg nincs róla szó, de ezt láthatod te is a hivatalos oldalon (PC Steam). Majd ha kész lesz PC-re, kihozzák arra is idővel gondolom. Mint sok minden mást is mostanság.
  • arty
    ACC jön konzolra is vagy oda csak az AC "GOTY" lesz?