43022

| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
Egy BMW/Merci/Audi arabol mindig lehet venni ket "normalis" autot;) De ezek szandekosan vannak tularazva, ilyen is kell, mert sokan vannak, akiknek tul konnyen jon, tul sok penz, igy azoknak is el kell tapsolni valamire, le kell toluk huzni valamire;)
Meg ha nyernek is a Lotton, elvbol meg akkor sem vennek ezek kozul semmit sem;) -
Hogy úgy mondjam, bármely BMW-ről is van szó, azért pénzért, mindig találok szebbet jobbat :) -
Te jó ég ez valami eszméletlen élethű!
-
Nekem tetszik ez a bímer, oké, nem egy szépség:D de szvsz
iszonyatosan élvezetes lehet vele túraautózni, kanyarogni, rallizni..
Kisebb kanyargósabb pályára sokkal jobb választás
lehet mint pl. egy 5-ös.
Viszont jöhetne egy NSX, GT-R vagy valami más japán csoda is. :D
-
Azert a BMW-k nagyresze eleg jo, de ez valoban szarul nez ki:D Nem is ertem, kiad egy ilyenert 8-15M forintot?!?! Annak k*rv*sok felesleges penze van:) Ha mar valaki BMW-re veri, akkor ennyiert vegyen egy 3-as coupe-t vagy egy olcsobb 5-os sedan-t. Annak tobb ertelme van. Bar aki ennyi penzt ad egy autoert, az valszeg nem normalis/atlagos berbol-fizetesbol el, igy hozza is csaphat meg nehany millat;)
Termeszetesen mindenki magabol indul ki, igy en is;) Mivel en 2.5M (ket es fel) hitelt vettem fel a lakasra, 30 (harminc) evre, igy szamomra erthetetlenek ezek az arak egy szaros autoert:DDDDDDDD -
az csúcsfény, oldalsó oszlopnál meg a felni tetején is olyan. mondjuk nekem teljesen rendben van, leszámítva hogy csúf ez az autó, mint a legtöbb bmw :)))) -
Az nem biztos, hogy elsimitasi problema. Lehet hogy kulon van modellezve a lokharito a tores miatt (jo lenne) vagy csak a bump-map vs. csucsfeny adja ki szerencsetlenul a dolgot. -
Hátsó lökhárító teteje a lámpa előtt, csomagtartótető oldala. Nincs ezzel gond, minden játékban vannak ilyenek, csak a reklámképeken nem szoktak szerepelni. Az biztos, hogy ez a kép eddig a legcsúnyább amit kiadtak. -
A mai fiataloknak kifinomult a latasa, kifejezetten elsimitas erzekeny:) A legtobbszor, az elso velemenyek egyike egy jatekrol, a "rece" :)
De azoknak, akik 13/14"-os, monochrome zold monitoron es/vagy fekete-feher Junost TV-n kezdtek az ipart, 320x240-es felbontasban, 16 arnyalattal, tokeletesek ezek a kepek:) Igy nekem is:D -
Mutasd már meg, hogy hol nem látsz te élsimítást. -
Interjúból:
Arról van információd, hogy mekkora lesz a gépigénye a szoftvernek?
Egyelőre nincsen! Annyi biztos, hogy nem fogja támogatni a Windows XP-t, de nem törvényszerű, hogy DX11 videókártya kell a futtatásához… DX10-ben is működőképes lesz a szoftver, jelenleg ezen is dolgozunk. -
Hát 0 élsímítás meg low-res textúra, szóval indokolatlan a csak DX11. -
paj01 #186 Hát ha belegondolsz már kint vannak a gyártók a 3. generációs dx11-es kártyáikkal, lehet, hogy ami már csak dx10et tud el se bírja ezt a jatekot. -
Igazából nem tudom, de nagyon meglepne ha csak DX11-ben menne. Az eleve bukta, azért sokan használnak DX10-es kártyát . -
Engem meg az izgatna a programmal kapcsolatban, hogy mintha ugy olvastam volna, hogy csak DX11 tamogatasa lesz, DX9/DX10 mar nem?! Errol tudni mar valamit?
Bar most egyaltalan nincs gepem, de talan egy alaplap cserevel kesobb meguszom (±10E Ft), de egy uj videokartya mar tuti nem fer bele. -
Az auto valoban ronda;) Ez a sedan-nak kinezo coupe nagyon gazos:/ A regi 3 ajtos teljesen jo volt. -
Mi a ronda a BMW-s képben ? :)
Leszámítva, hogy az a BMW eleve ronda és kissé fura színe van ... -
Az utobbi 2-3 evben ujrairtak az egeszet, vagyis hozzanyult egy kicsit;) Elrontani talan nem fogja;) -
Kunosnak ffb, fizika készen van. Ha a netkaréhoz hozzá sem ér akkor is üti a jelenleg piacon lévő szimeket ezen a téren. Sőt én annak örülnék ha nem is nagyon bántaná, mert még elrontja. Szóval ha felépít pár pályát autót már toppon van. -
ez a bmw-s kép csöppet tényleg ocsmány lett. mármint a külsőnézetes. -
Elvileg még 2012ben, de még egy videó sincs róla, csak ezek a képek. -
Ezt mikor is adják ki ? Jó lenne már végre valami ütős szimulátor újdonság :) -
Szépen kidolgozott a belső
-
Nem érdekel a BMW és az sem, hogy ki mennyit költ rá. -
Meg veletlenul sem azt velemenyezed, hogy „nulla forintbol” liszenszeltek egy BMW-t:/ -
0 élsímítás, low res textúrák:S:S -
-
Az új képek amiket facebookra raktak fel valami hihetetlen ocsmányok:S Olyan konzolos hatása van:S (pedig csak PCre jelenik meg nem?) -
jöhetne már valami videó is. Vagy béta :D
-
s a többi -
Debilon #167 hát, lehet VGA-t kell majd cserélnem :( -
-
-
Ezek eleg jok!:) -
-
-
Igen, a magazinbaN :) -
GPx8 #159 -ban? ;) -
Az AutoSimSport egyik szerkesztoje kiprobalta a cuccost, cikk a magazinba.
http://issuu.com/autosimsportmediallc/docs/autosimsport_v6i2_march2012/1
-