Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
AI gumi szaradas taktika tapadas, ez a lenyeg enelkul semmit nem er .
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Summer 2018
Ha kijön ez a cucc, akkor meg mindenki esőben fogja nyomni.
Tuti vétel, az fix. Ezt a csapatot támogatni kell.
A Simbin is 2018-ra igérte a hasonló vmijét. De arról azóta sem volt semmi infó, azon a néhány fotón kívül.
Teszem hozza abban tok igaza van , hogy senki nem hasznalja. En szeretem a vizet , mindig is bejott, de online felnek tole az emberek mint a tuztol ! 😊)
Gondolom valodi realroad meg nem lesz? Igy majd azt is "felesleges" lesz az AC2-ig😊
Aztán már ott game a fiókban, csak tesztelni kell még pár hónapig.
De tök jó hír, főleg a Hungaroring. (->...) 😊
Marcel discordon: "Mit jelentettek be ami nekünk nincs? contentet leszámítva"
Szal ők még nyeregben vannak. 😄
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én pont most "váltottam". 16 GB DDR4 Ram, i5 8600k proci, meg ASROCK Z370 Extreme4. Egy vagyon volt, de ezzel szvsz nagyon sokáig kihúzom. Eddig egy i3 4370-es volt a gépben, beletehettem volna egy i5 4590-et, ami szintén sokáig elég lenne, mezei 1080p-s felhasználásra, de VR-ra is kellene előbb utóbb a vas, aztán beruháztam. Még egy ütős GPU kellene, bár ez a 1060-as nvidia sem olyan gyenge vagy rossz, de remélem normalizálódnak az árak. Feljebb már nem nagyon mehetnének...
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.02.21. 18:38:28
fasza... <#szomoru1>#szomoru1>
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Nem veszlek továbbra se komolyan. Ne örülj!! by sertrex
Ezert toporgok egyhelyben, mindent cserelni kell😉 Talan a haz maradhat, de az sem biztos. Persze, penzem sincs, de az a legkevesebb😄
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A probléma, hogy az amúgy sem túl olcsó hardverek árát a köcsög bányászok még fentebb tolták.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
karrier meg e-sport részt.
A Raceroom is hivatalos WTCC játék, mégis van benne mindenféle...
de egyébkét Massarutto előtt megint leborulok, zseni mindkét góré😊
Lehet, hogy ez tényleg egy mini AC2, de akkor az is lehet, hogy párhuzamosan futtatja majd a két játékot. A blacpain licenszelt, évről-évre megújúlhat dlc formában akár, az AC2 meg majd nem tartalmaz GT3-at...kitudja.
Profi húzás volt ez....a gt3 a legnépszerűbb az AC-ban, ők meg ott vannak a pályákon mindig, rengeteg a kapcsolat.
Viszont most realizálódik bennem, hogy a gép fejlesztés már nem húzható sokáig 😞
Ez ismet profi Kunos huzas volt.
Mig a tobbiek "benaznak" (ISI/S397, SimBin, SMS), megint beletalaltak a tutiba. Az AC kicsit "kifulladt": "elfogytak a DLC-k (mar csak "lehuzas" jelleguek lehettek volna, leszamitva a palyakat), a valodi fejleszteshez meg alkalmatlan az engine (napszak, idojaras, realroad).
Ezzel a programmal innentol boven kihuznak meg 1,5-2 evet, es ugy, hogy nepszeruek lesznek, jon a bevetel, es folyamatosan tesztelhetnek egy "uj" engine-t, amire 2-3 ev mulva kiadhatnak egy valoban kibovitett AC2-ot.
Es ha az ACC is kihuz 2-3 evet, ahhoz is johetnek DLC-k, az is bevetel😄
Ennel jobb megoldas nincs😊
Meglátjuk a jövőt, én szukrolok nekik.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Aztán csak át kell rakni a pályákat kocsikat ha beválik.
Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.02.21. 15:38:46
Bar nem konkurencia, ok tartalom vasarolgatos, kicsit jatektermi szinten toljak.
Ez valoban meglepetes volt es "bator" huzas. Igy ha lesz egyszer AC2, lesz elotte meg boven beveteluk (foleg hogy hivatalos, jol promozzak nekik, kint lesznek a versenyeken stb). Plusz nem kell az uj engine irassal szarakodni, ezzel "lesztesztelik" es az AC2-hoz mar full-os cucc erkezhet, mar "csak" a fizika, realroad es egyeb szimes dolgokkal kell foglalkozni.
Ja és ha lesz pontos HunRing...azt már csak vándoroltatni kell.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.02.21. 15:30:57
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type