42876

banner
  • barcalaci84
  • RepeszElek
    Xbox-on nem találom.
  • El Gigante
    Menüben ki lehet kapcsolni a kormányt! A többi kameranézetben nem tudom mutatja e!
  • RepeszElek
    Sziasztok, figyi már.
    Nekem az a belső kamera tetszik a legjobban a játékban mikor a kormányt is mutatja mivel többet látok a műszerfalból.
    Egyszerű a menü de nem zárom ki hogy béna vagyok.
    Jól látom hogy nem tudom kikapcsolni hogy ilyenkor ne mutassa a kormánykereket,?
    (mint mondjuk a project cars-ban)
  • b-type
    Nem csinálok videót, leszrom :))
    De
    DRM mod és Charade qva jó párosítás ingerküszöbtől függően, nekem a Lancia jön be, a 'gyengébbik'. Egy élmény boncolgatni vele a pályát.
    Egyfelől nagyon jó a pálya, remek érzés rajta elpattogós, régi autókat vezetni mint a régi C csoportos autókat, Sauber-t, Mazda-t..vagy ezt a Lancia-t.
    Alapból én szélesebb tapadási határok között szeretek autózni mint amit a DRM ad, kicsit rFactor-s, de nagyon jó élmény, ritka az ilyen jó páros azért is írom.
    kikuplungolva persze.

A 4km-s pont faxa, gyorsan megtapasztalni.

Nem Sebring-s élményre kell készülni, inkább arra gondolok 'elpattogós' élmény alatt amikor megtanítja hol érdemes szűken fordulni még ha felülkormányzásra is kell készülni. mert ha gyorsan esel be akkor szélesen fordulsz és sok időbe kerül az öblös fordulás, ha meg mégis szűken tartod akkor eldob egy kis útegyenetlenség a külső ívre és detto öblösen fordulsz.
    ...meg kell fékezni, fineszes pálya.
    Utoljára szerkesztette: b-type, 2018.04.28. 11:16:34
  • mumus70
  • tonio2006
    Azért az elég furcsa hogy az összes textura PCarsból van. Nemcsak a skinek. De teljesen mindegy. Legalább van ilyen autó is csak még egy kicsit faragni kell.
  • sertrex
    Csak a skinek vannak a PC2-ből, a 3D modellt a Racing Rivals-ból emelte át. A Read Me.txt-ben ott van. :))
    Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.04.24. 10:44:51
  • tonio2006
    Acura NSX GT3 Project Carsból

Acura NSX GT3

Van hibája elég. Így találtam. De legalább most már tudnak kiszedni PCars2-ből modeleket. :D
  • neilszab
    WTCR felkészítő futam Nagy Norbival!

Rekordszámú magyar induló lesz most a hétvégi WTCR futamon, melynek a sikereihez mi is szeretnék hozzájárulni és segíteni a hazai versenyzőket a felkészülésben. Ezért most szerda este jól megkergetjük a Hungaroring-en a profi magyar pilótákat, egyelőre Nagy Norbi és Jedlóczky L. Márk már biztos induló, de Nagy Dani és Tassi Attila is lehet ott lesz a rajtrácson!

A részvétel NYÍLT, a gyakorló szerver 0-24 bárki részér elérhető, gyertek segítsetek megizzasztani a srácokat!

Infók itt: WTCR felkészítő futam
    Utoljára szerkesztette: neilszab, 2018.04.23. 18:54:40
  • sertrex
  • sertrex

• lac coo

• GPx8
    Sziasztok!
    EuroRing csak rFactor2-höz létezik, vagy látott már valaki AC-hoz is?
  • macleody
  • sertrex

• guftabi96
    Sziasztok!
    Van itt valaki, aki RX 480/580-nal játszik? (vagy akár 470-570-nel).
    Ha igen, ezekkel a beállításokkal tudna nekem pár benchmarkot futtatni? (esetleg felmenni egy Nordschleife trackday szerverre és ott mérni egy kört (fraps-szal vagy bármilyen más programmal, ami tud fps-t logolni)
    Előre is köszönöm!
  • Szabi #41417
  • b-type
    brutál képek
  • sertrex

• mumus70
  • mumus70
  • alma2
    Koszi, meglesem!
  • b-type
    mindkettőre igen, szeretem a pályát, akár bétásként meg is kaphattam volna, így is volt egy extra kérésem (egy olyan verzió csatolása ahol megmaradtak a magasabb gumik), de támogattam mert szép is jó is.
  • PacsutaTibi
    Ez a Kicevo-i katonai bázis. De nemtudom, hogy az új feljavított 2.0, vagy a régebbi verzió.
    Az új LETÖLTHETŐ a RaceDepartment-ről.

Viszont a videóban visszafele megy a pályán, így gondolom Btype támogathatta a készítőt, vagy valahonnan beszerezhető ez a verzió is.
    Hiszen aki támogatja, az kapja meg a fordított pályát és az őszi textúrás verziókat.
  • alma2
    Ezt melyik palya? Arra meg nem derult feny, legalabbis szamomra.
  • lac coo
    Jó megszivatott ez a gyökér gép, potyára vettem ramot, ha bedugom a lapba ugyanúgy nem indul ..:)
    Ha B slotokba van valami behal ...
  • b-type
    Nem tudom mennyit segít a döntésben, sztem megéri:

elvileg tudja a HD-t, a hang nem tudom mennyire jön át:

• b-type
    Ezzel bajnokságot kell indítani, valszeg azoknak lesz érdekes.
    Az első hogy ugye minden név fantázia név, ez érvényes a festésre is, minden márkanév az eredetire csak utaló fantázianév. Mindez egyébként nagyon magas minőségben.
    Az autók kidolgozottsága nagyon magas szintű, legmagasabb szintű. Az autók hangja nagyon rendben van. Az autók fizikája... érezhetően stílusa van, és két autó pedig szenzációs, a Ford Capri játékosnévben: Marod Aero :D
    Ez nagyon ász hangulatban és vezetésben.
    Valamint nagy kedvenc lett az RMT 1001 :D .. azaz a BMW 2002T Schnitzer-től.
    Ez az autó nagyon hangulatos, és elég játékos ahhoz hogy csak még egy kör, csak még egy kör csapdájába essél. Ez a két autó engem nagyon betalált.
    De összességében a csomagot érdemes megvenni, mert ezzel bajnokságot kell indítani szvsz, offolgatásra használni olyan mint fröccsözni valami óborral.
  • guftabi96
    Pár szót írj majd róla kérlek. Valami "demo"-t 1-2 autóval szívesen láttam volna belőle, hogy legalább el tudjam dönteni, hogy meg akarom-e venni.
    Ennyi év reszelgetés után illene jónak lennie, de ki tudja... 15 euro meg csak közel 5k.
    Egyébként Humble Store-ban akció van. Alapjáték 12 euro, illetve a dlc-k is akciósak.
  • b-type
    A mai nap a DRM-é:

• b-type
    ja, nincs nagy eltérés, de ez becsapós:

elvileg csak össze kell mozgatni a kasztnit meg a tengelyeket, és széthúzni a nyomtávot,..de én hagynám, és inkább gyúrnám a mod alapcuccait,..belülről egyébként szélvédőn a napvédő elég szemcsésre van hagyva, engem zavarna.
  • atiwrc
    Ez, talán nfs shift convert:
  • b-type
    Egyáltalán nem bonyolult áttenni egyik autó technikáját a másikba, de van azért pár buktató, első lépésként ki kell csomagolni a gyári autó data.acd-jét, és a mod autó data-ját is ha csomagolva van, innentől kezdve elég értelemszerű a dolog, a legvalószínűbb hogy egy az egyben áttéve is működni fog mert az autó tengelytávja remélhetőleg nem változott (ha igen akkor jobb a mod modellt újragondolni szvsz), Az autó grafikai modell pozíciójával lehetnek gondok azt kell pontosan illeszteni és kész, már évek óta nem mászok bele jobban, nálam(unk) szezon alatt pályáról pályára gyűjtöm az infókat a kocsiról és szezon között leadom, megcsinálják nagyjából, szezon előtt kapok egy elég nyitott setup-t ott beállítom magamnak az autót és kész (ezt csináltam a videós napon). Miután besütötték .data.acd-be onnan kezdve minimális állítási lehetőségem van az autón azzal megyek végig minden pályán.

Melyik az a hegyi Mercedes?

Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.04.05. 07:49:59
  • Gadfly13

Megkezdődött a jelentkezés a következő bajnokságunkra, és a korábbi tapasztalatok miatt esett a választás ismételten a Seat Kupára, de immáron egy újabb verzióval, ami nem más mint a TCR verzió. Kicsit erősebb és talán minden téren izgalmasabb mint elődje az EuroCup. Egy 5 fordulós bajnoksággal várunk mindenkit szeretettel! Izgalmakban gazdag, tartalmas szórakozást szeretnénk ismételten biztosítani mindenkinek.

További részletek: LINK
  • b-type
    :) Nagyon ritkán látom kívülről, ingyenes szerkesztővel csináltam ezt is nincs fent semmi komolyabb, külső replay meg sok hosszú rally pályán nincs, belül szoktam nézni a delta időt.
  • atiwrc
    Ha már belinkelted ezt a gyönyörű focust, csak az én szemem zavarják ezek az idóta "felpörgő felnik". Ott van egy gyönyörű 3d-s model és helyette egy lapot látunk, ráadául a lap formája még csak nem is próbál hasonló lennni mint amilyen formát felvesz a pörgő 5 küllő, sajnos a legtöbb rallys autón ez el van cseszve, de van 1-2 pályautó is aminél jobb lenne ha nem váltana, csak pörgetné a normál felnit amit álló helyzetben látunk....
    1. Valaki nem tudja véletlen, hogy hogyan lehetne kicserélni (fájl átírás, vagy akár a model módosításával akár), hogy egyáltalán ne lássam ezeket a felpörgő felniket?

2. Másik kérdésem lenne, hogy van egy szép talán asseto garage-os mercedes hegyi autó, aminek elég érdekes a fizikája sajnos :(, azt szeretném, hogy a gyári mercedes 190E fizika legyen alatta, ezt mennyire bonyolul megoldani? Illetve ennek a kérdésnek egy másik része lenne, hogy ha csak a motort szertném egy E30-ból átrakni az E36-ba az egyszerűbb lenne?
  • b-type
    Tavalyi autóm az idei szezonra frissítve, alapsetup beállításán harmadik körre már az egyéni legjobbon belül.
  • Adam Jonas
    Remélem megvan az a vicc, hogy a Kingston gyártja az egyik legjobb memóriát a piacon, és hogy az összes memóriamoduljára élettartam-garancia van...
  • Alexease
    Kb. igen :D
    De azert ar-ertek aranyban, egy szint felett mar csak lehuzas es "felesleges".