43022
  • MasterMason
    Persze lehet hogy csak érzéki csalódás de nekem nagyon picinek tűnik az a motor ami benne van, de mondom majd meglátjuk milyen paraméterek lesznek és föleg, hogy mindez milyen áron. De az már most kizárt, hogy az egy 30 nm-es motor lenne mint az osw-ben. És ha közel azonos ára lesz, akkor már inkább a 30 nm-es tényleg elnyűhetetlen és szuper masszív osw-t választom majd...
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.10. 14:32:10
  • Solt
    Mi a nem meggyőző benne?
  • MasterMason
    Én is azt néztem ki eredetileg de már láttam szétszedve a fanatec DD-t és az a motor nem túl meggyőző számomra, persze meglátjuk mennyit fognak érte kérni mik lesznek a pontos paraméterek, de én már inkább a 30nm-es osw felé tendálok.
  • Solt
    Köszi, de nem iszom előre a medve bőrére... ;)

A VR már régóta megvan, én imádom. A Fana DD cuccára fenem a fogam, de félek tőle, hogy az első eresztés / széria milyen lesz... Az tuti, ha meglesz akkor egy darabig nem költök semmire! :D
  • GeriDoc
    A VR térhódításának kicsit betettek a bányászok. De ha minden igaz, visszaállnak a videókártya árak. Persze még így sem lesz "olcsó" egy VR kompatibilis cucc. Ahhoz már tényleg nagy fanatikusnak kell lenni, hogy valaki ennyit invesztáljon játékba.
  • MasterMason
    Hogy milyen lehet? Már alig várom!
  • sertrex #41574
    :)(: Sikerült iriggyé tenned. :)(: De azért grat hozzájuk. :)
    Nekem még vissza van egy tetőfelújítás, szigetelés, cserép csere. Egy fürdőszoba, konyha áthelyezés és az ezzel együtt járó nyűg. Szóval még álmodni se merek egyelőre egy DD/VR kombóról. Még külön-külön egyikről se. :D

• Solt
    Pár hónap múlva megmondom, hogy milyen... :)
  • sertrex #41572
    Hasonló érzésem volt mikor kb. egy hétig nyüstölhettem egy DD kormányt, majd vissza kellett adnom és azóta valahogy már nem olyan jó vezetni a régi CSR-rel. Ha egy VR-t megfejelünk egy DD-vel... Az már milyen lehet? De ha választanom kellene, hogy VR vagy DD, akkor a DD-t választanám. Egyszerűen valami hihetetlen volt a különbség.
  • Solt
    Nem lenne szabad, hogy megterhelje a szemed... jól van beállítva?
  • alma2
    early access will start late summer...
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.07.09. 20:49:44
  • ManoNegra
    Hja +1 Mióta megvan az Oculus, azóta nem játszottam monitoron, de mondjuk én előtte egy monitoron toltam. Bár sajnos nem tudom hosszútávon használni, mert azért megterheli a szemem.
  • ToMy_
    +1
  • MasterMason
    " rohadt kevesen vagytok vr-esek !"

Őszintén szólva marhára sajnálom. Össze sem hasonlítható érzés az, amikor szó szerint ott ülsz az autóban.

Nem reklám vagy ilyesmi, de ezért imádom a PC2-t, mert hihetetlenül realisztikus amikor körbe nézel az autóban, tényleg olyan mintha egy igazi autóban ülnél. Komolyan olyan érzésem van amikor beülök a paganimba (), vagy spyderbe, ferrariba, lamboba, vulcanba vagy a mclarenbe stbstb tökmindegy, hogy HÉÉÉ! Van egy pagani huayrám! És olyan dolgokat is megtehetek amit még azok sem igen akiknek a valóságban is van ilyenjük (pagani huayra bc max kb 20 embernek ha lehet összesen a világon), én ezerrel meghajthatom kockázat nélkül! Bármelyik versenypályára kivihetem akkor amikor kedvem tartja, és kitaposhatom belőle még a lelket is.

De nem csak a hypercar-ok esetében nagyon jó ez hanem az egyéb igazi versenyautóknál is, pl beülsz egy ligier js p2-be és olyan érzésed van, mintha ott ülnél egy igazi versenyautóba! Teljesen másként látod a pályát a kanyarokat, én már képtelen vagyok és nem is akarok visszaülni a monitor elé!

Az csak játék, VR-nál kezdődik az igazi szimuláció!
    Utoljára szerkesztette: MasterMason, 2018.07.09. 19:34:01
  • lac coo
    Az lehet, de mindketto relative keves :))
  • Solt
    Szerintem lassan több a VR mint a 3 monitor... :)
  • lac coo
    Valamilyen szinten biztos lesz VR.
    Bar egyre inkabb nyug ez a fejlesztoknek, ugy latom, rohadt kevesen vagytok vr-esek ! :)
    Bar ha magas a gepigeny akkor lehet semilyen tamigatas nem lesz....
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.07.09. 18:42:39
  • MasterMason
    Rákérdezhetett volna, hogy lesz e VR támogatás. Bár olvasva a fórumukat elvileg szeretnének, UE 4 engine meg alapból is támogatja a VR-t tehát még megírniuk sem kéne, ennek ellenére nem tűnnek túl optimistának és bőbeszédűnek a VR-t illetően. Pedig ha valahol leginkább a szimulátoros közösség az, ahol viszonylag eléggé elterjedtek már ezen eszközök - szemcsik.

Amúgy meg nyilván lesz 12 pálya meg 12 féle autó szóval a kínálatot tekintve viszonylag "szűk lesz", viszont egy hivatalos versenysorozat lesz, szép lesz a grafika az már most látszik és ha lesz VR támogatás, akkor én biztos megveszem majd.
  • lac coo
  • barcalaci84
    6 fordulós szezonok vannak és minden szezonban van 3 "napi széria" így 3 óránként vannak belőlük versenyek... Van 1db 1oras versenyzés széria amikből 3 verseny van naponta(asia, Európa, Amerika)... És este 9-tol vannak a YouTuber szériák (mindegyikből heti 1 verseny van így) +van egy Daniel Juncadella (Dtm versenyző) széria keddenkent 22.30-tol... (most SEAT tcr-rel)
    A ránk pontszám még valóban csak irányadó, hisz elég könnyű magas pontszámot elerni... 750felett viszont már valószínűleg elég tisztán versenyzők vannak hisz 750 - 800pont már csak úgy jön össze ha alacsony az incidens mutatod is...
  • alma2
    Erdekes versenyek vannak itt azert.
    Mondjuk felmegy az ember delelott, kevesebb indulo, (csak 1x) biztos a top 3 helyezes.
    Valamikor delutan meg kiloktek, sok-sok indulo, 11 hely kb a 2. korben es gyakorlatilag semmit nem kozeledtem a 10. helyhez a verseny vegeig. :)
    ez a rangsorolas azert nem sokat er szerintem aki suttyo az suttyo mindegy mennyi a pontja. Kb eddig 5-6 versenyt mentem.
    De igazabol a lenyeg az volt, hogy delelott es nem gt3-mas versenyeket lehet menni. Na csak ezert is megerte.

Az is tetszik, hogy egy nap tobb futam is van ugyanabbol a versenybol, csak sajna kevesbe jellemzo ez. Igy a mostani kombot hamar megunja az ember ami egy hetig tart(legalabbis en) 3x nem indulok el ugyanazon.
    Nem tudom mi alapjan dontik el, hogy heti egy vagy napi x verseny van-e a sorozatbol.

Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.07.05. 19:32:24
  • mumus70
  • formula1996
    Sehogy nem lehet megbuheralni, hogy ha megvan az alapjatek akkor az ultimate pakkbol levonja azt a 10€t es megkapni a tobbit? Ez nagy kibaszas igy :D
  • macleody
    Mikor jön a compi?
  • lac coo

• sertrex #41555
    Assetto Corsa vásárlása
    NYÁRI VÁSÁR! 9,99€
    Az ajánlat vége: július 5.
  • mumus70
  • Szabi #41553
    én április közepén voltam, meglepően kicsi a kiállítás és kevés kiállított járgány van/volt, elméletileg a Modena-i nagyobb és érdekesebb, de végül azt kihagytuk :DD

Lambo gyári múzeum is kis picurka, Pagani meg nagyon drága, így kimaradt végül az is, csak kívülről megnéztük.. :D
  • GPx8
    Voltam én is tavasszal. Abban biztos voltam, hogy a szimulátor az AC lesz. :)
  • lac coo
    Dehogy probaltam.....:))

Meg ot meterenkent leszolitanak tesztvezetesre, gyozkodnek, majd megkerdezik honna jottel, mondom hungary , no akkor azonnal ott is hagynak, ugysincs penze ilyenre a magyarnak :)))
  • Alexease
    Kiprobaltad, milyen volt? :)
  • lac coo
    25 euro volt 7 perc assetto szimulator ...:)))
  • lac coo
    http://davidperel.net/assetto-corsa-competizione-alpha-a-racing-drivers-take/
  • barcalaci84
    Ahogy mumus is írta, a jóváhagyás akár 7 nap is lehet... Ha addig se aktivalnak téged , akkor szólj majd és nyitok egy témát neki az srs forumon...
    Aki szeret multizni annak kötelező szerintem az SRs... Itt tényleg minden órában 24/7 tudsz versenyezni. Délutántól éjfélig meg általában több szerverre is szükség van...
    Változatosak a szezonok is és szezonon belul is tudsz csemegezni...
    Meg tudsz menni profi autóversenyzők ellen is akár
  • Alexease
    Grat! :)
  • lac coo

Sikerult eljutnom a MUZEUMBA ...! :)

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.06.25. 22:11:18
  • Morgolodo
    Pont ilyenen gondolkodom, mondjuk nem szelet akarok, csak egy kis levegőt, hogy hűsítsen. Szerintem Én töredékéből megoldom :)
  • alma2
    Az elso aktivalo email meg is jott, azota a "all registrations must be approved by an Administrator" -re varok.
    multkor irtam is neki , a nagy semmi reakcio. Most is 4 napja volt mindez.
    Igazabol letojnam, de valamelyik nap is lattam elszivtak vagy 100 jatekost a publikus szerverekrol, na meg itt erdekes kombok is megtelnek rendszeresen.
    Amig nem hagyjak jova manualisan, addig gyakorlatilag meg semmit nem latok az oldalrol, mert nincs jogom hozza. Mumus kollega most is tolja, ahogy nezem egy sima kisfityos (abarth500) szerveren.
    Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.06.25. 20:59:54
  • MasterMason
    Garázsban van róla egy hosszabb teszt is szétkapva is meg lehet nézni, őszinte leszek nekem eléggé selejt "minőségnek" tűnik...

• guftabi96
    Emlékeim szerint a fejlesztők azt mondták, hogy nem látják akadályát annak, hogy 7-en is fusson mindenféle probléma nélkül.
    -----------------------------------------
    alma2
    Gondolom megnézted a közösségi/promóciók és a spam fület is. Ha igen, akkor passz. Írni kell nekik.