| Kunos Simulazioni | Assetto Corsa | Assetto Corsa Competizione | AC Forum | AC FB | AC Twitter | Kunos Twitter | AC Youtube | AC Hun. FB |
| HSW | VirtualR | BSimRacing | RaceDepartment | DrivingItalia | Radiator-Champ | Setup Guides |
SZERVEREK: | GTRM | SRS | VSR | BAJNOKSÁG-SZERVEZÉS: | GTRM | SRS | VSR | LETÖLTÉSEK: | AC DB | AC CLUB |
-
"- They hired 4 new programmers, one for UI, "
na, végre komolyan veszik ;) noha azért félek, hiszen pc-only címként indul a játék, megint van esély a CSAK egerészve kattintgatásra egy bonyolult-összevissza menürendszerben...
.... bár most, hogy végre kész a játék (AC ;) ), talán felrakok valami up2date UI modot, ami így már nem dől össze a frissítésektől...
"- small amount of cars means they can try/implement new stuff quicker -> no need to update a mountain of cars for a physics change/update
- overall the last year of AC development was 'frustrating' because of how big AC has gotten, new features didn't come any more or where difficult to add, it was limited to cars and tracks mainly"
ezt meg eleve csak maguknak köszönhetik, hogy az 1.0 náluk nem jelentett semmit és gyakorlatilag az utolsó frissítésig "normál" fejlesztés alatt állt a játék és sokszor kellett "minden" autón "újraírni" mindent... nagyon remélem, hogy az ACC 1.0 tényleg 1.0 lesz, _nekem_ az AC-s életút nem jött be (de én ugye (szinte)csak szinglipléjer vagyok)