42876
-
#41354 zsákolva -
Solt #41353 Ingyen F1 2015 -
Indi69 #41352 A global seting volt nem jól. Állítottam rajta, így már használhatóbb. Nagyom köszönöm mindenki segítségét. -
#41351 keveset bizony :(
Ez egy nagyon jó kormány volt régen, hasonló kormányszögben csak a Momo volt jobb.
de nem lesz vele teljes értékű az AC:
assetto-corsa-wheel-controller-settings-list
PH!
-
Indi69 #41350 hello. néztem köszi, bár sokat nem értek belőle -
Indi69 #41349 logi wingman FFB keveset forog -
mumus70 #41348 Hát igen, elfeledkeztem erről hogy még kakis a gumi! :D Kérlek szépen, jelenleg az SRS-ben tolok 2 futamot naponta hétköznap 2-kor és 7-kor, hétvégén délelőtt is plusz egyet, minden vasárnap a fő ligámban felváltva rFactor 2 WTCC - Formula AMA futamok, és minden nap este lefekvés előtt levezetés kép egy két órát American Truck Simulatorral gurulgatok fel alá a jenkiknél. Valamint szombat napközben az edzéseké, ekkor készülök fel a vasárnapi ligafutamra, szetelgetés, pályagyakorlás, és a következő heti SRS szériára felkészülés, hétfőn már begyakorolt pályával, adott szettel betárazva várom a 14 órás rajtot. Nem számoltam, de közel járok össz vissz minden szimet számítva úgy talán 5-6 ezredik futamomhoz. Sajnos támadásban nem sokat jeleskedek, de viszont az egyik leg rutinosabb, és legkeményebb diónak számítok védekezésben, szinte bárkit megautókáztatok körökön át mondjuk Monacoban, vagy akár Norisringen, hiába lenne gyorsabb 3 másodperccel, elunja az életét mögöttem, állítólag marha széles az autóm olyankor.... :D :D -
#41347 Van rengeteg mivel nem egy mai programról van szó, ahhoz hogy érdemben segíteni tudjon valaki, tudni kell milyen kormányt használsz, mekkora elfordulást tud..de itt minden nagyobb márka megfordult, szal ha lírod a típusát akkor valaki biztos ír rá.
Nekem 900° tud, de umond alsókategóriás kormányom van jelenleg: DFp
fejlécből a VSR topikból itt egy videó: youtube, nem néztem végig, de szimes oldalról van, nagy hülyeség nem lehet benne. Mindhárom linkről találsz használható dolgokat, ide viszonylag ritkán írnak azok akik ligáznak, mivel saját fórumot használnak, GTR MAsters oldalán elég sok mindent össze tudsz vadászni, legyen az setup, vagy egyébb infó.
..mivel neked azzal van gondod hogy lehetetlen helyeken nyikorog a gumi, az első lépésben kontroller-kormányszög, második lépésben autóbeállítás.
FFB beállításokhoz annyira nem érdemes nyúlni, mert a játékban alapból is használható, a kormány beállításaiban meg nem okoz 'guminyikorgást' rossz helyeken, max furcsa érzetet vezetés közben.
Én alapból egy E30-s alapautót ajánlanék, és dél körüli időjárás+ optimális felgumizódással, valamint nyugis, autótesztelős tempót amit emelsz majd később, hogy ne legyen sok a bemeneti sebesség.
Aztán majd meglátod.. :)
-
csucsuminator #41346 Szintén motoros.
Nekem a LUT generátor sokat lendített a helyzeten,pontosabb visszajelzéseket ad a kormány,bár nekem kb. volt egy hónap mire belőttem úgy,hogy számomra jó legyen az AC + Logitech DFP kombó.
Setupok: http://simracingcommunity.be/app.php/page/rglages-assetto-corsa?sid=4c825e05b30b58caf2acfe4d4acca727 -
Indi69 #41345 Tudnál adni topik linket, már keresgéltem de nem igen találtam semmit. Esetleg autó beállítással foglalkozó van? -
#41344 Nézd át a kormányt és a beállításokat és az ezzel foglalkozó topikokat, valszeg ott a probléma.
Normális autóval nem érdemes összehasonlítani, mert egy laza nagy súlyú tömeg, és remélhetőleg a közúton soha nem kerül olyan szituba mint a pályán, jártam ki egy ideig utcai autóval, de már sajnáltam, meg amikor átülsz a polgári 136lovas 2ezres Mazdádból egy belépő pálya Swift-be és azt mondod öhhh bazzeg.
Szóval alap autó, nem mod(!) ..bár már elég jó moddok is vannak, kicsiszolódtak,..de alapautó alappálya és jól beállított kormány.
..és nem lenne baj ha kipróbálnál valami mást is, hogy legyen mihez viszonyítani.
-
Indi69 #41343 Szia. Általában értem, de nem tudnám pontosan megfogalmazni. lehetetlen helyen és tempónál nyikorog, csúszik mintha jégen mennék. Motoroztam a Hungaroringen nyílt napokon meg a Mátrában is egy párszor. Meg hát a saját autómat is vezetem 30 éve. Szerintem a gumik nem így viselkednek. Nekem teljesen irreális az autók viselkedése. De mondom, lehet Én vagyok láma -
#41342 Ez ugye attól függ, úgy általában rakás sz@r vagy valamihez képest rakás sz@r.
- Úgy általában nézve nem sz@r, én legalábbis nem érzem úgy, jelenleg viszonylagos rendszerességgel vezetek a KakucsRing-n hála az égnek, de régebben is megfordultam rajta iylen-oylan autóval...a lassú autóknál semmi gond, nagyon autós. GT felett már fingom nincs, érzésre jó
- valamihez képest már lehet sz@rnak mondani, mert elég sok hiányossága van, itt-ott elnagyolt, ...az egyik legjobb nő a piacon, de ha jó közelről megnézed hát hibázik a szimetria, és itt-ott vannak anyajegyek.
Utoljára szerkesztette: b type free, 2018.03.22. 12:11:12 -
Indi69 #41341 Most lehet néhányan elküldenek a búsba, de szerintem ez a fizika egy rakás szar. Inkább már idegesítő mint élvezetes. Csak én érzem így? Mert ha igen akkor bennem van a hiba. ( Béke ) -
#41340 amig hallod a kavicsok, homok felverodes hangjat, addig nem sok tapadas van, addig kar lepadlozni, ez assetto :)
Hirtelen ossze sem tudnam szamolni mennyi jatekban, hany versenyen indulgatsz egy het alatt?
Segits kerlek.
Csak nem ugyanaz a srac lokott ki mint multkor?
Most is elhinnem, hogy veletlen volt :)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2018.03.22. 10:32:44 -
mumus70 #41339 -
#41338 KOSZI! :) -
#41337 BSZ ! :) -
Pitti #41336 Isten Éltessen mester -
Csak, hogy ne legyen vége a reklámoknak!
Március 29-én rajtol a VRS eSport Audi R8 LMS Cup! A GT3-as Audival futó sorozat 7 helyszínre látogat el, melyek közül a legjobb 6-ot értékeljük az év végén. A legjobbakra nem mindennapi nyeremények várnak: a bajnok jutalma nem más, mint egy Swift Cup 1.6 Racer tesztvezetés! A dobogósok gokartozást, serlegeket és ajándékcsomagokat kapnak, a bajnokság résztvevői között pedig további nyereményeket sorsolunk ki.
Információk és jelentkezés -
#41334 Nem voltam gép közelben pár napig, igen ez így tud működni! -
mumus70 #41333 -
mumus70 #41332 -
#41331 hmm, siman azt mondtam volna, mivel nem latjuk, hogy hasznal e hmd-t, harom monitort, es veseny kozben jon a csolatas, hogy ilyen tokeles torpedot tudatosan nem lehet kivitelezni amit tett, de igy, hogy feny derult az igazsagra, azt kell mondjam profi a srac szivesen tanulnek tole :) -
mumus70 #41330 -
voros123 #41329 Hello!
Szeretnék én is jelentkezni , régebben rFactoroztam , meg most egy kisebb bajnokságba assetto.
Ahogy néztem a teszt futamra nem kell semmi, csak jelentkeznem kell majd?
És után ráérek a tagság, és a bajnokságra jelentkezést rendezni? -
Pitti #41328 Ennél jobb magyarázat nincs is egy ilyenre, ráadásul még őszintének is érzem. Bocsánatot kért, gépelt fél oldalt. Nem szólhatsz egy szót se
Nem tudom te mit írtál neki előtte, de gyanítom, hogy nem volt ilyen szalonképes :D szóval fátylat rá szerintem. -
mumus70 #41327 Kapaszkodjatok meg, itt az indoka ennek a toportyánféregnek! ;(
-
Pitti #41326 Hát belementél, tök egyértelmű.
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.03.15. 19:16:13 -
Jackal #41325 Nem akar valaki fun versenyeket indítani hetente 1x-2x? -
mumus70 #41324 Igen. :D -
#41323 Na, de jó lenne nekem :D
Este még olvasgattam a kiírást, szabályzatot, árakat, de ami leginkább eltántorít az a versenyek időpontjai. Hát, hogy lehet csütörtök esténként versenyezni? Sajnos nekem az már nem igazán jó. -
#41322 Premierplán végig nézett téged (?), tudta, hogy érkezel és mégis visszavergődik....sőőőőőt rá az ideális ívre. Ez mindennapos egy public szerveren. Egyszóval retardált.
Elég szakmai volt? -
Pitti #41321 Valóban...
Utoljára szerkesztette: Pitti, 2018.03.15. 09:31:28 -
mumus70 #41320 Szakvéleményt kérnék! :D
Nyugodjak békében? :D
-
#41319 pfúú ez de furán hangzik így megfogalmazva :D -
#41318 Van persze. Sőt, Szabi jelezte, hogy játszik majd veled! :D -
#41317 legalább nem unatkoznék annyira körhátrányban.. :D -
#41316 Szia!
Kezdőként is lehetne jelentkezni?
Eddig rFactorral játszottam csak, de nemrég megvettem az AC-t, csak még nincs nagy tapasztalatom benne. Hátul kullogónak, tapasztalatszerzésnek van lehetőség? :) -
Sziasztok!
Várunk mindenkit sok szeretettel a VSR Audi TT RS kupában! A 7 fordulós bajnokságon a legrosszabb eredmény eldobható lesz, csak a legjobb
6 számít. Minden pályán egy 40 perces futam lesz, ahol lesz egy kötelező kiállás, hogy kicsit megkavarjuk a sorrendet. Az év végén kupákat, érmeket és a Hyp-r ZONE felajánlásának köszönhetően szimulátoros nyereményeket kaphatsz!
Jelentkezés és bővebb információk