Assetto Corsa (és EVO)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Jövőre jön az AssettoForza
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Lazan benne van valami "komolyabb" vonal. Jo uzlet a jatekkiadas, de a folyamatos bevetel megjobb😉
Lasd CARS2. Sokkal komolyabb technika, profibb cucc, de a "jateknak" kiadasa miatt a megitelese es a hasznalata is olyan: "Megjott, megneztem, jo/rossz, mikor lesz patch, kellene ez+az, mikor lesz CARS3?" 😄
Az lehet elképzelhetőbb mint az AC2
Vagy a ket eladott ceget tovabbvasarolta valami nagy kiado (pl. EA). Vagy Formula-E jatekot csinalnak vagy rally-t vagy akarmit😄
Vagy megjelenik Kunos gitar szimulatora😄DD
Ahogy korabban irtam, koncepcio/kiado fuggo.
Ha "egyben" adjak ki ("keszen", harom platformra), akkor legkorabban ev vege (de az eleg korainak tunik, sokmindent ujra kell irni; inkabb jovo ev vege, de azt meg minek most bejelenteni😊).
Ha hasonlonloan mint az AC (techpreview, earlyaccess stb.), akkor is max egy bejelentes, hogy ev vegen lesz valami.
Szerencses helyzetben vannak, mert az elso reszt is ugy tudtak kiadni full fapadosan, aztan evekig fejleszteni, hogy mindig jo volt, az emberek hasznaltak es sose ekeztek. Barmelyiket valasszak, az emberek tuti megveszik😊
Valahogy nem erzem erosnek az AC2 vonalat.
Mivel Kunos motor manias is volt, azzal is probalkozott, lazan benne lehet egy motoros cucc is;D Vagy valami total mas. Vagy valami "semmi", ami jol elo van keszitve😄
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2018.02.21. 10:12:26
(Meg, hogy már nem kell sokat aludni 2020-ig, amikor megjelenik...) Haha.
Masik meg , elkoltottem vagy 60-80 000-et IR re es be se tudom kapcsolni amig egy kis aprot nem utalok megint ! Meg a lonak a ....😊)
Ugyhogy barmi jon megvettem mar most Kunostol...
Egyébként nem biztos hogy AC2 jön 😊) ..csak most dumálunk.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
Szvsz ez elég érdekes hozzáállás. Tehát megveszed, akkor is, ha csak egy patch lesz lényegében. Én ennél mindenképp többet várok, várnék. Nyilván sokaknál tuti vétel az AC, lehet engem is meggyőznek pár videóval, vagy valami tartalmas beharangozóval, de elég kicsi az esélye. Lehet azt a 60$-t inkább elköltöm iR pályákra...
Persze, aki használja az AC-t, meg szinte csak azt, annak nyilván tuti vétel, és bár én szoktam mindig bevédeni a programokat, amikor pár videó után mindenki azt mondja mindenre, hogy ez csak az előző rész mittudomén 1.5-ös verziója, akkor sokan nem néznek mögé, hogy mennyi minden javult, lett profibb. Ha ez az új rész valóban javít szinte mindenen az első részt illetően akkor egyébként valszeg én sem fogom tudni kihagyni, de ehhez meggyőzőnek kell lenniük. Az számomra már egy kisebb pofára esés lenne, ha csak bejelentenék, hogy majd jön az AC2, és semmi infóval, videóval, képpel nem állnának elő...
akinek megvan az AC és használja, annak tuti vétel az AC2, hülye lennék nem megvenni...persze ha nem megy el annyira balra mint az rF-rF2 ha már felmerült a párhuzam, de nem hiszem, totál más a kapcsolat.
”~Alonso, Lewis is behind you. ~I don’t want to hear that!”. videók: http://www.dailymotion.com/b-type
AC koncepció azért volt működőképes, mert az rF2-vel alig haladtak, legyen annak bármilyen jó is az alapja. És lehet az mondani, hogy még most sem tart sehol az rF2, de rengeteg jó tartalom van ahhoz is (Steam műhely), és azért a gyáriak sem gyengék, élményre meg etalon. És tudjuk, hogy azért dolgoznak a háttérben. Egyszerűen az AC jókor volt és jó helyen. Majd jön a GTR3 (tudom nem HC szimnek tervezik, de akkor is), jön az iR (AI), és bizony egyre pofásodik majd az rF2 is.
Egy iRacing/Raceroom szintű rendszer bevezetésében persze látok potenciált. De nem abban, hogy kijönnek 10 pályával, aztán majd DLC-k formájában fizetgethetem a cuccokat utána évekig...
AC2-nek legalább az AC1 tartalmával kellene indulnia + 4-5 pálya legalább. Többet kellene tudnia, szebbnek kellene lennie, a menüt tervezzék újra meg a HUD-ot mert gáz, az UI meg még mindig az rF2-ben néz ki a legígéretesebben, szóval hajrá.
De ilyen fapados cuccal ez már nem lesz akkora siker szvsz. Persze ez erősen múlik a többi programon is...
Keményen akciózzák már, ha jól gondolom nincs már kiadásra váró DLC sem, aki akarta már megvette, ez az Ultimate edition számomra a végszó/zárszó a történetben.
Reálisnak látom az üzleti modellt amit említesz, ez csak így működőképes hosszútávon. Örülnék, ha kapnánk most egy dátumot az első kipróbálható változathoz.
.: SUZUKI heart, GTi mind :.
Nem tudom mennyit valtozott a fejlesztes/kiadas koncepcio, hogy nem az oveke a ceg, de az AC van annyira nepszeru, hogy ezzel is meghuszhatjak mint az AC-val: ev vegen kiadnak egy techpreview-t, az fut 1 evig, aztan johet 1 evnyi early access (fokozatosan tartalom, AI, online stb.), es utana a vegleges.
Valamit "veglegesre" kesziteni, reklamozni es kiadni egyszerre mindenre, johuzas lehet; de mivel ez szim, ami sosincs kesz es sose lesz hiba mentes (es az igenyek is folyamatosan nonek), az AC koncepcio megis mukodokepesebb.
Ha most (vagy 1-2 eve) jelent volna meg az AC, igy full-osan, beletoltak volna az ember arcaba az egeszet, valszeg komoly finnyazasok lettek volna: nincs napszak, nincs idojaras, nincs realroad, keves a palya stb. Igy hogy folyamatosan kapta a fejleszteseket, a user-ek visszajelzesei alapjan, idokozonkent jottek atartalmak is (plusz fejlesztessel es javitassal), lenyegeben az elejetol fogva "hasonloan" nepszeru.
Vagyis ha AC2-szeru bejelentes lesz, max egy fizetos techpreview "valamikor" (nyaron vagy ev vegen; mostanaban korai lenne, az AC-bol meg ki lehet szedni egy keves penzt).
Mastersen a Panky interjúból nekem szvsz is az jött le,hogy az AC kódja az nagyon bajos,hogy ezt toldozzák,foldozzák és lehet azt mondják akkor jön a 2.
Viszont ezzel meg a konzolosokat szivatnák meg szerintem.
Akinek van kedve csatlakozni, itt vannak a részletek:
http://tuningroadshow.hu/nyitooldal-trs/i-trs-sim-weekend-reszletek
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Ha valaki szeretne csatlakozni a hétévégén😉
http://tuningroadshow.hu/nyitooldal-trs/trs-sim-weekend-gyere-te-is-szimulatorozni
Az autósjáték őrültek lapja!! : www.autosjatekok.hu A te oldalad: www.automotorcenter.hu
Vagy esetleg jönnek az eddig kihagyott Ferrarik. <#idiota>#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.15. 11:13:00
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
A jelenlegi jatek+ dlc tulajdonsoknak ez egy nagy semmi ebben a formaban.
szerintem
Forza.
https://www.youtube.com/channel/UCNMRCx_bkrHBdc51cuob9wg/featured
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
www.smart-bus.hu
SWTOR nick: HUN_Miller, Origin: Miller86HUN, Uplay: mulli86hun, Steam: mulli86, Rockstar Games: mulli86 Jobb félni, mint áldozatául esni egy hirtelen Ninja támadásnak!
------------
Még pontatlan, meg a kormánynak nincs meg a helye, de kb 5-ször hatékonyabb és helytakarékosabb mint egy 3 aktuátoros szimulátor. Pont én is HTC vive-ot akarok majd venni, mert a 3 fullHD monitort, mennyivel egyszerűbb egy szemüveggel helyettesíteni. Ez meg nagyon jó ötletnek tűnik a szimulátor székek egyik alternatívájaként.
hasznos a megcsúszások lekövetésére, de ahhoz meg lassúak, szemed és a reflex hamarabb jön. Viccnek jó, max 200$-ig elgondolkodnék rajta, de ezer fölött ez a scam kategória nálam.
Kíváncsi vagyok miért tartod hülyeségnek ezt a szerkezetet. Az ilyen jellegű kritikákat annyira magukba tarthatnák az emberek....