42876
-
#41154 Lesz eso ? Na vegre ! Dejo :)) -
Joex22 #41153 facebookon már kint van a hír, blancpain gt játék, eső éjszaka
https://www.facebook.com/story.php?story_fbid=2331560673536904&id=305504559475869&refid=8&__tn__=-R
Bemásolom a szöveget is:
Assetto Corsa Competizione, the new official game of the BLANCPAIN GT SERIES, an official grand touring racing series, named after world-renowned Swiss watch manufacture Blancpain and organized by SRO Motorsports Group, will be speeding onto Steam Early Access this summer.
Featuring an extraordinary level of simulation quality that allows players to experience the unique atmosphere of this GT3 Series, players can compete against official drivers, teams, cars and circuits with the highest level of accuracy and attention to detail.
Taking full advantage of Unreal Engine 4, Assetto Corsa Competizione will ensure the highest quality rendering with photorealistic weather conditions and graphics to reach a new standard in driving realism and immersion racing. Players will experience highspeed torque as they get behind the wheel of luxurious speedsters including Ferraris, Lamborghinis, McLarens and many other prestigious GT cars reproduced with an outstanding level of detail. Motion capture technology is used to create the animations of mechanics and drivers in an even more realistic fashion and guarantee a high level of player engagement during races, pit stops and driver changes.
In the final version of the game, players can expect advanced multiplayer functionality with Assetto Corsa Competizione, including a ranking system which will evaluate individual performance and driving behavior to reward the most virtuous drivers and promote fair play in online competitions.
Stay tuned for more information... #Blancpain1735
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.21. 15:04:30 -
GeriDoc #41152 Wow. Az igen. -
Axtros #41151 De lesz valami, csak most épp sokan mentek fel a weboldalukra, és a szerver nem bírta. :) -
csucsuminator #41150 Mindenesetre az oldalt sikerült kinyírni. -
GeriDoc #41149 Nem lesz itt semmi, ami minket érint.
-
csucsuminator #41148 Errore nello stabilire una connessione al database
Eddig fasza :D -
GPx8 #41147 Kérdés, hogy az AC engine tudja-e a fényeket megfelelően kezelni (fényszórók). Ez a rally-hoz is kellene. -
GPx8 #41146 Pedig valami olyasmi lehet, hogy az AC a Blancpain GT sorozat E-Sport megfelelője lesz. De ne legyen igazam... -
#41145 Szerintem csak egy nagy foltozás érkezik. Éjszakai futam is jöhet. Lehet még ralli is.
AC2 még odébb van, ebben az évben fejleszti még az AC1-et. -
csucsuminator #41144 Én még reménykedek,hogy valami nagy durranásra lehet számítani, nyilván okkal tette ki a Blancpain és a Spa24h a képet, de ha csak ennyi lenne a nagy durranás, az elég cink lenne,hogy elindul a hype vonat és egy ilyenen elbuknak. -
Joex22 #41143 Én is örülnék neki nagyon, de akkor valószínűleg a Blancpain és a Spa 24h facebook oldal nem lenne benne érintett
Utoljára szerkesztette: Joex22, 2018.02.21. 14:29:35 -
#41142 Simbin meg tokonszurja magat ! :)) -
Solt #41141 Spontán elélveznék a gyönyörtől... -
#41140 Picit világosítva. Ez az Eau Rouge tetejéről lett fotózva:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.02.21. 13:55:05 -
Tyuki80 #41139 Az nem lehet,hogy az idén "új szériaként " induló WTCR sorozattal állapodtak meg? Segítenek kedvet csinálni,promótálják ,ők meg adnak autókat.
Lehet butaság részemről.. -
#41138 Na, még egy óra és kiderül. -
#41137 Nagyon sejtelmesen lógnak be alul a fények, talán ez indította el a spekulációt. (versenypályának tűnik) -
#41136 Hát szerintem ez csak egy újév köszöntés, amin hülyén nézett volna ki nappali fényben a tűzijáték.
De a jó hír, hogy végre lehet GT autókkal versenyezni.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.21. 13:50:09 -
GeriDoc #41135 Hoppá!
Az iR-ben inkább Noirpain lesz a sorozat neve innentől. -
#41134 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Ebben bízom, hogy az újévi köszöntő háttere valóban az éjszakát mutatja. (Spa-ban?) Marco szavaiból is az derül ki, hogy lesz nagy durranás idén.
Utoljára szerkesztette: Tomsteel, 2018.02.21. 13:40:56 -
Solt #41133 -
#41132 IR be meg matol Backpin sorozat lesz ! :))) -
Pitti #41131 Fogalmam sincs -
csucsuminator #41130 Detto :/ -
#41129 -
#41128 Kunosek megvettek a BS sorozatot, es mivel az igazi draga, megszuntetik, es ezentul csak AC-val lesznek versenyek:D -
#41127 Ez pontosan mit jelenthet a játékra nézve? Esport? (AC Competizione) Kezdek lehangolódni.... :( -
Pitti #41126 Valóban :)
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
-
GPx8 #41125 Mondjuk akkor jöhetnének a scan pályák hozzá, pl. Hungaroring... -
goldboy #41124 Akkor előbb utóbb lesz működő sofőrcsere:) -
#41123 Blancpain Gt seriessel hivatalos együtt müködés. Nézzétek meg a Facebook oldalát a bajnokságnak. -
unrealnoise #41122 Ez nem tudom, hogy jött ide, és butaságot írtál. Kínos nyilatkozhatott már sejtelmes dolgokat az utóbbi időben, és nem, nem azt várom, hogy ma már meg is jelenjen egy AC2, de nem tudom, E3 rémlik? Valamikor be kell jelenteni a következő játékot is. Olyan még még soha nem volt, mondom SOHA, hogy valódi előrendelést lehetett leadni egy _be sem jelentett_ játékra. Szóval baromság, simán létezhet AC2 project...
És a fél tökömet ráteszem, hogy az lesz. Videós trailerrel/teaserrel. Már csak azért is, mert AC-s visszaszámlálás sem sok szokott lenni, a rajongók idegeit /vágyait/ meg sosem jó ötlet az őrületbe kergetni /kielégületlenül hagyni/. -
goldboy #41121 Kunos felvásárolja a Turn10-n, mert kellett egy új grafikai motor, meg néhány konzolos programozó
Jövőre jön az AssettoForza -
#41120 Ebből a szempontból mindegy, mert EA cuccal csak EA-s ellen versenyezhet, AC-nál AC ellenfelek ellen, CMF1-nél CMF1 ellen versenyezhet... és így tovább. Mindenki eSportolhat azzal, amivel szeret. -
GPx8 #41119 Szerintem is. Az E-Sport most nagyon menő. És valljuk be, AC platformon több értelme is lenne, mint az EA sz*rokon.... -
#41118 Kunos mindig ott volt a "valodi" autoversenyzos, trening, szimulator es egyeb "vilagban", jelenleg is vilagszerte vannak AC szimek mimndenhol.
Lazan benne van valami "komolyabb" vonal. Jo uzlet a jatekkiadas, de a folyamatos bevetel megjobb;)
Lasd CARS2. Sokkal komolyabb technika, profibb cucc, de a "jateknak" kiadasa miatt a megitelese es a hasznalata is olyan: "Megjott, megneztem, jo/rossz, mikor lesz patch, kellene ez+az, mikor lesz CARS3?" :D -
csucsuminator #41117 Sokan tippelgetnek valami esportos vonalat.
Az lehet elképzelhetőbb mint az AC2 -
#41116 Szerintem bejelentenek egy utolsó nagy update-et és esetleg jön vele némi plusz tartalom... és azután jön az AC2... soon. -
#41115 Vagy visszavasaroltak mindket ceget, fele annyiert:D
Vagy a ket eladott ceget tovabbvasarolta valami nagy kiado (pl. EA). Vagy Formula-E jatekot csinalnak vagy rally-t vagy akarmit:D
Vagy megjelenik Kunos gitar szimulatora:DDD