42876

banner
  • lac coo
    Semmibol sem art a jobb...!:))
  • Alexease
    Memoriabol nem art a jobb, nem csak gyorsabb (tud lenni), de jobban birja a terhelest.
    Nekem 12 eves (2006) DDR2 van (4×1GB), meg mukodnek (Corsair):)))))
  • lac coo
    Akkoriban 4000 Ft-os Kingston DDR3 as ... 5-6 évet bírta . Mondjuk kettő még most is benne van, csak egyik párat szedtem ki ...
  • atiwrc
    Akartam írni, de aztán páran már javították, hogy Memóriát is szedd ki nem kell bele, hogy eljuss a biosig.
    Csak érdeklődnék, hogy milyen memória volt, melyik "tescos" márka volt?
  • lac coo
    Csak szetszedegettem, verjem bele...egyik tescos memoria szart be rajta ....:))
  • lac coo
    Kiszedem a videokartyat meg az ssd t es felgyujtom az udvaron.
    Ezer eves alaplap, sajnos nem eri meg mar kolteni ra, lehet nincs is ilyen tokozassal mar.....
  • arty
    csak cpu legyen benne, akkor a ramokért sipolnia kell....
    ha nem sipol: akkor cpu vagy alaplap - egy kiszed-visszateszt megér, de általában a lapok szoktak meghalni :)
  • Alexease
    :(
    Gondolom a RAM-okat, vinyokat es minden mozdithatot, ami nem kell az elindulashoz, mar leszedtel? Naturban elvileg az alaplap elindul magaban, talan meg ramok es proci nelkul is?! Vagyis talan elindul, ha az alaplap mukodik.
    Utoljára szerkesztette: Alexease, 2018.03.31. 11:26:55
  • lac coo
    Hat sajnos nem a tap volt rossz..
    Mivel a biosig se jut el alaplap lehet a kovetkezo eselyes...
    Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.31. 10:53:40
  • tjoe
    Alaplapi kondenzátor esélyes. Nézd meg nincs e valamelyik felpúposodva.
  • Jackal
    Nekem volt már ilyen, új bios csip oldotta meg a dolgot. De manapság már forrasztva vannak azok is...
    Egy új gombelem még talán segíthet.
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.03.30. 21:03:29
  • Alexease
    Igen, arrol mar ne is beszeljunk:D Ha az purcant meg, akkor az eleg nagy ervagas, foleg ha mar nincs garancia :(
  • lac coo
    Elemet mar kivettem, az nem segitett semmit...
  • Alexease
    De elotte meg probald kiszedni az alaplapbol az elemet, talan kireszeteli teljesen (ha van/talalsz reset jumpert az sem rossz). Kicsi a lehetosege, de talan megis a virusirtonak sikerult BIOS szinten kikapcsolni a gepet:DDD Ezzel nem vesztel semmit.
  • lac coo
    Mondjuk a videokartyahoz kepest olcso !:))
  • Alexease
    A tap sem olcso (persze, minden relativ:P), de teny, jobb es egyszerubb lenne mint a hibakereses, aztan esetleg egy alaplap vagy proci csere (azok dragabbak).
    Ezert is irtam, ha nem is a tap a baja, azert nem art ha van egy frissebb, foleg az izmosabb GPU-hoz, es meg kesobbre is jo lesz:)
  • lac coo
    A tap meg viszonylag olcso...
    Ha meg nem az akkor is jo lesz egy uj...
  • Alexease
    Azert elotte erdemes lenne kiprobalni egy masikkal, a tap sem olcso. Bar ha jol lattam, egy "regebbi" 500-asod van, ha az en "regebbi" GTX780-as kartyammal megpusztult/nem birta, akkor lehet nem art ha van valami frissebb neked is. Talan a tap lenne a legegyszerubb, az egy egyseg, egyszeru cserelni. Ha egyeb pusztult meg (alaplap, proci, videokartya, memoria), az macerasabb es/vagy dragabb.
  • lac coo
    Vezsek egy tapot holnap , hatha csak annyi a baja....
  • Alexease
    Az alkatresz doglodes mindig cumi. Nekem volt olyan, hogy honapokig szivtam a net-tel (lekapcsolgatott, elmult, meghalt), rendszeresen telefonaltam, nem tortent semmi, belenyugodtam (amugy is szar, analog, telefonvezetekes net-em van). Aztan meghalt az alaplap. Ahogy kicsereltem, meggyogyult a net-em is:))) Valszeg a "halozatkezelo" resze kezdett eloszor megmurdelni:D
  • Alexease
    Ez igy cumi:/ Lehet a tapegyseg VAGY barmi mas "zarlatos".

Talan a legegyszerubb, ha lehuzgalsz mindent, elvinni egy szervizbe, es a helyszinen kivulrol osszedugdosni egy masik tappal. Ha megy OK, ha nem, akkor marad az alkatresz teszteles, ami kicsit szivas:(
  • Ratrak
    hát, végül is, kikapcsolta, nem?!
  • lac coo
    Ami tegnap eltert a hetkoznapoktol, hogy ejjelre raugrasztottam a gepre a Kasperskyt es vizsgalat utan kikapcsolasra allitottam....
  • willtex
    Egy CMOS resetet megér a dolog, láttam már BIOS-t hasonló jelenséggel fejre állni.

Amúgy meg lehúzogsz az alaplapról mindent, és csak minimális konfiggal, egy memóriamodullal, ha a prociban van IGP, akkor dedikált kártya nélkül megpróbálod bezörrenteni. Ha nem indul, akkor másik memóriamodullal ugyanez. Ha továbbra sem indul, akkor alaplap, proci, táp hármas valamelyike adta meg magát, ha meg beindul, akkor egyesével visszapakolsz mindent, és ahol előjön a hiba, azzal van gond.

De még olyan is előfordulhat, hogy darabokra szeded, és vissza összerakod, és menni fog, mert valahol, például egy proci lábnál kontakt hiba van. Találkoztam már ilyennel is nem egyszer.
    Utoljára szerkesztette: willtex, 2018.03.30. 09:56:04
  • lac coo
    Semmit nem ir, a fordulatot se veszi eleve ! :)))
  • b-type
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Nem ír ki semmi kódot az alaplap? Nekem két hasonló volt az egyik memória (ez ugye régen sípolt ha be volt kötve a kis hangszórója az alaplapnak)
    A másik meg amióta ezek a nagyobb tápot kérő VGA-k vannak, egyszer ugye kevés volt, de ez nálad nem áll fent mert már ment, utána meg nem volt mindegy melyik csatiról adtam a VGA-nak a +tápot....nem vagy szaki, tököm tudja mi az összefüggés.
    kapcsold le a tápot 20elefánt aztán vissza hátha. :))
  • lac coo
    Ez mitol lehet ? Tegnap meg semmi baja nem volt ma meg nem indul el.....
    Kapcsolo nincs beragadva szerintem...

Utoljára szerkesztette: lac coo, 2018.03.30. 08:54:00
  • barcalaci84
    hátraestem a 20. helyre , aztán végig előzgettem a futamot a második helyig :)
    KTM fixed setup
  • mumus70
  • sertrex
  • alma2
    Igazabol regen (szerintem most is) az autok, palya egyezoseget vizsgalja csak, ha nincs meg valamelyik auto ami fut a szerveren, mas verzio, nem lephetsz be, ha a mas palya verziod van akkor sem. Ezeket leszamitva annyi "szart" pakolhatsz fel magadnak amennyit csak akarsz.
    De max majd valaki kijavit, ha nem igy van.
  • alma2
    Az kemeny, lehet egy het alatt tobb szervezett futamon indulsz, mint en valaha :)
    Mondjuk ennek is megvan az elonye, az ismerosok tudjak pontosan mikor felesleges probalkozni elerni teged, akkor ugysem veszed fel a telot.
    De lathatoan nem csak a tinik tudnak raporogni a dolgokra :)
  • Thread
    Régebben volt sound delay állítás, persze legkisebben is késleltetett, most is van pár tized mp, határozottan több, mint input lag a képben. gondolom nincs rá megoldás. Érdekes különben, fordítva gondolná az ember, de a kép szimulálása gyorsabb és pontosabb is mint a hangé. Illetve a hang egyáltalán nincs szimulálva, hangminták vannak. Persze a képben is vannak textúrák. Inkább úgy mondom, a képet jobban elhiszem, a hang a szűk keresztmetszet nálam. Egy kiszámolt gumihang nagyon sok visszajelzést adna, de szerintem az egész iparág messze van ettől.
  • BladeW
    Saját hülyeségem áldozata lettem. Menüben egymás mellett van kormány, és bill assign lehetőség. Én billre próbáltam assignolni a kormány gombot.
  • lac coo
    csak megnéztem, nagyon régen voltam már menüben :))

A secondari fül alatt lehet megadni igen, csak simán a kormányon kattintva...
    Nekem T300-on simán megy , bármit elfogad semmi baj vele ...
  • lac coo
    A kormany az elsodleges oda allitasd be amit akarsz...
    A masodlagos az minden mas egyebb beviteli eszkoz, vagyis ne ott akarj beallitani kormanyra barmit is.
    De biztosithatlak barmit barhova be lehet allitani....
  • BladeW
    Sőt, az is lehet, hogy azért nem lehet állítani, mert nem lehet.
    Audi TT-hez írta a játék, hogy lehet(ne) brake balance-t, és push 2 pass-t használni (bár a secondary controlból nem derült ki melyik lehet a push 2 pass). Nincs megoldás, bohóckodjak JoyToKey-el?
  • lac coo
    Hatóóó...
    Nem lehet , hogy azert masodlagos mert masodlagos..... ? ;)
  • BladeW
    Sziasztok! Nemrég vettem kormányszettet (Thrustmaser T150), gondoltam teszek egy próbát az AC-val. Olyan gondom van, hogy control settingsben secondary fül (DRS, KERS, brake balance stb) alatt semmit nem tudok kormány gombra tenni. Ha keyboardon nyomok valamit azt engedi beállítani. A játék érzékeli egyébkénti a kormány gombokat, bal alsó sarokban bevillan amit megnyomok. Úgy tűnik, mintha a secondary csak keyboardról fogadna el inputot.

Na most én nézek be valamit, vagy a fejlesztőknek nem sikerült ezt lefejleszteni?
    Utoljára szerkesztette: BladeW, 2018.03.25. 10:59:42
  • Indi69
    Üdv. Azt kérdezném,hogy a modokat online lehet használni? Valamint,hogy mit rakjak fel amitől esetleg szebb lesz, meg úgy általában jó lesz nekem. Néztem már pár oldalt, de elvesztem a a forgatagban.Köszi