42876
-
#41114 HA AC2-vel kapcsolatban lesz valami, olyan tuti nem, hogy itt van vigyetek:)
Ahogy korabban irtam, koncepcio/kiado fuggo.
Ha "egyben" adjak ki ("keszen", harom platformra), akkor legkorabban ev vege (de az eleg korainak tunik, sokmindent ujra kell irni; inkabb jovo ev vege, de azt meg minek most bejelenteni:)).
Ha hasonlonloan mint az AC (techpreview, earlyaccess stb.), akkor is max egy bejelentes, hogy ev vegen lesz valami.
Szerencses helyzetben vannak, mert az elso reszt is ugy tudtak kiadni full fapadosan, aztan evekig fejleszteni, hogy mindig jo volt, az emberek hasznaltak es sose ekeztek. Barmelyiket valasszak, az emberek tuti megveszik:)
Valahogy nem erzem erosnek az AC2 vonalat.
Mivel Kunos motor manias is volt, azzal is probalkozott, lazan benne lehet egy motoros cucc is;D Vagy valami total mas. Vagy valami "semmi", ami jol elo van keszitve:D -
#41113 Lehet csak egy uj Lotus modell jon...:)) -
Pitti #41112 Mondjuk ez igaz. Az szinte elképzelhetetlen, hogy most egyszerűen azt mondja itt van, lehet venni vinni. -
GPx8 #41111 Lehet reménykedni, de a mai világban már nincsenek "titkos fejlesztések". Ha lenne AC2, akkor annak már egy éve lenne pre-order verziója...
Utoljára szerkesztette: GPx8, 2018.02.21. 10:12:26 -
unrealnoise #41110 Hát mondjuk én is megvettem az AC-t. Pc-re meg PS4-re is. A netkart is. Amúgy Kunos ott tart, hogy az iRacing mögött / mellett / előtt ez a legnépszerűbb (nem feltétlen a legjobb) szimulátor, a netkar ehhez képest sehol nem volt, az tényleg egy underground volt minden szinten. Szóval akár pozitív meglepi is lehet, simán akár nagyobbat is előreléphetnek, mint akár csak én gondolnám jelenleg. -
#41109 Kunos olyan nagyszeru fejleszto egybol az AC3 jon ! -
GPx8 #41108 Gondolom, AC2 bejelentés lesz, esetleg egy jó kis videóval... :)
(Meg, hogy már nem kell sokat aludni 2020-ig, amikor megjelenik...) Haha. -
#41107 Ennyi.
Masik meg , elkoltottem vagy 60-80 000-et IR re es be se tudom kapcsolni amig egy kis aprot nem utalok megint ! Meg a lonak a ....:))
Ugyhogy barmi jon megvettem mar most Kunostol... -
Pitti #41106 Amit Kunos csinál azt én megveszem, a netkar óta. Teljesen mindegy hogy mi az. :) Az egyetlen akiben soha nem csalódtam. Ennyi. -
#41105 Ez nem annyira az én hozzáállásom, hanem az övék,...én is tudok hibákról bőven, de ettől még megvenném évekig a DLC-ket az AC(1)-hez. Ők tudják hogy mi az a hibamennyiség, és milyenség ami váltást kell hozzon egy AC2-re.
Egyébként nem biztos hogy AC2 jön :)) ..csak most dumálunk.
-
unrealnoise #41104 "ami kell az azoknak a hibáknak az orvoslása ami ennyi év alatt kiderült."
Szvsz ez elég érdekes hozzáállás. Tehát megveszed, akkor is, ha csak egy patch lesz lényegében. Én ennél mindenképp többet várok, várnék. Nyilván sokaknál tuti vétel az AC, lehet engem is meggyőznek pár videóval, vagy valami tartalmas beharangozóval, de elég kicsi az esélye. Lehet azt a 60$-t inkább elköltöm iR pályákra...
Persze, aki használja az AC-t, meg szinte csak azt, annak nyilván tuti vétel, és bár én szoktam mindig bevédeni a programokat, amikor pár videó után mindenki azt mondja mindenre, hogy ez csak az előző rész mittudomén 1.5-ös verziója, akkor sokan nem néznek mögé, hogy mennyi minden javult, lett profibb. Ha ez az új rész valóban javít szinte mindenen az első részt illetően akkor egyébként valszeg én sem fogom tudni kihagyni, de ehhez meggyőzőnek kell lenniük. Az számomra már egy kisebb pofára esés lenne, ha csak bejelentenék, hogy majd jön az AC2, és semmi infóval, videóval, képpel nem állnának elő... -
#41103 Ahol nyomom a rally-t, ott mindenkinél biztos az AC2 ha jön, nálam ugyan úgy. Nekem pl. nem kell semmi extra, illetve beletesz amik akar...ami kell az azoknak a hibáknak az orvoslása ami ennyi év alatt kiderült.
akinek megvan az AC és használja, annak tuti vétel az AC2, hülye lennék nem megvenni...persze ha nem megy el annyira balra mint az rF-rF2 ha már felmerült a párhuzam, de nem hiszem, totál más a kapcsolat. -
unrealnoise #41102 Hát nem tudom. Én nem örülnék egy fapados AC2-nek. Nem is értem, miről beszélünk amúgy. Ezt nem lehet mindig eljátszani... Én pl tuti nem fogok rá benevezni, ha majd csak 10 pályával jön, nem lesz benne jó AI, meg ilyen nagyon alfa/béta verziós cucc lesz. Minek? Grafika miatt tenném csak, mert az rF2 szinte mindenben kielégít a grafot, körítést leszámítva. Annál jobb meg nem nagyon lesz az FFB, gumi, napszak, időjárás, dinamikus elemek... ha mégis, én kérek elnézést.
AC koncepció azért volt működőképes, mert az rF2-vel alig haladtak, legyen annak bármilyen jó is az alapja. És lehet az mondani, hogy még most sem tart sehol az rF2, de rengeteg jó tartalom van ahhoz is (Steam műhely), és azért a gyáriak sem gyengék, élményre meg etalon. És tudjuk, hogy azért dolgoznak a háttérben. Egyszerűen az AC jókor volt és jó helyen. Majd jön a GTR3 (tudom nem HC szimnek tervezik, de akkor is), jön az iR (AI), és bizony egyre pofásodik majd az rF2 is.
Egy iRacing/Raceroom szintű rendszer bevezetésében persze látok potenciált. De nem abban, hogy kijönnek 10 pályával, aztán majd DLC-k formájában fizetgethetem a cuccokat utána évekig...
AC2-nek legalább az AC1 tartalmával kellene indulnia + 4-5 pálya legalább. Többet kellene tudnia, szebbnek kellene lennie, a menüt tervezzék újra meg a HUD-ot mert gáz, az UI meg még mindig az rF2-ben néz ki a legígéretesebben, szóval hajrá.
De ilyen fapados cuccal ez már nem lesz akkora siker szvsz. Persze ez erősen múlik a többi programon is... -
#41101 Van még pénz ebben az első részben? (tételezzük fel, hogy a második részről van szó)
Keményen akciózzák már, ha jól gondolom nincs már kiadásra váró DLC sem, aki akarta már megvette, ez az Ultimate edition számomra a végszó/zárszó a történetben.
Reálisnak látom az üzleti modellt amit említesz, ez csak így működőképes hosszútávon. Örülnék, ha kapnánk most egy dátumot az első kipróbálható változathoz. -
#41100 1-2 eve "tuti" reszelgeti mar az AC2-ot (ha lesz egyaltalan:)), de lesz is, az tuti hogy nem most. Max bejelentes.
Nem tudom mennyit valtozott a fejlesztes/kiadas koncepcio, hogy nem az oveke a ceg, de az AC van annyira nepszeru, hogy ezzel is meghuszhatjak mint az AC-val: ev vegen kiadnak egy techpreview-t, az fut 1 evig, aztan johet 1 evnyi early access (fokozatosan tartalom, AI, online stb.), es utana a vegleges.
Valamit "veglegesre" kesziteni, reklamozni es kiadni egyszerre mindenre, johuzas lehet; de mivel ez szim, ami sosincs kesz es sose lesz hiba mentes (es az igenyek is folyamatosan nonek), az AC koncepcio megis mukodokepesebb.
Ha most (vagy 1-2 eve) jelent volna meg az AC, igy full-osan, beletoltak volna az ember arcaba az egeszet, valszeg komoly finnyazasok lettek volna: nincs napszak, nincs idojaras, nincs realroad, keves a palya stb. Igy hogy folyamatosan kapta a fejleszteseket, a user-ek visszajelzesei alapjan, idokozonkent jottek atartalmak is (plusz fejlesztessel es javitassal), lenyegeben az elejetol fogva "hasonloan" nepszeru.
Vagyis ha AC2-szeru bejelentes lesz, max egy fizetos techpreview "valamikor" (nyaron vagy ev vegen; mostanaban korai lenne, az AC-bol meg ki lehet szedni egy keves penzt). -
csucsuminator #41099 Kiváncsiságból utána nézegettem és Kunos ha nagyot villantott az mindig május 28 volt.(Netkar Pro,Marangoni Hill Climb Simulator,Trofeo Abarth 500,Ferrari Virtual Academy) azt elképzelhetőnek tartanám,hogy az AC 2 is akkor jelenne meg.
Mastersen a Panky interjúból nekem szvsz is az jött le,hogy az AC kódja az nagyon bajos,hogy ezt toldozzák,foldozzák és lehet azt mondják akkor jön a 2.
Viszont ezzel meg a konzolosokat szivatnák meg szerintem.
-
Jackal #41098 Remélem AC2 lesz és bejelentik hogy 60 dollár helyett preorder megvehetjük 50-ért :) -
#41097 Sziasztok!
Akinek van kedve csatlakozni, itt vannak a részletek:
http://tuningroadshow.hu/nyitooldal-trs/i-trs-sim-weekend-reszletek -
#41096 Csinaltam egy counter-t a bannerbe:)
Ha nem lesz semmi extra az AC-val, max jol felkoszontunk:D -
csucsuminator #41095 Imola (?) -
Joex22 #41094 A videó 11. másodpercében a Ferrari-s tribün melyik pályáról való? -
#41093 Sziasztok!
Ha valaki szeretne csatlakozni a hétévégén;)
http://tuningroadshow.hu/nyitooldal-trs/trs-sim-weekend-gyere-te-is-szimulatorozni -
csucsuminator #41092 Twitteren a sok poén mellett legtöbben vagy az AC2 vagy E sporttal kapcsolatos bejelentést várnak.
-
#41091 Biztos jön az AC2... vagy jön a dinamikus napszak és időjárás... vagy végre megcsinálják a fékmechanizmust és a gumifizikát.
Vagy esetleg jönnek az eddig kihagyott Ferrarik.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2018.02.15. 11:13:00 -
ManoNegra #41090 Nem hiszem. Ugyanakkor jelenteték be ezt, meg azt is, hogy valami készül 21-én. -
#41089 Akkor ez az amire kell varni 21-en? Gondoltam valami nagyobb dologgal allnak elo a szulinapomon :)
A jelenlegi jatek+ dlc tulajdonsoknak ez egy nagy semmi ebben a formaban.
-
#41088 ez konzolos (újra)kiadásnak tűnik ... és gondolom csak összehányják az évek tartalmait egy korongra, a karriert tuti nem frissítik a közben kijött pályákkal, kocsikkal :( -
#41087 -
#41086 En PS4 en jatszom (es nem is birok lekattanni rola :) ) es a legutolso patch csak a napokban jott ki ra (Laguna Seca meg az a par auto) de a merete nagyon meglepett mert tobb mint 4 giga. Nem tudom PC-n mekkora de pont az jutott eszembe, hogy ahhoz kepest tul nagy volt az update amit tartalmazott. Hatha abban mar van valami? Raadasul jo sokaig ultek ezen a frissitesen ahhoz kepest, hogy PC-n mar honapokkal ezelott megjelent. -
#41085 Azt irja a facebook hogy 21. en valami g nagy dolog fog tortenni ! :)) -
goldboy #41084 -
#41083 -
Solt #41082 Egyrészt nem nagyon van többi (a Vive és az Ocolus adja a legjobb minőséget jelenleg), másrészt az Oculus bundle pont ugyanezeket tartalmazza 163000.-Forintért. Szimulátorozáshoz egyértelműen az Oculus éri meg jobban... a Vive annak lehet érdekes akinek van legalább egy 4x4-s szobája vagy üres területe amit játékra használhat, de már akkor sem éri meg megvenni mivel nemsokára itt a Vive Pro aminek már lényegesen jobb lesz a képminősége. -
#41081 Én pld próbáltam a HTC vive-ot és nagyon satbil volt. Plusz ott a the VR ahol azzal tesztelenek napestig. Elég pozitív. Plusz itt a 250e-es árban benne van a kontorler, a szemüveg és a mozgásérzékelő is, míg a többiben csak a szemüveg 200e forint -
Thread #41080 Gyors mozgasra, razasra is lehet hogy keptelen ez. De lehet hogy ez nem hatrany :) -
unrealnoise #41079 Miért HTC Vive-ot? Én mostanság fejlesztem a gépet majd, szépen Ryzen 6 1600x megy majd bele, 16 GB Ram, meg majd valami ütősebb kártya (talán az új nvidia) aztán idén tervben van egy VR szemcsi is. Az Oculus Rift azért lenne nyerő, mert olcsóbb, és szvsz lényegében nem sokkal gyengébb mint a HTC Vive (sőt, szerintem jobban is néz ki, bár ez nem mindenkinek számít). A HTC mellett szól, hogy ők idén kijönnek egy új prémium VR headsettel is, ami nagyon tetszik, de az ára tuti erős lesz. Az Oculusnál lehet megmaradnának, vagy profilt váltanának, és mostantól inkább az olcsóbb, fapadosabb VR-t probálnák eladni a népnek? -
Thread #41078 Jo otlet, ha egyaltalan kell ilyesmi, akkor ez praktikus, es magasabban van a forgaspont mint a szeknel. Forgasra tokeletes, traction loss-ra nem annyira. Vajon hogyan figyelik a poziciot? Egyelore pontatlanul?
------------
Még pontatlan, meg a kormánynak nincs meg a helye, de kb 5-ször hatékonyabb és helytakarékosabb mint egy 3 aktuátoros szimulátor. Pont én is HTC vive-ot akarok majd venni, mert a 3 fullHD monitort, mennyivel egyszerűbb egy szemüveggel helyettesíteni. Ez meg nagyon jó ötletnek tűnik a szimulátor székek egyik alternatívájaként. -
#41077 Azért, mert így hajók viselkednek, használtam már hidraulikus szimulátort is, ha tengeribeteg szeretnél lenni ideális (pedig az elmozdulást is produkált, nem csak "kelj fel Jancsi"-ztál vele) és köze nincs ahhoz amit pályán tapasztalsz, egyedül a függőleges tengelyen történő elfordulás lenne
hasznos a megcsúszások lekövetésére, de ahhoz meg lassúak, szemed és a reflex hamarabb jön. Viccnek jó, max 200$-ig elgondolkodnék rajta, de ezer fölött ez a scam kategória nálam. -
#41076 Hát szerintem, ha egy HTC vive-nál meg lehet oldani, hogy 20 km kábelbe ne ess hanyatt, akkor e felé a szék felé is lehet tervezni egy kábel elvezető glóriát.. De ahogy írtam is, ez kb az első ilyen cucc és még bőven lehetne mit pimpelni rajta -
#41075 Nyakadra tekeredik a madgzag egy ido utan..Foleg ivalon ! :)