42876

banner
  • Jackal
    Szinte biztos hogy az összes modot ujra kell generálni AC2-höz. Az anyagokban tuti lesz eltérés(talán a 3d modellek egyszerűen átvihetők).
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.02.22. 13:48:04
  • mumus70
  • b-type
    nyilván ha már megvannak az adatok akkor lehet ebből DLC-t csinálni az AC alá.
    Én az modder átjárhatóságra gondoltam a jelenlegi AC és az ACC között, az józan paraszti ész szerint üzleti balfogás lenne.
    Majd az AC2-t kell úgy megtámogatni hogy az összes AC jelenlegi moddertartalom könnyen átmozgatható legyen...ez így tuti biznisz.
    Az ACC-t meg elviszi a hivatalos tartalom az online cuccal.. esetleg később esport.
  • lac coo
    Dehogynem lesz ! :))
  • Alexease
    Valszeg nem lesz rendes realroad, marad a teljes palyas tapadas szamitas es valtozas, ahhoz meg gyorsan be lehet loni a dolgokat. Pl. a gumiknal: ha a palya 0–30% vizes akkor szaraz gumi, 31–80% atmeneti, afolott vizes. A tapadasokat lehet szorozgatni. Ugyanigy a felszaradast szorozni idovel megtett korokkel. Vagyis a szokasos Kunos modszerrel tuti jol mukodhet:)
  • Alexease
    Ha van uzleti erzekuk, lesz Hungaroring (plusz meg az a 2-3 eddig nem levo BGTS palya es auto) is AC ala, mad ev vegen kiadnak egy AC BGTS DLC csomagot;D
  • Hellboy76
    Én mondjuk pont fordítva gondoltam, hogy a Hungaroring AC alá. (vagy máshová)
  • b-type
    nagyjából igaza van. és igaza is lesz ha a nagy felhasználói masszát nézem, viszont kétlem hogy meg lehetne jelentetni szimet most eső nélkül, az AC nagyon jól elhúzta eddig, és ha azt nézzük fények sem voltak csak kirakatnak, szal bőven van min váltani.Nem tudom mennyire lesz moddolható, nem olvasgattam utána.
    ..elvileg semennyire nem szabad, mert az AC2 veszti el az 60-70%-ban az értelmét, ha átköltözhet minden az AC1 alól.
  • barcalaci84
    Majd kész lesz egyszer, hogy de ez early Access lesz nyáron... Aki keszet akár az várja ki a sorát... :)
  • unrealnoise
    Mondjuk könnyebb így AI-t írni, belőni. Kevés pálya, autó... A tampót remélem faszán belövik, mert van olyan AC-ban, hogy gyári tartalommal, default setuppal szarrá verem a gépet, pedig aztán nem vagyok Alien. Szóval remélem kihívás lesz benne, és tényleg odateszik magukat.
  • TeeBeee
    Egyetértek. Ezt nem lehet toldozni foltozni, ennek "késznek" kell lennie. A licensz miatt fogják sokan megvenni, egyszerű userek nem pedig megértő szimulátor fanok. :)

• unrealnoise
    Jah, én az AI-tól tartok leginkább (pláne itt, esőben, taktika, kiállások, pontverseny > díjaznám, ha nagyot lépnének előre, ha nem, marad a Simbin, rF2, iR), az UI is kérdéses, meg a program játékosbarát mivoltáról sem tudunk semmit... (Tudom, lesz tutorial, meg ilyesmi), de Kunos szvsz jó offline szimulátort/játékot még nem csinált. Itt a lehetőség...
  • Jackal
    Ha tippelnem kellene első körben ilyen kis idő alatt csak egy sima port lesz assettorol UE4-be + ami nagyon kell (esős gumi). Fizika terén egyelőre én nem számítanék semmi változásra, grafikán gyúrnak kicsit. Majd a megjelenés után 1 évvel a többit :)
    Utoljára szerkesztette: Jackal, 2018.02.22. 11:10:51
  • lac coo
    Bar Kunos tudja mitol doglik a legy , azert varjuk ki a veget, egy esoben manapsag a szep grafika a legegyszerubb dolog...
    AI gumi szaradas taktika tapadas, ez a lenyeg enelkul semmit nem er .
  • Jackal
    RELEASE DATE:
    Summer 2018
  • unrealnoise
    A Simbin kivárt. Részben okosan. Volt pCARS2, Forza, GTS. Igazából ezt a bejelentést, vagy valami hasonlót, tőlük vártam volna... Mindegy, legyen csak konkurencia, akkor is megéri, ha a gyengébb elesik. :D De persze örülnék, ha mindkettő jó és sikeres lenne.
  • Hellboy76
    Akkor csak én olvastam vhol, néhány hete. :)

Ha kijön ez a cucc, akkor meg mindenki esőben fogja nyomni.
    Tuti vétel, az fix. Ezt a csapatot támogatni kell.

A Simbin is 2018-ra igérte a hasonló vmijét. De arról azóta sem volt semmi infó, azon a néhány fotón kívül.
  • lac coo
    Ezt evekkel ezelott mondta...
    Teszem hozza abban tok igaza van , hogy senki nem hasznalja. En szeretem a vizet , mindig is bejott, de online felnek tole az emberek mint a tuztol ! :))
  • tonio2006
    Gondolom addig volt "felesleges" amíg a Simracing Expo-n nem próbálta az rfactor2-t! Ott az tetszett neki. Gyanítom hogy rápörögtek a dologra.
  • Krunky
    Végre Hungaroring lézer!!! Már csak ezért érdemes lesz megvenni! ;)
  • Alexease
    Minden csak addig "felesleges" amig valakinek nincs, nem mukodik, nem tudja megcsinalni, ha meg mar van/lesz, akkor az ove a legjobb;) Ez teljesen termeszetes:)
    Gondolom valodi realroad meg nem lesz? Igy majd azt is "felesleges" lesz az AC2-ig:)
  • Hellboy76
    Pár hete még nem azt mondta Kunos vhol, hogy az eső felesleges, mert mindenki csak száraz versenyeket fut?
    Aztán már ott game a fiókban, csak tesztelni kell még pár hónapig.
    De tök jó hír, főleg a Hungaroring. (->...) :)
  • El Gigante
    Én személy szerint, sajnálom hogy nem az rfactor a népszerűbb!
  • lac coo
    Mondjuk remelem megy w7 en is , vagy addig bedoglik a rendszerem mert ujra nem huzom egy jatek miatt az hotbiztos ! :))
  • TeeBeee
    Az eladási számokban majd megleli a választ. :D
  • Betyarkoro
    LoL @ S397...

Marcel discordon: "Mit jelentettek be ami nekünk nincs? contentet leszámítva"

Szal ők még nyeregben vannak. :D
  • Alexease
    Oket talan annyira nem erdekli. Inkabb a SimBin es az S397 vakarozhat ismet;) Nem mintha partiban lettek volna, legalabbis mint eladas, felhasznalok, tartalom, kinezet. De azert Bell-nek is piszkalhatja a csoret, hogy a Kunos, ami hozzajuk kepest mini ceg, mindig kitalalja a tutit. Pedig technikailag nagyon nincsenek elol, lenyegeben az iR, rF2, CARS2 boven elottuk van (legalabbis jelenleg, apszakban, idojarasban, realroadban es valszeg/esetleg szimes dolgokban). Csak hat az AC-t el tudtak adni mukodo, elvezetes cuccnak.
  • goldboy
    Szerintem ma este Ian Bell már túl van a 6. üveg boron :))
  • tonio2006
    Hát sok pályát nem kell legyártaniuk. Paul Ricard, Hungaroring, Misano. A többi az mind kész van max frissiteniük kell meg persze átpakolniuk.
  • unrealnoise
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Jeee, már nyáron? :D Állat.

Én pont most "váltottam". 16 GB DDR4 Ram, i5 8600k proci, meg ASROCK Z370 Extreme4. Egy vagyon volt, de ezzel szvsz nagyon sokáig kihúzom. Eddig egy i3 4370-es volt a gépben, beletehettem volna egy i5 4590-et, ami szintén sokáig elég lenne, mezei 1080p-s felhasználásra, de VR-ra is kellene előbb utóbb a vas, aztán beruháztam. Még egy ütős GPU kellene, bár ez a 1060-as nvidia sem olyan gyenge vagy rossz, de remélem normalizálódnak az árak. Feljebb már nem nagyon mehetnének...

Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2018.02.21. 18:38:28
  • GPx8
    Op. rendszer: Windows 8 / 8.1 / 10
    fasza...
  • Betyarkoro
    http://store.steampowered.com/app/805550/Assetto_Corsa_Competizione
  • Alexease
    [spoiler]
    Ezert toporgok egyhelyben, mindent cserelni kell;) Talan a haz maradhat, de az sem biztos. Persze, penzem sincs, de az a legkevesebb:D
    [spoiler]
  • lac coo
    Hát a videókártyák ára az horror....
  • TeeBeee
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor neked nulláról kell építkezned. :) (én SSD, VGA és memóriában gondolkodok csak - bár ezek is kiteszik egy komplett gép árát)
    A probléma, hogy az amúgy sem túl olcsó hardverek árát a köcsög bányászok még fentebb tolták.
  • lac coo
  • __Jacek__
    Megvan veve! Ennyi:))
  • Alexease
    A geppel nekem is gond lesz;) Multkor probaltam (volna) egy Unreal engine-es maszkalos jatekot (egyszeru point-to-click), de mivel FullHD-ban azonnal kikapcsol a gepem, ki kellett hagynom a dolgot:D Es mig mashol ujraindulas utan kezzel at tudom irni a felbontasokat, az az engine meg cfg file-t sem generalt, nem volt mit atirni. Meg amugy sem artana mar, olyan hangja van mint egy traktornak, minden ventillator tuti csapagyas benne (azert 12 ev alatt megeszi az ido vasfoga:D).
  • goldboy
    HB :))
  • lac coo
    Es ne feledjuk el a legfontosabbat : bsz Alma ! :))