Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
“While realism and authenticity continue to be at the core of the franchise, we’ve added a host of new options to ensure that Project CARS 3 is also the most accessible game in the franchise’s history. We really couldn’t be more excited to show off our new Project CARS game to both fans of the franchise and those who are ready to experience racing at its very best.” -Ian Bell
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.21. 15:23:48
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.18. 18:44:42
Feel the visceral sense of what racing at speed is all about. Motion blur, HUD/camera shake, and more will bring you as close to the adrenaline of real racing as you’ve ever been. There if you want it—or just simply turn them off in #ProjectCARS3.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.12. 18:49:03
"ABS, Stability, and Traction Control are now more effective and aligned with how they work in the real-world. Their settings allows all players, from rookies and veterans, to fine-tune the handling for individual needs in #ProjectCARS3."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.10. 21:30:58
Szerintem egyik játékban se tudod az AI-t állítani, pont úgy ahogy valóságban se tudsz belenyúlkálni az ellenfél autójába.
Annyit tehetsz, hogy beállítod, legyen kötelező box kiállás. Ha karrierben játszol akkor viszont az autódat kell beállítani, hogy kevesebbet fogyasszon. Az meg már setup kérdése... És vezetéstechnika.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.10. 17:39:38
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.10. 15:59:36
Ennél a szériánál nem lehet beállítani a benzint?,az utolsó körökre kifogy és csont utolsó vagyok miatta.
Aztan ha olyan volt a megegyezes (bar ketlem), hogy visszafele is okositottak a dolgokat, vagyis amit ok rendbehoztak, visszacsodogalt a pc-be is.
Maris egy jobb jatekot kapnank.
Ui: de ahogy all az ams2, nem tudom abbol mikor lesz valami hasznalhato, mert szep is jo, hogy 10 patchen kersztul barkacsoltak pl az ffb-t, (gondolom minden alkalommal atirtak 2 szamot...) annyi hianyossag van meg benne, hogy egy teljes jateknak nagyon keves.
Persze mint pl egy ac, beulsz mesz, korozol, arra mar jo.(egy jo par jargany)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.06.06. 14:08:08
szerintem
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 20:25:10
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 19:50:43
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
És mint tudjuk az F1 2020 is EGO lesz... <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 17:12:07
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Szóval, én úgy gondolom, hogy az általad emlegetett hiányosságok nem vagy csak részben lesznek orvosolva, mert ezek a játékok most kizárólag a pénzről szólnak. Mivel a Bandai Namco a távol-keleten érdekelt leginkább, így a játékok is az ottani igényeket tükrözik. Most biztosan veszteni fognak jó pár szimulátor rajongót, viszon nyerhetnek egy csomó casual gamert és az is tudva lévő, hogy az utóbbiak szállítják a nagy bevételt. Ennek ellenére azért reménykedek, hogy marad a PC3-ban valami a PC2-ből, sőt remélem egy kicsit azért még fejlesztették is.
Nem feltétlenül tartom nagy bajnak, hogy mertek lépni más irányba, szerintem felismerték, hogy az a mezőny amiben ők indultak már eléggé telített, ahhoz meg nem csináltak elég jó játékot, hogy tömegesen átpártoljanak az ö szoftverükre, mindamellett, hogy voltak kiemelkedő megoldásaik de összességében mégsem ált össze a dolog. Ebben a mezőnyben max a Forza jelenthet konkurenciát, ami sokkal kevesebb cím mint kimondottan a SIM-es mezőnyben, na meg ott van a 2019-es GRID de szerintem azt már mindenki leírta, pedig anno én is vártam, de annyira egy száraz, minden sava borsát nélkülöző játék lett, hogy nem volt méltó a 2008-ashoz és hamar elengedtem én is. Remélem a PC3 okoz majd azért kellemes perceket!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.06.05. 16:20:36
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 15:30:02
Ez nekem nagyon nem tetszik, Forza Horizonban is lekaparom az arcom attól, hogy kis túlzással Trabantba is pakolhatsz Ferrari alkatrészeket. Remélem azért ezzel nem szállnak el nagyon.
Közben néztem ma egy videot ahol 20 méterre meg a csavó előtt egy másik oda vágja a falhoz leszakad hátsó lökhárítója és oldalról eltalálja a másik autót akinek félig leszakítja a hátsó lökösét 😄 😄 Ami ott lifeg útánna, nem scriptel meg ilyenek hanem fizikai conntaktal 😊 Más kavéház na.
Legviccesebb az lesz hogy híven a codekokány csapathoz az most kimarad, mint az F1 sorozatból.. egy vicc
Nézem ezeket cuccokat amit a régen nagy simbin robbantott ábrája csinál a RaceRoom is gyalázat nade ez 😄 Minden fillért mosolyogva tolok bele az iRacingbe azonnal...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.06.04. 21:14:46
Next PC upgrade: 2022
<#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.04. 16:18:03
Akkor a Project CARS 1 és 2 a legszimesebb árkád játék. Ha ebből nem adnak lejjebb, akkor biztos vétel részemről. <#awink>#awink>
Next PC upgrade: 2022