19801
Hivatalos oldal I Hivatalos fórum I Steam I Magyar Steam csoport I Facebook oldal I Magyar FAQ I Setupok I
-
#19441 Miért ne lehetne? Arra van a free practice, a quali. Mész 2-3 kört és utána az üzemanyagállításnál kijelzi, hogy az üzemanyag literje, hány körre elég. A verseny taktikánál megadhatod, hogy hány litert tankoljanak box kiállásnál. Így könnyebb autóval indulhatsz, ha például van a meccsen kötelező box kiállás.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.10. 15:59:36 -
JonasSandor #19440
Ennél a szériánál nem lehet beállítani a benzint?,az utolsó körökre kifogy és csont utolsó vagyok miatta. -
#19439 -
#19438 Right I've updated the OP and here is the current list
As usual nothing here is set in stone until either SMS officially confirm it so no guarantees as of yet
HOWEVER, anything mentioned by SMS staff in interviews etc and in official trailers are certainly more likely, even so as in previous iterations of the game somethings don't make it to release, as such I won't mark anything as officially confirmed until SMS does so
Anyways here is the list (Obviously specific details are mostly assumptions):
Tracks:
Autódromo José Carlos Pace (Interlagos)
Track Version: TBC (Assumed: 2014-Present)
Layouts: TBC (Assumed: Grand Prix Circuit and Stock Car Circuit)
Bannochbrae FICTIONAL
Circuit de Spa-Francorchamps
Track Version: (Assumed: 2007-Present and 1947-1978)
Layouts: Grand Prix Circuit and Classic
Fuji Speedway
Track Version: (Assumed: 2005-Present)
Layouts: Grand Prix Circuit
Indianapolis Motor Speedway
Track Version: (Assumed: 2014-Present)
Layout: Oval and Grand Prix Circuit
Havana FICTIONAL
Mount Panorama
Track Version: (Assumed: 2014-Present)
Layouts: Mount Panorama Circuit
Oulton Park
Track Version: (Assumed: 2003-Present)
Layouts: International Circuit, Island Circuit and Fosters Circuit
Shanghai FICTIONAL
Cars:
Acura NSX
Year: 2017
Class: Road
Acura NSX GT3
Class: GT3
Alpine A110
Year: 2018
Alpine A110 GT4
Year: 2019
Class: GT4
Aston Martin ? Vantage GT3
Year: ?
Audi R8
Year: 2015
Audi R8 LMS
Class:Road
Audi TT Cup
Class: TT Cup?
Cadillac ATS-V.R GT3 [B]
Year: 2016
Chevrolet Corvette C8
Year: 2020
Chevrolet Corvette C8.R
Class: GTE
Chevrolet Camaro GT4.R
Year: 2018?
Chevrolet Camaro ZL-1
Dodge Challenger GT4 FICTIONAL
Dodge Challenger/Charger
Dodge Viper GT Unsure if GT3 or GTE/LM
Class: GT3/E?
Ford Falcon VASC
Year: 2012?
Class: V8 Supercar
Ford GT LM GTE
Class: GTE
Ford Mustang GT4 Unsure if same GT4 as in PCars 2
Ginetta G10 NOT NECESSARILY PCR
Year: TBC (Assumed: 1965)
Class: TBC (Assumed: Vintage GT/Touring A)
Honda Civic
Jaguar F-Type SVR
Jaguar F-Type GT Unsure if GT4 or a Fictional GT3
Class: GT3/4?
Lotus 38
Year: 1965
Class: Vintage Indycar
Mclaren 570S GT4
Mercedes AMG GTR
Mercedes AMG GT3
Nissan GT-R R-35 Nismo
Nissan GTR Nismo GT3
Porsche 911 Carrera S
Porsche 911 GT3 R
Porsche 935
Year: 2019
Class: GT2
Toyota GR Supra
Toyota GT86
Year: 2013
Class: Road -
#19437 Noha vannak az AMS2-ben bíztató dolgok, de azért ne kezdjük már el túlértékelni. Ezt az állapotot amiben az AMS2 van, a PC1 idejében prealpha-nak hívtuk és igen messze volt a késztől. 12 órát mentem az AMS2-vel eddig és azt elmondhatom, hogy egyelőre visszabutították a Madness engine-t a gMotor1.xx szintjére. Egyértelmű, hogy egyelőre túl nagy falat a Madness engine a Reizanak. Biztosan bele fognak tanulni, de egyelőre se FFB, se gumifizika terén nem tudják kiaknázni a lehetőségeket. Lehet a PC2-őt árkádnak titulálni, de az AMS2 még azt a szintet se éri el. Hangsúlyozom! Egyelőre! -
#19436 Ossze kellene nezni az ams2-vel, abban is megvan ez a palya.
Aztan ha olyan volt a megegyezes (bar ketlem), hogy visszafele is okositottak a dolgokat, vagyis amit ok rendbehoztak, visszacsodogalt a pc-be is.
Maris egy jobb jatekot kapnank.
Ui: de ahogy all az ams2, nem tudom abbol mikor lesz valami hasznalhato, mert szep is jo, hogy 10 patchen kersztul barkacsoltak pl az ffb-t, (gondolom minden alkalommal atirtak 2 szamot...) annyi hianyossag van meg benne, hogy egy teljes jateknak nagyon keves.
Persze mint pl egy ac, beulsz mesz, korozol, arra mar jo.(egy jo par jargany)
Utoljára szerkesztette: alma2, 2020.06.06. 14:08:08 -
#19435 Gőzöm sincs. Láttványra jobb, mint az eddigiek. -
#19434 Ez most jó vagy rossz? :) -
#19433 Project CARS 3 - Corvette C7 @ Interlagos (Full Sim Gameplay)
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 20:25:10 -
#19432 SMS tagok válaszolnak.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 19:50:43 -
#19431 Egyelőre tényleg annak tűnik. -
#19430 Nagyon nem érdekel már a téma, de ez a játék egyelőre ultramega gagyinak tűnik ... -
#19429 Egyelőre semmi köze a két platformnak egymáshoz. Az F1 EGO, a PC3 Madness motorral fut. Csak papíron egyesültek, egyelőre.
És mint tudjuk az F1 2020 is EGO lesz...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 17:12:07 -
#19428 Most akkor ez jó vagy rossz ? :D :D :D Jó mert PC vagy szar mert CM ? :D -
#19427 Továbbra is SMS, csak a CM csoport tagja lett. Három éves szerződést kötöttek mialatt a CM kifizeti a teljes vételárat és majd azután kiderül, hogy milyen összeolvadás lesz. A PC3-nak egyelőre semmi köze a CM-hez, mert ez a Bandai Namco szerződés része, ahogy a Fast&Furious játék is, amikkel most letudják a kötelezettségüket. Nem véletlen, hogy egy hónap alatt két játék megjelenését jelentette be az SMS.
Szóval, én úgy gondolom, hogy az általad emlegetett hiányosságok nem vagy csak részben lesznek orvosolva, mert ezek a játékok most kizárólag a pénzről szólnak. Mivel a Bandai Namco a távol-keleten érdekelt leginkább, így a játékok is az ottani igényeket tükrözik. Most biztosan veszteni fognak jó pár szimulátor rajongót, viszon nyerhetnek egy csomó casual gamert és az is tudva lévő, hogy az utóbbiak szállítják a nagy bevételt. Ennek ellenére azért reménykedek, hogy marad a PC3-ban valami a PC2-ből, sőt remélem egy kicsit azért még fejlesztették is. -
#19426 Létezik, hogy így mozog egy valódi ilyen autó mint ebben a videóban? Ha jól rémlik ez még az első rész öröksége. Nem tudom, ne legyen igazam de van egy olyan érzésem, hogy megjelenés után ismét először a patch-ektől később pedig a 4. résztől fogjuk várni a valóbban javított, minden téren elfogadható játékot kapjunk majd az SMS-től vagy hívják most bárminek is :) Persze szurkolok neki, és szeretném hogy jó legyen de ne gagyizzák el nagyon és legalább a 3. résszel azt érjék már legalább el, hogy lehessen az AI-val versenyezni, pályától és időjárástól függetlenül konzisztens módon, az AI-ra ugyanúgy legyenek hatással a környezeti változók (tócsák) mint a játékos autójára, és könyörgöm, storm körülmények között ne legyen már jobb az autó tapadása, stabilitása mint napos száraz körülmények között! Valamint ilyen felmerülő probléma esetén nem egy másik autó/pálya kombó jelentse a megoldást és a teljes megelégedettséget, már feltéve ha ez megoldást jelent :)
Nem feltétlenül tartom nagy bajnak, hogy mertek lépni más irányba, szerintem felismerték, hogy az a mezőny amiben ők indultak már eléggé telített, ahhoz meg nem csináltak elég jó játékot, hogy tömegesen átpártoljanak az ö szoftverükre, mindamellett, hogy voltak kiemelkedő megoldásaik de összességében mégsem ált össze a dolog. Ebben a mezőnyben max a Forza jelenthet konkurenciát, ami sokkal kevesebb cím mint kimondottan a SIM-es mezőnyben, na meg ott van a 2019-es GRID de szerintem azt már mindenki leírta, pedig anno én is vártam, de annyira egy száraz, minden sava borsát nélkülöző játék lett, hogy nem volt méltó a 2008-ashoz és hamar elengedtem én is. Remélem a PC3 okoz majd azért kellemes perceket!
Utoljára szerkesztette: Danecay, 2020.06.05. 16:20:36 -
#19425 -
#19424 Én is azért írtam. Ha azzal, amivel pl. Verstappen nem is volt hajlandó játszani, lehet eSport, akkor ezzel biztosan. Az SMS játékai eddig még segítségekkel is szimesebbek voltak, mint a CM bármelyik játéka. Nem véletlenül fizettek SMS-ért ennyit. Kell nekik a Seta Tyre physics, Live Track, stb... stb...
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.05. 15:30:02 -
#19423 Azért írtam, ha azzal lehet akkor ezzel is. -
#19422 "...minden autó tuningolható. Fejleszthetjük egyebek mellett a motort, a fékeket, a kasznit, ... Minden fejlesztés növeli a teljesítmény mértékét jelző PIR-pontszámot, így akár több kategórián át is használhatjuk ugyanazt a masinát."
Ez nekem nagyon nem tetszik, Forza Horizonban is lekaparom az arcom attól, hogy kis túlzással Trabantba is pakolhatsz Ferrari alkatrészeket. Remélem azért ezzel nem szállnak el nagyon. -
#19421 Hát végül is... Van eSport F1 2019-cel is. :DD -
#19420 Jaja e-sport azt írja :D Tudom mário kartal is lehet .
Közben néztem ma egy videot ahol 20 méterre meg a csavó előtt egy másik oda vágja a falhoz leszakad hátsó lökhárítója és oldalról eltalálja a másik autót akinek félig leszakítja a hátsó lökösét :D :D Ami ott lifeg útánna, nem scriptel meg ilyenek hanem fizikai conntaktal :) Más kavéház na. -
#19419 A Project Cars 3 is indul az év legjobb versenyjátékának címéért -
#19418 Project CARS 3 Promises to Be More 'Democratic, Welcoming, Supportive' -
#19417 Azoknak, akiket érdekel a játék.
"Just a quick summary of everything we've seen so far:
The list is based on spots from Trailer and Gameplay videos, obviously, some are uncertain and we should should remain mindful that unless officially confirmed we cannot consider any car 100% certain
Tracks:
Interlagos
Bannochbrae
Shanghai
Havana
Cars:
Acura NSX
Acura NSX GT3
Alpine A110
Alpine A110 GT4
Aston Martin ? GT3
Audi R8 LMS
Audi R8 V10 Plus
Audi TT Cup
BMW M4 GT4?
Cadillac ATS-V.R GT3
Chevrolet Camaro GT4
Chevrolet Corvette C8
Chevrolet C8.R Corvette GTE/LM
Dodge Challenger (Hellcat?)
Dodge Challenger GT3/4?
Dodge Viper GT3/2?
Ford GTLM GTE
Ford Mustang GT3/4?
Jaguar F-Type GT3/4?
Lotus 38
Mclaren 570S GT4
Mercedes AMG GTR
Mercedes AMG GT3
Nissan GT-R R35 Nismo
Nissan GT-R Nismo GT3
Porsche 911 Carrera S (992)
Porsche 935 (New)
Porsche 911 GT3 R
Toyota GR Supra4
Toyota GT-86" -
#19416 Ez miafakk.....Jesszus. -
#19415 Lássuk a pozitívumokat belső nézet még van :D -
#19414 -
#19413 Én cím nélkül Forza Motorsportot tippelnék :D -
#19412 Nade mi ez a graf? Értem hogy megvette őked a codekokány nade lol visszafele fejlődik a graf... legalább az jó volt meg jó volt a VR support.
Legviccesebb az lesz hogy híven a codekokány csapathoz az most kimarad, mint az F1 sorozatból.. egy vicc
Nézem ezeket cuccokat amit a régen nagy simbin robbantott ábrája csinál a RaceRoom is gyalázat nade ez :D Minden fillért mosolyogva tolok bele az iRacingbe azonnal...
Utoljára szerkesztette: __Jacek__, 2020.06.04. 21:14:46 -
#19411 Project CARS 3 Announced for PS4, Xbox One, and PC -
#19410 A versenyzői overált felváltotta a rövid ujjú póló :) -
#19409 Igazság szerint itt is látszik ,hogy kb egy kaptafa mind. Ha ez a videó név nélkül kerül fel a netre simán azt mondom valami Grid.
-
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2020.06.04. 16:18:03 -
#19407 -
#19406 Alapvetően jó az írány mert végre rájöttek hogy a sim-et nem tudnak készíteni :D -
#19405 Ha figyelembe veszem a Gridet, Dirt sorozatot, az NFS játékokat, vagy éppen a WRC sorozatot, stb... stb...
Akkor a Project CARS 1 és 2 a legszimesebb árkád játék. Ha ebből nem adnak lejjebb, akkor biztos vétel részemről. -
"Ian Bell CEO SMS, Executive Director Codemasters.
Project CRS 3 is a game changer. All of the sim you could want with all of the fun you could want. Handling is massively improved, input on pads is transformed and FFB is amazing. The career mode is massively involved. I hope you all enjoy. We're proud here." -
#19403 Eddig is arcade volt a cars 1-2 mintsem simulátor. Szóval nem értem a durcizást. -
#19402 Ez igaz lehet... mindenesetre én roppant csalódott vagyok a látottak alapján.