Project CARS - PC
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mivel az FFB egy eléggé egyéni megítélésű dolog, így azt javaslom kísérletezz.
Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.
Pár éve eltűntem a fórumból meg az autóversenyekről, mert nem volt számítógépem, meg vágy sem, hogy versenyezzek.
Most viszont eladtam a logitech DFGT-t és vettem G29-et meg váltót, és versenyzem a cars-ban.
Aktív játékosoktól kérdezem, állítottatok be "custom" Force feedback beállítást, akár többfélét is és melyiket?
Érdekel, ki hogy állítja be, és hogy érzi a legvalósághűbbnek.
Szeretnék a VW Polómhoz minél közelebbi beállítást találni<#idiota>#idiota>
Továbbá mindenhol tutuhawer néven megyek, és megyek lelkesen, a jövőben munka, azaz kb 17 óra után
Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2020.01.04. 08:46:18
youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.
Egy Rockstar/GTA5 minosegben osszerakott programmal meg elszorakoznek.
De ez valszeg annak csak az 1%-bol keszult, 1 hetveges, kontrolleres, agyon scriptelt, 100%-ban kotott valami lesz. Persze nincs ezzel gond, annek is megvan a tabora. De ez nagyon messze van egy "autos" vagy egy "GTA-s" programtol.
Talán jobb lesz a kormányok támogatottsága benne. <#nemtudom>#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.13. 07:17:41
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.12.13. 07:02:15
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.10. 23:34:22
Mellesleg nem csak a Live Track felel azért, hogy hogyan csúszik a vizes pálya, hanem a pálya fizika, a gumifizika és az autók fizikájának összessége. Ami nem csupán úgy működik, hogy beírom a helyes értékeket, hanem azokat összhangba kell hozni. Ez meg idő és pénz kérdése. Talán most adottabbak lesznek a feltételek, de persze menet közben így is, úgy is ki kell jönni valami új címmel ami termeli a bevételt. Tehát én nem számítanék rögtön egy hibátlan progira.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.29. 12:30:32
Szerintem ez hasonló üzlet volt, mint mikor a Kunost eladták az 505 Gamesnek. Mindenki maradt a helyén csak éppen másik, nagyobb pénztárcába kerül a bevétel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.29. 09:28:43
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Lehet, hogy megtetszett nekik a Madness Engine, a Live Track és a SETA tyre modell. Meglehet, hogy ötvözik a CM címeket ezzel az engine-nel. A jövőben jóval szimulátorosabb dolgok jönnek ki a CM nevén, ugyanis nem tudjuk, hogy hol tart a Madness Engine jelenleg, mert a PC2 óta semmi hír nincs. Vagyis annyi, hogy az Automobilista 2 is a Madness Engine-nel készül. Ebből lehet arra következtetni, hogy valamit jól csináltak, mert igen népszerű lett a motorjuk. Bízom benne, hogy ez nekünk játékosoknak is csak jobb lesz a jövőben. Én pl. régóta várok egy szimesebb vagy szimes F1 játékra. 😊))
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.28. 23:33:06
Hát ez nem túl jó hír, ismerve a codemasters hozzáállását.
https://fxmason.blogspot.com/
Van érteme, egy fontos multiplayer konkurenciát házon belülre emeltek. Én örülök kicsit neki, bár a GRID nagyon nem tetszett. (Átugorhatatlan videók az elején, gagyi, menj 3 versenyt kötelezően, egyszerűen totál fapados az a játék, még ha fun is tudna lenni... Mert a fizika nem lenne annyira rossz benne, szvsz kifejezetten élvezetes lenne benne a gamepaddal való vezetés, DE amikor elkezd farolgatni a kocsi a kanyarokban, nah, ez így már összességében ért annyit, hogy törlés legyen belőle azonnal.
Nem teljesen értem, hogy ennek mi értelme. Így a CM nem bővíti a portfólióját, hisz a Grid a pCARS ellenfele. Meg két különböző motort fognak fejleszteni?
Ráadásul a CM az utóbbi időben eléggé fantáziátlan rókabőröket készít.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.11.28. 20:47:34
Kicsit ismerkednék a szimekkel, most hogy beújítottam egy G29-et, érdemes még megvenni a Cars 2-t, vagy rengeteg bug maradt benne?
És ha vásárlás mellett döntök, ad annyi pluszt a deluxe amennyi a felára?
http://goo.gl/gd6Zi5
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.02. 07:24:05
Ott van, lesz nekem az iR, amelyben iszonyat sok járgány nagyon jó gamepaddal. Tényleg az egyik legjobb. Még a Ferrari 488-as is tök kezelhető, a fizika meg magáért beszél. Tényleg érzi az ember. Nagyon jónak kell lennie hangulatra meg mindenhogy a PC3-nak, GTR3-nak, hogy valamikor akár egy kicsit azokat is toljam ne csak az iR-t...
A szinteket elérhetném én is, de nem sok értelme van, az említettek miatt.
Jah, random offline amúgy jó, csak ezt, hogy no cutom championship... Gondolom az AI miatt nincs benne. Egyik pályán 95-re kell rakni őket, aztán 80-ra, hogy kb ugyanúgy megizzadjak. Külsőleg meg lehetne oldani, lásd rF2 Log Analyzer, de hát ilyen eszközről nem tudok.
Még azt ismeg lehetne, hogy megjegyeztetem, hogy 23 pilóta indul, és feljegyzem az eredményeiket, de mindig össze vissza mezőny van, hol elindul pistike, hol józsika megy helyette. Pedig ha fix lenne a mezőny, akár excelbe is vezethetném a bajnokság eredményeit.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.28. 14:11:14
Egyébként én már elértem a B szintet, nem volt különösebb bajom online se.
Akkor lenne érteme ennek a rendszernek, ha mittudomén, óránként, két óránként lenne valami rendezett futam.
Igazából kár, hogy erre nem feküdtek rá, mert a program népszerűségén sokat tolhatott volna.
Ha a köv részben sem mennek rá erre, akkor ez az értékelősdi rendszer nem sokat ér, elég lenne bevezetni annyit, hogy pár ütközés, pályalevágás után kibasszon a szerverről, lásd így csinálták meg FM7-ben. Lehet egyszerű, nem túlgondolt, de itt tényleg kissé felesleges az egész...
Az 1500-ról az istennek sem tudok elmozdulni, mert amikor már kezdek jól állni, jön egy ilyen...
Kösz a tippet, naná, látom, hogy stable setup, az is az alapértelmezett amúgy nálam. Valami beállítást mókoltam, még nem néztem rá mennyi az annyi, mert most elég jó, de majd kipróbálom.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.08.28. 10:49:52
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.26. 20:32:01
Nagy ritkán én is találkoztam már ezzel a BugSplat dologgal, leginkább publik szerókon. De ha másikra léptem be, ott nem csinálta. Arra a következtetésre jutottam, hogy tőlem független dolog. Vagy az online kódban van vagy a szervert létrehozónál van valami gubanc vagy valahol máshol. <#nemtudom>#nemtudom>
Ha én csináltam lobbyt, akkor általában nem jött elő, de mondjuk nekem gigabites netem van. Talán ettől is függ.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.26. 20:26:39
A fizika valahogy még nem az igazi persze, GT3-at meg sok minden mást is nyilván az iRacingben sokkal jobban érzem gamepaddal is, csak a GT3 iR-ben már sok. Lehet gáz adni, kanyarodni, fékezni gamepaddal, de nincs egyéb help bekapcsolási lehetőség, ezért mindig eldobálja az ember a vasat...
Amúgy multiztam tegnap ma sokat PC2-ben és egy csomószor bejön ez a crash report (BugSplat)-os cucc, amikor kifagy a gamma.
Van rá megoldás? Mert rohadt idegesítő? Találkozott ezzel már valaki?
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.26. 08:51:05
"Ian Bell CEO SMS
@bell_sms
If I crowd funded GT Legends 2 with the original team that made it, do you think that would work out? I'd need at least 4 million to do it properly."
<#confused>#confused>
"Ian Bell CEO SMS
@bell_sms
Yup. We're going the 'Fun Sim' route. Let's see how it plays out. I want fun when I play games. I also want a sim... So we've combined those two 'potentially disparate' areas and we're going for it. Enjoy! This is NOT an announcement."
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.01. 08:19:49