Project CARS - PC

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sertrex
A Jack Spade féle FFB-t használom. Ezek közül is a "tire low comp sopdiff"-et és autónként változtatom a "Vol & Tone Balance List V2.1.3.txt" mellékletben ajánlottakat. Ezek a "loose" setup alapján vannak belőve, de ha setupolsz, akkor a setuptól függően változik az FFB is.
Mivel az FFB egy eléggé egyéni megítélésű dolog, így azt javaslom kísérletezz.

Egy férfi sosem nő fel, csak drágábbak a játékai.

tutuhawer
Szevasztok!
Pár éve eltűntem a fórumból meg az autóversenyekről, mert nem volt számítógépem, meg vágy sem, hogy versenyezzek.
Most viszont eladtam a logitech DFGT-t és vettem G29-et meg váltót, és versenyzem a cars-ban.
Aktív játékosoktól kérdezem, állítottatok be "custom" Force feedback beállítást, akár többfélét is és melyiket?
Érdekel, ki hogy állítja be, és hogy érzi a legvalósághűbbnek.
Szeretnék a VW Polómhoz minél közelebbi beállítást találni<#idiota>

Továbbá mindenhol tutuhawer néven megyek, és megyek lelkesen, a jövőben munka, azaz kb 17 óra után

Utoljára szerkesztette: tutuhawer, 2020.01.04. 08:46:18

youtube.com/tutuhawer -- It's time to NISMO! -- Say NO to racing -- TutuHawer híres jelét mindenhol ismerik, ám neki még nevét leírni is nehezére esik.

sertrex

sertrex
Nekem az NFS Undercover jutott róla eszembe. Egy kerek történet, törés, zúzás. Lehetne éppen egy jó árkád móka, ha jól meg lesz csinálva.

Alexease
Ebbe fizika es kormany?! Minek?😄

Egy Rockstar/GTA5 minosegben osszerakott programmal meg elszorakoznek.
De ez valszeg annak csak az 1%-bol keszult, 1 hetveges, kontrolleres, agyon scriptelt, 100%-ban kotott valami lesz. Persze nincs ezzel gond, annek is megvan a tabora. De ez nagyon messze van egy "autos" vagy egy "GTA-s" programtol.
sertrex
Nem kell mindenre rárepülni, ami autós cím. <#awink>

Kis gyerekeknek való lövöldözős hülyeség.
sertrex
Ez csak akkor érdekelne, ha PC szintű fizikája lenne, legalább. De ez kábé NFS szintü lesz, a videó alapján. Gondolom, annak is szánják ellenfélül.
Talán jobb lesz a kormányok támogatottsága benne. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.13. 07:17:41

Kijött a Halálos iramban előzetese.
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.12.13. 07:02:15

sertrex
Lehet, hogy Ian Bell vette meg tőle. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.12.10. 23:34:22

Lazán kapcsolódik, de eddig nem is tudtam, hogy az indiai tulajdonos tőzsdére vitte a CM-t és eladta a részesedése nagy részét. (Ami most 14%.)

sertrex
Nem. Egyelőre nagy a csend a fejlesztők felől. De ez érthető, hogy nehogy valami olyat írjanak, ami nincs egyeztetve az új tulajjal.

pCARS fórumon nem írt semmit erről a Wookie?

sertrex
A PC 1-2. sikeres volt. A harmadik miért ne lenne? Nem azért fizet a CM, három év alatt ki kb. 67 milliót az SMS-ért, mert sikertelenek voltak. Csak úgy összevetésképpen, az 505 Games 4.5 millióért vette meg a Kunos Simulazione-t.

Attól még, hogy Bell ügyvezető lett a CM-ben, még nem biztos, hogy a PC3 egy sikeres project lesz.
sertrex

sertrex

sertrex
A CM közleménye szerint Ian Bell marad a SMS vezérigazgatója, tehát e szerint az SMS egyben marad, gondolom az eddigi londoni székhelyükön, csak most már a CM égisze alatt és ugyanúgy, ahogy a birminghami(F1) és a cheshiri(dirt) stúdiójuk az SMS is egy külön projekten fognak dolgozni. Az egy más kérdés, hogy egy platform alá hozzák-e az összes címüket vagy mit és hogyan fognak ebből az új társulásból profitálni.
Mellesleg nem csak a Live Track felel azért, hogy hogyan csúszik a vizes pálya, hanem a pálya fizika, a gumifizika és az autók fizikájának összessége. Ami nem csupán úgy működik, hogy beírom a helyes értékeket, hanem azokat összhangba kell hozni. Ez meg idő és pénz kérdése. Talán most adottabbak lesznek a feltételek, de persze menet közben így is, úgy is ki kell jönni valami új címmel ami termeli a bevételt. Tehát én nem számítanék rögtön egy hibátlan progira.

Danecay
Remélem valami jó fog kisülni belőle! Kíváncsi leszek a következő F1 milyen motorral érkezik majd, marad az EGO engine mert csak, vagy esetleg azért marad még mert rá kell szabin az F1-re és ez idő, vagy Madness engine-el jön ha már megvették és ha már megvették a stúdiót akkor azzal gondolom munkaerőt is átcsoportosítottak így még akár el is készülhetnének vele megjelenésre. Mondjuk ez egy olyan újdonság lenne az F1 szériában ami miatt sokan megvennék, még azok is akik a rókabőr jelleg miatt nem veszik meg évről évre. Remélem a Live Track-en is fejlesztenek majd vagy tudják úgy paraméterezni, hogy esőben jobban csússzon az aszfalt mint szárazon ne pedig fordítva, hogy a tócsák ne csak a versenyző autójára legyenek hatással hanem az AI-éra is, na és ha már AI akkor arra is ráférne egy nagy generál.

sertrex
Én csak abban reménykedem, hogy nem kell majd lemondani erről a hangulatról a jövőben se.

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.29. 12:30:32

sertrex
Ez a 30 milla csak előleg. Ian Bell megint csinált egy jó üzletet, a saját szemszögéből nézve, ahogy egykor a SimBinnel, majd kiváltak tőlük és alapítottak egy új céget. Legfeljebb itt is ezt csinálják, ha a CM túlzottan lebutítaná az SMS címeket. Remélem a PC rajongókat ez különösebben nem érinti majd.
Szerintem ez hasonló üzlet volt, mint mikor a Kunost eladták az 505 Gamesnek. Mindenki maradt a helyén csak éppen másik, nagyobb pénztárcába kerül a bevétel.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.29. 09:28:43

lac coo
Csubinak kell egy új Ferka ... 😄

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

sertrex
Egyelőre nem akarok negatív lenni.
Lehet, hogy megtetszett nekik a Madness Engine, a Live Track és a SETA tyre modell. Meglehet, hogy ötvözik a CM címeket ezzel az engine-nel. A jövőben jóval szimulátorosabb dolgok jönnek ki a CM nevén, ugyanis nem tudjuk, hogy hol tart a Madness Engine jelenleg, mert a PC2 óta semmi hír nincs. Vagyis annyi, hogy az Automobilista 2 is a Madness Engine-nel készül. Ebből lehet arra következtetni, hogy valamit jól csináltak, mert igen népszerű lett a motorjuk. Bízom benne, hogy ez nekünk játékosoknak is csak jobb lesz a jövőben. Én pl. régóta várok egy szimesebb vagy szimes F1 játékra. 😊))

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.11.28. 23:33:06

Codemasters buys Slightly Mad Studios for $30m

Hát ez nem túl jó hír, ismerve a codemasters hozzáállását.

https://fxmason.blogspot.com/

A GRID szeritem egyértelműen arcade cucc lesz, lehet, a pCars meg komolyabb.

Van érteme, egy fontos multiplayer konkurenciát házon belülre emeltek. Én örülök kicsit neki, bár a GRID nagyon nem tetszett. (Átugorhatatlan videók az elején, gagyi, menj 3 versenyt kötelezően, egyszerűen totál fapados az a játék, még ha fun is tudna lenni... Mert a fizika nem lenne annyira rossz benne, szvsz kifejezetten élvezetes lenne benne a gamepaddal való vezetés, DE amikor elkezd farolgatni a kocsi a kanyarokban, nah, ez így már összességében ért annyit, hogy törlés legyen belőle azonnal.
😮

Nem teljesen értem, hogy ennek mi értelme. Így a CM nem bővíti a portfólióját, hisz a Grid a pCARS ellenfele. Meg két különböző motort fognak fejleszteni?
Ráadásul a CM az utóbbi időben eléggé fantáziátlan rókabőröket készít.
Utoljára szerkesztette: Timbu, 2019.11.28. 20:47:34

sertrex
Aki szereti, az szerint érdemes. Aki nem szereti, az szerint nem érdemes. Szerintem érdemes és naná, hogy a deluxot venném. Már több mint 900 órát játszottam vele. Semmi olyan bug nincs benne, ami gátolna abban, hogy jókat lehessen vele menni. Pl. ma is mentem kb. egy órát offline és online is. Semmi probléma nem volt vele. De ez csak az én véleményem/tapasztalásom.

[HUN]FaTaL
Sziasztok,

Kicsit ismerkednék a szimekkel, most hogy beújítottam egy G29-et, érdemes még megvenni a Cars 2-t, vagy rengeteg bug maradt benne?

És ha vásárlás mellett döntök, ad annyi pluszt a deluxe amennyi a felára?

http://goo.gl/gd6Zi5

sertrex
WOW!!!!

sertrex
Csak úgy...

sertrex

sertrex

sertrex
Nem baj, mert közben nálam is torlódtak a dolgok. Valahogy úgy jött ki, hogy egyszerre jött a tetőfedő, a fürdőszobánkat is most kezdték el és ráadásul az épületgépész is most ért ide, tehát a fűtés rendszert is most kezdik el kicserélni. <#idiota>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.09.02. 07:24:05

hát akár benne is lennék amúgy, de most 2 hétig nem leszek itthon. 😄 majd írok PM-et, ha aktuálisabb, és elérhetőbb vagyok. 😊
sertrex
Kár hogy félretetted, mert megint kedvet kaptam, most hogy próbálgattam újra és gondoltam még együtt is tolhattuk volna a sok publik huszár ellen. Még jó móka is lehetett volna. <#smile>

sertrex
Én az utóbbi fél évben már nem toltam vele órákat egyhuzamban. Egy-két futam online, ha megtetszett az autó/pálya kombó vagy random kiválasztottam valamit és mentem offline egy 20-30 körös futamot és ennyi. Amit összehoztam ratingben az még korábban volt, de nem hiszem, hogy sokat romlott volna a játék, mivel egy éve hozzá se nyúltak.

Én sokat toltam. Nem kicsit. Sok órát tegnap, tegnap előtt. Nem mindig fordul elő, van amikor 2-3 óráig semmi. De akkor is idegesítő. Még egy 20 perces időmérőt, jó helyen vagy indulna a verseny, mehetsz megint 15-20 perc időmérőt. De mondom, félretettem a progit.

Ott van, lesz nekem az iR, amelyben iszonyat sok járgány nagyon jó gamepaddal. Tényleg az egyik legjobb. Még a Ferrari 488-as is tök kezelhető, a fizika meg magáért beszél. Tényleg érzi az ember. Nagyon jónak kell lennie hangulatra meg mindenhogy a PC3-nak, GTR3-nak, hogy valamikor akár egy kicsit azokat is toljam ne csak az iR-t...

A szinteket elérhetném én is, de nem sok értelme van, az említettek miatt.

Jah, random offline amúgy jó, csak ezt, hogy no cutom championship... Gondolom az AI miatt nincs benne. Egyik pályán 95-re kell rakni őket, aztán 80-ra, hogy kb ugyanúgy megizzadjak. Külsőleg meg lehetne oldani, lásd rF2 Log Analyzer, de hát ilyen eszközről nem tudok.

Még azt ismeg lehetne, hogy megjegyeztetem, hogy 23 pilóta indul, és feljegyzem az eredményeiket, de mindig össze vissza mezőny van, hol elindul pistike, hol józsika megy helyette. Pedig ha fix lenne a mezőny, akár excelbe is vezethetném a bajnokság eredményeit.
sertrex
Publikoztam kicsit. Nekem semmi baja nem volt. <#nemtudom>
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.28. 14:11:14

sertrex
Ezenkívül még egy csomó minden használhatatlan. Látszik, hogy muszájból adták ki és nem volt idő a kidolgozásra. kellett volna még egy év a rendes kiadáshoz. Olyan hibák maradtak benne amit nem lehet havonta egy patchcsel kijavítani. Sajnos egy nagyon jó kezdemény mehet így szinte a kukába. Ez, ebben a formában TT-re, egy kis random offline versengésre jó. Sajnos az AI és a hibás szabályrendszer miatt nem jó még karrierezni sem. Remélem a következő résszel kiköszörülik a csorbát.
Egyébként én már elértem a B szintet, nem volt különösebb bajom online se.

Amúgy ez a rendszer tök jó lenne, ha lenne értelme. Az egész arra lett kitalálva, hogy alieneket alienekkel rak össze. Hát de ennek semmi érteme publikon, általában minimum, vagy alapkövetelmények vannak csak, mert kevesen játszanak vele.

Akkor lenne érteme ennek a rendszernek, ha mittudomén, óránként, két óránként lenne valami rendezett futam.

Igazából kár, hogy erre nem feküdtek rá, mert a program népszerűségén sokat tolhatott volna.

Ha a köv részben sem mennek rá erre, akkor ez az értékelősdi rendszer nem sokat ér, elég lenne bevezetni annyit, hogy pár ütközés, pályalevágás után kibasszon a szerverről, lásd így csinálták meg FM7-ben. Lehet egyszerű, nem túlgondolt, de itt tényleg kissé felesleges az egész...
Jó, ez használhatatlan multira. Mész időmérőn, random kidob, kifagy. Sokszor. Oké, public. Nagyon jó. És? Ettől szarnak kell lennie? Ez simán játékbug szerintem. Egy csomó időt elmegy időmérővel, aztán kuka. Kidob, el sem tudsz indulni, stb.

Az 1500-ról az istennek sem tudok elmozdulni, mert amikor már kezdek jól állni, jön egy ilyen...

Kösz a tippet, naná, látom, hogy stable setup, az is az alapértelmezett amúgy nálam. Valami beállítást mókoltam, még nem néztem rá mennyi az annyi, mert most elég jó, de majd kipróbálom.
Utoljára szerkesztette: unrealnoise, 2019.08.28. 10:49:52
sertrex
Ebből már inkább lehetne valami játékot összehozni. Lehetne a karrieren belül is, meg akár önálló játék is. Lehetne plusz pályákat létrehozni hozzá a játékon belüli pálya szerkesztővel. Lehetne mondjuk újabb autókat elérni és még ezer ötletet lehetne belevinni. De az alapja egy erős szimulátor lenne, hogy tényleg nagy élmény legyen benne a vezetés.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.26. 20:32:01

sertrex
Ha gamepaddel játszol, akkor a car setup menüben a stable setup beállítást használd autónként. A loose setup a kormánnyal játszóknak van. Emellett még a controller settingsben a configuration oszlopban a controller dumpening 0 állásban a kormánnyal játszóknak ajánlott, attól felfelé meg a kontrollereseknek, ez egyénenként változó lehet.
Nagy ritkán én is találkoztam már ezzel a BugSplat dologgal, leginkább publik szerókon. De ha másikra léptem be, ott nem csinálta. Arra a következtetésre jutottam, hogy tőlem független dolog. Vagy az online kódban van vagy a szervert létrehozónál van valami gubanc vagy valahol máshol. <#nemtudom>
Ha én csináltam lobbyt, akkor általában nem jött elő, de mondjuk nekem gigabites netem van. Talán ettől is függ.
Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.26. 20:26:39

Danecay
Hát jobb mint az Exatlon 😄

Most sikerült valami egészen jó kontrollerbeállítást találnom. Ezzel a játék már iszonyat fun gamepaddal is. Persze járgánya válogatja melyiket mennyire lehet kezesen vezetni...

A fizika valahogy még nem az igazi persze, GT3-at meg sok minden mást is nyilván az iRacingben sokkal jobban érzem gamepaddal is, csak a GT3 iR-ben már sok. Lehet gáz adni, kanyarodni, fékezni gamepaddal, de nincs egyéb help bekapcsolási lehetőség, ezért mindig eldobálja az ember a vasat...

Amúgy multiztam tegnap ma sokat PC2-ben és egy csomószor bejön ez a crash report (BugSplat)-os cucc, amikor kifagy a gamma.
Van rá megoldás? Mert rohadt idegesítő? Találkozott ezzel már valaki?

sertrex

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.26. 08:51:05

sertrex
Így volt ez a PC2-nél is. Pletykák, találgatások, tények, bejelentések és ezt még ki is lehetett dumálni, ráadásul, mivel hivatalos fórum, néha benézett néhány fejlesztői is, némi infóval. Jó lesz ez a megjelenésig. Mondjuk több értelme van ott, mint pl. itt. <#idiota>

Alexease
"Speculation"😊
sertrex

sertrex
Egy érdekes Tweet bejegyzések Ian Bell-től:

"Ian Bell CEO SMS
@bell_sms

If I crowd funded GT Legends 2 with the original team that made it, do you think that would work out? I'd need at least 4 million to do it properly."

<#confused>

"Ian Bell CEO SMS
@bell_sms

Yup. We're going the 'Fun Sim' route. Let's see how it plays out. I want fun when I play games. I also want a sim... So we've combined those two 'potentially disparate' areas and we're going for it. Enjoy! This is NOT an announcement."

Utoljára szerkesztette: sertrex, 2019.08.01. 08:19:49